Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

άρα περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να έρθει το χομεγαλάκι να ξεκινήσετε τα καθημερινά!!:) :)

και εμείς τη κυριακή πάμε για επίσκεψη το απόγευμα..:(

γενικά δεν παλεύεται..ούτε με τη ζέστη ούτε με το κρύο...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ και εγώ έχω πεθερά σήμερα, που θα πάει θα περάσει, αν και είμαστε πάνω κάτω, δεν ανεβαίνει σχεδόν ποτέ και τώρα έχω να την δω 3 μέρες, αλλά το έχουμε καθιερωμένο, μια φορά την εβδομάδα τρώμε κάτω και μια στη μαμά μου.

καλημερααααα!!! καλα ε η τεμπελα ειμαι εγω εδω μεσα αγω αμα δεν παει 10:30 δεν ξυπναω με τιποτα .

κοριτσια κοριτσια κ εγω εχω πεθερα σημερα!!!! χαχαχα!!! εγω παω τρωω με κατεβασμενο το κεφαλι καθομαι στον καναπε δεν μιλαω κ αρχιζω μετα παμε, παμε , κ δρομο σπιτι μας αλλα εγω δεν πρεπει να λεω εχω πεθερα εγω θα λεω εχω κουνιαδα :evil::evil::evil: σημερα!! με την πεθερα δεν εχω θεμα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ναι!!..5.30 τις καθημερινές, 7.30 τα Σ/κ....συνήθισα και δεν μπορώ περισσότερο..

κ τι κανεις τοσο νωρις τον κοκορακι!!!! κικιρικουυ!!! για να μας ξυπνησεις σιγα σιγα ολες ε?

5:30 η ωρα ξυπνησα μια φορα πριν κανα 2 μηνο πο σουροσα κ δεν μπορουσα να παω σπιτι κ κοιμηθηκα στην μανα μου κ ξυπναω 5:30 το πρωι για να βρω ποιοσ ειναι ξυπνιος να με παει στο σπιτι μου !!! απο τοτε που παντρευτηκα δεν μπορω να κοιμηθω στο πατρικο μου σουρα σουρα αλλα το ματι ηταν στο σπιτι μου.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα κοριτσια!ειμαι καλυτερα σημερα.λοιπον,δεν σας ειπα τα αποτελεσματα του υπερηχου που εκανα την παρασκευη για το θυροειδη μου!βρεθηκε ενα οζιδιο 6χιλ.το οποιο πρεπει να ελεγχω καθε χρονο!αλλα για τη ωρα δεν βλαπτει πουθενα και δεν χρηζει θεραπειας αυτα μου ειπε ο ακτινολογος εκλεισα ραντεβου και με την ενδοκρινολογο μου να δω τι θα πει!

κοριτσια και γω αρχισα να σκεφτομαι πολυ σοβαρα το θεμα εξωσωματικη!εεεε δεν παει αλλο.ξερει καμια αν το ικα καλυπτει κατι και τι προυποθεσεις υπαρχουν σε αυτη την περιπτωση??καλη κυριακη να εχουμε.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

maria_v, θυμησε μου ποια μερα περιμενεις το χαμογελο! Καλο ειναι να προλαβετε και το προηγουμενο βραδυ πριν το χαμογελο!! Εχετε δουλεια λεμε!!! Ασε τα χαλια, δεν κλαινε! Εγω το τυλιξα οπως ηταν (ενα στρωνουμε) και θα το δωσω για ενα καθαρισμα οταν θα ειναι να το στρωσουμε. Κι αυτο χλωμο το βλεπω, γιατι ο αντρας μου το βαρεθηκε! Με το σχολειο κανονισα καφεδακι σημερα το απογευμα με τις συναδελφισσες, μην παμε αυριο το πρωι απευθειας και μας ερθει νταμπλας! Στην πεθερα παμε μια φορα το τριμηνο για ενα καφεδακι (φαγακι απ΄τα χερακια της δεν παιζει), αλλα το παλληκαρι μου κοιμαται ακομα, οποτε βλεπω να αναβαλλεται;)! Το να μενουμε πανω-κατω ουτε με τη μανα μου! Πειτε με μονοχνωτη, αλλα τα πολλα πολλα δεν τα μπορω...

