Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μακάρι να φύγει..το 2 το θέλω αμέσως μετά τις 40 μέρες...να το ευχαριστηθώ επιτέλους και να λέω..προσέχαμε δεν ξέρω πως έγινε...;);););)

θα τρελλάνω τον άντρα μου στις βιταμίνες...

Και εγω θελω Πολυ να το πω αυτο!!!!αυτο το πρώτο μόνο θα μας ταλαιπωρήσει!!!ο γιατρος μου είπε ότι οι βιταμίνες βοηθάνε και έχουν δει πολλα ζευγάρια αποτεΛεσματα!μακαρι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ απο μενα Maria v δεν δινω σημασια σε κανενα σημαδι εγω αλλα αμα εχεις τον ζουρζουνο τον αντρα μου να με ρωταει ποτε καναμε σεξ? σε ποια μερα ησουν? κ τι εκανες μετα σηκωθηκες η ξαπλωσες ? ειχες γονιμη μερα τοτε? μου τα ελεγε χθες κ εγω γελουσα χαχαχα!!! βρε δεν με αφηνεις ετην υσηχια μου να απολαυσω οσο εμεινε ακομα καλοκαιρι !!!

tinkerbell!24 πηρες της ενεσεις για την εξωσωματικη ή εγω καταλαβα λαθος?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσια καλημερα και απο εμενα και χρονια πολλα!! Σας διαβαζω καθε μερα! Ευχομαι σε ολες καλη επιτυχια και με ενα μωρακι συντομα!!

Τα νεα μου ειναι τα εξης: Την αλλη Παρασκευη εχω ραντεβου με εξωσωματικο!! Επιτελους!! Θα του παω ολες μου τις εξετασεις και τα χαρτια μου και θα με εξετασει κιολας! θα μπω παλι να σας πω τα νεα μου.

Γεωργια μου αδικησε κοριτσι μου.. βγαλε ενα εγχειριδιο με βιταμινες και τεχνικες!! best seller θα γινει!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσια καλημερα και απο εμενα και χρονια πολλα!! Σας διαβαζω καθε μερα! Ευχομαι σε ολες καλη επιτυχια και με ενα μωρακι συντομα!!

Τα νεα μου ειναι τα εξης: Την αλλη Παρασκευη εχω ραντεβου με εξωσωματικο!! Επιτελους!! Θα του παω ολες μου τις εξετασεις και τα χαρτια μου και θα με εξετασει κιολας! θα μπω παλι να σας πω τα νεα μου.

Γεωργια μου αδικησε κοριτσι μου.. βγαλε ενα εγχειριδιο με βιταμινες και τεχνικες!! best seller θα γινει!!

Καλημέρα!πραγματικα σου εύχομαι τα καλύτερα..οι εξετάσεις σας πως ειναι;

Ολες για εξωσωματικη μας βλεπω θα αλλαξουμε κ την επικεφαλιφα απο "" ΠΟΙΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜ/ΣΗ θα γινει ΠΟΙΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ""

Καλη επιτυχια να εχουμε, αν κ κοστιζει πολυ η εξωσωματικη θα τα βρουμε τα χρηματα ειναι για καλο σκοπο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα Maria v δεν δινω σημασια σε κανενα σημαδι εγω αλλα αμα εχεις τον ζουρζουνο τον αντρα μου να με ρωταει ποτε καναμε σεξ? σε ποια μερα ησουν? κ τι εκανες μετα σηκωθηκες η ξαπλωσες ? ειχες γονιμη μερα τοτε? μου τα ελεγε χθες κ εγω γελουσα χαχαχα!!! βρε δεν με αφηνεις ετην υσηχια μου να απολαυσω οσο εμεινε ακομα καλοκαιρι !!!

tinkerbell!24 πηρες της ενεσεις για την εξωσωματικη ή εγω καταλαβα λαθος?

ναι , τα πήρα χθες..δωρεάν τα πήρα από το νοσοκομείο..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα!πραγματικα σου εύχομαι τα καλύτερα..οι εξετάσεις σας πως ειναι;

σε ευχαριστω παρα πολυ!! το σπερμοδιαγραμμα του συζυγου δεν ειναι καλο.. οι δικες μου μετα την επεμβαση για ενδομητριωση που εκανα τον φλεβαρη ειναι - δοξα το Θεο - μια χαρα!! Θα παμε σε μια εβδομαδα και στον εξωσωματικο να μας τι δει και τι αλλες εξετασεις χρειαζονται!:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ολες για εξωσωματικη μας βλεπω θα αλλαξουμε κ την επικεφαλιφα απο "" ΠΟΙΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜ/ΣΗ θα γινει ΠΟΙΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ""

Καλη επιτυχια να εχουμε, αν κ κοστιζει πολυ η εξωσωματικη θα τα βρουμε τα χρηματα ειναι για καλο σκοπο

οντως κοστιζει πολυ, αλλα τι να κανουμε? κοβουμε απο παντου για να κανουμε ενα παιδι! ειναι ιερος ο σκοπος!!

