Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Neverstop είπε:

Μωρέ αν πάει να κάνει μια δουλειά κάνει δέκα ώρες, εκνευρίζομαι παραπάνω. Έχει δικό του μαγαζί, μανούλα δεν έχει, οικιακή βοηθό δεν δυναμεθα οπότε καλή καρδιά και ας μείνουν πίσω οι δουλειές!

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

γυρισα καλα ηταν απλα το ηχιο να μην ηταν τοσο κοντα στα αυτια μας θα ηταν καλυτερα ειχε κ ενα ωραιο αερακι δροσερο μια ηταν !!!!

καληνυχτα !!!! αν κ δεν πιστευω να την δει καμια το μυν στης 1:45 που τα γραφω αλλα δεν πειραζει!!

φιλακια!!!

Καληνυχτα μαρακι....ζηλευω το αερακι!!! εγω εδω περα εχω λυωσει!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια, μετά απο ένα σαββατοκύριακο σε παραθαλάσσιο φίλων και λιώσιμο στη θάλασσα πάλι δουλεία και ζέστη!!!!άντε να φεύγει ο Αύγουστος...

maria papa χαρά στο κουράγιο σου κ εμείς είχαμε γάμο αλλά ευτυχώς το γλίτωσα και δεν πήγαμε

georgia να σου στείλω τα ασιδέρωτα πακέτο να χάσεις άλλα 2 κιλάκια? βαριέμαι το σίδερο!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

600 γρ. κατω! 100 απο τη διαιτα και 500 απο το σιδερωμα να υποθεσω! Κι ενω σιδερωνα στην κορυφη του καυσωνα, εχει μια δροσουλα κι ενα αερακι σημερα!

tinkerbell!24, καλη επιτυχια να εχεις στο επομενο βημα. Εγω σε βρισκω λιγο μικρη για εξωσωματικες, αλλα εσεις ξερετε καλυτερα ποιο ειναι το καλυτερο μονοπατι για το μπεμπακι. Η μονη συμβουλη που εχω να σου δωσω για το διαστημα εκεινο ειναι να κοψεις μαχαιρι το αλατι οταν ξεκινησεις τις ορμονες! Εχουμε καιρο ως τον Νοεμβρη, θα τα λεμε, αλλα το αλατι μην το ξεχασεις! Α, και βιτ. C, E και σεληνιο στον καλο σου. Οπως ειδες και στο λινκ που ανεβασες, αυτες κυριως μπορει να σχετιζονταιι με καλυτερες παραμετρους στο σπερμα. Και ανεξαρτητα απο μικρογονιμοποιηση ή οχι, το σπερμα το θελουμε ποιοτικα ανεβασμενο!

tina32, το σκυλοβαριεμαι το σιδερωμα, γιαυτο και μου μαζευονται στοιβες τα ρουχα! Νομιζα οτι με το στεγνωτηριο θα το γλυτωνα, αλλα παλι:evil:

maria papa, κι εγω σε τετοιες εκδηλωσεις παντα τσεκαρω πού ειναι τα ηχεια! Τι βιτσιο κι αυτο με την ενταση! Για κουφους μας εχουν!

Georgkat, παντα νυχτερινη, ε;

Παω για ψωνια και τις τελευταιες δουλειες στο σπιτι. Το απογευμα ερχονται οι κουμπαροι, ελπιζω να ειμαι ετοιμη;).

600 γρ. κατω! 100 απο τη διαιτα και 500 απο το σιδερωμα να υποθεσω! Κι ενω σιδερωνα στην κορυφη του καυσωνα, εχει μια δροσουλα κι ενα αερακι σημερα!

tinkerbell!24, καλη επιτυχια να εχεις στο επομενο βημα. Εγω σε βρισκω λιγο μικρη για εξωσωματικες, αλλα εσεις ξερετε καλυτερα ποιο ειναι το καλυτερο μονοπατι για το μπεμπακι. Η μονη συμβουλη που εχω να σου δωσω για το διαστημα εκεινο ειναι να κοψεις μαχαιρι το αλατι οταν ξεκινησεις τις ορμονες! Εχουμε καιρο ως τον Νοεμβρη, θα τα λεμε, αλλα το αλατι μην το ξεχασεις! Α, και βιτ. C, E και σεληνιο στον καλο σου. Οπως ειδες και στο λινκ που ανεβασες, αυτες κυριως μπορει να σχετιζονταιι με καλυτερες παραμετρους στο σπερμα. Και ανεξαρτητα απο μικρογονιμοποιηση ή οχι, το σπερμα το θελουμε ποιοτικα ανεβασμενο!

tina32, το σκυλοβαριεμαι το σιδερωμα, γιαυτο και μου μαζευονται στοιβες τα ρουχα! Νομιζα οτι με το στεγνωτηριο θα το γλυτωνα, αλλα παλι:evil:

maria papa, κι εγω σε τετοιες εκδηλωσεις παντα τσεκαρω πού ειναι τα ηχεια! Τι βιτσιο κι αυτο με την ενταση! Για κουφους μας εχουν!

