Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Αν δεν κανεις υπερηχο, κανε μια οιστραδιολη! Αν η τιμη της ειναι κατω απο 50 σημαινει οτι η κυστουλα αποχαιρετησε!;););)

θα πάω αύριο να κάνω...να δούμε τι έγινε..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα πάω αύριο να κάνω...να δούμε τι έγινε..

κοριτσι εμεις μαζι παμε κ εγω μολις αδιαθετησα ευτυχος προλαβα νακανω κ μπανακι σημερα!

αντε παμε γιαλλα κοριτσια ο αντρας μου απογοητευτηκε βασικα οπως ειπε βαρεθηκα καναμε 2 σπερ/χης επαφες της σωστες μερες αλλα δεν μενεις εγκυος με τιποτα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κοριτσι εμεις μαζι παμε κ εγω μολις αδιαθετησα ευτυχος προλαβα νακανω κ μπανακι σημερα!

αντε παμε γιαλλα κοριτσια ο αντρας μου απογοητευτηκε βασικα οπως ειπε βαρεθηκα καναμε 2 σπερ/χης επαφες της σωστες μερες αλλα δεν μενεις εγκυος με τιποτα

αχ βρε κορίτσι μου όλες βαρεθήκαμε αλλά θα γίνει το θαύμα και για μας..υπομονή χρειάζεται..τώρα γιατί δεν μένουμε μόνο ο Κύριος το ξέρει..

1533345xcnw09g7xt.gif

αχ βρε κορίτσι μου όλες βαρεθήκαμε αλλά θα γίνει το θαύμα και για μας..υπομονή χρειάζεται..τώρα γιατί δεν μένουμε μόνο ο Κύριος το ξέρει..

κοιτα για εμας της γυναικες κατα καποιο τροπο εχει γινει κατι σαν συνηθεια εξαλου το ηξερα οτι δεν γινοταν κατι το καταλαβαινω γιατι οταν μετα την οωρρηξια με ποναει η κοιλια μου σε καθημετινη βαση αλλα σταδιακα μεχρι να αδιαθετησω οταν ξαπλωνω ανασκελα κ με ποναει κατω χαμηλα νοιωθω οσο περιεργο κ να φανει αδεια ε τοτε λεω παει κ αυτος ο μηνας στην ουσια προετοιμαζω τον εαυτο μου ποιο νωρις για το αρνητικο αποτελεσμα κ στης σπρεμ/χης τα ειδια ειχα . αλλα για τους αντρες ειναι λιγο ποιο παραξενω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

αν βαρέθηκαν εκείνοι...εμείς τι να πούμε..:) :)

εγώ βαρέθηκα να κοιτάνε όλοι τη κοιλία μου, βαρέθηκα να μην μπορώ να έχω πονοκέφαλο, βαρέθηκα να μην μπορώ να ζεσταθώ,βαρέθηκα να μην μπορώ να πεθυμήσω ένα φαγητό, βαρέθηκα να μην μπορώ να βάλω ένα σουτιέν να φουσκώσει λίγο το ανύπαρκτο στήθος μου..και να μου λένε όλοι είσαι έγκυος..ε μακάρι να είσαι και να μην μας το λες..

1533345xcnw09g7xt.gif

αν βαρέθηκαν εκείνοι...εμείς τι να πούμε..:) :)

εγώ βαρέθηκα να κοιτάνε όλοι τη κοιλία μου, βαρέθηκα να μην μπορώ να έχω πονοκέφαλο, βαρέθηκα να μην μπορώ να ζεσταθώ,βαρέθηκα να μην μπορώ να πεθυμήσω ένα φαγητό, βαρέθηκα να μην μπορώ να βάλω ένα σουτιέν να φουσκώσει λίγο το ανύπαρκτο στήθος μου..βαρέθηκα να μην μπορώ να βάλω ένα κιλό...

