Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Georgkat, σ΄ευχαριστω! Οι ευχες ειναι πολυτιμες! Σαν αστερακια τις μαζευω! Ο καφες με την πεθερα αναβληθηκε (ειπαμε φαγητο δεν παιζει!).

Παω να ριξω εναν υπνακο τωρα γιατι ζαβλακωσα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ PCR ΚΑΙ 14 ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ...

Georgkat, σ΄ευχαριστω! Οι ευχες ειναι πολυτιμες! Σαν αστερακια τις μαζευω! Ο καφες με την πεθερα αναβληθηκε (ειπαμε φαγητο δεν παιζει!).

Παω να ριξω εναν υπνακο τωρα γιατι ζαβλακωσα!

τυχερουλαααα!!! εμεις πηγαμαι φαγαμε εβλεπα την αλλη ετοιμη κατι να θελει να με πει αλλα την απεφυγα αντε πια με καταλαβαινεις tinkerbell!24.?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ PCR ΚΑΙ 14 ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ...

μακάρι να μην σου έρθει!!!!

τι είναι αυτή η εξέταση??γλίτωσα και εγώ τη πεθερά!!!!

μακάρι να μας φέρει ευχάριστα νέα ο Σεπτέμβρης..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μακάρι να μην σου έρθει!!!!

τι είναι αυτή η εξέταση??γλίτωσα και εγώ τη πεθερά!!!!

μακάρι να μας φέρει ευχάριστα νέα ο Σεπτέμβρης..

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΧΛΑΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ .ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΞΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

Διαφημίσεις

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΧΛΑΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ .ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΞΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

ΟΧΙ ΛΟΙΜΟΞΕΙΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ

georgia μου, ευχομαι αυτον τον μηνα να εκπληρωθουν τα ΘΕΛΩ σου και οχι τα αναμενομενα βασει κυκλου και ΤΕΣΤ!!!!!! το γνωρίζεις πως ακομα και με πονακια μπορει να εισαι εγκυος ε???

βεβαια δεν ξερω ποιό ειναι το χειροτερο....πονάκια περιόδου ή το φαγητό με την πεθερα....εγω ευτυχως δεν εχω πεθερα αλλα σας καταλαβαινω όλες σας διότι με παλαιοτερη σχεση μου ήταν και η πεθερα μου μαζι σε όλα..πακέτο...

tinkerbell μου είμαι σιγουρη πως ευθύνεσαι για την υπαρξη του www.eortologio.gr .....μήπως το έχεις ιδρύσει κιόλας δεν ξέρω!!!!! φιλάκια πολλα πολλά κοριτσάρα μου!!!!!

sissy μου θα σου απαντησω πμ σε αυτο που με ρωτας...απλα κατι εχει κολλησει και δεν μου δειχνει το μηνυμα....

Θα προσπαθήσω να στο ξανά στείλω!

Η PCR ειναι εξεταση μοριακου ελεγχου που δειχνει αν υπαρχουν ιχνη του dna καποιου ιου ή βακτηριδιου τελος παντων (παντα μπερδευομαι μ΄αυτα) και αν ναι, τι μικροβιακο φορτιο υπαρχει. Γινεται με ληψη τραχηλικου επιχρισματος ή ιστου περιοδου και μπορεις να ελεγξεις με απολυτη σιγουρια αποτελεσματων μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα, χλαμυδια, ερπητοϊους. Κοστιζει βεβαια αρκετα (τουλαχιστον 50 ευρω για καθε μικροβιο), αλλα εχεις τα πιο σιγουρα αποτελεσματα. Εγω εκανα παλιοτερα για μυκοπλασμα-ουρεοπλασμα και πιο προσφατα για χλαμυδια και ερπητοϊους.

Τα χλαμυδια sissy2012, ειναι πολυ υπουλα! Δεν δινουν συμπτωματα και προκαλλουν υπογονιμοτητα. αν ανιχνευτουν θελουν θεραπεια με δυνατη αντιβιωση και στους δυο.

Τερμα η εισηγηση, παω για καφεδακι! Τα λεμε!

Διαφημίσεις

maria_v, θυμησε μου ποια μερα περιμενεις το χαμογελο! Καλο ειναι να προλαβετε και το προηγουμενο βραδυ πριν το χαμογελο!! Εχετε δουλεια λεμε!!! Ασε τα χαλια, δεν κλαινε! Εγω το τυλιξα οπως ηταν (ενα στρωνουμε) και θα το δωσω για ενα καθαρισμα οταν θα ειναι να το στρωσουμε. Κι αυτο χλωμο το βλεπω, γιατι ο αντρας μου το βαρεθηκε! Με το σχολειο κανονισα καφεδακι σημερα το απογευμα με τις συναδελφισσες, μην παμε αυριο το πρωι απευθειας και μας ερθει νταμπλας! Στην πεθερα παμε μια φορα το τριμηνο για ενα καφεδακι (φαγακι απ΄τα χερακια της δεν παιζει), αλλα το παλληκαρι μου κοιμαται ακομα, οποτε βλεπω να αναβαλλεται;)! Το να μενουμε πανω-κατω ουτε με τη μανα μου! Πειτε με μονοχνωτη, αλλα τα πολλα πολλα δεν τα μπορω...