Αχ καλοκαιρακι, τι γρηγορα που περασες! Δε βρισκω και κανα φτηνο εισητηριο για καμια κοπανα Σαββατοκυριακου κι εχω σκασει! Κατω απο 50ρικο δεν παιζει τιποτα!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!ειμαι καλυτερα σημερα.λοιπον,δεν σας ειπα τα αποτελεσματα του υπερηχου που εκανα την παρασκευη για το θυροειδη μου!βρεθηκε ενα οζιδιο 6χιλ.το οποιο πρεπει να ελεγχω καθε χρονο!αλλα για τη ωρα δεν βλαπτει πουθενα και δεν χρηζει θεραπειας αυτα μου ειπε ο ακτινολογος εκλεισα ραντεβου και με την ενδοκρινολογο μου να δω τι θα πει!

κοριτσια και γω αρχισα να σκεφτομαι πολυ σοβαρα το θεμα εξωσωματικη!εεεε δεν παει αλλο.ξερει καμια αν το ικα καλυπτει κατι και τι προυποθεσεις υπαρχουν σε αυτη την περιπτωση??καλη κυριακη να εχουμε.

καλημερα!! τι ικα καλυπτη μονο τα φαρμακα κ για να στα δωσει παιρνας απο επιτροπη σε ελενχη τα χαρτια κ σου δινει την εκγκρισει για να τα παρεις εγω θα μαθω περισσοτερα αυριο αν ειναι σου λεω γιατιι κ εγω ικα εχω.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

janetta, ευτυχως δε μου ακουγεται κατι ανησυχητικο. Οζιδιο εχει πολυς κοσμος, χωρις ενοχλησεις. Αφου οι ορμονολογικες του θυροειδη ειναι καλες εισαι μια χαρα! Για την εξωσωματικη οπως σου τα ειπε και η maria papa, μονο τα φαρμακα εχεις να περιμενεις απ΄το ικα, ολα τ΄αλλα απ΄τον κουμπαρά!!!

Παω να λουσω τα μαλλακια μου κι επανερχομαι. Πεντε τριχες σε καρφακια, δεν αργω!!!

καλημερααααα!!! καλα ε η τεμπελα ειμαι εγω εδω μεσα αγω αμα δεν παει 10:30 δεν ξυπναω με τιποτα .

κοριτσια κοριτσια κ εγω εχω πεθερα σημερα!!!! χαχαχα!!! εγω παω τρωω με κατεβασμενο το κεφαλι καθομαι στον καναπε δεν μιλαω κ αρχιζω μετα παμε, παμε , κ δρομο σπιτι μας αλλα εγω δεν πρεπει να λεω εχω πεθερα εγω θα λεω εχω κουνιαδα :evil::evil::evil: σημερα!! με την πεθερα δεν εχω θεμα.

μόλις με περιέγραψες..:P:p:p:pαλλά εμείς δεν τρώμε..για καφε πάμε

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα!!οκ να το ελέγχεις από τη στιγμή που δεν βλάπτει πουθενά όλα καλά έτσι??

καλή Κυριακή και ευλογημένη από τον Άγιο Μάμα που γιορτάζει σήμερα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

κ τι κανεις τοσο νωρις τον κοκορακι!!!! κικιρικουυ!!! για να μας ξυπνησεις σιγα σιγα ολες ε?

5:30 η ωρα ξυπνησα μια φορα πριν κανα 2 μηνο πο σουροσα κ δεν μπορουσα να παω σπιτι κ κοιμηθηκα στην μανα μου κ ξυπναω 5:30 το πρωι για να βρω ποιοσ ειναι ξυπνιος να με παει στο σπιτι μου !!! απο τοτε που παντρευτηκα δεν μπορω να κοιμηθω στο πατρικο μου σουρα σουρα αλλα το ματι ηταν στο σπιτι μου.

τι να κάνω βρε κορίτσια..ξυπνάω 5.30 και 6 ξεκινάω για δουλειά...

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημερα!! τι ικα καλυπτη μονο τα φαρμακα κ για να στα δωσει παιρνας απο επιτροπη σε ελενχη τα χαρτια κ σου δινει την εκγκρισει για να τα παρεις εγω θα μαθω περισσοτερα αυριο αν ειναι σου λεω γιατιι κ εγω ικα εχω.

