Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Ιωαννα το πρωτο πραγμα που με εβαλε να κανω ο δευτερος γιατρος μου μολις με ανελαβε ηταν η σαλπιγγογραφια.Η δικη μου βεβαια δεν εδειξε τιποτα απολυτως αλλα ειναι σημαντικη εξεταση.

Ευχομαι να μην δειξει και η δικη σου τιποτα απολυτως και ολα να πανε καλα ειδικα απο την στιγμη που δεν εχετε προβλημα με το σπερμα τοτε εχετε πολλες πιθανοτητες.

Χαλαρωσε και κανε ο,τι πρεπει για να δεις αν υπαρχει προβλημα.Αν δεν υπαρχει προβλημα πρεπει να οπλιστεις με ηρεμια υπομονη επιμονη και πιστη και ολα θα πανε καλα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ. Νομίζω έχουμε ξαναμιλήσει στο παρελθόν. Και μένα 2 γιατροί όταν τους είπα πάνω στο χρόνο ότι προσπαθώ με έστειλαν για σαλπιγγογραφία. Εγώ έκανα του κεφαλιού μου και άρχισα με ορμονικές γιατί το θεώρησα πιο απλό. Μόλις ο γυναικολόγος και ενδοκρινολόγος είδαν υποθυροειδισμό και ανεβασμένη προλακτίνη μου είπαν να μην κάνω τίποτα ακόμη, να ρυθμίσω αυτές τις δύο ορμόνες και αν μέσα σε 4-5 μήνες δεν πιάσω τότε να πάω για σαλπιγγογραφία. Το Σεπτέμβρη άρα αν δε μείνω πρέπει να την κάνω.... ουφ!!! Πάλι αγχώθηκα!!!! Έτσι δεν πρόκειται να μείνω ποτέ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ. Νομίζω έχουμε ξαναμιλήσει στο παρελθόν. Και μένα 2 γιατροί όταν τους είπα πάνω στο χρόνο ότι προσπαθώ με έστειλαν για σαλπιγγογραφία. Εγώ έκανα του κεφαλιού μου και άρχισα με ορμονικές γιατί το θεώρησα πιο απλό. Μόλις ο γυναικολόγος και ενδοκρινολόγος είδαν υποθυροειδισμό και ανεβασμένη προλακτίνη μου είπαν να μην κάνω τίποτα ακόμη, να ρυθμίσω αυτές τις δύο ορμόνες και αν μέσα σε 4-5 μήνες δεν πιάσω τότε να πάω για σαλπιγγογραφία. Το Σεπτέμβρη άρα αν δε μείνω πρέπει να την κάνω.... ουφ!!! Πάλι αγχώθηκα!!!! Έτσι δεν πρόκειται να μείνω ποτέ!!!!

αυτό να το ξεχάσεις..!!!όλες θα γίνουμε μάνες...όλες...λίγη προσευχή και λίγη παραπάνω πίστη...Όταν εμπιστευτούμε το Θεό όλα θα γίνουν...το πότε δεν το ξέρω αλλά στο 2012 δεν μένει καμία χωρίς παιδί..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Αφου ρυθμισες τις ορμονες σου μην αγχωνεσαι.Η κολλητη μου μολις ρυθμισε τον θυρεοειδη σε 2 μηνες εμεινε εγκυος.Και εγω με μιση καρδια την εκανα την σαλπιγγογραφια αλλα επρεπε!Θα την κανεις και ολα θα πανε καλα.Το αγχος ειναι ο,τι χειροτερο για την περιπτωση μας γιαυτο πρεπει να το πολεμησεις καπως.Εγω για βα ξεχνιεμαι αφου διαβασα ενα σωρο βιβλια τωρα αρχισα το πλεξιμο.Πρεπει να ξεφευγει λιγο το μυαλο και να μην πιεζομαστε.Σου ευχομαι ολοψυχα να γινεις μανουλα συντομα!

κορίτσια θέλω οδηγίες χρήσης φυσικού βασιλικού πολτού!!!μόλις πήρα φυσικό!!

εγώ ευαγγελία μου άρχισα τώρα τα βιβλία και περιμένω να αρχίσουν τα επιμορφωτικά να γραφτώ σε 2-3 μαθήματα..πήγαινα και πέρσι σε ένα και πραγματικά ξεχνιέσαι!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

εγώ ευαγγελία μου άρχισα τώρα τα βιβλία και περιμένω να αρχίσουν τα επιμορφωτικά να γραφτώ σε 2-3 μαθήματα..πήγαινα και πέρσι σε ένα και πραγματικά ξεχνιέσαι!!!

καλημερα σας!!! τι μου κανετε!!!!

