Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κορίτσια με όλα αυτά που λέτε για την ωορηξια με βαζεται σε σκέψεις.. Εγω απο την 8η μερα μεχρι την 20η(με 30 μερες κύκλο) κάνουμε καθημερινά!μ αυτο τον τροπο πίστευα ότι δεν χάναμε τις γόνιμες μερες.μηπως έκανα λαθος;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά μπάνια..

μακάρι να ξεκουπιστεί...δεν είχα ποτέ..και τώρα μου κακοφάνηκε...

Πολλές φορές απο το άγχος μας να ειναι τα γυναικολογικα μας τέλεια όλο κ κάτι γίνεται.. Λογω άγχους μπορεί να σου εμφανίστηκε!εγω πριν αρχίσω τις προσπάθειες για μωρό η περιοδος μου ήταν ρολόι,τα τεστ Παπ βγαίνουμε πάντα καλα,δεν Ποναγα ποτε για περιοδο και γενικά ήμουν super!απο τότε που ξεκίνησα όλα κάτι είχα!τυχαιο..;;

Κορίτσια με όλα αυτά που λέτε για την ωορηξια με βαζεται σε σκέψεις.. Εγω απο την 8η μερα μεχρι την 20η(με 30 μερες κύκλο) κάνουμε καθημερινά!μ αυτο τον τροπο πίστευα ότι δεν χάναμε τις γόνιμες μερες.μηπως έκανα λαθος;;;

αν κάνετε καθημερινά σίγουρα δεν τις χάνετε..

όμως με το πρόβλημα στη κινητικότητα..ρώτα λίγο το γιατρό σου για το κάθε μέρα..έχει αρκετούς που λένε μέρα παρά μέρα..όμως δεν ξέρω ακόμη πιο είναι το πιο σωστό...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

tinkerbell!24, θα περιμενεις να φυγει πρωτα η κυστη και μετα θα ξεκινησεις! Οι κυστες συνηθως εκκρινουν ορμονες (οιστραδιολη) και οι γιατροι σε μια εξωσωματικη θελουν να εχουν τον απολυτο ελεγχο στις ορμονες σου! Συνηθως φευγουν μονες τους με την περιοδο. Την τριτη μερα του κυκλου που θελεις να ξεκινησεις θα κανεις εναν κολπικο υπερηχο και μια ορμονικη. Εκει θα δουν αν εφυγε η κυστη κι αν η οιστραδιολη ειναι κατω απο 50 για να ξεκινησεις. Διαφορετικα δεν το ρισκαρουν, γιατι με τις ορμονες φουσκωνει μονο η κυστη σε εκεινη την ωοθηκη και δεν δινει ωοθηλακια! Φαντασου εγω την ειχα κανει παρακεντηση λιγες μερες πριν την εξωσωματικη, η οιστραδιολη ειχε πεσει στο 50 και παρολα αυτα η ωοθηκη που ειχε την κυστη δε μπορεσε να δωσει ουτε ενα ωοθηλακιο! Λιγη υπομονη θελει και θα φυγει! Εχεις καιρο ως το Νοεμβρη εξαλλου!

Πολλές φορές απο το άγχος μας να ειναι τα γυναικολογικα μας τέλεια όλο κ κάτι γίνεται.. Λογω άγχους μπορεί να σου εμφανίστηκε!εγω πριν αρχίσω τις προσπάθειες για μωρό η περιοδος μου ήταν ρολόι,τα τεστ Παπ βγαίνουμε πάντα καλα,δεν Ποναγα ποτε για περιοδο και γενικά ήμουν super!απο τότε που ξεκίνησα όλα κάτι είχα!τυχαιο..;;

ναι πρέπει να είναι από το άγχος..μακάρι να φύγει..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

αν κάνετε καθημερινά σίγουρα δεν τις χάνετε..

όμως με το πρόβλημα στη κινητικότητα..ρώτα λίγο το γιατρό σου για το κάθε μέρα..έχει αρκετούς που λένε μέρα παρά μέρα..όμως δεν ξέρω ακόμη πιο είναι το πιο σωστό...

Τα εχω δοκιμάσει όλα!καθε μερα και μερα παρά μερα,!διαβασα τελευταία για μια έρευνα που λέει ότι η καθημερινή επαφη ανανεώνει το σπερμα!ο καθένας λέει τα δικά του.μια φίλη μου που έπιασε τωρα μωρό της είπε ο γιατρος να κάνει 3 φορές τη βδομαδα οπωσδήποτε!

tinkerbell!24, θα περιμενεις να φυγει πρωτα η κυστη και μετα θα ξεκινησεις! Οι κυστες συνηθως εκκρινουν ορμονες (οιστραδιολη) και οι γιατροι σε μια εξωσωματικη θελουν να εχουν τον απολυτο ελεγχο στις ορμονες σου! Συνηθως φευγουν μονες τους με την περιοδο. Την τριτη μερα του κυκλου που θελεις να ξεκινησεις θα κανεις εναν κολπικο υπερηχο και μια ορμονικη. Εκει θα δουν αν εφυγε η κυστη κι αν η οιστραδιολη ειναι κατω απο 50 για να ξεκινησεις. Διαφορετικα δεν το ρισκαρουν, γιατι με τις ορμονες φουσκωνει μονο η κυστη σε εκεινη την ωοθηκη και δεν δινει ωοθηλακια! Φαντασου εγω την ειχα κανει παρακεντηση λιγες μερες πριν την εξωσωματικη, η οιστραδιολη ειχε πεσει στο 50 και παρολα αυτα η ωοθηκη που ειχε την κυστη δε μπορεσε να δωσει ουτε ενα ωοθηλακιο! Λιγη υπομονη θελει και θα φυγει! Εχεις καιρο ως το Νοεμβρη εξαλλου!

