Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εμείς κάναμε μία σε φυσικό κύκλο και μετά συνέχισα με φάρμακα για να κάνω περισσότερα ωάρια και να έχω περισσότερες πιθανότητες.Οτι σου πεί ο γιατρός,εμείς δέν είχαμε θέμα με το σπέρμα αλλά ξέρω οτι η σπερματέγχυση βοηθάει όταν υπάρχει πρόβλημα στην κινητικότητα γιατί ελέγχεται η στιγμή της ωορηξίας

Θα πω στο γιατρο ότι έχει περισσότερες πιθανότητες!!στην κινητικοτητα εχουμε το θέμα..με την ωορηξια μου δεν νομίζω ότι εχω κάποιο πρόβλημα.και έκανες την 2 τον αμέσως επόμενο μήνα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι τον επόμενο μήνα ,σε φυσικό κύκλο είχα ένα ωάριο ενώ με τα φάρμακα είχα 3.

Ο γιατρός επέμενε να συνεχίσω σε φυσικό κύκλο γιατί δεν είχα πρόβλημα ωορηξίας αλλά εγώ δεν ήθελα γιατί είχα απελπιστεί 1,5 χρόνο και δεν άντεχα ψυχολογικά.

Θα έλεγα πάντως να δοκιμάσεις πρώτα σε φυσικό κύκλο γιατι ποτέ δεν ξέρεις

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Ναι τον επόμενο μήνα ,σε φυσικό κύκλο είχα ένα ωάριο ενώ με τα φάρμακα είχα 3.

Ο γιατρός επέμενε να συνεχίσω σε φυσικό κύκλο γιατί δεν είχα πρόβλημα ωορηξίας αλλά εγώ δεν ήθελα γιατί είχα απελπιστεί 1,5 χρόνο και δεν άντεχα ψυχολογικά.

Θα έλεγα πάντως να δοκιμάσεις πρώτα σε φυσικό κύκλο γιατι ποτέ δεν ξέρεις

Τωρα εισαι έγκυος;μακάρι να πετύχει κ σ εμένα γιατι ψυχολογικα εχω πέσει..ΑΣΕ που όλοι γύρω μένουν έγκυες εκτος απο εμένα..:(

Οχι sissy μου, δυστυχώς είχα παλλίνδρομη κύηση στην 8η εβδομάδα, τώρα πέρασε ενα διάστημα 4 μήνων και συνεχίζω πάλι με σπερματέγχυση απο Σεπτέμβριο.

Εχει αλλάξει όμως η ψυχολογία μου και λέω αφου πέτυχε μια φορά δεν μπορεί θα πετύχει παλι!!! παίρνω και θάρρος απο τα άλλα κορίτσια εδώ και με βοηθάει πολύ.

Μακάρι να τα καταφέρουμε όλες αυτη τη χρονιά και να μιλάμε για την εγκυμοσύνη μας

Οχι sissy μου, δυστυχώς είχα παλλίνδρομη κύηση στην 8η εβδομάδα, τώρα πέρασε ενα διάστημα 4 μήνων και συνεχίζω πάλι με σπερματέγχυση απο Σεπτέμβριο.

Εχει αλλάξει όμως η ψυχολογία μου και λέω αφου πέτυχε μια φορά δεν μπορεί θα πετύχει παλι!!! παίρνω και θάρρος απο τα άλλα κορίτσια εδώ και με βοηθάει πολύ.

Μακάρι να τα καταφέρουμε όλες αυτη τη χρονιά και να μιλάμε για την εγκυμοσύνη μας

Αυτό ειναι θετικό!οταν μείνεις μια φορά έγκυος θα ξανά μείνεις!κ γω αυτό περιμένω..θελω Πολυ να ξεκινήσω τη διαδικασια της σπερματεγχυσης.μακαρι να τα καταφέρουμε και μεχρι τα χριστούγεννα να εχουμε Μωρακι στην κοιλιτσα!!συνεχεια αυτο ονειρεύομαι..