Georgkat, παντα νυχτερινη, ε;

Παω για ψωνια και τις τελευταιες δουλειες στο σπιτι. Το απογευμα ερχονται οι κουμπαροι, ελπιζω να ειμαι ετοιμη;).

δεν το είχα υπόψη μου για το αλάτι...δεν με πολύ νοιάζει άρα θα το κόψω..

σίγα σιγά θα οργανωθώ...πήγα στο γιατρό το Σάββατο και μας είπε ότι πλέον είναι η μοναδική λύση..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!

Επεστρεψα και εγω!Καλωσοριζω και τις νεες μας φιλες καλο κουραγιο και καλη επιτυχια σε ολες!

Γνωρισα 2 κοπελες στο γαμο φιλες του ζευγαριου.Συζητωντας την παραμονη το βραδυ και πινοντας τα ποτακια μας αναψε τσιγαρο ο συζυγος και εγω του ορμησα.Ρωτησαν τι προβλημα εχει και τον μαλωνω και εφτασε η συζητηση στην γονιμοτητα.Η μια ειχε κανει 5 σπερματεγχυσεις και 3 εξωσωματικες χωρις κανενα αποτελεσμα.'Οταν μου λεει το πηρα αποφαση και ειπα τελος εγω τα παραταω μου ειχε περισσεψει μια puregon στο ψυγειο η οποια ηταν τρυπημενη πανω απο εναμιση μηνα λεω στον γιατρο να την κανω και να προσπαθησω μονη και ο,τι γινει?Καντην μου λεει δεν εχεις προβλημα'.Με ληγμενη ενεση εμεινε εγκυος στην κορουλα της!

Η δευτερη εκανε 3 σπερματεγχυσης και μια εξωσωματικη χωρις αποτελεσμα και λογω κοστους τα παρατησε και αρχισε μελισσοθεραπεια με νωπη γυρη και βασιλικο πολτο.Σε 3 μηνες απεκτησε ενα αγορακι και μετα απο εναμιση χρονο απεκτησε το δευτερο.

Φυσικα δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες αλλα το θεμα ειναι πως το μεγαλυτερο κακο μας το κανει το αγχος και η αγωνια.

Εμεις αρχισαμε εδω και μερες την νωπη γυρη ο πολτος μας τελειωσε και πρεπει να ξαναπαραγγειλουμε και για πρωινο δημητριακα με νιφαδες βρωμης!

Ειπαμε να αφησουμε και τον Σεπτεμβριο να περασει γιατι δεν ειμαι ψυχολογικα ετοιμη να βιωσω τετοιο πονο παλι στην σπερματεγχυση και ο γιατρος ουτε να ακουσει για ναρκωση...Οποτε συνεχιζουμε λιγο ακομη μονοι και ο Θεος βοηθος!

καλημερα σας!!!

tina32 κ εγω ηθελα να την γλιτωσω γιατι ειμασταμ κ ολο το σοι μαζι πεθερικα κουνιαδια:evil: ευτυχος δεν ειμασταν κ στο ιδιο τραπεζι μονο σε καποια φαση ηρθε η κουνιαδα:evil: μου , αλλα πολυ κλαρινο μετα ποντιακα ο καθε παππους κ γιαγια την δικια του παραγγελια μας τρελαναν καλα εκανα εγω στον δικο μου τον γαμο εβαλα dj κ ειχα ησυχο το κεφαλι μου !!!

georgia69 δεν ξερω αμα ειναι νωρις για εξωσωματικη εγω παντως δεν νωμιζω ακομα τουλαχιστον να ξανα κανω σπερμ/χη τωρα για φετος αμα καταφερουμε κ μαζεψουμε τα λεφτα για εξωσωματικη θα την κανουμε , ειδικα τωρα που κοπηκαν κ τα δωρα χρισ/να - πασχα μας ηρθε κουτι .

tinkerbell!24 καλη επιτυχια πανε κανε καμια βουτια τωρα οσο προλαβαινεις να την χαρεις τωρα τουλαχιστον ,

εγω θα παω σημερα εχασα 2 μερες μπανια κ σαλταρα χαχα!!!

