Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Το πιο σπαστικο ειναι κατι θειές που με στραβοκοιτανε, γιατι νομιζουν οτι εμεις νοιζομαστε μονο για την καλοπεραση και τα ταξιδακια μας.... Και νααααα οι μπηχτες! Τι να τους πεις, καθεις με το μυαλο του!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις ταινια !!! ποπ κορν ή αλλιως παπαδουλες που της λενε στο χωριο μου!!!!

βρε γραψτε τους ολους εγω λεω α μπα δεν θελουμε ακομα νωρις ειναι ακομα νιοπαντρη ειμαστε να ζησουμε λιγο χαχαχα!! κ εκει κοβονται ολα !!!

φιλακια κοριτσαρεςςς!!!! θα τα πουμε μετα καλα την tinkerbell!24 δεν θα την προλαβουμε γιατι σε λιγο θα παει για υπνο χαχαχα!!! νυχτοπουλια τα λεμε μετα φιλια!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

κοριτσι εμεις μαζι παμε κ εγω μολις αδιαθετησα ευτυχος προλαβα νακανω κ μπανακι σημερα!

αντε παμε γιαλλα κοριτσια ο αντρας μου απογοητευτηκε βασικα οπως ειπε βαρεθηκα καναμε 2 σπερ/χης επαφες της σωστες μερες αλλα δεν μενεις εγκυος με τιποτα

αν βαρέθηκαν εκείνοι...εμείς τι να πούμε..:) :)

εγώ βαρέθηκα να κοιτάνε όλοι τη κοιλία μου, βαρέθηκα να μην μπορώ να έχω πονοκέφαλο, βαρέθηκα να μην μπορώ να ζεσταθώ,βαρέθηκα να μην μπορώ να πεθυμήσω ένα φαγητό, βαρέθηκα να μην μπορώ να βάλω ένα σουτιέν να φουσκώσει λίγο το ανύπαρκτο στήθος μου..και να μου λένε όλοι είσαι έγκυος..ε μακάρι να είσαι και να μην μας το λες..

κιλά έχω κάμποσα..που δεν τα θέλω...αλλά όταν βάλω κανένα κιλό..αρχίζουν όλοι, συνάδελφοι , πεθερά..είσαι έγκυος??!!
Δες και κανα τουρκικο αγαπη μου! Απο παρθενες εγκυες :evil:! Ο αντρας μου μούδωσε το οκ, αρκει να μη βγει πολυ μαυρο το μωρο, γιατι δε θα παιρνει πρασινη καρτα:P!
Αντε, αντε, να οργανωθουμε να κανουμε κανενα μωρο και αστους να κουρευονται! Σε λιγο αρχιζει και η παρθενογκαστρωμενη (Σιλα), παω να τη δω!

κοριτσια μου εγω μολις γυρισα απο εξοδο...σημερα λογω πανσεληνου ειχαν οργανωσει στην ακρογιαλια συναυλια εναλλακτικής μουσικής, με καρεκλακια μεσα στην αμμο και μεσα στην θαλασσα...ηταν τελεια!!!!! φαγαμε και τα σουβλακια μας, ηπιαμε και τις μπυριτσες μας και ειμαστε σουπερ...πιο πριν πηγαμε στο αρχαιολογικό μουσείο της περιοχής και κοιτουσαμε τα αρχαια γλυπτά με το φεγγαρι να μας φωτιζει...αχ τι τελεια που ηταν...

maria papa...αν βαρεθηκε ο αντρας μια φορα, οι γυναικες βαρεθηκαν 1000000 φορες!!!!!! σιγα που τραβανε και ζορι για να βαρεθουν....γκρρρρρρρρ πες του!!!!

tinker kai georgia μπορειτε να διαβασετε στο ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ το τι ειχα πει εγω σε μια γρια που ειχε λυσσαξει ποτε θα κανω παιδι και κατι τετοια.....

αν δεν το βρειτε θα σας το μεταφερω εδω!!!!!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@@@@@@Ν.... αυτο εχω να πω μονο....να κοιταει ο καθενας το σπιτι του και οχι τις κοιλιες της καθε κοπελας....αντε απο εδω.....οι καρακαξες!!!!!!

πραγματικά αυτα τα τουρκικα ειναι οτι να ναι....με την πρωτη απαυτωνονται με εναν τυπο, αμεσως μενουν εγκυες, ολη την ωρα εκτρωσεις...ημαρτον πια....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημέρα κορίτσια..

κοιμάμαι νωρίς για να ξυπνήσω νωρίς..:) :)

πάω τώρα για τις αναλύσεις!!!

νομίζω Γεωργία να οργανώσουμε κανένα ταξιδάκι να μου φύγει το άγχος..

μακρυά και πολύήμερο..