ναι θα θελα να μου πεις καποια πραγματα και ψαχνομαι και εγω συγχρονως !με εχει φαει η ανησυχια μηπως το σπερμα του συζυγου εχει μεταβληθει προς το χειροτερο!και φυσικα ανησυχω και για εμνα μην εμφανισα ξανα ενδομητριωση και το κακο ειναι οτι δεν το καταλαβαινεις!καπου διαβασα οτι η ενδομητριωση φερνει πολυ αιμα στη περιοδο και πονους!η αληθεια ειναι οτι πριν την υστερο-λαπαροσκοπηση οντως ειχα πολυ αιμα και κιτρινιζα στη περιοδο μου ημουνα χαλια για 2μερες περιπου.ενω μετα την επεμβαση ποναω πολυυυ λιγοτερο και εχω λιγο αιμα!το κακο ειναι οτι η κολοενδομητριωση δεν θεραπευεται τελειως ...μαρια παπα περιμενω νεα σου.καλη μας τυχη.ο αγιος μαμας που γιορταζει σημερα να μας κανει μαμαδες!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

janetta, την ανησυχια για το σπερμα τη λυνεις μ΄ενα σπερμοδιαγραμμα και πολλες βιταμινουλες! Η ενδομητριωση, αφου πλεον μετα τη λαπαροσκοπηση δε σου δημιουργει συμπτωματα, δεν πρεπει να σε ανησυχει! Πιθανον να σου δωσει προληπτικα αντισυλληπτικα ή ορμονες καταστολης για το διαστημα προτου ξεκινησετε. Ολα θα πανε καλα, δεν υπαρχει κατι σοβαρο για ν΄ανησυχεις!

tinkerbell!24, ο Αγιος Μαμας σημερα; Κινητο ημερολογιο εισαι κοριτσι μου! Μακαρι να μας βοηθησει ολες!

Με βαση τον κυκλο (28 μερες) ηταν να ΄ρθει Τεταρτη. Με βαση την ωορηξια (τεστακια) ειναι να ΄ρθει αυριο, με βαση τα θελω μου σε καμια δεκαρια μηνες!!! Κι εγω σημερα ξυπνησα με πονακια και απο την τσαντιλα μου δε με ξαναπαιρνε ο υπνος!!!
Κι εγω ετσι ευχομαι, αλλα ειδα οτι σημερα πηρα 300 γρ αντι να χασω 200, επομενως για αλλου μου το παει :evil:! Εχουμε να παμε και στην πεθερα σημερα... Ολα μαζι μου ηρθανε!
καλημέρα!!οκ να το ελέγχεις από τη στιγμή που δεν βλάπτει πουθενά όλα καλά έτσι??

καλή Κυριακή και ευλογημένη από τον Άγιο Μάμα που γιορτάζει σήμερα!!!

georgia μου, ευχομαι αυτον τον μηνα να εκπληρωθουν τα ΘΕΛΩ σου και οχι τα αναμενομενα βασει κυκλου και ΤΕΣΤ!!!!!! το γνωρίζεις πως ακομα και με πονακια μπορει να εισαι εγκυος ε???

βεβαια δεν ξερω ποιό ειναι το χειροτερο....πονάκια περιόδου ή το φαγητό με την πεθερα....εγω ευτυχως δεν εχω πεθερα αλλα σας καταλαβαινω όλες σας διότι με παλαιοτερη σχεση μου ήταν και η πεθερα μου μαζι σε όλα..πακέτο...

tinkerbell μου είμαι σιγουρη πως ευθύνεσαι για την υπαρξη του www.eortologio.gr .....μήπως το έχεις ιδρύσει κιόλας δεν ξέρω!!!!! φιλάκια πολλα πολλά κοριτσάρα μου!!!!!

sissy μου θα σου απαντησω πμ σε αυτο που με ρωτας...απλα κατι εχει κολλησει και δεν μου δειχνει το μηνυμα....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

georgia μου, ευχομαι αυτον τον μηνα να εκπληρωθουν τα ΘΕΛΩ σου και οχι τα αναμενομενα βασει κυκλου και ΤΕΣΤ!!!!!! το γνωρίζεις πως ακομα και με πονακια μπορει να εισαι εγκυος ε???

βεβαια δεν ξερω ποιό ειναι το χειροτερο....πονάκια περιόδου ή το φαγητό με την πεθερα....εγω ευτυχως δεν εχω πεθερα αλλα σας καταλαβαινω όλες σας διότι με παλαιοτερη σχεση μου ήταν και η πεθερα μου μαζι σε όλα..πακέτο...

tinkerbell μου είμαι σιγουρη πως ευθύνεσαι για την υπαρξη του www.eortologio.gr .....μήπως το έχεις ιδρύσει κιόλας δεν ξέρω!!!!! φιλάκια πολλα πολλά κοριτσάρα μου!!!!!

sissy μου θα σου απαντησω πμ σε αυτο που με ρωτας...απλα κατι εχει κολλησει και δεν μου δειχνει το μηνυμα....

είμαι σίγουρη γιατί τώρα το είδα, δεν ήξερα το σίτε...;);););)

πως είσαι???όλα καλά???

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...