Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μακάρι να μας κάτσει!!!κι αν μας κάτσει???!!!!αχ δεν ξέρεις πόσο περιμένω αυτή τη στιγμή..να πάρω ένα θετικό τεστ..να κυοφορώ ένα παιδάκι...το δικό μας παιδάκι..Μακάρι να με βοηθήσει η Παναγία..μακάρι να γίνει σύντομα το θαυμά για όλες μας!!!

.

το ιδιο λεμε ολες μας !!! εγω εχω ακομα το τεστ στο συρταρι απο την 2 σπερ/χη αν θυμασαι που ελεγα οτι το εχω αλλα δεν το κανω .τοα φηνω να βρισκεται εκει ε που θα παει καποια στιγμη θα το χρησιμοποιησω σωσταααα!!!

δεν ειναι κ η γεωργια να μας δωσει τα φωτα της εχςι κανει μεταπτυχιακο σε αυτα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ιδιο λεμε ολες μας !!! εγω εχω ακομα το τεστ στο συρταρι απο την 2 σπερ/χη αν θυμασαι που ελεγα οτι το εχω αλλα δεν το κανω .τοα φηνω να βρισκεται εκει ε που θα παει καποια στιγμη θα το χρησιμοποιησω σωσταααα!!!

δεν ειναι κ η γεωργια να μας δωσει τα φωτα της εχςι κανει μεταπτυχιακο σε αυτα

όλα καλά θα πάνε ..όλα θα πάνε τέλεια..!!!

ναι που είναι η Γεωργία??!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

έβαλα και το παρακλητικό κανόνα της Αγίας Άννας..

http://users.otenet.gr/~mystakid/par_Ag-An.htm

να βρω ξανά το τηλ.και να πάρετε να κάνουν παράκληση κάθε κυριακή!!

1533345xcnw09g7xt.gif

όλα καλά θα πάνε ..όλα θα πάνε τέλεια..!!!

ναι που είναι η Γεωργία??!!!

εχει κοσμο σημερα κ μαλλον δεν θα μπορει να μπει δεν πειραζει σημερα ειναι δικαιολογημενη απο αυριο απουσια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

εχει κοσμο σημερα κ μαλλον δεν θα μπορει να μπει δεν πειραζει σημερα ειναι δικαιολογημενη απο αυριο απουσια

τι κόσμο έχει??έχασα επεισόδια!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

έχω κάνει σαλπιγγογραφία..προλακτίνη προγεστερόνη και χλαμύδια..αυτά..

εσείς??

Σαλπιγγογραφια και ορμονολογικες ολες.τα χλαμυδια τι εξέταση ειναι;;παίζει ρόλο;σπερμοδιαγραμμα έχετε κάνει;

στη μονή Ι.Μονή Αναλήψεως, Σκούρτα Βοιωτίας. πιο κάτω είναι το τηλ.εκεί είναι η Θαυματουργή είκόνα της Αγίας Άννας..λές τα ονόματα σας και κάθε κυριακή κάνουν παράκληση..

εγώ προσεύχομαι και στον Άγιο Γεράσιμο και στον Απόστολο Λουκά τον Ιατρό..και φυσικά σε όλους τους Αγίους και Αγίες..ο Θεός μακάρι να ακούσει τις προσευχές μας..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

στη μονή Ι.Μονή Αναλήψεως, Σκούρτα Βοιωτίας. πιο κάτω είναι το τηλ.εκεί είναι η Θαυματουργή είκόνα της Αγίας Άννας..λές τα ονόματα σας και κάθε κυριακή κάνουν παράκληση..

εγώ προσεύχομαι και στον Άγιο Γεράσιμο και στον Απόστολο Λουκά τον Ιατρό..και φυσικά σε όλους τους Αγίους και Αγίες..ο Θεός μακάρι να ακούσει τις προσευχές μας..

Τι ειναι η εξέταση για χλαμυδια;;

Σαλπιγγογραφια και ορμονολογικες ολες.τα χλαμυδια τι εξέταση ειναι;;παίζει ρόλο;σπερμοδιαγραμμα έχετε κάνει;

σπερμοδιάγραμμα ναι..εκεί έχουμε και το πρόβλημα

είναι βακτηρίαδα που σχετίζονται άμεσα με την υπογονιμότητα..

η εξέταση μπορεί να γίνει με αίμα..ή με κολπικά υγρά..

αν τα έχει ο ένας τα έχει και ο άλλος..υπάρχει άμεση θεραπεία..

προτρέπω όλες τις κοπέλες να τη κάνουν..

εγώ την είχα κάνει με αίμα και ήταν αρνητική..αν ήταν θετική θα έπρεπε να έκανα και με κολπικά υγρά..που νομίζω είναι πιο ακριβή.

1533345xcnw09g7xt.gif

σπερμοδιάγραμμα ναι..εκεί έχουμε και το πρόβλημα

είναι βακτηρίαδα που σχετίζονται άμεσα με την υπογονιμότητα..

η εξέταση μπορεί να γίνει με αίμα..ή με κολπικά υγρά..

αν τα έχει ο ένας τα έχει και ο άλλος..υπάρχει άμεση θεραπεία..

προτρέπω όλες τις κοπέλες να τη κάνουν..

εγώ την είχα κάνει με αίμα και ήταν αρνητική..αν ήταν θετική θα έπρεπε να έκανα και με κολπικά υγρά..που νομίζω είναι πιο ακριβή.

Και εμείς εκει εχουμε το πρόβλημα!στην κινητικοτητα;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...