βρε κορίτσι τι μαγεία είναι αυτό που έζησες!!!!πολύ ωραία βραδιά..!!!!

είχα διαβάσει το ποστ τότε πο τα συζητούσαμε στο άλλο θέμα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια! Τι μου κάνετε? Είχα καιρό να σας γράψω αλλά σας διαβάζω συχνά...

Ελπίζω αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός για όλες σας... γι' αυτό σας στέλνω μπόλικη μπόλικη μπεμπεδόσκονη.

Εμείς κάναμε την αυχενική κι όλα ήταν μια χαρούλα!

Βρε κορίτσια έχετε δίκιο... οι άνθρωποι είναι αδιάκριτοι. Προσπαθείστε να μην τους δίνετε σημασία... έχει επικρατήσει η ιδέα ότι μένεις έγκυος με τον αέρα σχεδόν!!! Έλεος πια!!!

Σας φιλώ όλες σας.... μπεμπεδόσκονη παντού...................

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Καλημέρα κορίτσια και απο εμένα!διαβαζα τα μηνύματα περί συγγενών κ φίλων για την εγκυμοσύνη..εγω λέω σε όλους ότι ακόμα δεν θελουμε μωρο και μετα απο 2 χρονια! Το χειρότερο μου ότι έχει πει μια πελατισα..επειδη δουλεύω σε Γυμναστηριο μου είχε πει : δεν θες να κανείς ακόμα παιδι για να μη χαλασεις το σώμα σου;;;;κ την προΗγουμενη μερα είχα κανει σαλπιγγογραφια...ήμουν έτοιμη να της πετάξω τον υπολογιστή!!!!

Καλημέρα κορίτσια, εύχομαι να έχετε όλες έναν καρπερό μήνα και να σας βρει με ένα σποράκι στην κοιλιά! Αυτός θα ναι ο μήνας σας και αφήστε τους τρίτους να λένε... εσείς να μην στεναχωριέστε όλα γίνονται για κάποιον λόγο.

Σας φιλώ και σας στέλνω μπόλικη μπεμπεδόσκονη για όλες!!!:-P:razz::-P

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Βασουλινι μου καλημερα και καλο μηνα!! Οποτε μπαινεις και μας μιλας και βλεπω το τικερακι σου τρελλαινομαι απο τη χαρα μου!! Να προσεχεις το σπορακι σου και να εισαι καλα κοριτσι μου!!

Καλο μηνα σε ολες τις κοριτσαρες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα να έχουμε με πολλά μωράκια!!!

εγώ σε δύο βδομάδες θα κάνω αυχενική.

Με το καλό vasulini, όλα καλά θα πάνε!!! Ετσι να συνεχίσεις μέχρι να πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου!!!

Εμείς κάναμε την αυχενική κι όλα ήταν μια χαρούλα!

Τέλεια, ευτυχώς που δεν μας ξεχνάτε και ακούμε τα νέα σας!!!! Να είστε ήρεμες και να το απολαύσετε όσο μπορείτε!!!

Αχ αυτές τις μέρες όλο ακούω για εγκυμοσύνες, ειδικά τώρα που ανοίγουν τα σχολεία, μια μια εκδηλώνεται, δηλώνει άδεια για εγκυμοσύνη.

Ο άντρας μου τελικά δεν θα πάνε, άργησαν να στείλουν τις ταυτότητες και είχαν γεμίσει γι αυτό το σκ. Είπε θα το κανονίσει σύντομα.

Είμαι χάλια ψυχολογικά σήμερα, πως γίνεται όσο πλησιάζουν οι γόνιμες πάντα κάτι να μου χαλάει την ψυχολογία, λέτε να φταίνε οι ορμόνες? Βγήκε από το πουθενά ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο, θέλει ένα 400 στα καλά καθούμενα και επίσης θα φάμε αύριο στην πεθερά μου, και από τώρα που το σκέφτομαι χαλιέμαι. Ξέρω ότι τίποτε από αυτά δεν είναι σοβαρό πρόβλημα, αν και τα λεφτά είναι θέμα, αλλά πέφτω πολύ εύκολα ψυχολογικά, και πάνω που έλεγα ότι αυτό το μήνα πάνε όλα καλά. Και να φανταστείτε ότι χθες είχαμε να πάμε σε μια συναυλία που την περίμενα πως και πως, και όλα αυτά τα έμαθα πριν την συναυλία, εκεί βέβαια άλλαξε η διάθεσή μου αλλά μόλις τελείωσε πάλι τα ίδια.

Για να μην ξεχνιόμαστε, έκανα χθες το πρώτο τεστάκι και βγήκε αχνό. Αναμένεται η συνέχεια.

HvAnp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα να έχουμε με πολλά μωράκια!!!

Με το καλό vasulini, όλα καλά θα πάνε!!! Ετσι να συνεχίσεις μέχρι να πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου!!!

