Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κι απο μενα!! Εφτιαχνα γεμιστα με τη μαμυ μου, γιαυτο σας αργησα! Εφτα χρονια προσπαθουμε βρε κουκλες! Εξωσωματικες, σπερματεγχυσεις, φυσικες συλληψεις, παλλινδρομες... Τα ειδαμε ολα! Και στην πορεια μαθαινουμε, μαθαινουμε, σαν αιωνια φοιτητρια αισθανομαι! Να δω το πτυχιο ποτε θα ΄ρθει, περιτυλιγμενο σ΄ενα μωρακι τροφαντο!!!

Λεω στον αντρα μου καμια φορα, κουσουρι θα μου μεινει, οποτε βλεπω ασπρη ποδια να ανοιγω τα ποδια....

Τελος παντων, θα ΄ρθει, ειμαι σιγουρη γιαυτο, καθε μηνας ειναι μια νεα ευκαιρια!

sissy2012, σε ρωτουσα σε τι mg σας εδωσε το Q 10. Εμεις παιρνουμε των 100 ή των 200 mg. Και ειναι πανακριβο. Σε χαμηλοτερη δοσολογια (πχ 20 ή 30) αγοραζονται, αν ειναι ομως υψηλης παρτα απ΄εξω!

tinkerbell!24, με το καλο τις ενεσουλες κι ομορφα μωρακια να σου φερουν!. Ηκυστουλα θα φυγει, δεν ειναι τιποτα, να θυμασαι μονο το αλατι. Ειναι η κυρια αιτια για υπερδιεγερση (ναι, το παθαμε κι αυτο), οποτε τις μερες των ενεσεων αναλατα!

maria_v, αφου η σαλπιγγογραφια ηταν καθαρη δεν εχεις να φοβασαι απο συμφησεις.

maria papa, αληθεια σε κυνηγαει με τις μερες:D; Νοιαζεται τοσο!!! Ο δικος μου κατααγχωνεται, οποτε δεν του λεω τιποτα! Ακομα κι οταν ειχαμε θετικο του το ειπα μετα απο δυο μερες, αφου σιγουρευτηκα για την ανοδο της χοριακης! Τον πιανει ενα αγχος, αστα... Ευχομαι να σου εχει μια καλη εκπληξη ο Αυγουστος που μας χαιρετα;)!

stardustmg, που χαθηκες εσυ κοριτσι μου; Καλη αρχη στο καινουριο ταξιδι και με γεματες αγκαλιες!

janneta, καλη φεγγαραδα αποψε! Και... απολαυστικη;)!

Κοριτσια οσες τελικα αποφασισατε εξωσωματικη και υπαρχει θεματακι με το σπερμα ζητηστε, αν διαθετει το κεντρο, την τεχνικη imsi, κι οχι σκετη isci. Η isci ειναι η κλασικη μικρογονιμοποιηση, οπου ο εμβρυολογος διαλεγει χοντρικα το πιο καλο σπερματοζωαριο και το περναει με μικροβελονα στο ωαριο. Στην imsi χρησιμοποιουν μικροσκοπιο 6000 φορες πιο δυνατο και ειναι σε θεση να επιλεξουν με μεγαλη λεπτομερεια το καλυτερο σπερματοζωαριο! Και βιταμινες, ε; Να μην ξεχνιομαστε! Θελουμε σουπερ υγειη σπερματοζωαρια για να ρθει το ζουμπουρλο μας!!!:D

Εχω δώσει τη συνταγή στη φαρμακοποιο κ θα πάω να τα πάρω σε λίγο.μου είπε ότι το q10 έχει 55 ? περίπου..θα ξερω σε λίγο για σίγουρα!εσυ Georgia προσπαθείς καιρο;

Καλημερα κι απο μενα!! Εφτιαχνα γεμιστα με τη μαμυ μου, γιαυτο σας αργησα! Εφτα χρονια προσπαθουμε βρε κουκλες! Εξωσωματικες, σπερματεγχυσεις, φυσικες συλληψεις, παλλινδρομες... Τα ειδαμε ολα! Και στην πορεια μαθαινουμε, μαθαινουμε, σαν αιωνια φοιτητρια αισθανομαι! Να δω το πτυχιο ποτε θα ΄ρθει, περιτυλιγμενο σ΄ενα μωρακι τροφαντο!!!

