Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το τελευταίο δεν το θυμάμαι αλλά ξεκινήσαμε από 0..

εσείς?

Την 1η ωρα η προσθια ήταν 2 η μέτρια ήταν 17 και η επιτόπια ήταν 24.συνολικα 43.αλλα η προσθια ειναι η σημαντική..

Την 1η ωρα η προσθια ήταν 2 η μέτρια ήταν 17 και η επιτόπια ήταν 24.συνολικα 43.αλλα η προσθια ειναι η σημαντική..

βασικά όταν προσθέτεις την α και τη β πρέπει να είναι 50%..δοκίμασε λίγο αυτά που σου είπα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Εμείς εχουμε 19...:(

εμείς ξεκιήσαμε με 0 και σε λίγους μήνες με θεραπεία αυξήθηκε κατά πολύ..δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!!

Sissy2012 καλώς μας ήρθες! Το σπέρμα σίγουρα βελτιώνεται και θα σου πρότεινα να αλλάξεις γιατρό. Όσο για την ψυχολογία είναι μια πονεμένη ιστορία, εγώ έκανα μια αποτυχημένη σπερματέγχυση τον Ιούνιο και τώρα προσπαθώ να ετοιμαστώ ψυχολογικά για την δεύτερη. Κάθε μήνα τα ίδια, αλλά πρέπει να επιμείνουμε, ο σκοπός είναι ιερός!

tinkerbell!24 και maria papa το αποφασίσατε για εξωσωματική? Δύσκολη απόφαση, από πολλές απόψεις, ελπίζω να μην χρειαστεί να φτάσετε εκεί, να σας προλάβουν μωράκια!!

Εγώ κατέβηκα σήμερα Θεσσαλονίκη, πήρα τα φαρμακάκια μου και όποτε θα νιώσω έτοιμη θα προχωρήσω. Παράλληλα ήρθαν και τα τεστακια σήμερα από την hometest και αυτό το μήνα θα βασιστώ σε αυτά και τον επόμενο αν είμαι καλά πάω για την 2η σπερματέγχυση και ο Θεός βοηθός!

HvAnp3.png

εμείς ξεκιήσαμε με 0 και σε λίγους μήνες με θεραπεία αυξήθηκε κατά πολύ..δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα..

Θα πάμε την Πέμπτη στον καινούργιο γιατρο και θα σου πω τι θα μου πει..πάντως οι περιπτώσεις μας ταιριάζουν!

Καλησπέρα σε όλες!!

tinkerbell!24 και maria papa το αποφασίσατε για εξωσωματική? Δύσκολη απόφαση, από πολλές απόψεις, ελπίζω να μην χρειαστεί να φτάσετε εκεί, να σας προλάβουν μωράκια!!

Εγώ κατέβηκα σήμερα Θεσσαλονίκη, πήρα τα φαρμακάκια μου και όποτε θα νιώσω έτοιμη θα προχωρήσω. Παράλληλα ήρθαν και τα τεστακια σήμερα από την hometest και αυτό το μήνα θα βασιστώ σε αυτά και τον επόμενο αν είμαι καλά πάω για την 2η σπερματέγχυση και ο Θεός βοηθός!

ωραία, μια χαρά..!!!σε ποιά μέρα είσαι?? βουρ στο ψητό..

δύσκολη απόφαση..έχει ένα χρόνο που το σκεφτόμαστε..το φέραμε από εδώ ο φέραμε από εκεί..μακάρι ο Θεός να βάλει το χέρι Του και να πετύχει γιατί αν δεν θέλει ο Κύριος τίποτα δεν γίνεται..

Μακάρι να μας προλάβει..αλλά είμαι έτοιμη πλεόν για το επόμενο βήμα και το μόνο που εύχομαι και προσεύχομαι είναι να πετύχει..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Έμενε μόνο η α+β+ γ ειναι 43..η α 2 και α+β 19

πάρε τις βιταμινούλες, δείτε και ένα ουρολόγο για τυχόν κιρσοκύλη..

εντομεταξύ το πιο σημαντικό δεν ρώτησα..μόνο ένα κάνατε?να το επαναλάβετε..και να τους πείτε να γίνει η ανάλυση με υπολογιστή και όχι με το ματι..

1533345xcnw09g7xt.gif

πάρε τις βιταμινούλες, δείτε και ένα ουρολόγο για τυχόν κιρσοκύλη..

εντομεταξύ το πιο σημαντικό δεν ρώτησα..μόνο ένα κάνατε?να το επαναλάβετε..και να τους πείτε να γίνει η ανάλυση με υπολογιστή και όχι με το ματι..

Ναι μόνο ενα..δεν ειναι αρκετό;

ωραία, μια χαρά..!!!σε ποιά μέρα είσαι?? βουρ στο ψητό..

δύσκολη απόφαση..έχει ένα χρόνο που το σκεφτόμαστε..το φέραμε από εδώ ο φέραμε από εκεί..μακάρι ο Θεός να βάλει το χέρι Του και να πετύχει γιατί αν δεν θέλει ο Κύριος τίποτα δεν γίνεται..

Μακάρι να μας προλάβει..αλλά είμαι έτοιμη πλεόν για το επόμενο βήμα και το μόνο που εύχομαι και προσεύχομαι είναι να πετύχει..

Έχω ακόμα μέρες, είμαι στην 7η σήμερα, τα τεστάκια λέω να τα ξεκινήσω από την 9η μέρα.

HvAnp3.png

Ναι μόνο ενα..δεν ειναι αρκετό;

όχι!!!

τις περισσότερες φορές το πρώτο είναι εντελώς παραπλανητικό..ξέρεις πάνε εκεί με άγχος , σε μια διαδικασία που για αυτούς είναι πολύ δύσκολή, ακόμη δεν κατάλαβα το γιατί..και τα αποτελέσματα δεν βγαίνουν και τόσο καλά..

να το επαναλάβει και σου είπα σε εργαστήριο που κάνουν την ανάλυση με τον υπολογιστή και θα δείς το πραγματικό αποτέλεσμα.

1533345xcnw09g7xt.gif

Έχω ακόμα μέρες, είμαι στην 7η σήμερα, τα τεστάκια λέω να τα ξεκινήσω από την 9η μέρα.

ναι την 9 , άρχισε σιγά σιγά τη προθέρμανση μέρα παρά μέρα και όταν σου δείξει το τεστ κάθε μέρα..

αχ φιλενάδα πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...