Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

έκανα και εγώ τώρα τις αναλύσεις μου, αποτελέσματα θα έχω Δευτέρα απόγευμα..

1. χλαμύδια, (με έβαλε να τα ξανακάνω)

2. προλακτίνη

3. οιστραδιόλη

4. θυροειδή.

θα δω και τι θα κάνω με τη θρομβοφιλία και βλέπουμε...

κορίτσια αν δεν φύγει η κύστη δεν μένω έγκυος σωστά??!!!

εγκούλες μου να μπαίνεται να μας λέτε τα νέα σας και να στέλνετε τόνους μπεμπεδόσκονη...

καλό μήνα να έχουμε!!!!με πολλές πολλές εγκυούλες...

αυτό το μήνα έχουμε καμία που πάει όντως για σπερματέγχυση..

κοριτσάκια στην Ελλάδα κάνουν και δωρεάν εξωσωματική στα νοσοκομεία..

γεωργία μου, εννοείται εικονικό..πραγματικό το καλοκαιράκι...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2. προλακτίνη

3. οιστραδιόλη

4. θυροειδή.

εγκούλες μου να μπαίνεται να μας λέτε τα νέα σας και να στέλνετε τόνους μπεμπεδόσκονη...

για να κανεις δωρεαν εξωσωματικη στην Ελλαδα ημον νια (νεα) κ γερασα την ξες αυτην την παροιμια ? με το περιμενε παρε σειρα κ τρεχα γυρευε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

2. προλακτίνη

3. οιστραδιόλη

4. θυροειδή.

ΤTinkerbell μη σκέφτεσαι την κυστη!!θα φύγει μονη της..και εγω θα πάω την Πέμπτη για το Παπ κ φοβάμαι μηπως μου βρει κάτι..

tinkerbell!24, και με την κυστη μπορεις να μεινεις εγκυος, αν δεν προκαλει ορμονικη ανακατωσουρα! Απλα δε μπορεις να παρεις ορμονες εξωσωματικης γιατι θα διογκωθει κι αλλο! Νομιζεις ολες οσες μενουν φυσικα εγκυες ξεραν αν ειχαν ή δεν ειχαν κυστη; Καλα αποτελεσματα, κοριτσι μου!

Διαφημίσεις

tinkerbell!24 καλα αποτελεσματα να εχεις

Sissy2012 για ποιο λογο να φοβασαι?

προφεσορα γεωργια μου ξες εσυ σε ποιο νοσοκομεια κανουν εξωσωματικη?

Οποιαδήποτε γυναικολογικη εξέταση και να κανω πάντα φοβάμαι..σκεψου ότι κανω καθε 6μηνο κολπικο υπερηχο γιατι όλο νομίζω ότι κάτι εχω! Βέβαια εχω κ ενα ινομυωμα 4,5 εκατοστά εκτος μητρας(υπορογονιο) κ φοβάμαι μηπως μεγαλώσει κ αλλο

tinkerbell!24, και με την κυστη μπορεις να μεινεις εγκυος, αν δεν προκαλει ορμονικη ανακατωσουρα! Απλα δε μπορεις να παρεις ορμονες εξωσωματικης γιατι θα διογκωθει κι αλλο! Νομιζεις ολες οσες μενουν φυσικα εγκυες ξεραν αν ειχαν ή δεν ειχαν κυστη; Καλα αποτελεσματα, κοριτσι μου!

αχ μακάρι δλδ αυτός ο μήνας δεν θα πάει χαμένος ε??μακάρι να ξεκουμπιστεί..

για να κανεις δωρεαν εξωσωματικη στην Ελλαδα ημον νια (νεα) κ γερασα την ξες αυτην την παροιμια ? με το περιμενε παρε σειρα κ τρεχα γυρευε

δεν ξέρω μου φάνηκε πιο ευκολή διαδικασία..όχι να πας τον άλλο μήνα αλλά πριν το τέλος του χρόνου σίγουρα..τώρα να δω που κάνουν...τα κορίτσια στο άλλο θέμα συστήνουν ένα που λένε ότι είναι πολύ καλός..άσε θα μάθω και να σου πω..

ΤTinkerbell μη σκέφτεσαι την κυστη!!θα φύγει μονη της..και εγω θα πάω την Πέμπτη για το Παπ κ φοβάμαι μηπως μου βρει κάτι..

μην φοβάσαι κοριτσάκι μου όλα θα πάνε καλά..

κοριτσια έχει καμία άλλη ανάλυση που πρέπει να κάνω..το ασπούλη χάθηκε να μας πει τι έκανε..

1533345xcnw09g7xt.gif

Μαζευτηκα κι εγω! Σαββατο σημερα, μερα για ψαρακια απ΄τη λαϊκη! Τα εψησα καιι τωρα θα στρωθω να φαω μια ψαρουκλα να!

maria papa, κεντρο εξωσωματικης εχει- ειχε το Παπαγεωργιου, με πολυ καλη ομαδα, δεν ξερω ομως αν το λειτουργουν ακομα. Υπευθυνος ειναι ο Ταρλατζης και στην ομαδα συμμετεχει και ο Κολυμπιανακης, που ειχα κανει ιδιωτικα τις εξωσωματικες μου. Επειδη ομως ολοι τους κανουν εξωσωματικες και ιδιωτικα στα μεγαλα κεντρα της Θεσσαλονικης (Ελλαδαρα!), δεν ξερω αν και με τι ρυθμους λειτουργει το νοσοκομειακο τμημα! Ενα τηλ. και θα μαθουμε! Εχω ακουσει και για το πανεπιστημιακο Λαρισσας, Ιωαννινων και Αλεξανδρουπολης. Παρε να μαθουμε τι παιζει!

