Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αύριο θα πάω!μακαρινα μου πει να κάνουμε σπερματεγχυση αυτο το μήνα...

αν θες να του πεις εσύ..

αφού αδιαθέτισες σήμερα το βλέπω λιγουλάκι δύσκολο να πάτε αυτό το μήνα εκτός και αν πάτε σε φυσικό κύκλο..

πάνω από όλα μην αγχώνεσαι..τα πράγματα πήραν το δρόμο τους και όλα θα πάνε τέλεια!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

αν θες να του πεις εσύ..

αφού αδιαθέτισες σήμερα το βλέπω λιγουλάκι δύσκολο να πάτε αυτό το μήνα εκτός και αν πάτε σε φυσικό κύκλο..

πάνω από όλα μην αγχώνεσαι..τα πράγματα πήραν το δρόμο τους και όλα θα πάνε τέλεια!!!

γεια σας κ απο μενα!!! tinkerbell!24 με προλαβες κ εγω αυτο θα ελεγα οτι αμα θελεις σισσυ να το κανεις την σπερμ.χη με φραρμακα παε τον αλλο μηνα γιατι πρεπει να παραγγηλεις της ενεσεις αλλα απο εκει που μενεις θα τα παρεις την ιδια μερα θελει καποια χαρτια εξετασεις θα χρειαστει σαπλιγγογραφια κ αλλα χαρτια . εκτος κ αν την κανεις σε φυσικο κυκλο που νωμιζω εκει ειναι μονο 1 ενεση 36 ωρες πριν την σπερμ.χη

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σας κ απο μενα!!! tinkerbell!24 με προλαβες κ εγω αυτο θα ελεγα οτι αμα θελεις σισσυ να το κανεις την σπερμ.χη με φραρμακα παε τον αλλο μηνα γιατι πρεπει να παραγγηλεις της ενεσεις αλλα απο εκει που μενεις θα τα παρεις την ιδια μερα θελει καποια χαρτια εξετασεις θα χρειαστει σαπλιγγογραφια κ αλλα χαρτια . εκτος κ αν την κανεις σε φυσικο κυκλο που νωμιζω εκει ειναι μονο 1 ενεση 36 ωρες πριν την σπερμ.χη

Γεια σου μαρια!εχω κάνει σαλπιγγογραφια και ήταν οκ!θα δώ τι θα μου πει αύριο ο γιατρος..

Γεια σου μαρια!εχω κάνει σαλπιγγογραφια και ήταν οκ!θα δώ τι θα μου πει αύριο ο γιατρος..

αφου τη εχεις καλα ειναι εμενα ο γιατρος κατευθυαν μου ειπε με ενεσεις για ποιο πολλα αυγουλακια κ ποιο πολες πιθανοτητες .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

αφου τη εχεις καλα ειναι εμενα ο γιατρος κατευθυαν μου ειπε με ενεσεις για ποιο πολλα αυγουλακια κ ποιο πολες πιθανοτητες .

Εσυ μαρια έχεις κάνει; Αν εχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες αυτο ειναι καλύτερο!

αν θες να του πεις εσύ..

ΜΑκαρι να πάρουν το δρόμο τους..εγω εχω άγνοια απο όλα αυτά που γράφετε εδώ!ειστε ολες αστέρια κ εγω αρχαρια

Διαφημίσεις

κρίμα..είναι πολύ ωραίο..σου βάζει τις γόνιμες..πότε έχεις καθυστέρηση και πότε να κάνεις το τεστ..δεν ξέρω αν μπορείς να το κατεβάσεις!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κρίμα..είναι πολύ ωραίο..σου βάζει τις γόνιμες..πότε έχεις καθυστέρηση και πότε να κάνεις το τεστ..δεν ξέρω αν μπορείς να το κατεβάσεις!!

Την ωορηξια την καταλαβαίνω απο τον πόνο κ τα υγρα..Αυτο για την καθυστερηση έχει ενδιαφέρον!!

Την ωορηξια την καταλαβαίνω απο τον πόνο κ τα υγρα..Αυτο για την καθυστερηση έχει ενδιαφέρον!!

είναι ωραίο!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...