Λεω στον αντρα μου καμια φορα, κουσουρι θα μου μεινει, οποτε βλεπω ασπρη ποδια να ανοιγω τα ποδια....

Τελος παντων, θα ΄ρθει, ειμαι σιγουρη γιαυτο, καθε μηνας ειναι μια νεα ευκαιρια!

sissy2012, σε ρωτουσα σε τι mg σας εδωσε το Q 10. Εμεις παιρνουμε των 100 ή των 200 mg. Και ειναι πανακριβο. Σε χαμηλοτερη δοσολογια (πχ 20 ή 30) αγοραζονται, αν ειναι ομως υψηλης παρτα απ΄εξω!

tinkerbell!24, με το καλο τις ενεσουλες κι ομορφα μωρακια να σου φερουν!. Ηκυστουλα θα φυγει, δεν ειναι τιποτα, να θυμασαι μονο το αλατι. Ειναι η κυρια αιτια για υπερδιεγερση (ναι, το παθαμε κι αυτο), οποτε τις μερες των ενεσεων αναλατα!

maria papa, αληθεια σε κυνηγαει με τις μερες:D; Νοιαζεται τοσο!!! Ο δικος μου κατααγχωνεται, οποτε δεν του λεω τιποτα! Ακομα κι οταν ειχαμε θετικο του το ειπα μετα απο δυο μερες, αφου σιγουρευτηκα για την ανοδο της χοριακης! Τον πιανει ενα αγχος, αστα... Ευχομαι να σου εχει μια καλη εκπληξη ο Αυγουστος που μας χαιρετα;)!

stardustmg, που χαθηκες εσυ κοριτσι μου; Καλη αρχη στο καινουριο ταξιδι και με γεματες αγκαλιες!

Κοριτσια οσες τελικα αποφασισατε εξωσωματικη και υπαρχει θεματακι με το σπερμα ζητηστε, αν διαθετει το κεντρο, την τεχνικη imsi, κι οχι σκετη isci. Η isci ειναι η κλασικη μικρογονιμοποιηση, οπου ο εμβρυολογος διαλεγει χοντρικα το πιο καλο σπερματοζωαριο και το περναει με μικροβελονα στο ωαριο. Στην imsi χρησιμοποιουν μικροσκοπιο 6000 φορες πιο δυνατο και ειναι σε θεση να επιλεξουν με μεγαλη λεπτομερεια το καλυτερο σπερματοζωαριο! Και βιταμινες, ε; Να μην ξεχνιομαστε! Θελουμε σουπερ υγειη σπερματοζωαρια για να ρθει το ζουμπουρλο μας!!!:D

αχ Γεωργία μου, μακάρι να μην σου συνέβαιναν τόσα και ας μην είχες τις γνώσεις..

νομίζω να κάνεις ένα ebook σαν αυτό της beth kiley!!!

ναι θυμάμαι το αλάτι..πρέπει να το πω και στη μαμά να μου μαγειρεύει ξεχωριστά..

αυτό δεν το ήξερα..θα τον ρωτήσω..θέλω να φύγει η κύστη τώρα..

λατρεύω τα γεμιστά..τι γεμίσατε??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Δίκαιο έχετε! Έδωσα το πράσινο φως να πάει!!!!

Πολύ καλά έκανες..νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά..:P:p:p:p:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Georgia των 100 mg! Ειναι καλα;

Γεωργιτσα μου χαθηκα γιατι δεν ειχα κανενα νεο να σας γραψω.. σας διαβαζω ομως καθημερινως!! κανε ενα ebook και δεν θα χασεις!! αναρπαστο θα γινει!!

