Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΩΩΩΩΩΩ!!!! τι ωραια καλημερα! Καλα βρε, και τις Κυριακες απ΄τα χαραματα σηκωνεσαι;

ναι!!..5.30 τις καθημερινές, 7.30 τα Σ/κ....συνήθισα και δεν μπορώ περισσότερο..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Πλακα μου κανεις!!! Εγω σκεφτομαι, τωρα που θ΄αρχισουν τα σχολεια, πώς θα ξυπναω παλι απ΄τις 7.00 :shock::shock::shock:! Σημερα ξυπνησα τυχαια στις 9 και μου κακοφανηκε! Μα τι κανεις απο τοσο πρωι;

Διαφημίσεις

Πλακα μου κανεις!!! Εγω σκεφτομαι, τωρα που θ΄αρχισουν τα σχολεια, πώς θα ξυπναω παλι απ΄τις 7.00 :shock::shock::shock:! Σημερα ξυπνησα τυχαια στις 9 και μου κακοφανηκε! Μα τι κανεις απο τοσο πρωι;

τις καθημερινές..ξεκινώ για τη δουλεία..:( :( αχ άσε..που καιρός που ξυπνούσα στις 7 για να πάω δουλεία και το σκ. στις 10..γι αυτό κοιμάμαι και νωρίς..

1533345xcnw09g7xt.gif

Αμαν, βρε, τοσο νωρις ξεκινατε; Κουραστηκα και που το σκεφτηκα! Απο Δευτερα θ΄αρχισω κι εγω να μπαινω σε αλλους ρυθμους!!!

Καλημερα και στην sissy2012!

Κουκλες νιωθω οτι θα μου ΄ρθει η περιοδος και μου την εδωδε στα νευρα :mad:!

πότε περιμένεις???

τι να κάνω..έχω κουραστεί πάρα μα πάρα πολύ αλλά ευτυχώς που έχουμε δουλεία..:)

σίσσυ καλημέρα!!τι κάνεις??πως είσαι??εσύ δουλεύεις?

1533345xcnw09g7xt.gif

Με βαση τον κυκλο (28 μερες) ηταν να ΄ρθει Τεταρτη. Με βαση την ωορηξια (τεστακια) ειναι να ΄ρθει αυριο, με βαση τα θελω μου σε καμια δεκαρια μηνες!!! Κι εγω σημερα ξυπνησα με πονακια και απο την τσαντιλα μου δε με ξαναπαιρνε ο υπνος!!!

Με βαση τον κυκλο (28 μερες) ηταν να ΄ρθει Τεταρτη. Με βαση την ωορηξια (τεστακια) ειναι να ΄ρθει αυριο, με βαση τα θελω μου σε καμια δεκαρια μηνες!!! Κι εγω σημερα ξυπνησα με πονακια και απο την τσαντιλα μου δε με ξαναπαιρνε ο υπνος!!!

Μακάρι Γεωργία μου, να μην σου έρθει και να σου έρθει του χρόνου!!!:P

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα κοριτσαρες!! τουλαχιστον εσεις ξυπνατε και ειστε σπιτι σας γι' αυτο μην παραπονιεστε καθολουυυυυυυυ!! εγω ειμαι δουλεια!!

Γεωργιτσα μου αμαν αυτη η περιοδος! δεν μπορει να μας ξεχασει κανα 9μηνο? ελεος!!

Εμενα αυτη τη φορα μου κρατησε 4 μερες.. πρωτοφανες φαινομενο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κι εγω ετσι ευχομαι, αλλα ειδα οτι σημερα πηρα 300 γρ αντι να χασω 200, επομενως για αλλου μου το παει :evil:! Εχουμε να παμε και στην πεθερα σημερα... Ολα μαζι μου ηρθανε!

Καλημέρα κορίτσια!!! Πρωί πρωί σήμερα όλες βλέπω!

tinkerbell!24 όλα τελικά μια συνήθεια είναι, άντε τώρα ο καιρός ακόμα είναι καλός, αλλά το πρωινό ξύπνημα σε συνδυασμό με το κρύο είναι που δεν παλεύεται. Το βασικό είναι που έχετε δουλειά!

georgia69 μακάρι να μας κάνεις την έκπληξη, να μπει με το δεξί ο Σεπτέμβρης!! Παραπάνω δεν λέω τίποτα, απλά περιμένουμε νέα σου!!

Και εγώ σε σχολείο δουλεύω και δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι αύριο ξεκινάμε και σε μια εβδομάδα ξεκινάνε μαθήματα. Κάθε χρόνο σε αυτούς τους δύο μήνες που καθόμαστε, προγραμμάτιζα πεντακόσια πράγματα να κάνω και πάντα τίποτα δεν έκανα. Βέβαια τα προηγούμενα χρόνια που ήμασταν καλύτερα οικονομικά, συνέχεια ήμασταν κάπου, φέτος όμως που πήγαμε μόνο 5 μέρες, νιώθω ότι έφυγε το καλοκαίρι έτσι! Δεν είχα όρεξη για τίποτα. Κορίτσια ούτε τα χαλιά μου έπλυνα, αυτή την εβδομάδα θα τα κάνω, ντροπήηη!! :P

Κατά τ' άλλα, το τεστ και χθες δεν έδειξε τίποτα, οπότε συνεχίζουμε το μέρα παρά μέρα. Χθες ήμασταν καλεσμένοι σε μπάρμπεκιου και επειδή είχα καιρό να φάω πολύ το βράδυ, ξύπνησα και νιώθω ότι το στομάχι μου θα εκραγεί! Μου φαίνεται αντί για καφέ θα πίνω σόδα...

HvAnp3.png

Κι εγω ετσι ευχομαι, αλλα ειδα οτι σημερα πηρα 300 γρ αντι να χασω 200, επομενως για αλλου μου το παει :evil:! Εχουμε να παμε και στην πεθερα σημερα... Ολα μαζι μου ηρθανε!

Αχ και εγώ έχω πεθερά σήμερα, που θα πάει θα περάσει, αν και είμαστε πάνω κάτω, δεν ανεβαίνει σχεδόν ποτέ και τώρα έχω να την δω 3 μέρες, αλλά το έχουμε καθιερωμένο, μια φορά την εβδομάδα τρώμε κάτω και μια στη μαμά μου.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...