οντως πρεπει να μονταρουμε λιγο τον τιτλο γιατι εγω δεν θελω να παω σε αλλο καφε, θελω εσας που ξερω.. απλα πρεπει να καλυψουμε κ το κομματι της εξωσωματικης!

[sIGPIC][/sIGPIC]

κορίτσια αδιαθέτισα 25 μέρες....ελπίζω να έφυγε η καταραμένη..

τα πήρα τα φάρμακα χθες...

Θα φύγει μην αγχώνεσαι!!! Αντε αφού πήρες και τα φάρμακα μια χαρά!! Χαλαρά είσαι ακόμα, έχεις ακόμα καιρό μέχρι να ξεκινήσεις, αν και σου εύχομαι να μείνεις και να μην χρειαστούν!!

Μαρια μου εσυ πόσο καιρό προσπαθείς;

Εμείς μόνοι μας προσπαθούσαμε ένα χρόνο και τώρα κλείσαμε ένα χρόνο με προγραμματισμένες επαφές με υπέρηχο για παρακολούθηση ωορρηξίας και μια αποτυχημένη σπερματέγχυση. Απλά εγώ έχω κάνει δύο καισαρικές ήδη, μια για κύστη και μια για ινομυώματα, οπότε αν και η σαλπιγγογραφία δεν έδειξε τίποτα, ίσως έχω κάποιες συμφύσεις που δυσκολέυουν την διαδικασία. Δεν ξέρω, ο γιατρός όλα καλά τα βλέπει, απλά δεν μένω...

εμένα δεν ασχολείται καθόλου, απλά θα με ρωτήσει πλησιάζουν οι γόνιμες? πότε περιμένουμε περίοδο? είναι χαλαρός...

Περιμένουμε τα νέα σου! Όλες βλέπω σιγά σιγά πάτε στο επόμενο βήμα. ΕΛπίζω να είναι και το τελευταίο βήμα και να έχουμε πολλά ευχάριστα!!! Μακάρι!!!

HvAnp3.png

εννοείται πως δεν θα αλλάξουμε καφέ..εμείς εδώ θα μείνουμε παρεούλα..και θα τα μοιραζόμαστε όλα..δεν ξέρω για το τίτλο τι μπορεί να γίνει..όταν με το καλό θα πάμε για εξωσωματική..θα κάνουμε ακόμη μια λίστα...!!:) :)

μακάρι Μαρία μου, έχω ακόμη 2 κύκλους...θα δείξει.!!!

εσύ πας για σπερματέγχυση?

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω παρα πολυ!! το σπερμοδιαγραμμα του συζυγου δεν ειναι καλο.. οι δικες μου μετα την επεμβαση για ενδομητριωση που εκανα τον φλεβαρη ειναι - δοξα το Θεο - μια χαρα!! Θα παμε σε μια εβδομαδα και στον εξωσωματικο να μας τι δει και τι αλλες εξετασεις χρειαζονται!:cool:

Επειδή αυτή την Ενδομητριωση την εχω συνεχεια στο μυαλό μου πως την κατάλαβε ο γιατρος σου;δίνει συμπτώματα;

εννοείται πως δεν θα αλλάξουμε καφέ..εμείς εδώ θα μείνουμε παρεούλα..και θα τα μοιραζόμαστε όλα..δεν ξέρω για το τίτλο τι μπορεί να γίνει..όταν με το καλό θα πάμε για εξωσωματική..θα κάνουμε ακόμη μια λίστα...!!:) :)

μακάρι Μαρία μου, έχω ακόμη 2 κύκλους...θα δείξει.!!!

εσύ πας για σπερματέγχυση?

είπαμε αυτό το μήνα μόνοι μας και τον άλλο σπερματέγχυση.Μόλις με πήρε ο άντρας μου και μου είπε ότι θα πάνε 2 φίλοι μας Αγιο Ορος και θέλει να πάει, αύριο πρωί θα φύγουν και θα γυρίσουν Κυριακή απόγευμα και εγώ θα είμαι 11η και 12η μέρα. Τι να του πω, να πάει ή όχι, αν δείξει θετικό το τεστ ωορρηξίας σήμερα μου είπε ότι δεν θα πάει, αν δεν δείξει είμαστε οκ. Από την άλλη και τόσους μήνες που το κάνουμε κανονικά όταν πρέπει και δεν γίνεται τίποτα? Δεν έχει ξαναπάει και ξέρω ότι το θέλει.