Evangeliapan ασε να περασει ο καιρος οσο θελεις κ οσο χρειαζεται να ηρεμησεις κ εγω αυτο κανω αλλα εχω κ εναν ζουρζουνο αντρα τι εκανε ο ατιμος επειδη δεν του ειπα ποτε ειχα οωρρηξια αυτον τον μηνα κα θησε κ μετρησε ποτε εκανα την πρωτη σπερ/χη κ σε ποσες μερες την 2 κ εβγαλε την γονιμη μερα ναι αλλα ο καημενος επεσε εξω 1 μερα ειχε τελειωση η ωρρηξια αλλα δεν πηγε χαμενη η μερα !!;);):P:p

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσάρες μου, τι κάνετε??

Έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω η κακούργα... Αλλά μπαίνω και σας διαβάζω συστηματικά γιατί μου λείπετε..

Vasulini μου, συγχαρητήρια για το μπεμπάκι σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι!

Με είχε πάρει λίγο από κάτω... Μαύρη κι άραχνη διάθεση.

Την τελευταία φορά που πήγα στο γιατρό τέλη Ιουλίου, μου λέει "άστο και θα έρθει μόνο του". Φυσικά έγινα έξαλη...! Πώς είναι δυνατόν να έχεις ένα ζευγάρι που προσπαθεί 4 χρόνια, που απέτυχαν και 2 σπερματεγχύσεις, που είχε ήδη μια αποβολή και να σου ζητάμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και να λες "άστο".... Είναι σαν να λες απλά δεν θέλω να ασχοληθώ.. Τι γιατροί είναι συτοί?? Δεν μπορώ να το φανταστώ..... Αλλά θα έπαιρνε και την αδειούλα του και δεν ήθελε να του χαλάσουμε και τη σειρά των διακοπών του...

Τελικά ανακάλυψα μόνη μου κάποιες πολύ σημαντικές εξετάσεις που έπρεπε να έχουν γίνει από την αρχή και που φυσικά ούτε που ενδιαφέρθηκε να μου τις προτίνει. Τις έκανα μόνη μου και με την παρότρινση μιας φίλης που είχε το ίδιο πρόβλημα και που προσπαθούσε κι εκείνη χρόνια και που ούτε κι εκείνης ο γιατρός είχε σκεφτεί να τις προτίνει, αλλά της τις σύστησε μια φίλη της. Τζάμπα πληρώνουμε μου φαίνεται και παίζουν με τον πόνο μας...

Σήμερα θα πάω να δει τα αποτελέσματα και αναλόγως την αντίδρασή του θα φάει κράξιμο... Θα σας πω νέα λοιπόν από το απόγευμα.

image.php?type=sigpic&userid=32936&dateline=1341869099

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι...

Έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω η κακούργα... Αλλά μπαίνω και σας διαβάζω συστηματικά γιατί μου λείπετε..

Vasulini μου, συγχαρητήρια για το μπεμπάκι σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι!

Την τελευταία φορά που πήγα στο γιατρό τέλη Ιουλίου, μου λέει "άστο και θα έρθει μόνο του". Φυσικά έγινα έξαλη...! Πώς είναι δυνατόν να έχεις ένα ζευγάρι που προσπαθεί 4 χρόνια, που απέτυχαν και 2 σπερματεγχύσεις, που είχε ήδη μια αποβολή και να σου ζητάμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και να λες "άστο".... Είναι σαν να λες απλά δεν θέλω να ασχοληθώ.. Τι γιατροί είναι συτοί?? Δεν μπορώ να το φανταστώ..... Αλλά θα έπαιρνε και την αδειούλα του και δεν ήθελε να του χαλάσουμε και τη σειρά των διακοπών του...

Τελικά ανακάλυψα μόνη μου κάποιες πολύ σημαντικές εξετάσεις που έπρεπε να έχουν γίνει από την αρχή και που φυσικά ούτε που ενδιαφέρθηκε να μου τις προτίνει. Τις έκανα μόνη μου και με την παρότρινση μιας φίλης που είχε το ίδιο πρόβλημα και που προσπαθούσε κι εκείνη χρόνια και που ούτε κι εκείνης ο γιατρός είχε σκεφτεί να τις προτίνει, αλλά της τις σύστησε μια φίλη της. Τζάμπα πληρώνουμε μου φαίνεται και παίζουν με τον πόνο μας...

Σήμερα θα πάω να δει τα αποτελέσματα και αναλόγως την αντίδρασή του θα φάει κράξιμο... Θα σας πω νέα λοιπόν από το απόγευμα.