sissy2012, χαλαρωσε κοριτσι μου, μια χαρα ειμαστε! Κι αν ακομα μας βρουν κατι, ολα πια αντιμετωπιζονται!

tinkerbell!24, το μονο που θα προσθετα, καθαρα προληπτικα, θα ηταν εξεταση για μυκοπλασμα- ουρεοπλασμα σε καλλιεργεια κολπικου. Δε δινουν συμπτωματα, αλλα μπορει να προκαλεσουν αποβολες, γιαυτο αν χρειαστει, τα αντιμετωπιζουμε πριν την προσπαθεια. Φανταζομαι προγενητικο για λιστερια, τοξοπλασμα, ερυθρα, κυταρομεγαλοϊο ερπητοϊους και τα συναφη εχεις κανει ηδη! Μενει μετα η θρομβοφιλια, οπου μιλαμε για μεγαλο πακετο και αξιζει αν μπορεις να το κανεις σε νοσοκομειο. Ουφ, σε ζαλισα; Καλη επιτυχια στις τωρινες εξετασεις και για τις επομενες τα λεμε!

Διαφημίσεις

Μαζευτηκα κι εγω! Σαββατο σημερα, μερα για ψαρακια απ΄τη λαϊκη! Τα εψησα καιι τωρα θα στρωθω να φαω μια ψαρουκλα να!

maria papa, κεντρο εξωσωματικης εχει- ειχε το Παπαγεωργιου, με πολυ καλη ομαδα, δεν ξερω ομως αν το λειτουργουν ακομα. Υπευθυνος ειναι ο Ταρλατζης και στην ομαδα συμμετεχει και ο Κολυμπιανακης, που ειχα κανει ιδιωτικα τις εξωσωματικες μου. Επειδη ομως ολοι τους κανουν εξωσωματικες και ιδιωτικα στα μεγαλα κεντρα της Θεσσαλονικης (Ελλαδαρα!), δεν ξερω αν και με τι ρυθμους λειτουργει το νοσοκομειακο τμημα! Ενα τηλ. και θα μαθουμε! Εχω ακουσει και για το πανεπιστημιακο Λαρισσας, Ιωαννινων και Αλεξανδρουπολης. Παρε να μαθουμε τι παιζει!

sissy2012, χαλαρωσε κοριτσι μου, μια χαρα ειμαστε! Κι αν ακομα μας βρουν κατι, ολα πια αντιμετωπιζονται!

tinkerbell!24, το μονο που θα προσθετα, καθαρα προληπτικα, θα ηταν εξεταση για μυκοπλασμα- ουρεοπλασμα σε καλλιεργεια κολπικου. Δε δινουν συμπτωματα, αλλα μπορει να προκαλεσουν αποβολες, γιαυτο αν χρειαστει, τα αντιμετωπιζουμε πριν την προσπαθεια. Φανταζομαι προγενητικο για λιστερια, τοξοπλασμα, ερυθρα, κυταρομεγαλοϊο ερπητοϊους και τα συναφη εχεις κανει ηδη! Μενει μετα η θρομβοφιλια, οπου μιλαμε για μεγαλο πακετο και αξιζει αν μπορεις να το κανεις σε νοσοκομειο. Ουφ, σε ζαλισα; Καλη επιτυχια στις τωρινες εξετασεις και για τις επομενες τα λεμε!

δεν έχω κάνει προγεννητικό..για θρομβοφιλία το σκέφτομαι..σε νοσοκομείο δεν μπορω να τη κάνω..χωρίς μέσο..αχ πρέπει να βρω γυναικολόγο..

1533345xcnw09g7xt.gif

δεν έχω κάνει προγεννητικό..για θρομβοφιλία το σκέφτομαι..σε νοσοκομείο δεν μπορω να τη κάνω..χωρίς μέσο..αχ πρέπει να βρω γυναικολόγο..

εγω ειμαι της αποψεις τον προγενετικο τον κανεις πριν αποφασισεις για μπεμπε κ μην ξεχναμε στον προγενετικο να κανουμε ελεγχο για το στιγμα της μεσογειακης αναιμιας ζουμε στην εξελιξει οχι 300 χρονια πισω ;);)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγω ειμαι της αποψεις τον προγενετικο τον κανεις πριν αποφασισεις για μπεμπε κ μην ξεχναμε στον προγενετικο να κανουμε ελεγχο για το στιγμα της μεσογειακης αναιμιας ζουμε στην εξελιξει οχι 300 χρονια πισω ;);)

εμείς εδώ μάλλον ζούμε 300 χρόνια μπροστά..δεν μας παντρεύουν αν δεν κάνουμε τον έλεγχο για το στίγμα..:) :) :)

αχ κορίτσια..πρέπει να βρω γυναικολόγο..

για την εξωσωματική σε δημόσιο..έχω ρωτήσει μια κοπέλα να μας δώσει λεπτομέρειες για το δικό της ..είναι πολύ πολύ καλός..και έχουν πάει αρκετές από το παρεντς

είναι στα Ιωάννινα!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...