Τέλεια, ευτυχώς που δεν μας ξεχνάτε και ακούμε τα νέα σας!!!! Να είστε ήρεμες και να το απολαύσετε όσο μπορείτε!!!

Αχ αυτές τις μέρες όλο ακούω για εγκυμοσύνες, ειδικά τώρα που ανοίγουν τα σχολεία, μια μια εκδηλώνεται, δηλώνει άδεια για εγκυμοσύνη.

Ο άντρας μου τελικά δεν θα πάνε, άργησαν να στείλουν τις ταυτότητες και είχαν γεμίσει γι αυτό το σκ. Είπε θα το κανονίσει σύντομα.

Είμαι χάλια ψυχολογικά σήμερα, πως γίνεται όσο πλησιάζουν οι γόνιμες πάντα κάτι να μου χαλάει την ψυχολογία, λέτε να φταίνε οι ορμόνες? Βγήκε από το πουθενά ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο, θέλει ένα 400 στα καλά καθούμενα και επίσης θα φάμε αύριο στην πεθερά μου, και από τώρα που το σκέφτομαι χαλιέμαι. Ξέρω ότι τίποτε από αυτά δεν είναι σοβαρό πρόβλημα, αν και τα λεφτά είναι θέμα, αλλά πέφτω πολύ εύκολα ψυχολογικά, και πάνω που έλεγα ότι αυτό το μήνα πάνε όλα καλά. Και να φανταστείτε ότι χθες είχαμε να πάμε σε μια συναυλία που την περίμενα πως και πως, και όλα αυτά τα έμαθα πριν την συναυλία, εκεί βέβαια άλλαξε η διάθεσή μου αλλά μόλις τελείωσε πάλι τα ίδια.

Για να μην ξεχνιόμαστε, έκανα χθες το πρώτο τεστάκι και βγήκε αχνό. Αναμένεται η συνέχεια.

Καλημέρα μαρια!!μην αφήνεις να σου χαλάει τίποτα τη διάθεση..μόνο το Μωρακι σου που θα έρθει να σκέφτεσαι!!!να εισαι ήρεμη τις γόνιμες μερες και να σκέφτεσαι πάντα θετικά!! 1% να ισχύει ότι αυτο που σκεφτόμαστε το ελκουμε...αξίζει..

Georgkat, πωπω κοριτσι μου, τι τελεια βραδια! Σε αναζωογονουν κατι τετοιες στιγμες! Εγω με τηλεοραση και ιντερνετ την εβγαλα! Κανονισα ομως καφεδακι αυριο το σουρουπο στον "Ερωτικο" με τις συναδελφισσες απ΄το σχολειο, να μπαινουμε λιγο λιγο στο κλιμα!

tinkerbell!24, καλη επιτυχια! Αντε να ξεκουμπιστει η χαζοκυστη! Οποτε θες ταξιδακι, σφυρα! Εστω και εικονικο, κανει καλο!

behappy, γλυκεια μου, πολυ χαρηκα με την αυχενικη σας! Ολα καλα! Να το χαρειτε κουκλα μου! Νιωθω και τη μπεμπεδοσκονη να λαμπιριζει! Ευχαριστουμε!!

sissy2012, ο καθενας με τον καημο του κοριτσι μου! Να προσεχουν, γιατι εχεις και πολλα βαρακια προχειρα εκει γυρω!!

maria_v, το αμαξι ξεχνα το, ειναι αλλουνου δουλεια να το σκεφτει! Η πεθερα δεν αναβαλλεται; Εχετε "αλλες δουλειες" αυτο το Σαββατοκυριακο;););)! Δεν αφηνουμε το γαμο να παμε για πουρναρια! Και ειδικα αν ειμαστε και αλλεργικες στα "πουρναρια"! Εγω, απο το Δεκαπενταυγουστο τη σερνω την επισκεψη, κι ολο... κατι αλλο μου βγαινει! Αντε, αντε, φτιαξε διαθεση και ορμα του! Κοιτα να το φχαριστηθειτε κι ολα τ΄αλλα ερχονται!

Καλο μηνα σε ολεεεεεεες!!! Φθινοπωρο της σπορας εφτασε, οργωνουμε τα χωραφια!!:):):)

καλημερα κ απο μενα κ καλο μα καλο μηνα να εχουμε . οι εγκυουλες μας να προσεχουν κ ολο ευχαριστα νεα να μας λενε παντα.περιμενουμε να ακουσουμε κ το φυλο το παιδιου ε?

κ οσο για εμας αλλος ενας μηνας γεματο σεξ σεξ σεξ . εγω παιρνω πληροφοριες απο την κλινικη κ θα μιλησω με τον γιατρο μου στην κλινικη για το επομενο βημα .

φιλακια!!!! μπουμπουκεςςς!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...