ευχομαι πραγματικα.. αυτος ο αυγουστος που φευγει σημερα να ειναι ο τελευταιος που θα φυγει ατεκνος..!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Σουπερ τα γεμιστα της μανουλας (πιπεριες και ντοματουλες)! Ε, βοηθησα κι εγω λιγακι;). Κουκλες απο e-books δεν ξερω, οι γνωσεις μου εξαλλου ειναι κυριως εμπειρικες... Το χομπυ μου ειναι να ετοιμαζω ταξιδια για φιλους με απιθανους συνδυασμους σε απιστευτες τιμες! Αλλες φορες παμε εμεις, αλλες φιλοι, αλλες μοναχος του ο χαρτης! Οποια εχει κεφι για ταξιδακι, εδω ειμαστε!

sissy2012, το Q 10 των 100 ειναι ιδανικο! Παιρνε κι εσυ αν θελεις, προστατευει το dna των ωαριων. Εγω τα παιρνω 17 ευρω τις 50 καψουλες συν 5 μεταφορικα.

tinkerbell!24, αφου σημερα αδιαθετησες μπορεις την τριτη μερα ειτε να κανεις υπερηχο ειτε οιστραδιολη για να δεις αν εφυγε! Εγω μαλλον υπερηχο θα εκανα! Ειμαι του οπτικου περισσοτερο. Την οιστραδιολη θα την αφηνα για την εποχη της εξωσωματικης!

maria_v, με το καλο να παει κι ευλογια στο σπιτικο σας να φερει! Εισαι αρκετα νωρις με τις μερες, μαλλον θα προλαβετε στην επιστροφη και το χαμογελο!

stardustmg, δε χρειαζονται παντα νεα, καφεδακι πινουμε εδω μεσα! Μεγαααλο! Κι καφες θελει παρεα;).

maria papa, παλι πλατσουριζεις τυχερουλα;

Σουπερ τα γεμιστα της μανουλας (πιπεριες και ντοματουλες)! Ε, βοηθησα κι εγω λιγακι;). Κουκλες απο e-books δεν ξερω, οι γνωσεις μου εξαλλου ειναι κυριως εμπειρικες... Το χομπυ μου ειναι να ετοιμαζω ταξιδια για φιλους με απιθανους συνδυασμους σε απιστευτες τιμες! Αλλες φορες παμε εμεις, αλλες φιλοι, αλλες μοναχος του ο χαρτης! Οποια εχει κεφι για ταξιδακι, εδω ειμαστε!

sissy2012, το Q 10 των 100 ειναι ιδανικο! Παιρνε κι εσυ αν θελεις, προστατευει το dna των ωαριων. Εγω τα παιρνω 17 ευρω τις 50 καψουλες συν 5 μεταφορικα.

tinkerbell!24, αφου σημερα αδιαθετησες μπορεις την τριτη μερα ειτε να κανεις υπερηχο ειτε οιστραδιολη για να δεις αν εφυγε! Εγω μαλλον υπερηχο θα εκανα! Ειμαι του οπτικου περισσοτερο. Την οιστραδιολη θα την αφηνα για την εποχη της εξωσωματικης!

maria_v, με το καλο να παει κι ευλογια στο σπιτικο σας να φερει! Εισαι αρκετα νωρις με τις μερες, μαλλον θα προλαβετε στην επιστροφη και το χαμογελο!

stardustmg, δε χρειαζονται παντα νεα, καφεδακι πινουμε εδω μεσα! Μεγαααλο! Κι καφες θελει παρεα;).

maria papa, παλι πλατσουριζεις τυχερουλα;

Γεωργία μου, βρήκες συνοδοιπόρο..:) λατρέυω τα ταξίδια!!!!:P:p:p

αν πάω αύριο που θα κάνω και τα χλαμύδια και τη προλακτίνη..2 μέρα..να κάνω και την οισταδιόλη θα δείξει τίποτα??..Επειδή Κυριακή δεν θα μπορώ να κάνω ούτε το ένα ούτε το άλλο..

θα σε βοηθήσουμε για το ebook!!!..

ήρθα σπίτι και ζήτησα από τη μαμά μου..γεμιστά...ανθούς..και κολοκύθια..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, εύχομαι να εξαφανιστούν όλες οι κυστούλες και να φουσκώσουν όλες οι κοιλιτσες!!! εγώ σε δύο βδομάδες θα κάνω αυχενική.