HvAnp3.png

είπαμε αυτό το μήνα μόνοι μας και τον άλλο σπερματέγχυση.Μόλις με πήρε ο άντρας μου και μου είπε ότι θα πάνε 2 φίλοι μας Αγιο Ορος και θέλει να πάει, αύριο πρωί θα φύγουν και θα γυρίσουν Κυριακή απόγευμα και εγώ θα είμαι 11η και 12η μέρα. Τι να του πω, να πάει ή όχι, αν δείξει θετικό το τεστ ωορρηξίας σήμερα μου είπε ότι δεν θα πάει, αν δεν δείξει είμαστε οκ. Από την άλλη και τόσους μήνες που το κάνουμε κανονικά όταν πρέπει και δεν γίνεται τίποτα? Δεν έχει ξαναπάει και ξέρω ότι το θέλει.

εγώ θα τον έστελνα, θα εκμεταλλευόμουν σήμερα και τη Κυριακή και θα τον έστελνα, θα τον έβλεπα σαν ευκαιρία......εννοείται να του πεις θα σας κάνει παντού παρακλήσεις..ζώνη της Παναγίας έχεις αν όχι να σου φέρει..

1533345xcnw09g7xt.gif

Μαρια μου,αν θες τη γνώμη μου καλύτερα να παει!ασε που το Άγιο όρος θα τον βοηθήσει παρα Πολυ και εκείνον ψυχολογικα.ξερω ότι η δικιά μας ψυχολογία ειναι σημαντική αλλα και οι άντρες μας πρέπει να στηρίζονται απο εμάς για να μπορούν και εκείνοι ν αποδώσουν καλύτερα..

Καλημερα κι απο μενα!! Εφτιαχνα γεμιστα με τη μαμυ μου, γιαυτο σας αργησα! Εφτα χρονια προσπαθουμε βρε κουκλες! Εξωσωματικες, σπερματεγχυσεις, φυσικες συλληψεις, παλλινδρομες... Τα ειδαμε ολα! Και στην πορεια μαθαινουμε, μαθαινουμε, σαν αιωνια φοιτητρια αισθανομαι! Να δω το πτυχιο ποτε θα ΄ρθει, περιτυλιγμενο σ΄ενα μωρακι τροφαντο!!!

Λεω στον αντρα μου καμια φορα, κουσουρι θα μου μεινει, οποτε βλεπω ασπρη ποδια να ανοιγω τα ποδια....

Τελος παντων, θα ΄ρθει, ειμαι σιγουρη γιαυτο, καθε μηνας ειναι μια νεα ευκαιρια!

sissy2012, σε ρωτουσα σε τι mg σας εδωσε το Q 10. Εμεις παιρνουμε των 100 ή των 200 mg. Και ειναι πανακριβο. Σε χαμηλοτερη δοσολογια (πχ 20 ή 30) αγοραζονται, αν ειναι ομως υψηλης παρτα απ΄εξω!

tinkerbell!24, με το καλο τις ενεσουλες κι ομορφα μωρακια να σου φερουν!. Ηκυστουλα θα φυγει, δεν ειναι τιποτα, να θυμασαι μονο το αλατι. Ειναι η κυρια αιτια για υπερδιεγερση (ναι, το παθαμε κι αυτο), οποτε τις μερες των ενεσεων αναλατα!

maria_v, αφου η σαλπιγγογραφια ηταν καθαρη δεν εχεις να φοβασαι απο συμφησεις.

maria papa, αληθεια σε κυνηγαει με τις μερες:D; Νοιαζεται τοσο!!! Ο δικος μου κατααγχωνεται, οποτε δεν του λεω τιποτα! Ακομα κι οταν ειχαμε θετικο του το ειπα μετα απο δυο μερες, αφου σιγουρευτηκα για την ανοδο της χοριακης! Τον πιανει ενα αγχος, αστα... Ευχομαι να σου εχει μια καλη εκπληξη ο Αυγουστος που μας χαιρετα;)!

stardustmg, που χαθηκες εσυ κοριτσι μου; Καλη αρχη στο καινουριο ταξιδι και με γεματες αγκαλιες!

janneta, καλη φεγγαραδα αποψε! Και... απολαυστικη;)!

Κοριτσια οσες τελικα αποφασισατε εξωσωματικη και υπαρχει θεματακι με το σπερμα ζητηστε, αν διαθετει το κεντρο, την τεχνικη imsi, κι οχι σκετη isci. Η isci ειναι η κλασικη μικρογονιμοποιηση, οπου ο εμβρυολογος διαλεγει χοντρικα το πιο καλο σπερματοζωαριο και το περναει με μικροβελονα στο ωαριο. Στην imsi χρησιμοποιουν μικροσκοπιο 6000 φορες πιο δυνατο και ειναι σε θεση να επιλεξουν με μεγαλη λεπτομερεια το καλυτερο σπερματοζωαριο! Και βιταμινες, ε; Να μην ξεχνιομαστε! Θελουμε σουπερ υγειη σπερματοζωαρια για να ρθει το ζουμπουρλο μας!!!:D

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...