Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

όχι!!!

τις περισσότερες φορές το πρώτο είναι εντελώς παραπλανητικό..ξέρεις πάνε εκεί με άγχος , σε μια διαδικασία που για αυτούς είναι πολύ δύσκολή, ακόμη δεν κατάλαβα το γιατί..και τα αποτελέσματα δεν βγαίνουν και τόσο καλά..

να το επαναλάβει και σου είπα σε εργαστήριο που κάνουν την ανάλυση με τον υπολογιστή και θα δείς το πραγματικό αποτέλεσμα.

Αυτό δεν το ήξερα..μολις είχε δει τα αποτελέσματα μια γιατρος απο το μητέρα που το κάναμε απογοητεύτηκαμε γιατι μας είπε οτι δεν ειναι καλο..η γυναικολογος μου είπε ότι ειναι οκ!με μπερδέψαν..όλα αυτά έγιναν το Δεκέμβρη και απο τότε το αφήσαμε..θα κανείς 3 σπερματεγχυση;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό δεν το ήξερα..μολις είχε δει τα αποτελέσματα μια γιατρος απο το μητέρα που το κάναμε απογοητεύτηκαμε γιατι μας είπε οτι δεν ειναι καλο..η γυναικολογος μου είπε ότι ειναι οκ!με μπερδέψαν..όλα αυτά έγιναν το Δεκέμβρη και απο τότε το αφήσαμε..θα κανείς 3 σπερματεγχυση;

πάμε για εξωσωματική το Νοέμβριο..

ψάξτο λίγο πάντως...να το ξανακάνει να πάρει όμως έτσι κ αλλίως τις βιταμίνες.και αν καπνίζει να προσπαθήσει να το σταματήσει..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ναι την 9 , άρχισε σιγά σιγά τη προθέρμανση μέρα παρά μέρα και όταν σου δείξει το τεστ κάθε μέρα..

αχ φιλενάδα πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι..

Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ αυτό το πλάνο έλεγα να ακολουθήσω!!! Τελικά όλες γίναμε ειδικές!!! :P

HvAnp3.png

πάμε για εξωσωματική το Νοέμβριο..

ψάξτο λίγο πάντως...να το ξανακάνει να πάρει όμως έτσι κ αλλίως τις βιταμίνες.και αν καπνίζει να προσπαθήσει να το σταματήσει..

Δεν καπνίζει!θα το ψάξουμε όμως..:D

Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ αυτό το πλάνο έλεγα να ακολουθήσω!!! Τελικά όλες γίναμε ειδικές!!! :P

ναι μακάρι να μην γινόμασταν αλλά..:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

maria_v καλη επιτυχια να εχεις αυτη τη φορα και φουσκωμενη κοιλιτσα!

Sissy με τις βιταμινες θα δειτε βελτιωση και ειδικα αν δεν καπνιζει κιολας ο συζυγος θα εχετε πιο αισθητα αποτελεσματα.Ο δικος μου καπνιζει και εχουμε ενα θεματακι το εχει ελαττωσει πολυ αλλα εμενα με εκνευριζει ακομη και ενα τσιγαρο αν τον δω να αναβει!

Nεραιδακι ευχαριστω πολυ για το τηλ της Μονης θα παρω αυριο κιολας!Σου εχω κι εγω δωρακι μπες στο arnion.gr -οικογενεια - δημιουργια της ζωης και εκει θα βρεις το 'η αγωγη του παιδιου αρχιζει απο την συλληψη' .Ειμαι σιγουρη πως θα σε συγκινησει!

Η Παναγια να μας αξιωσει ολες να βιωσουμε το υπερτατο αισθημα της μητροτητας!

maria_v καλη επιτυχια να εχεις αυτη τη φορα και φουσκωμενη κοιλιτσα!

Sissy με τις βιταμινες θα δειτε βελτιωση και ειδικα αν δεν καπνιζει κιολας ο συζυγος θα εχετε πιο αισθητα αποτελεσματα.Ο δικος μου καπνιζει και εχουμε ενα θεματακι το εχει ελαττωσει πολυ αλλα εμενα με εκνευριζει ακομη και ενα τσιγαρο αν τον δω να αναβει!