Διαφημίσεις

και εγώ πέρασα μια περίοδο που ήμουν χάλια, δεν ήθελα τίποτα και κανένα, στα πρόθυρα κατάθλιψης σου λέω!!! και όλες γύρω μου έγκυες-νόμιζα οτι κανείς δεν με καταλαβαίνει αλλά με βοήθησε η κουβεντούλα εδώ

Οταν ξεκίνησα την διαδικασία σπερματέγχυσης ένιωθα οτι μπήκα σε μια τελική ευθεία, έλεγα θα κάνω 4 και αν δεν μείνω θα πάω για εξωσωματική και πραγματικά άλλαξε η ψυχολογία μου και γλίτωσα την κατάθλιψη. Μακάρι εως τα χριστούγεννα όλες εδώ να έχουμε σποράκια.και όσο σκέφτομαι οτι τον Δεκέμβριο θα είχα μωράκι με παίρνει απο κάτω, ας είμαι έγκυος μέχρι τότε γιατί δεν ξέρω αν θα το αντέξω

και εγώ πέρασα μια περίοδο που ήμουν χάλια, δεν ήθελα τίποτα και κανένα, στα πρόθυρα κατάθλιψης σου λέω!!! και όλες γύρω μου έγκυες-νόμιζα οτι κανείς δεν με καταλαβαίνει αλλά με βοήθησε η κουβεντούλα εδώ

Ακριβώς τα ίδια συναισθήματα.τον άντρα μου δεν θελω να τον κουράζω συνεχεια μ αυτά και απο χθες που γράφτηκα εδώ νιώθω ότι μιλάω με άτομα που με καταλαβαινουν..αύριο θ αλλάξω κ γιατρο για να δώ τι θα μου πει γιατι δεν αντέχω ν ακούω άλλο κανε υπομονή κ θα έρθει!θελω πιο δραστικά πράγματα..τινάζει εισαι απο επαρχία η Αθήνα;

απο επαρχία είμαι.εδώ όντως σε καταλαβαίνουν γιατί όλες το ίδιο περνάμε, όταν το συζητούσα με φίλες μου λέγανε οτι είμαι υπερβολική και να μην αγχώνομαι, εύκολο να το λές όταν έχεις μέινει έγκυος χωρίς προσπάθεια!

απο επαρχία είμαι.εδώ όντως σε καταλαβαίνουν γιατί όλες το ίδιο περνάμε, όταν το συζητούσα με φίλες μου λέγανε οτι είμαι υπερβολική και να μην αγχώνομαι, εύκολο να το λές όταν έχεις μέινει έγκυος χωρίς προσπάθεια!

Και εμένα με λέγανε υπερβολική και τρελή μ αυτο το θέμα!αυτο το βγάλε το απ το μυαλό σου δεν μπορώ να το ξανακούσω.πως ΝΑ το βγάλω;;;αφού αυτο ειναι το όνειρο μου.. Ολες μου οι φίλες επειδή τα κατάφεραν αμέσως δεν είχα ενα άτομο που να περνάμε το ίδιο!

Διαφημίσεις

σε καταλαβαίνω κοριτσάκι μου όλες το ίδιο περνάμε, δυστυχώς δεν βγαίνει απο το μυαλό μας όταν το θέλουμε τόσο.είχα μια φίλη που υπολόγιζε ποίο μήνα θέλει να γεννήσει για να δεί πότε θα μείνει έγκυος καθώς το πρώτο παιδάκι της το έπιασε με την πρώτη προσπάθεια, την άκουγα και τρελλαινόμουν

σε καταλαβαίνω κοριτσάκι μου όλες το ίδιο περνάμε, δυστυχώς δεν βγαίνει απο το μυαλό μας όταν το θέλουμε τόσο.είχα μια φίλη που υπολόγιζε ποίο μήνα θέλει να γεννήσει για να δεί πότε θα μείνει έγκυος καθώς το πρώτο παιδάκι της το έπιασε με την πρώτη προσπάθεια, την άκουγα και τρελλαινόμουν

ΑΣΕ.. Τ ακούω αυτά κ γίνομαι χειρότερα!στο γυναικολογο σου θα κανείς τη σπερματεγχυση η σε κέντρο;

Κορίτσια άρχισα και το πολτό σήμερα..τι να σας πω..δεν τρώγεται με τίποτα..

εντομεταξύ αμέσως μετά πίνω το καφέ μου..πειράζει?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Tinkerbell δεν ξερω να σου πω για τον καφε..δεν νομίζω όμως να κάνει κακό!

Και εγώ έτσι πιστεύω, θα δείξει...

πότε θα πας στο γιατρό?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...