μπολικη μπεμπεδοσκονη να φτάσει σε όλες με τις καλύτερες ευχές μου για πολλές εγκυμοσύνες!!!:-P:razz::-P

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Vasulini, ποσο χαιρομαι καθε φορα που μπαινεις! Γεμιζω χαμογελα κι ελπιδα!! Ωστε εγινε κιολας 9 μιση εβδομαδων το μικρουλι!!! Ολα με το καλο κοριτσι μου! Καλα αποτελεσματα να σου δωσει η αυχενικη και μια πολυ πολυ ομορφη συνεχεια!! Οσο για τη μπεμπεδοσκονη, ριξε ριξε να γεμισουμε!! Θελουμε παρτυ το Σεπτεμβριο!

Ουουουφ! Μιση ωρα διαβαζα! Τι ειστε εσεις καλε; Ατελειωτες!

Πρωτα απ΄ολα ενα μεγαλο μπραβο στις αξιες μαθητριες! Μια χαρα τα ειπατε, παιρνετε και πτυχιο συμβουλευτικης!

Να καλοσωρισω κι εγω την Sissy2012! Με ενα μωρακι συντομα σου ευχομαι! Μια χαρα σου τα ειπαν τα κοριτσια! Αν το θεμα ειναι στην κινητικοτητα, με τις βιταμινες εχεις μεγαλες πιθανοτητες βελτιωσης. Κι εμενα ο πρωην γυναικολογος μου κορόιδευε κι ελεγε οτι οι βιταμινες ειναι μονο για τους Νορβηγους που δεν εχουν τιποτα φρεσκο να φανε. Η κινητικοτητα μας τοτε ηταν α+β 27 ως 32. Η εμβρυολογος του καινουριου κεντρου μας προτεινε Vit C 500 mg και Ε 400 IU. Μας ειπε οτι εχει δει σημαντικη βελτιωση ακομη και μεσα σε 3 βδομαδες! Πλακωθηκαμε κι εμεις σε ό,τι βιταμινοειδες μπορει να εχει σχεση με τη γονιμοτητα και στο τελευταιο σπερμοδιαγραμμα η α+β ειχαν φτασει στο 55% ! Αφου ο γιατρος γελουσε συνωμοτικα και μου λεγε: κατι του εδωσες εσυ, δεν εξηγειται! Τη μεγαλυτερη βελτιωση στην κινητικοτητα τη φερνει η καρνιντινη (!000 μγ τη μερα). Ειναι το καυσιμο των μικρων πρωταθλητων μας και τα βοηθαει να τρεχουν γρηγορα!!! Δοκιμαστε για ενα διαστημα κι επαναλαβετε το σπερμοδιαγραμμα. Βεβαια για πιο σιγουρα αποτελεσματα πρεπει να περιμερνεις περιπου τρεις μηνες, καθως το σπερμα χρειαζεται 90 μερες για να ανανεωθει, θα δεις ομως διαφορα και νωριτερα! Για την ωορηξια, αν βασιζεσαι στα υγρα και τα πονακια, μαλλον το χανεις το τρενο! Οταν νοιωσεις τα πονακια ειναι η στιγμη που σκαει το ωοθηλακιο. Αν δεν εχεις συνευρεθει την προηγουμενη μερα, ωστε να προλαβουν οι κολυμβητες ν΄ανεβουν μεχρι εκει πανω την ωρα της ωορηξιας, τον χανεις τον κυκλο!

ΙΟΑΝΝΑ111, με τη σαλπιγγογραφια δεν υπαρχει κατι να φοβασαι! 10 λεπτα υποθεση ειναι! Περναει το καθετηρακι με το σκιαστικο, 5 ακτινες κι εφυγες! Εκεινο που μου τη δινει εμενα ειναι η ακτινοβολια, αλλα τι να κανουμε, μια φορα θα τη φαμε! Δωσε λιγο χρονο και στον εαυτο σου, 4 μηνες απο την ορμονικη ρυθμιση δεν ειναι τιποτα!