Nεραιδακι ευχαριστω πολυ για το τηλ της Μονης θα παρω αυριο κιολας!Σου εχω κι εγω δωρακι μπες στο arnion.gr -οικογενεια - δημιουργια της ζωης και εκει θα βρεις το 'η αγωγη του παιδιου αρχιζει απο την συλληψη' .Ειμαι σιγουρη πως θα σε συγκινησει!

Η Παναγια να μας αξιωσει ολες να βιωσουμε το υπερτατο αισθημα της μητροτητας!

καλημέρα κορίτσια...

πάρτε τηλ στη μονή..είναι πολύ καλή η μοναχή εκεί..

θα το διαβάσω τώρα..!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια, sissy καλωσήρθες στην παρέα μας. έχουν δίκιο τα κορίτσια πρέπει να επαναλάβεις το σπερμοδιάγραμμα και εμείς 2 είχαμε κάνει παρόλο που το πρώτο βγήκε καλό.Μην απογοητεύεσαι όπως βλεπεις είμαστε πολλές στον αγώνα και είναι πολλές και αυτές που τα κατάφεραν, έρχεται η σειρά μας...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

tinkerbell, δεν θα συνεχίσεις με σπερματέγχυση? εμάς ο γιατρός μας είπε να κάνουμε 4 και αν δεν γίνει το θαύμα να πάμε για εξωσωματική.Γιατί σταματάς στις 2? και γιατί Νοέμβριο και όχι νωρίτερα, πρέπει να κάνεις πάλι εξετάσεις?

tinkerbell, δεν θα συνεχίσεις με σπερματέγχυση? εμάς ο γιατρός μας είπε να κάνουμε 4 και αν δεν γίνει το θαύμα να πάμε για εξωσωματική.Γιατί σταματάς στις 2? και γιατί Νοέμβριο και όχι νωρίτερα, πρέπει να κάνεις πάλι εξετάσεις?

tina μου, καλημέρα..ο γιατρός μας είπε ότι αυτό είναι το επόμενο βήμα..με τη κατάσταση μας..

Νοέμβριο γιατί έχω κάποιες εξετάσεις να κάνω και θέλω να ασχοληθώ και λίγο με τη ψυχή και το σώμα μου, να είμαι έτοιμη

ευαγγελία μου είναι τέλειο..

μπορεί όλα αυτά να τα περνάμε για να γίνουμε καλύτερες μάνες και να κάνουμε σωστά παιδιά..με το να είμαστε κοντά στο Θεό.

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.αδιαθετησα σήμερα και το εχω ανάγκη..αύριο θα πάω στον καινούργιο γιατρο και θα δώ τι θα μας πει!παντως αυτό το μήνα θελω να κανω σπερματεγχυση!

Να κάνεις sissy και εγώ μετά απο 1,5 χρόνο προσπάθειας και όλες τις εξετάσεις έκανα και πέτυχε με την δεύτερη. θα κάνεις σε φυσικό κύκλο ή με φάρμακα?

Αλήθεια μου λες;μου δίνεις ελπίδα..Αύριο θα πάω στο γιατρο να το συζήτηση.τι ειναι καλύτερο σε φυσικό κυκλο η με φάρμακα;εμείς εχουμε εν αθέμιτα κι με το σπερμα..

Εμείς κάναμε μία σε φυσικό κύκλο και μετά συνέχισα με φάρμακα για να κάνω περισσότερα ωάρια και να έχω περισσότερες πιθανότητες.Οτι σου πεί ο γιατρός,εμείς δέν είχαμε θέμα με το σπέρμα αλλά ξέρω οτι η σπερματέγχυση βοηθάει όταν υπάρχει πρόβλημα στην κινητικότητα γιατί ελέγχεται η στιγμή της ωορηξίας

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...