αχ μακάρι να φύγει.. την οισταδιόλη νομίζω πως έτσι κι αλλίως θα την ελέγχω για να δω και τα χάπια..σωστά καταλάβα ε?

αυτός ήταν σίγουρος ότι θα φύγει και ότι δεν μας επηρεάζει..θα πιάσω και αύριο τηλ. στο εξωσωματικό , σήμερα είναι κλειστός, να ηρεμήσω...

1533345xcnw09g7xt.gif

sissy εμάς ο γιατρός μας είπε μέρα παρά μέρα για να προλάβει να ανανεωθεί το σπέρμα σε ποσότητα μάλλον, καλά ρε κορίτσι κάθε μέρα που την βρίσκεις την διάθεση? μπράβο αντοχές!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

sissy εμάς ο γιατρός μας είπε μέρα παρά μέρα για να προλάβει να ανανεωθεί το σπέρμα σε ποσότητα μάλλον, καλά ρε κορίτσι κάθε μέρα που την βρίσκεις την διάθεση? μπράβο αντοχές!!!

Μόνο στη σκέψη ότι αυτή μπορει να ειναι αυτή η μερα μας μου έρχεται η διάθεση!!

sissy2012, αυτο θα πει νιατα!!! Τι κουραγιο ειναι αυτο, βρε; Τα φοιτητικα μου μου θυμισες:oops:! Λοιπον, με το καθε μερα η ωορηξια δε σας γλυτωνει και επιπλεον αυξανει η κινητικοτητα γιατι το σπερμα ειναι ολοφρεσκο. Μειωνεται ομως η ποσοτητα (εκ./ml). Αν σε αυτο δεν εχετε προβλημα, προχωρατε ακαθεκτοι!!!

Διαφημίσεις

sissy2012, αυτο θα πει νιατα!!! Τι κουραγιο ειναι αυτο, βρε; Τα φοιτητικα μου μου θυμισες:oops:! Λοιπον, με το καθε μερα η ωορηξια δε σας γλυτωνει και επιπλεον αυξανει η κινητικοτητα γιατι το σπερμα ειναι ολοφρεσκο. Μειωνεται ομως η ποσοτητα (εκ./ml). Αν σε αυτο δεν εχετε προβλημα, προχωρατε ακαθεκτοι!!!

Οσο μπορούμε ακόμα γιατι μετα θα κουραστουμε!!!με την κινητικοτητα εχουμε θέμα..εσείς που έχετε την εμπειρία θελω να μου λύσεις μια απορία..υπάρχει περίπτωση να εχω ενδομητριο στη κ να μην το είχε καταλάβει η γιατρος;σ έναν υπερηχο που είχα κάνει την 21η μερα το ενδομητριο ήταν 15 εκατοστά αλλα αυτή μου είπε ότι ειναι φυσιολογικο..:(

καλέ εσύ νομίζω θα πρέπει να μας κάνεις διάλεξη..δλδ μέχρι το νιόμβρη κάθε μέρα?

εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τη ποσότητα..μόνο με τη κινητικότητα..

αχ κορίτσια έκανα πολλά λάθη το πρώτο χρόνο..ώρες ώρες σκέφτομαι με όλα αυτά τα λάθη εννοείται πως δεν έμεινα έγκυος..:(:(:(

δεν πειράζει ποτέ δεν είναι αργά..

κορίτσια εγώ καθορίζω το πρόγραμμα των επαφών από πριν..ανάλογα με πιο σύστημα θέλω να παίξω..κάθε μήνα όμως το άλλαζα..και έτσι αυτό κάναμε..

1533345xcnw09g7xt.gif

καλέ εσύ νομίζω θα πρέπει να μας κάνεις διάλεξη..δλδ μέχρι το νιόμβρη κάθε μέρα?

εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τη ποσότητα..μόνο με τη κινητικότητα..

αχ κορίτσια έκανα πολλά λάθη το πρώτο χρόνο..ώρες ώρες σκέφτομαι με όλα αυτά τα λάθη εννοείται πως δεν έμεινα έγκυος..:(:(:(

δεν πειράζει ποτέ δεν είναι αργά..

κορίτσια εγώ καθορίζω το πρόγραμμα των επαφών από πριν..ανάλογα με πιο σύστημα θέλω να παίξω..κάθε μήνα όμως το άλλαζα..και έτσι αυτό κάναμε..

Μην σκέφτεσαι τα λάθη..όλοι κάναμε πίστεψε με..να κοιτας μόνο μπροστά!!

tinkerbell!24, οχι βρε καθε μερα ως το Νοεμβρη!!! Δε θα του μεινει σπερμα ουτε για να δωσει δειγμα!!! Καθε μερα μονο στις γονιμες! Μετα καθε 2 ή 3 μερες για να ανανεωνεται! Αν βαλω κατω εγω τα λαθη μου γλυκεια μου, πολυτεκνη θα ημουν σημερα!

sissy2012, μια χαρα ειναι το ενδομητριο 15 εκ. 21η μερα! Η ενδομητριωση ειναι αλλο πραγμα. Ειναι η αναπτυξη ενδομητρικου ιστου εξω απο τη μητρα, στις σαλπιγγες, τις ωοθηκες και την κοιλιακη χωρα. Φτου, μακρια απο μας!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...