Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε καλα μωρε θα βγουμε το βραδυ εξω με τον αντρα μου κ την αδερφη του:evil::evil: κ ολο ορεξη ειμαι

πως σε νιώθω..;););)

να βάλεις τα καλά σου, και το χαμόγελο σου και να κρατάς τον αντρούλη σου τρυφερά..και όλα θα πάνε καλά..!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

πως σε νιώθω..;););)

να βάλεις τα καλά σου, και το χαμόγελο σου και να κρατάς τον αντρούλη σου τρυφερά..και όλα θα πάνε καλά..!!!

και εσυ εχεις?

αχ θα στα πω αυριο σε πμ γιατι θα βγουμε 9:30

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

και εσυ κουνιαδα εχεις?

αχ θα στα πω αυριο σε πμ γιατι θα βγουμε 9:30 με εχει πιασει ενα ανχος αντε να παμε να γυρισουμε να τελειωνουμε δεν γουσταρω καθολου

ναι θα τα πούμε αύριο..

Γεωργία που είσαι??

κορίτσια καληνύχτα!!και όνειρα γλυκά που σύντομα θα πραγματοποιηθούν..πάω για ύπνο...

clip-art-me-to-you-350163.jpg

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κοριτσακια καλημερα...εγω μπαινω με τις μεγαλες ωρες...το νυχτοπουλι που λεει και μια φιλη ...

θα ηθελα να σας πω σχετικά με την αποφασή μου να μην συνεχισω με καποια διαδικασια για την εγκυμοσυνη....ειναι πολλα αυτα που γινονται και θεωρώ πως πρεπει αρχικά να σκεφτώ το καλό ενός παιδιού πριν το φέρω στον κόσμο και οχι μετά....δεν θα ηθελα να πω περισσοτερα γιατι δεν θελω να προβληματισω αρνητικά τις εγκυμονουσες μας και τα κοριτσια που μπαινουν σε αυτην την επωδυνη διαδικασια....θα μπαινω καθημερινα και θα σας διαβαζω διοτι πλεον ειστε κομμάτι της ζωης μου...σας ευχαριστω παρα παρα πολυ ολες για την συμπαρασταση στην εξαιρετικά επωδυνη για εμένα, σωματικά τουλαχιστον, διαδικασία....ο ΘΕΟς να σας εχει όλες καλα και θα τα λέμε συνέχεια!!! φιλακια πολλα

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Νεραιδακι τον πολτο εγω τον ετρωγα μαζι με μια κουταλια μελι γιατι δεν μου αρεσε καθολου η γευση και εχω το ιδιο προβλημα και με την νωπη γυρη.Την διαλυω στο νερο και μεχρι να κατεβει ολο κατω πινω αλλα 2 ποτηρια νερο.

Georgkat ειμαι και εγω της ιδιας αποψης μετα την επωδυνη σπερματεγχυση που εκανα.Θελω να φροντισω λιγο το σωμα και το πνευμα μου να ηρεμησω και να το παλεψουμε λιγο μονοι μας με βιταμινες και συμπληρωματα.Αν το ξαναπερασω ολο αυτο θα ειναι ακομη μια και μοναδικη φορα και ο,τι γινει...Πρεπει βεβαια να καταφερω τον συζυγο να κοψει εντελως το καπνισμα αλλα προσπαθει το αγορι μου κι αυτος του το αναγνωριζω...Καλη επιτυχια σε ολες και να συμβουλευεστε παντα τον γιατρο σας !

georgia69 τι κανεις γλυκια μου?πως πηγε με τις επισκεψεις?Περασατε καλα?

maria papa κι εσυ πως περασες χθες?;)

Διαφημίσεις

Καλως μας ηρθες και καλη διαμονη :D!

Σ ευχαριστω Πολυ!προσπαθω με τον άντρα μου πάνω απο 1,5 χρόνο..εχουμε κάνει ολες τις εξετάσεις κ εχουμε ενα θέματα κι με το σπερμα..σκεφτομαι να πάω για σπερματεγχυση αλλα επειδή η ψυχολογία μου δεν ειναι στα καλύτερα της φοβάμαι αν δεν πετύχει μη γίνω χειρότερα!δεν ειμαι κ απο τα πιο δυνατά άτομα..τα παίρνω όλα λίγο βαριά..κ αυτο ειναι που με στεναχωρεί!σκεψου ότι κάθε μήνα που εχω περιοδο ειμαι σαν τη μεγάλη Παρασκευή!!που κλάμα..κ μετα ήρεμα μεχρι να μου ξανάρθει!

Καλημερα!!!

Νεραιδακι τον πολτο εγω τον ετρωγα μαζι με μια κουταλια μελι γιατι δεν μου αρεσε καθολου η γευση και εχω το ιδιο προβλημα και με την νωπη γυρη.Την διαλυω στο νερο και μεχρι να κατεβει ολο κατω πινω αλλα 2 ποτηρια νερο.

