Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa

15. tinkerbell!24

16. georgia69

17. deni..29

18. tina32

19.georgkat

να βάλουμε και τις άλλες κοπελίτσες και σιγά σιγά να μπει η μαγική λεξούλα δίπλα από τα ονόματα μας!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa

15. tinkerbell!24

16. georgia69

17. deni..29

18. tina32

19.georgkat

να βάλουμε και τις άλλες κοπελίτσες και σιγά σιγά να μπει η μαγική λεξούλα δίπλα από τα ονόματα μας!!!

Κορίτσια καλησπέρα. Έχω πολύ καιρο να σας γράψω. Βλέπω με έχετε στη λίστα άσχετα με το αν χάθηκα. Κανένα νέο ακόμη!!!! Θα παραμείνω λοιπόν στη λίστα αναμονής!!!!!!!!!

Κορίτσια καλησπέρα. Έχω πολύ καιρο να σας γράψω. Βλέπω με έχετε στη λίστα άσχετα με το αν χάθηκα. Κανένα νέο ακόμη!!!! Θα παραμείνω λοιπόν στη λίστα αναμονής!!!!!!!!!

θα περιμένουμε να σε δούμε σύντομα εγκυούλα!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Δηλαδή τον Αύγουστο .... τίποτα??????

μια προσπαθεια να το πω εγινε αλλα δεν ελπιζω σε τιποτα γιατι δεν το σκεφτομαι κιολας απλα θελω να απολαυσω οσο καλοκαιρι εχει μεινει ,

μας τα χαλασε κ ο καιρος σημερα πηγα για μπανιο κ εχει ενα κυμα τρελο την ειδαμε κ φυγαμε .

εσυ σε τι φαση εισαι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μια προσπαθεια να το πω εγινε αλλα δεν ελπιζω σε τιποτα γιατι δεν το σκεφτομαι κιολας απλα θελω να απολαυσω οσο καλοκαιρι εχει μεινει ,

μας τα χαλασε κ ο καιρος σημερα πηγα για μπανιο κ εχει ενα κυμα τρελο την ειδαμε κ φυγαμε .

εσυ σε τι φαση εισαι?

Τον Αύγουστο προσπαθήσαμε αλλά τίποτα. Τώρα αναμένω το Σεπτέμβρη. Αν δε μου κάτσει και ο Σεπτέμβρης πάω καρφί για σαλπιγγογραφία. Αυτό και μόνο με έχει αγχώσει....... που να "πιάσω" με τόσο άγχος.

Τον Αύγουστο προσπαθήσαμε αλλά τίποτα. Τώρα αναμένω το Σεπτέμβρη. Αν δε μου κάτσει και ο Σεπτέμβρης πάω καρφί για σαλπιγγογραφία. Αυτό και μόνο με έχει αγχώσει....... που να "πιάσω" με τόσο άγχος.

ποσο καιρο προσπαθητε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αsprouli μου τι εγινε τελικα με τον γιατρο σου?

Εγω μετα απο 2 χρονια προσπαθειων αλλαξα γιατρο πριν 6 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...Υστερα απο τοσες συζητησεις και τοσες αναλυσεις τον θεωρω δικο μου ανθρωπο.

Ειναι σημαντικο ο γιατρος να ειναι πανω απο ολα ανθρωπος μετα επιστημονας και μετα εισπρακτορας.Οι περισσοτεροι λειτουργουν απο το τελος προς την αρχη δυστυχως!

Vasulini στειλε φορτηγα μπεμπεδοσκονης και να την χαρεις την εγκυμοσυνη σου και ακομη περισσοτερο το νινι που θα ερθει!Να σας εχει ο Θεουλης καλα!

Διαφημίσεις

Αsprouli μου τι εγινε τελικα με τον γιατρο σου?

Εγω μετα απο 2 χρονια προσπαθειων αλλαξα γιατρο πριν 6 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...Υστερα απο τοσες συζητησεις και τοσες αναλυσεις τον θεωρω δικο μου ανθρωπο.

Ειναι σημαντικο ο γιατρος να ειναι πανω απο ολα ανθρωπος μετα επιστημονας και μετα εισπρακτορας.Οι περισσοτεροι λειτουργουν απο το τελος προς την αρχη δυστυχως!

Vasulini στειλε φορτηγα μπεμπεδοσκονης και να την χαρεις την εγκυμοσυνη σου και ακομη περισσοτερο το νινι που θα ερθει!Να σας εχει ο Θεουλης καλα!

Evangeliapan μου ειμαι κι εγω στην διαδικασια αλλαγης γιατρου...σε ποιός γιατρό πηγες ? θελεις να μου πεις πμ?

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!τι μου κάνατε???!!!

Ιωάννα μου, πόσο καιρό προσπαθείτε?η σαλπιγγογραφία και το σπερμοδιάγραμμα είναι βασικές εξετάσεις οι οποίες δεν πρέπει να σε αγχώνουν..

1533345xcnw09g7xt.gif

MARIA PAPA και TINKERBELL καλημέρα. Στην ερώτησή σας για το πόσο καιρό προσπαθούμε θα σας αναφέρω τα εξής: Γεμάτο 1,5 χρόνο. Βέβαια ένα 5μηνο πάλευα να ρυθμίσω θυροειδή και προλακτίνη. Τα κατάφερα και ενδοκρινολόγος και γυναικολόγος μου είπαν ότι αυτό μάλλον έφταιγε. Περάσανε 4 μήνες και τίποτα. Ο σύζυγος έχει κάνει σπερματοδιάγραμμα και είναι οκ άρα εγώ το Σεπτέμβρη μετά την περίοδο πρέπει να κάνω σαλπιγγογραφία. Με όλα αυτά το άγχος έχει φτάσει ταβάνι!!!!

Καλημερα κοριτσια!

Ιωαννα το πρωτο πραγμα που με εβαλε να κανω ο δευτερος γιατρος μου μολις με ανελαβε ηταν η σαλπιγγογραφια.Η δικη μου βεβαια δεν εδειξε τιποτα απολυτως αλλα ειναι σημαντικη εξεταση.

Ευχομαι να μην δειξει και η δικη σου τιποτα απολυτως και ολα να πανε καλα ειδικα απο την στιγμη που δεν εχετε προβλημα με το σπερμα τοτε εχετε πολλες πιθανοτητες.

Χαλαρωσε και κανε ο,τι πρεπει για να δεις αν υπαρχει προβλημα.Αν δεν υπαρχει προβλημα πρεπει να οπλιστεις με ηρεμια υπομονη επιμονη και πιστη και ολα θα πανε καλα!

Καλημερα κοριτσια!

Ιωαννα το πρωτο πραγμα που με εβαλε να κανω ο δευτερος γιατρος μου μολις με ανελαβε ηταν η σαλπιγγογραφια.Η δικη μου βεβαια δεν εδειξε τιποτα απολυτως αλλα ειναι σημαντικη εξεταση.

Ευχομαι να μην δειξει και η δικη σου τιποτα απολυτως και ολα να πανε καλα ειδικα απο την στιγμη που δεν εχετε προβλημα με το σπερμα τοτε εχετε πολλες πιθανοτητες.

Χαλαρωσε και κανε ο,τι πρεπει για να δεις αν υπαρχει προβλημα.Αν δεν υπαρχει προβλημα πρεπει να οπλιστεις με ηρεμια υπομονη επιμονη και πιστη και ολα θα πανε καλα!

συμφωνώ!!! ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα..θεωρώ πολύ σημαντικά και τα χλαμύδια..που είναι απλώς μια ανάλυση..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...