Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

tinkerbell!24, οχι βρε καθε μερα ως το Νοεμβρη!!! Δε θα του μεινει σπερμα ουτε για να δωσει δειγμα!!! Καθε μερα μονο στις γονιμες! Μετα καθε 2 ή 3 μερες για να ανανεωνεται! Αν βαλω κατω εγω τα λαθη μου γλυκεια μου, πολυτεκνη θα ημουν σημερα!

sissy2012, μια χαρα ειναι το ενδομητριο 15 εκ. 21η μερα! Η ενδομητριωση ειναι αλλο πραγμα. Ειναι η αναπτυξη ενδομητρικου ιστου εξω απο τη μητρα, στις σαλπιγγες, τις ωοθηκες και την κοιλιακη χωρα. Φτου, μακρια απο μας!

Γεωργία μου, γράψε μου το πρόγραμμα σε παρακαλώ..

28 μέρες κύκλο..

από πότε ξεκινώ επαφή?

και πότε ξεκινώ κάθε μέρα?

αυτά ρε κορίτσια γιατί δεν μας τα λένε οι γιατροί??αν δεν είμασταν εδώ τι θα γινόταν?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tinkerbell!24, οχι βρε καθε μερα ως το Νοεμβρη!!! Δε θα του μεινει σπερμα ουτε για να δωσει δειγμα!!! Καθε μερα μονο στις γονιμες! Μετα καθε 2 ή 3 μερες για να ανανεωνεται! Αν βαλω κατω εγω τα λαθη μου γλυκεια μου, πολυτεκνη θα ημουν σημερα!

sissy2012, μια χαρα ειναι το ενδομητριο 15 εκ. 21η μερα! Η ενδομητριωση ειναι αλλο πραγμα. Ειναι η αναπτυξη ενδομητρικου ιστου εξω απο τη μητρα, στις σαλπιγγες, τις ωοθηκες και την κοιλιακη χωρα. Φτου, μακρια απο μας!

Και αυτο θα φαινόταν στον υπερηχο; Η στη σαλπιγγογραφια;

tinkerbell!24, λογικα με κυκλο 28 ημερων, καθε μερα απο τη δεκατη ως τη δεκατη πεμπτη! Μετα χαλαρα, προς ιδίαν απολαυσιν:P! Παρε και κανενα τεστακι για να σιγουρευτεις για τις μερες!

sissy2012, για ενδομητριωση ευτυχως (!!) δεν ξερω και πολλα! Νομιζω ενα απ΄τα συμπτωματα της ειναι η αυξημενη αιμορραγια και οι πονοι στην περιοδο. Δεν ξερω και πολλα ομως. Αν θελεις να το ψαξουμε!

tinkerbell!24, λογικα με κυκλο 28 ημερων, καθε μερα απο τη δεκατη ως τη δεκατη πεμπτη! Μετα χαλαρα, προς ιδίαν απολαυσιν:P! Παρε και κανενα τεστακι για να σιγουρευτεις για τις μερες!

sissy2012, για ενδομητριωση ευτυχως (!!) δεν ξερω και πολλα! Νομιζω ενα απ΄τα συμπτωματα της ειναι η αυξημενη αιμορραγια και οι πονοι στην περιοδο. Δεν ξερω και πολλα ομως. Αν θελεις να το ψαξουμε!

ευχαριστώ Γεωργία μου..

και εγώ έτσι έχω ακούσει..τώρα δεν ξέρω...να το γκουκλάρουμε να δούμε...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

εδώ είμαστε...:P:p:p

ρε σεις κοριτσια πρωτη φορα που θα αδιαθετησω κ δεν με ποναει καθολου το στηθος ουτε πριξιμο ουτε τιποτα λετε απο της ορμονες να εχουν αλαξει ολα?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ρε σεις κοριτσια πρωτη φορα που θα αδιαθετησω κ δεν με ποναει καθολου το στηθος ουτε πριξιμο ουτε τιποτα λετε απο της ορμονες να εχουν αλαξει ολα?

ρε κοπελία...λές να έχουμε ευχάριστα??πότε περιμένεις??

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

ρε κοπελία...λές να έχουμε ευχάριστα??πότε περιμένεις??

Το σαββατο μπα οχι δεν νωμιζω γιατι οπως λενε οτι ανεβαινει η θερμοκρασια σου οταν εισαι η δικια μου ειναι κατεβασμενη οπως παντα ειμαι κρυα γυναικα ;)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κορίτσια τωρα γύρισα απο το γιατρο!μου είπε ότι το θεματακι μας μπορει να λυθεί με τις βιταμίνες και μας εδωσε:q10,vitamin c1000 mg,vitamin e ,zin c 50 mg,l carnitine 1000 mg,l arginine 500 mg.και σ εμένα έδωσε pregnance conception.τα γράμματα του δεν τα καταλαβαίνω Πολυ γι αυτο τα γράφω έτσι...μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε τη θεραπεια 3 μήνες και μετα βλέπουμε για τη σπερματεγχυση.δεν ξερω αλλα σαν να πήρα ελπίδα..μακαρι να μας βοηθήσουν αυτα...

Κορίτσια τωρα γύρισα απο το γιατρο!μου είπε ότι το θεματακι μας μπορει να λυθεί με τις βιταμίνες και μας εδωσε:q10,vitamin c1000 mg,vitamin e ,zin c 50 mg,l carnitine 1000 mg,l arginine 500 mg.και σ εμένα έδωσε pregnance conception.τα γράμματα του δεν τα καταλαβαίνω Πολυ γι αυτο τα γράφω έτσι...μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε τη θεραπεια 3 μήνες και μετα βλέπουμε για τη σπερματεγχυση.δεν ξερω αλλα σαν να πήρα ελπίδα..μακαρι να μας βοηθήσουν αυτα...

και τωρα πανε στον προηγουμενο γιατρο σου κ πες τον τι κουφα σε ελεγε κ θα δεις μετα απο 3 μηνες τι διαφορα θα εχετε . καλα εκανες κ πηρες ελπιδα ετσι θελει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

πολύ καλά..ελπίζω να δείτε σημαντική διαφορά..άρχισαν τα κοκτέιλ..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...