γλυκιά μου καλωσόρισες!!!σε πεθυμήσαμε!!!

ώρες ώρες είναι πολύ γαϊδούρια!!

θα περιμένουμε πολλές πολλές λεπτομέρειες το απόγευμα..μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

θα μας πεις και τις εξετάσεις αν είναι να τις κάνουμε και εμείς..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!

Επεστρεψα και εγω!Καλωσοριζω και τις νεες μας φιλες καλο κουραγιο και καλη επιτυχια σε ολες!

Η δευτερη εκανε 3 σπερματεγχυσης και μια εξωσωματικη χωρις αποτελεσμα και λογω κοστους τα παρατησε και αρχισε μελισσοθεραπεια με νωπη γυρη και βασιλικο πολτο.Σε 3 μηνες απεκτησε ενα αγορακι και μετα απο εναμιση χρονο απεκτησε το δευτερο.

Φυσικα δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες αλλα το θεμα ειναι πως το μεγαλυτερο κακο μας το κανει το αγχος και η αγωνια.

Εμεις αρχισαμε εδω και μερες την νωπη γυρη ο πολτος μας τελειωσε και πρεπει να ξαναπαραγγειλουμε και για πρωινο δημητριακα με νιφαδες βρωμης!

Ειπαμε να αφησουμε και τον Σεπτεμβριο να περασει γιατι δεν ειμαι ψυχολογικα ετοιμη να βιωσω τετοιο πονο παλι στην σπερματεγχυση και ο γιατρος ουτε να ακουσει για ναρκωση...Οποτε συνεχιζουμε λιγο ακομη μονοι και ο Θεος βοηθος!

Evangeliapan καλως σας βρηκαμε εμεις οι καινουργιες...τι ειναι αυτο με την γυρη και τον βασιλικό πολτο? για πες και σε εμας που δεν γνωρίζουμε??

Aspouli καλως σε βρηκα κι εσενα στο φορουμ...ποσο πολυ συμφωνω με οσα λες..η προταση "τζαμπα πληρωνουμε και παιζουν με τον πονο μας" νομίζω καθρεφτίζει βαθεια μεσα μας τις περισσότερες....

Georgia μου ναι, ναι ειμαι βραδυνο κοριτσι εγω...οσο για το κιλο που εχασες, νομιζω πως οι σαρδελες και οι βιταμινες κανουν την δουλεια και οχι το σιδερο..παρολα αυτα η τινα ειχε μια πολυ εξυπνη ιδεα για οσες θελουν να κανουν διαιτα...να αναλαμβανουν το σιδερωμα και των κοριτσιων που θελουν να μεινουν παχουλες και τροφαντουλες...χαχαχα... σ' αγαπω πολυ!!!

κοριτσια σκεφτομαι να αλλαξω γιατρο και το συζητησα και με μερικες απο εσας σε πμ....απο την μια έχω ταλαιπωρηθει απιστευτα απο τους γιατρους και η αλλαγη ακομα ενος με ριχνει ψυχολογικά πριν ακομα αρχισω...απο την αλλη σκεφτομαι το τι τραβηξα με τις σπερματεγχυσεις και η ζυγαρια ισορροπει...

εσεις τι γνώμη έχετε? θα μου προτεινατε τον γιατρο σας?

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa

15. tinkerbell!24

16. georgia69

17. deni..29

τι εγινε βρε κοριττια κανα νεο δεν θα εχουμε απο καμιας? η λιστα ειναι σωστη?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπέρα γλυκουλες μου, έχω να σας γράψω καιρό, αλλά διαβάζω τα νέα σας, ο Σεπτέμβρης θα είναι ο πιο καρπερός μήνας και να μην αγχώνεστε αλλά να το πιστέψετε, σας στέλνω την αγάπη μου με τόνους μπεμπεδόσκονη και είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει παντού :-) Aspouli μου γλυκό σε ευχαριστώ πολύ, καλά αποτελέσματα να χεις, όλα θα πάνε καλά.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Ο Αυγούστος θα φύγει έτσι αλλά ο Σεπτέμβρης θα είναι καρπερός...Ο Αύγουστος κλείνει με μια μεγάλη γιορτή και η Αγία Ζώνη της Παναγίτσας μας να μας βοηθήσει και να μας ευλογήσει σύντομα να γίνουμε μάνες!!!

και τοΣεπτέμβρη να έχουμε πολλές χαρές να πανηγυρίσουμε, το έχουμε τόση ανάγκη!!!

Λατρεύω το τικεράκι!!!:)

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...