Georgkat, κοψε το ξενυχτι, η μεταμεσονυχτια μελαγχολια δεν ειναι ο καλυτερος συμβουλος για τη ζωη μας! Ο κοσμος μας παντα περνουσε κρισεις, πολεμους, διωγμους, αλλα η ανθρωποτητα δε σταματησε να πηγαινει μπροστα! Το μονο που χρειαζεται ενα ευτυχισμενο παιδι ειναι η αγαπη και η αφοσιωση των γονιων του! Αν μπορεις να τα δωσεις αυτα, κι ο κοσμος να καιγεται το χαμογελο θ΄ανθιζει στα χειλακια του! Σε λιγα χρονια τα πραγματα θα ειναι παλι καλυτερα κι εδω! "Αυτο το χαμογελο κι αυτον τον ουρανο δε μπορουν να μας τα παρουν", ελεγε ο ποιητης....

Aspouli, περιμενουμε νεα απ΄τις εξετασεις σου!

Εγω τα περασα υπεροχα, καταχαρηκα και τη μεγαλη βαφτισιμια μου (τρεις εχω), αλλα ψοφησα στην κουραση! Προσπαθωντας να μη σκυψω (προληπτικα, δεν ξερεις ποτέ), κατεβαινα συνεχεια με βαθια καθισματα και τωρα δε μπορω να κουνησω τα ποδια μου! Χθες το πρωι με ετρεχε η μαμα μου στην εκκλησια. Ηταν του Αη Γιαννιου και φεραν στην εκκλησια της μαμας μου (Κυριλλου και Μεθοδιου) την καρα του Αγιου Ιωαννη του Προδρομου!! Μετα τραπεζες, σουπερ μαρκετ, γυρισα το μεσημερι και το ΄ριξα στον υπνο! Σαν την αρκουδα σε χειμερια ναρκη ενα πραμα! Σημερα ξυπνησα, αν και παλι νυσταζω! Ισως να φταινε και τα ομοιοπαθητικα που ξεκινησα! Τρομαξε ο αντρας μου!

Κορίτσια τωρα γύρισα απο το γιατρο!μου είπε ότι το θεματακι μας μπορει να λυθεί με τις βιταμίνες και μας εδωσε:q10,vitamin c1000 mg,vitamin e ,zin c 50 mg,l carnitine 1000 mg,l arginine 500 mg.και σ εμένα έδωσε pregnance conception.τα γράμματα του δεν τα καταλαβαίνω Πολυ γι αυτο τα γράφω έτσι...μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε τη θεραπεια 3 μήνες και μετα βλέπουμε για τη σπερματεγχυση.δεν ξερω αλλα σαν να πήρα ελπίδα..μακαρι να μας βοηθήσουν αυτα...
Αν δεν κανεις υπερηχο, κανε μια οιστραδιολη! Αν η τιμη της ειναι κατω απο 50 σημαινει οτι η κυστουλα αποχαιρετησε!;););)

georgia μου δεν νομιζω οτι ειναι μελαγχολια ξενυχτιου...το ξενυχτι ειναι ευχαριστο και γενικά ήμουν παντα της βραδυνής ώρας...η αληθεια ειναι πως έχω παθει ενα μικρό σοκ απο κάποια πραγματα και μου εχει γυρισει η βιδούλα στον εγκεφαλο απο την αλλη μεριά....μπορεί να συνέλθω...η υπνηλια ειναι σιγουρα απο τα ομοιοπαθητικά...εγω οταν τα αρχισα νυσταζα συνεχεια και μου ειπε η ομοιοπαθητικός ότι ειναι πολύ φυσιολογικό διοτι με τον υπνο ο οργανισμός μαζευει δυναμεις για να επιτεθεί!!! έχεις έναν μικρό μονομάχο μέσα σου!!!!!

sissy καλως ήρθες κοριτσι μου στο φορουμ...σου εχω στειλει και πμ...

tinkerbell αυτό με την οιστραδιολη που σου λέει η γεωργια ισχυει...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...