τον βασιλικο πολτο θα το τρως καθε πρωι που ξυπνας θα βουτας το κουταλακι το πλαστικο μεσα ( πρεπει να σου δωσανε κ κουταλακι το δικο μου ειχε ενα μικρουλι μεσα ) θα το αφηνεις να λιωνει απο μονο του μην το κατα πιεις κατευθυαν δεν θα κανει τιποτα.ποτε με κουταλακι που τρωμε φαγητο τα ασημενια. μικρη ποσοτητα ε? γιατι σε φαιρνει κατι νευρα !!! να σε πω σκηνικο !!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!! τι μου κανετε!!!!

τον βασιλικο πολτο θα το τρως καθε πρωι που ξυπνας θα βουτας το κουταλακι το πλαστικο μεσα ( πρεπει να σου δωσανε κ κουταλακι το δικο μου ειχε ενα μικρουλι μεσα ) θα το αφηνεις να λιωνει απο μονο του μην το κατα πιεις κατευθυαν δεν θα κανει τιποτα.ποτε με κουταλακι που τρωμε φαγητο τα ασημενια. μικρη ποσοτητα ε? γιατι σε φαιρνει κατι νευρα !!! να σε πω σκηνικο !!!!

δεν είδα τι έχει μέσα..τώρα τον έβαλα στο ψυγείο της δουλειάς ..όταν πάω σπίτι να δω τι έχει και θα σας πω..

δλδ πόση ώρα κάνει για να λιώσει?

1533345xcnw09g7xt.gif

Πολυ καλα κανεις Νεραιδακι μου!Πρεπει να ξεφευγουμε λιγο οσο το μυαλο μας ειναι κολλημενο εκει και αγχωνομαστε και πιεζομαστε δεν γινεται τιποτα...

Τον βασιλικο πολτο θα τον παιρνεις το πρωι νηστικη.Αν δεν εχει πλαστικο κουταλακι οπως ειπε και η Μαρια θα βαζεις μεσα μια οδοντογλυφιδα και θα παιρνεις λιγο στην μυτη της οδοντογλυφιδας.Το βαζεις πανω η κατω απο την γλωσσα.Εγω επειδη δεν μου αρεσε και πολυ τον ετρωγα μαζι με μελι και τωρα μου ειπε ο μελισσοκομος μας πως μπορει να μου το κανει μειξη εκεινος τον πολτο με το μελι και να το εχω στο ψυγειο και να το τρωω και θα το παρω κι αυτο.Προσοχη ομως θα σε τσιτωσει πολυ ο πολτος ειδικα αν παιρνεις πρωτη φορα εγω δεν ειχα υπνο την πρωτη βδομαδα.

Ασε δε ο συζυγος...θα καταλαβεις τι εννοω οταν παρει κι εκεινος :oops:

Πολυ καλα κανεις Νεραιδακι μου!Πρεπει να ξεφευγουμε λιγο οσο το μυαλο μας ειναι κολλημενο εκει και αγχωνομαστε και πιεζομαστε δεν γινεται τιποτα...

Τον βασιλικο πολτο θα τον παιρνεις το πρωι νηστικη.Αν δεν εχει πλαστικο κουταλακι οπως ειπε και η Μαρια θα βαζεις μεσα μια οδοντογλυφιδα και θα παιρνεις λιγο στην μυτη της οδοντογλυφιδας.Το βαζεις πανω η κατω απο την γλωσσα.Εγω επειδη δεν μου αρεσε και πολυ τον ετρωγα μαζι με μελι και τωρα μου ειπε ο μελισσοκομος μας πως μπορει να μου το κανει μειξη εκεινος τον πολτο με το μελι και να το εχω στο ψυγειο και να το τρωω και θα το παρω κι αυτο.Προσοχη ομως θα σε τσιτωσει πολυ ο πολτος ειδικα αν παιρνεις πρωτη φορα εγω δεν ειχα υπνο την πρωτη βδομαδα.

Ασε δε ο συζυγος...θα καταλαβεις τι εννοω οταν παρει κι εκεινος :oops:

Σε τι βοηθάει ο πολτός??? Και τόσο λίγη είναι η ημερήσια δόση??? Για πόσο καιρό????? Κι εγώ έχω ακούσει ότι ο βασιλικός πολτός σε όλα είναι θαυματουργός. Εσείς γιατί παίρνετε???

Σε τι βοηθάει ο πολτός??? Και τόσο λίγη είναι η ημερήσια δόση??? Για πόσο καιρό????? Κι εγώ έχω ακούσει ότι ο βασιλικός πολτός σε όλα είναι θαυματουργός. Εσείς γιατί παίρνετε???

