Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!προσπαθω με τον άντρα μου εδώ και 1,5 χρόνο.εχουμε κάνει ολες τις εξετάσεις και εχουμε ενα μικρο θέμα με το σπερμα..ειναι στα όρια του φυσιολογικου.οπως μας είπε η γιατρος μπορεί να γίνει φυσιολογική συλληψη αλλα εγω ψυχολογικα δεν μπορώ..σκέφτομαι να πάω για σπερματεγχυση και ελπίζω να με βοηθήσει..:cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ. Νομίζω έχουμε ξαναμιλήσει στο παρελθόν. Και μένα 2 γιατροί όταν τους είπα πάνω στο χρόνο ότι προσπαθώ με έστειλαν για σαλπιγγογραφία. Εγώ έκανα του κεφαλιού μου και άρχισα με ορμονικές γιατί το θεώρησα πιο απλό. Μόλις ο γυναικολόγος και ενδοκρινολόγος είδαν υποθυροειδισμό και ανεβασμένη προλακτίνη μου είπαν να μην κάνω τίποτα ακόμη, να ρυθμίσω αυτές τις δύο ορμόνες και αν μέσα σε 4-5 μήνες δεν πιάσω τότε να πάω για σαλπιγγογραφία. Το Σεπτέμβρη άρα αν δε μείνω πρέπει να την κάνω.... ουφ!!! Πάλι αγχώθηκα!!!! Έτσι δεν πρόκειται να μείνω ποτέ!!!!

ιωαννα μου και μονο που εχουμε ολες τοσο αγχος μειωνουμε τις πιθανοτητες της συλληψης!!! οι ορμονες που βγαινουν σε περιοδο αγχους ειναι η καλυτερη αντισυλληψη...κι εγω ειμαι ταλαιπωρημενη λογω χαζομαρας ιατρων...αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως πρεπει να υπαρχει ενα πρωτοκολο εξετασεων που θα κανει μια γυναικα, ωστε να μην την ταλαιπωρουν αδικα...η δικη μου σαλπιγγογραφια εγινε υστερα απο 2 χρονια ταλαιπωριας!!! μην στεναχωριεσαι και μην ξαναπεις πως δεν θα μεινεις ποτέ έγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Γεια σας κορίτσια!προσπαθω με τον άντρα μου εδώ και 1,5 χρόνο.εχουμε κάνει ολες τις εξετάσεις και εχουμε ενα μικρο θέμα με το σπερμα..ειναι στα όρια του φυσιολογικου.οπως μας είπε η γιατρος μπορεί να γίνει φυσιολογική συλληψη αλλα εγω ψυχολογικα δεν μπορώ..σκέφτομαι να πάω για σπερματεγχυση και ελπίζω να με βοηθήσει..:cry:

καλως ηρθες σισσυ . καλη επιτυχια να εχεις κ οτι πληροφοριες θελεις ρωτα ειμαστε ετοιμες για καθε πληροφορια!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλως ηρθες σισσυ . καλη επιτυχια να εχεις κ οτι πληροφοριες θελεις ρωτα ειμαστε ετοιμες για καθε πληροφορια!!

Γεια σου μαρια!θελω να πάω για σπερματεγχυση αλλα φοβάμαι την ψυχολογία μου αν αποτύχει..κάθε φορά που μου έρχεται περιοδος ειμαι χάλια με κλάματα..ο μόνος λόγος ειναι αυτός..η σπερματεγχυση στις πόσες φορές έχει επιτυχία;

ιωαννα μου και μονο που εχουμε ολες τοσο αγχος μειωνουμε τις πιθανοτητες της συλληψης!!! οι ορμονες που βγαινουν σε περιοδο αγχους ειναι η καλυτερη αντισυλληψη...κι εγω ειμαι ταλαιπωρημενη λογω χαζομαρας ιατρων...αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως πρεπει να υπαρχει ενα πρωτοκολο εξετασεων που θα κανει μια γυναικα, ωστε να μην την ταλαιπωρουν αδικα...η δικη μου σαλπιγγογραφια εγινε υστερα απο 2 χρονια ταλαιπωριας!!! μην στεναχωριεσαι και μην ξαναπεις πως δεν θα μεινεις ποτέ έγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί την έκανες μετά από 2 χρόνια??? Ήταν καλή? Εχώ έπρεπε να ρυθμίσω πρώτα τα ορμονικά γι'αυτο θα την κάνω τώρα.