Georgkat ειμαι και εγω της ιδιας αποψης μετα την επωδυνη σπερματεγχυση που εκανα.Θελω να φροντισω λιγο το σωμα και το πνευμα μου να ηρεμησω και να το παλεψουμε λιγο μονοι μας με βιταμινες και συμπληρωματα.Αν το ξαναπερασω ολο αυτο θα ειναι ακομη μια και μοναδικη φορα και ο,τι γινει...Πρεπει βεβαια να καταφερω τον συζυγο να κοψει εντελως το καπνισμα αλλα προσπαθει το αγορι μου κι αυτος του το αναγνωριζω...Καλη επιτυχια σε ολες και να συμβουλευεστε παντα τον γιατρο σας !

georgia69 τι κανεις γλυκια μου?πως πηγε με τις επισκεψεις?Περασατε καλα?

maria papa κι εσυ πως περασες χθες?;)

Καλημέρα κορίτσια. Σχετικά με τον πολτό και τη γύρη έχω να θέσω τα εξής: ο σύζυγος ξεκίνησε γύρη (μία κουταλιά τη μέρα- ο μελισσοκόμος που ρώτησε του είπε ότι είναι το καλύτερο για γενετικούς αδένες) εγώ επειδή παίρνω και φιλισίν και χάπι του θυροειδή φοβάμαι να πάρω.

Τι λέτε??????

Σ ευχαριστω Πολυ!προσπαθω με τον άντρα μου πάνω απο 1,5 χρόνο..εχουμε κάνει ολες τις εξετάσεις κ εχουμε ενα θέματα κι με το σπερμα..σκεφτομαι να πάω για σπερματεγχυση αλλα επειδή η ψυχολογία μου δεν ειναι στα καλύτερα της φοβάμαι αν δεν πετύχει μη γίνω χειρότερα!δεν ειμαι κ απο τα πιο δυνατά άτομα..τα παίρνω όλα λίγο βαριά..κ αυτο ειναι που με στεναχωρεί!σκεψου ότι κάθε μήνα που εχω περιοδο ειμαι σαν τη μεγάλη Παρασκευή!!που κλάμα..κ μετα ήρεμα μεχρι να μου ξανάρθει!

Εμεις προσπαθουσαμε για 2 χρονια.Πριν το Πασχα αλλαξα γιατρο καναμε ολες τις εξετασεις καναμε και την πρωτη σπερματεγχυση τον ιουλιο αλλα χωρις αποτελεσμα.Εγω ειχα ενα θεμα με την ωορρηξια το οποιο ρυθμισαμε με φαρμακα.Εχω και λεπτο ενδομητριο το οποιο βελτιωθηκε με τις ενεσεις που εκανα πριν την σπερματεγχυση.Ο συζυγος εχει κι αυτος ενα θεμα με το σπερμα.Εκανε θεραπεια με Trebon intelecta και βιταμινη Ε.

Πονεσα παρα πολυ στην διαδικασια της σπερματεγχυσης επειδη ο τραχηλος ηταν στενος και μου τον ανοιξε ο γιατρος για να μπει ο καθετηρας.Οταν μου ηρθε περιοδος ηθελα να πεθανω...

Σε καταλαβαινω απολυτα.Το φιλοσοφησα ομως και το αγχος επιβαρυνει την κατασταση περισσοτερο απο καθε τι αλλο.Ειπα το αφηνω λιγο να χαλαρωσω να προσπαθησω και με τις βιταμινες μου τον πολτο,την γυρη,την βοηθεια του Θεου και την καλη μου διαθεση και βλεπουμε...

Αν δεν εχεις καλη διαθεση μην κανεις τιποτα...Ηρεμησε και οταν νιωσεις καλα τοτε ξεκινα να κανεις το οτιδηποτε γιατι η αποτυχια θα σε αγχωσει ακομη περισσοτερο.

Εχε πιστη στον Θεο Εκεινος ξερει ποτε θα ειμαστε ετοιμες για το θαυματακι μας και θα μας το στειλει!

Η georgia69 μπορει να σε βοηθησει ειναι η καθηγητρια μας εδω ;)

Ξερει αναλυτικα τι κανει η καθε βιταμινη και τι βοηθαει και σε ποια στιγμη!

Η διατροφη ειναι επισης σημαντικη.Να προτιμας μελισσοκομικα προιοντα και προιοντα ολικης αλεσεως.Ολα θα πανε καλα και σου το ευχομαι με την καρδια μου αλλα πρεπει κι εσυ να βοηθησεις λιγο τον εαυτο σου να ηρεμησει.

Επισης σημαντικο ειναι να μην καπνιζει ο συζυγος και να παιρνει και εκεινος τις βιταμινουλες του!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...