ιωάννα μου βοηθάει σίγουρα για το σπέρμα..άσε όμως να σου απαντήσουν οι πιο ειδικές επί του θέματος ...

κατάλαβα..θα βρικολακιάζω..:P:p:p:p

να πάρω και άλλα βιβλία...:P:p:p

καθημερινά...σε λίγη ποσότητα..

εγώ έπαιρνα σε χαπάκι και τίποτα δεν έκανε τώρα φυσικό..

α κορίτσια ο γιατρός μου είπε να μην ξεχνάω το φολισιν...κάθε μέρα

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

ιωάννα μου βοηθάει σίγουρα για το σπέρμα..άσε όμως να σου απαντήσουν οι πιο ειδικές επί του θέματος ...

κατάλαβα..θα βρικολακιάζω..:P:p:p:p

να πάρω και άλλα βιβλία...:P:p:p

καθημερινά...σε λίγη ποσότητα..

εγώ έπαιρνα σε χαπάκι και τίποτα δεν έκανε τώρα φυσικό..

α κορίτσια ο γιατρός μου είπε να μην ξεχνάω το φολισιν...κάθε μέρα

Καμια σχεση ο φυσικος με τον χημικο!

Προσεχε με τα φιλισιν και τον πολτο να μην παθεις υπερβιταμινωση.Ρωτησε τον γιατρο σου.Εγω τα επιαρνα και με τον πολτο παντως.Εδω και ενα μηνα τα σταματησα ολα και τωρα ξανα απο την αρχη!

Καμια σχεση ο φυσικος με τον χημικο!

Προσεχε με τα φιλισιν και τον πολτο να μην παθεις υπερβιταμινωση.Ρωτησε τον γιατρο σου.Εγω τα επιαρνα και με τον πολτο παντως.Εδω και ενα μηνα τα σταματησα ολα και τωρα ξανα απο την αρχη!

Κι εγώ εδώ και μια βδομάδα ξεκίνησα το φιλισίν. Άρα καλύτερα να μην ξεκινήσω και το βασιλικό πολτό. Έχω ακούσει ότι το φιλισίν βοηθάει και στη σύλληψη. Αληθεύει? Μία γνωστή μου που έμεινε 2 φορές έγκυος σε ηλικία 40 και 41 φυσιολογικά λέει ότι και τα φιλισίν έκαναν δουλειά.

εγω που παιρνω βασιλικο πολτο το βραδυ σαν τον βοδι πεφτω για υπνο κ το πρωι δεν μπωρο να ξυπνησω!!!! ζηλια ζηλια!!! μονο το μεσημερι δεν μπορω να κοιμηθω γιατι με φερνει υπερενταση αλλα απο νευρα παω καλα σε τσιτονι τρελα αλλα κ τον αντρα τον τσιτονι ;);)εκει που θελουμε .η ποσοτητα ειναι μικρη που παιρνεις απλα καλα ειναι το πρωι να το παιρνεται που εισαι νυστικια .

το φιλισιν ειναι γιαυτους που εχουν χαμηλο αιματοκριτη κ γιαυτο τι δινουν οι γιατροι οταν μενεις εγκυος οπως κ σηδιρο σε δινουν γιατι τραβαει το μπεμπεδακι σιδηρο .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κορίτσια εγώ παίρνω φολισιν και σίδερο πριν γάμου..γιατί έχω χαμηλή φεριτίνη..όμως ο γιατρός επιμένει ότι το φολισιν είναι απαραίτητο σε όλες..τώρα δεν ξέρω..θα αρχίσουμε και το πολτό αύριο..

το κοκταιλ μας εμείς θα το έχουμε σίγουρα μέχρι το Νοέμριο..

ο αντρούλης μου παίρνει και ένα σωρό άλλα πράγματα..δεν νομίζω να πειράξει ο πολτός ε???

1533345xcnw09g7xt.gif

κορίτσια εγώ παίρνω φολισιν και σίδερο πριν γάμου..γιατί έχω χαμηλή φεριτίνη..όμως ο γιατρός επιμένει ότι το φολισιν είναι απαραίτητο σε όλες..τώρα δεν ξέρω..θα αρχίσουμε και το πολτό αύριο..

το κοκταιλ μας εμείς θα το έχουμε σίγουρα μέχρι το Νοέμριο..

ο αντρούλης μου παίρνει και ένα σωρό άλλα πράγματα..δεν νομίζω να πειράξει ο πολτός ε???

γιαυτο ειπα τι κανει το φιλισιν εγω επαιρνα παλια τα ροζ τα χαπακια για το σιδηρο ειχαν αδιασει οι αποθηκες σιδηρου μου.

δεν νωμιζω οτι κανει κακο καπου ο πολτος αλλα καλο ειναι να ρωτησεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...