Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ναι..δυστυχώς στη Κύπρο τα ποσοστά της μεσογειακής αναιμίας είναι αξημένα και έτσι εδώ και πολλά πολλά χρόνια ,κάνουμε τη συγκεκριμένη ανάλυση..πριν παντρευτούμε.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι..δυστυχώς στη Κύπρο τα ποσοστά της μεσογειακής αναιμίας είναι αξημένα και έτσι εδώ και πολλά πολλά χρόνια ,κάνουμε τη συγκεκριμένη ανάλυση..πριν παντρευτούμε.

καλα κανετε ειναι μια εξεταση που πρεπει να γινετε πριν αποφασισεις για μπεμπε καλα ειναι να ξερεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εμείς εδώ μάλλον ζούμε 300 χρόνια μπροστά..δεν μας παντρεύουν αν δεν κάνουμε τον έλεγχο για το στίγμα..:) :) :)

αχ κορίτσια..πρέπει να βρω γυναικολόγο..

για την εξωσωματική σε δημόσιο..έχω ρωτήσει μια κοπέλα να μας δώσει λεπτομέρειες για το δικό της ..είναι πολύ πολύ καλός..και έχουν πάει αρκετές από το παρεντς

είναι στα Ιωάννινα!!

εχουμε κανα νεο?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εχουμε κανα νεο?

όχι ,όταν μου απαντήσει θα σου πω..έχουν πάει πολλές κοπέλες και λένε ότι είναι πάρα πολύ καλός γιατρός..

εσύ τις σπερματεγχύσεις τις έκανες σε γυναικολόγο ή σε εξωσωματικό?

1533345xcnw09g7xt.gif

ρε κοριτσια εχετε ακουσει για εξωσωματικη σε φυσικο κυκλο ? το διαβαζω τωρα κ απορησα . αλλα απο την αλλη γιατι οχι ?

γεωργια λες να γινετε στο κεντρο που παμε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Την εχω ακουσει εγω!! Ή σε φυσικο κυκλο ή με μινι διεγερση ωοθηκων!! Απλα εκει ρισκαρεις με τις πιθανοτητες αν ειναι καλα τα ωαρια ετσι ωστε να μπορεσουν να γονιμοποιηθουν κ να αντεξουν μετα τη γονιμοποιηση 2 μερες για να γινει η εμβρυομεταφορα. Αν κανεις μονο ενα ωαριο κ δεν ειναι καλο απλα σταματας τη διαδικασια κ πας στον επομενο κυκλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Την εξωσωματικη σε φυσικο κυκλο την προτεινουν σε κοπελες μεγαλυτερης ηλικιας που δεν εχουν πια καλη ανταποκριση στα ενεσιμα (οσο και να αυξησουν τη δοση ο οργανισμος δινει μονο το ωαριακι που θα εδινε), σε κοπελες με κακη ανταποκριση σε προηγουμενη προσπαθεια και σε κοπελες που λογω ιστορικου θα ηταν επικυνδινη η ληψη ορμονων. Γινεται με ελαχιστες ή καθολου ορμονες, οπως ειπε και η stardustmg, και θελει στενη παρακολουθηση και γατονι γιατρο, γιατι η ωορηξια δεν ελεγχεται πια τεχνητα! Συνηθως παιρνουν το ωαριακι καθε κυκλου, το γονιμοποιουν και το βαζουν καταψυξη. Οταν μαζευτουν γυρω στα τρια κανουν την εμβρυομεταφορα. Τα ωαρια του φυσικου κυκλου θεωρουνται καλυτερα ποιοτικα, γιατι ειναι αυτα που εχει επιλεξει ο οργανισμος ως κυριαρχα. Πολλες, μεγαλυτερες κυριως κοπελες, τα καταφεραν μ΄αυτη τη μεθοδο, θελει ομως πολυ υπομονη. Σκεψου οτι σε καποιον κυκλο μπορει να μην προλαβουν την ωορηξια, σε καποιον αλλο να μη γινει ωορηξια, σε καποιον αλλο να μη γινει γονιμοποιηση ή να μην τα καταφερει το εμβρυακι! Συνηθως βαζεις εναν οριζοντα 3 ως 6 μηνων για την ολοκληρωση της διαδικασιας. Γενικα οι γιατροι δεν την προτιμουν, εκτος αν συντρεχουν συγκεκριμενοι λογοι. Νομιιζω οτι την κανουν και στο κεντρο μας, ρωτα για σιγουρα!