Αχ καλοκαιρακι, τι γρηγορα που περασες! Δε βρισκω και κανα φτηνο εισητηριο για καμια κοπανα Σαββατοκυριακου κι εχω σκασει! Κατω απο 50ρικο δεν παιζει τιποτα!

maria_v εχεις τα τεστ τα κλιαρ μπλου ή τα αλλα απο το home test γιατι τα εχω παρει κ αυτα αλλα ειναι λιγο μπερδεμα με την αχνη γραμμουλα τα εχεις ξαναδοκιμασει?

Γεια σας και από εμένα, έχω τα hometest και έχω μπερδευτεί, τις προηγούμενες φορές που τα είχα χρησιμοποιήσει, ήταν όλα ξεκάθαρα, μια μέρα μου έδειξε αχνό και την επόμενη θετικότατο. Τώρα όμως μπερδεύτηκα, κανονικά θα έπρεπε να έχω ωορρηξία 14η μέρα, ενώ την 10η έδειξε αχνό, σήμερα που είμαι 12η βγήκε αρνητικό. Δεν ξέρω, δεν έπρεπε να είναι σήμερα θετικό αν κάνω ωορρηξία την 14η μέρα? Προφέσορα Γεωργία τι λες?

Όσο για το θέμα πεθεράς και εγώ τα ίδια έλεγα, μακριά και αγαπημένοι. Το θέμα είναι ότι ο άντρας μου είχε συνηθίσει να μένει σε μονοκατοικιά και το ήθελε πάρα πολύ και εγώ δεν είχα δικό μου σπίτι, πληρώναμε ενοίκιο σε γκαρσονιέρα. Από την άλλη, δεν τους ήξερα όταν μου έκανε την πρόταση, τους είχα δει 2 φορές και μου είχε φανεί αθώα. Το θετικό είναι ότι δεν ανεβαίνει ποτέ επάνω, μπορεί να περάσουν και 3 μέρες χωρίς να βρεθούμε, αλλά έχουμε άλλα...

HvAnp3.png

Γεια σας και από εμένα, έχω τα hometest και έχω μπερδευτεί, τις προηγούμενες φορές που τα είχα χρησιμοποιήσει, ήταν όλα ξεκάθαρα, μια μέρα μου έδειξε αχνό και την επόμενη θετικότατο. Τώρα όμως μπερδεύτηκα, κανονικά θα έπρεπε να έχω ωορρηξία 14η μέρα, ενώ την 10η έδειξε αχνό, σήμερα που είμαι 12η βγήκε αρνητικό. Δεν ξέρω, δεν έπρεπε να είναι σήμερα θετικό αν κάνω ωορρηξία την 14η μέρα? Προφέσορα Γεωργία τι λες?

εχω παρει κ εγω απο το home test αλλα πολυ μπερδεμα βγαζει γραμμη αλλα αχνη απλα ετυχε να εχω κ κλιαρ μπλου τοτε κανα 2 - 3 αν θυμαμαι καλα κ οτν ειδα την αχνη την γραμμη εκανα κ το κλιαρ κ ειδα χαμογελο .

ποσες μερες κυκλο εχεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εχω παρει κ εγω απο το home test αλλα πολυ μπερδεμα βγαζει γραμμη αλλα αχνη απλα ετυχε να εχω κ κλιαρ μπλου τοτε κανα 2 - 3 αν θυμαμαι καλα κ οτν ειδα την αχνη την γραμμη εκανα κ το κλιαρ κ ειδα χαμογελο .

ποσες μερες κυκλο εχεις?

ωχ, λες? Πριν την σπερματέγχυση είχα στάνταρ 28, στον κύκλο της σπερματέγχυσης είχα 26 και στον επόμενο λόγο κύστης 34. Οπότε έχω χάσει την μπάλα, την αχνή την είδα 10η μέρα, λες να το χάσαμε πάλι, εμείς κάναμε, 8η, 10η, 12η. Τι τραβάμε, τι τραβάμε!!!!

HvAnp3.png

εγώ μόνο κλέαρ μπλου έχω δοκιμάσει...ξέχνα τις μέρες..και τη 10 να ήταν πάλι τη πέτυχες άρχισε τώρα τα εντατικά μέχρι τη 18 και μετά μέρα πάρα μέρα..:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...