Διαφημίσεις

Γεια σου μαρια!θελω να πάω για σπερματεγχυση αλλα φοβάμαι την ψυχολογία μου αν αποτύχει..κάθε φορά που μου έρχεται περιοδος ειμαι χάλια με κλάματα..ο μόνος λόγος ειναι αυτός..η σπερματεγχυση στις πόσες φορές έχει επιτυχία;

τα ποσοστα επιτυχιας ειναι 20-25% μπορει να σου κατσει με την πρωτη μπορει με την 2 ολα ειναι θεμα ποσοστον, ψυχολογιας ,

ολες ετσι ειμαστε οταν μας ερχετε περιοδος αλλα την επομενη μερα ειμαστε ποιο δυνατες εγω εκανα 2 σπερ/χης χωρις επιτυχια με παρα πολυ καλο σπερμα αλλα κ σε ποσοστο καλα εγω αντεδρασα στα φαρμακα καλα αλλα δεν μας εκαστε αλλες κοπελες απο εδω με την 1 φορα ειναι εγκυος .

μην απελπιζεσαι ολα θα γινουν

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

τα ποσοστα επιτυχιας ειναι 20-25% μπορει να σου κατσει με την πρωτη μπορει με την 2 ολα ειναι θεμα ποσοστον, ψυχολογιας ,

ολες ετσι ειμαστε οταν μας ερχετε περιοδος αλλα την επομενη μερα ειμαστε ποιο δυνατες εγω εκανα 2 σπερ/χης χωρις επιτυχια με παρα πολυ καλο σπερμα αλλα κ σε ποσοστο καλα εγω αντεδρασα στα φαρμακα καλα αλλα δεν μας εκαστε αλλες κοπελες απο εδω με την 1 φορα ειναι εγκυος .

μην απελπιζεσαι ολα θα γινουν

Προσπαθείς καιρο;

Διαφημίσεις

ο γιατρος σου τι σε εχει προτινει?

Να περιμένω λίγο ακόμα..τελευταία φορά πήγα τον Ιούνιο και μου είπε ότι αν μεχρι το καλοκαίρι δεν έχει γίνει κάτι να μιλήσουμε για τη σπερματεγχυση!εσυ έχεις κάνει εξετάσεις;

Να περιμένω λίγο ακόμα..τελευταία φορά πήγα τον Ιούνιο και μου είπε ότι αν μεχρι το καλοκαίρι δεν έχει γίνει κάτι να μιλήσουμε για τη σπερματεγχυση!εσυ έχεις κάνει εξετάσεις;

εχω κανει προγεστερονη , προλακτινη την 21 μερα του κυκλου μου κ την 2 μερα του κυκλου μου εχω κανει TSH , FT3 , FT4 , E2 , FSH , LH ,. και σαλπιγγογραφια.

εσυ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εχω κανει προγεστερονη , προλακτινη την 21 μερα του κυκλου μου κ την 2 μερα του κυκλου μου εχω κανει TSH , FT3 , FT4 , E2 , FSH , LH ,. και σαλπιγγογραφια.

εσυ?

Και εγω εχω κάνει ολες τις ορμονολογικες και σαλπιγγογραφια και ήταν οκ!εχουμε ενα μικρο θέμα με το σπερμα.η γιατρος που είδε το σπερμοδιαγραμμα στο μητέρα μας είπε ότι δεν ειναι Πολυ καλό αλλα η γυναικολογος μου είπε ότι ειναι στα κατώτερα όρια του φυσιολογικου.. Και ότι μπορεί να γίνει φυσιολογικη συλληψη!

καλωσόρισες σισσυ..!!!

ο άντρας σου παίρνει κάτι για να βελτιωθεί το σπέρμα?

να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός σου και ότι νιώθεις εσύ πιο καλά..

γενικά η σπερματέγχυση δεν πρέπει να σε αγχώνει..σίγουρα αυξάνεις τις πιθανότητες παρά τη κανονική σύλληψη..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλωσόρισες σισσυ..!!!

ο άντρας σου παίρνει κάτι για να βελτιωθεί το σπέρμα?

να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός σου και ότι νιώθεις εσύ πιο καλά..

γενικά η σπερματέγχυση δεν πρέπει να σε αγχώνει..σίγουρα αυξάνεις τις πιθανότητες παρά τη κανονική σύλληψη..

Η γιατρος μας είπε ότι τίποτα δεν βελτιώνει το σπερμα..αυτός ειναι κ ο λόγος που θελω να αλλάξω γιατρο!εχω ακούσει για βιταμίνες αλλα εκείνη ήταν ανενδοτη

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...