γεωργια μην φωναζεις κουλ ηρεμια σε ποια χωρα μενουν εγκυες με την μια να παμε βρε κοριτσια να μαζευτουμε ολες μαζι να παμε θα μας ανανεωσει κιολας!! ;););):D:D:D

tinkerbell!24 βαρεθηκες να μην μπορεις να βαλεις κιλο??? να σου δωσω τα δικα μου τα 5 κιλα που δεν τα θελω :D:D αλλα το στηθος δεν το δινω το θελει το ετερον ημιση παντα ελεγε οτι θα πρει γυναικα με μεγαλο στηθος ε την βρηκε :oops::oops:

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεωργια μην φωναζεις κουλ ηρεμια σε ποια χωρα μενουν εγκυες με την μια να παμε βρε κοριτσια να μαζευτουμε ολες μαζι να παμε θα μας ανανεωσει κιολας!! ;););):D:D:D

tinkerbell!24 βαρεθηκες να μην μπορεις να βαλεις κιλο??? να σου δωσω τα δικα μου τα 5 κιλα που δεν τα θελω :D:D αλλα το στηθος δεν το δινω το θελει το ετερον ημιση παντα ελεγε οτι θα πρει γυναικα με μεγαλο στηθος ε την βρηκε :oops::oops:

κιλά έχω κάμποσα..που δεν τα θέλω...αλλά όταν βάλω κανένα κιλό..αρχίζουν όλοι, συνάδελφοι , πεθερά..είσαι έγκυος??!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Κι εγω εχω κανει μια κοιλαρα! Ολοι εκει με κοιτανε!! Προχθες πηγα στην εκκλησια κι ολες ρωταγαν μετα τη μανα μου!

έλεος δεν τα αντέχω αυτά..η πεθερά μου..μέχρι πριν λίγους μήνες..με ρωτούσε κάθε φορά που με έβλεπε..κάθε βδομάδα όσες φορές και να με έβλεπε..από την επομένη του γάμου..είσαι έγκυος..μακάρι να είσαι και να μην μας το λες.

και σταμάτησε μόνο όταν άρχισε τις προσπαθειες η κόρη της που εννόείται έμεινε αμέσως και το βιολί εμείς μένουμε με τη πρώτη συνεχίζεται..

και ξέρει πως το πρόβλημα δεν είναι δικό μου, φαντάσου να είχα και κάτι

1533345xcnw09g7xt.gif

έλεος δεν τα αντέχω αυτά..η πεθερά μου..μέχρι πριν λίγους μήνες..με ρωτούσε κάθε φορά που με έβλεπε..κάθε βδομάδα όσες φορές και να με έβλεπε..από την επομένη του γάμου..είσαι έγκυος..μακάρι να είσαι και να μην μας το λες.

και σταμάτησε μόνο όταν άρχισε τις προσπαθειες η κόρη της που εννόείται έμεινε αμέσως και το βιολί εμείς μένουμε με τη πρώτη συνεχίζεται..

και ξέρει πως το πρόβλημα δεν είναι δικό μου, φαντάσου να είχα και κάτι

εγω τους εχω ολους ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣΣ ουτε που με νοιαζει τιποτα αλλα αμα τολμηση καποιος κ με ρωτηση το κλασικο εσεις εχετε τιποτα τι κανετε τοσο καιρο εκει το ματι αρχιζει να γυριζει κ τα διαλυω ολα στο λεπτο δεν καταλαβαινω κανεναν κ τιποτα ουτε οι δικοι μου δεν τολμαν να με ρωτησουν ξερουν οτι θα τους φερω πανω κανω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ειλικρινά..ώρες ώρες δεν αντέχονται..και οι άντρες δεν έχουν αυτό το πρόβλημα..δεν τους βλέπουν οι φίλοι τους και αναρωτιούνται..

το πιο αστείο ήταν , όταν ήμουν άρρωστη και δεν πήγα δουλεία και όλοι είπαν ότι πρέπει να ήμουν έγκυος και το έχασα και γι αυτό δεν πήγα δουλεία..ο κάθε ένας ότι θέλει λέει..

1533345xcnw09g7xt.gif

ο καθενας ειναι στην κοσμαρα του και λεει οτι γουσταρει!! εμενα οταν με ρωτανε τους λεω απλα: παιδια δεν προλαβαινω τωρα.. αργοτερα! κ εκει κοβουν τη συζητηση!! η πεθερα μου ποτε δεν με εχει ρωτησει, ο μονος της καημος ειναι να μην παχυνω στην εγκυμοσυνη.. ο καθενας με τον καημο του!! καθομαι κ τα σκεφτομαι κ γελαωωωωωωω πλεον!! δεν αξιζει για κανεναν να χαλιομαστε. κ δοξα το Θεο τον Μεγαλοδυναμο που εχουμε η μια την αλλη εδω μεσα να αλληλοστηριζομαστε και να καταλαβαινομαστε γιατι οποια δεν τα εχει περασει δεν μπορει να καταλαβει απολυτως τιποτα .-

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...