κοριτσοπουλα μου καλο μηνα να εχουμε!''οπως θα αρχιζουν να πεφτουν τα φυλλα απο τα δεντρα ,ετσι να πεφτουν και τα ευχαριστα μπεμπομαντατα''!

αααααχ φιλες μου ,αααχ!δε μπορω αλλο ,ολο αυτο το πραγμα!αρχιζω να με λυπαμαι και δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου!με πιασαν και τα κλαμματα!καλο κουραγιο σ ε ολες!ηθελα κατι να γραψω για ιατρικα,αλλα δε μπορω..καποια αλλη στιγμη

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Την εξωσωματικη σε φυσικο κυκλο την προτεινουν σε κοπελες μεγαλυτερης ηλικιας που δεν εχουν πια καλη ανταποκριση στα ενεσιμα (οσο και να αυξησουν τη δοση ο οργανισμος δινει μονο το ωαριακι που θα εδινε), σε κοπελες με κακη ανταποκριση σε προηγουμενη προσπαθεια και σε κοπελες που λογω ιστορικου θα ηταν επικυνδινη η ληψη ορμονων. Γινεται με ελαχιστες ή καθολου ορμονες, οπως ειπε και η stardustmg, και θελει στενη παρακολουθηση και γατονι γιατρο, γιατι η ωορηξια δεν ελεγχεται πια τεχνητα! Συνηθως παιρνουν το ωαριακι καθε κυκλου, το γονιμοποιουν και το βαζουν καταψυξη. Οταν μαζευτουν γυρω στα τρια κανουν την εμβρυομεταφορα. Τα ωαρια του φυσικου κυκλου θεωρουνται καλυτερα ποιοτικα, γιατι ειναι αυτα που εχει επιλεξει ο οργανισμος ως κυριαρχα. Πολλες, μεγαλυτερες κυριως κοπελες, τα καταφεραν μ΄αυτη τη μεθοδο, θελει ομως πολυ υπομονη. Σκεψου οτι σε καποιον κυκλο μπορει να μην προλαβουν την ωορηξια, σε καποιον αλλο να μη γινει ωορηξια, σε καποιον αλλο να μη γινει γονιμοποιηση ή να μην τα καταφερει το εμβρυακι! Συνηθως βαζεις εναν οριζοντα 3 ως 6 μηνων για την ολοκληρωση της διαδικασιας. Γενικα οι γιατροι δεν την προτιμουν, εκτος αν συντρεχουν συγκεκριμενοι λογοι. Νομιιζω οτι την κανουν και στο κεντρο μας, ρωτα για σιγουρα!

οταν λεω εγω εχεις ντοκτορα πρεπει να με ακους.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

maria papa, στη Νευροψυχολογια ειχα ξεκινησει ντοκτορα, αλλα ηρθε ο διορισμος στο σχολειο και το διεκοψα (που να ΄ξερα, τρομαρα μου, σε τι χάλια θα μας φερνανε)!

janneta, γερά! Τα ομορφα ερχονται! Θυμαμαι, οταν μετα απο 4 χρονια προσπαθειων, ειχα δει για πρωτη φορα θετικο! Δεν το πιστευα, νομιζα οτι ηταν λαθος! Απο τοτε ξερω, τα ομορφα ερχονται!!! Κι ειμαστε χαμογελαστες να τα υποδεχτουμε!

Διαφημίσεις

Προφεσορα Γεωργια εγραψες παλι..! Ξερω κυρια σε μεγαλη ηλικια που μαζευει ωαρια εδω κ 3 χρονια.. Ο οργανισμος δεν εχει καμια ανταποκριση στα ενεσιμα κ καρτερικα μαζευει ωαρια οποτε τυχαινει να κανει ο οργανισμος της. Αυτο θα πει υπομονη κ πιστη στο στοχο!! Πραγματικα τους θαυμαζω τετοιους ανθρωπους..!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

maria papa, καλα να περασετε! Ο δικος μου ο αντρουλης μολις την επεσε για (μεσημεριανο) υπνακο! Θ΄αναψει το ιντερνετ κι αποψε!

stardustmg, ειναι μεγαλειο η δυναμη της ψυχης του ανθρωπου!

ζανέτα μου, όλα θα πάνε καλά για όλες μας!! ο Θεός δεν θα μας εγκαταλείψει..

γεωργία μου σου είπα οι γνώσεις σου σε ebook και δεν θα ξαναδουλέψεις..!!!:)

εμείς μόλις ήρθαμε από το φαγητό να κοιμηθώ λίγο στο καναπέ..και μετά..τι να κάνω..κουράζομαι...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...