Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

maria papa, τη διαιτα μου ακολουθεις; Εχασα σε 4 μερες 2 κιλα!!! Ποιος το περιμενε! Μαλλον εχασα τα υγρα απο τη σουπερ κατακρατηση που ειχα παθει με τις ορμονες. Ψαρακι ψητο με σαλατα σημερα, να δω τον παιδαρο τι θα τον ταΐσω που δεν τρωει ψαρια.

Κ που την κανω ρε φιλεναδα γραμαριο δεν εχασα ισως γιατι γινετε κατακρατηση υγρον λογου οτι την αλλη εβδομαδα θα αδιαθετησω , να φευγουν σιγα σιγα κ αυτα ταατιμα τα κιλα .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 μήνες? και εγώ έκανα φασαρία το πρωί γιατί πέρασε ένας μήνας και μου είπαν οτι δεν ήρθαν ακόμη...γιαυτό με κοιτούσαν κάπως μάλλον!

καλα εκανες εμενα εκαναν 4 μηνες γιατι η πρωτη παραγγελια που εκανα ηρθαν λαθος φαρμακα κ ετσι πηρα τα 2 κουτια που ετυχε να ειχαν καβατζα στο ψυγειο τους κ πηρα τα 2 κουτια κ περιμενα να ερθει κ το 3 κουτι απο το σωστο κ ετσι εγω εκανα της 2 προσπαθειες μου κ το κουτι ακομα ερχοταν φαντασου κ τελικα ξανα εγραψα την συνταγη συμπληρωματικη για το 1 κουτι κ ηρθε μετα απο 1 μηνα. κ ετσι απο 30/05 που ακανα την πρωτη παραγγελια ηρθε το τελευταιο κ κατα ιδρωμενο κουτι μου σημερα στης 25/08 /2012 ναι ναι!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αντε βρε, καλως τα δεχτηκες! Τυχερα να ΄ναι κι ας αργησαν! Αν θες να σου στειλω την πρωτη βδομαδα της διαιτας. Ειναι σουπερ χορταστικη και χανεις σιγουρα! Μονο μπυριτσες δεν εχει:evil:!

εξυπηρετικοί και γρήγοροι δεν μπορείς να πεις? ξέρει καμία πόσες μονάδες πουρεγκόν δίνει το ΙΚΑ? εγώ πήρα 8 κουτία των 300 αλλά μου είπε ο γιατρός οτι μπορώ να ξαναπάρω αν τελειώσουν ισχύει?? τόσο large το ΙΚΑ εντύπωση μου κάνει.......

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ναι σε νησί είμαι και η θάλασσα από το σπίτι μου, είναι πολύ κοντά..

αλλά δεν πήγα φέτος..συνήθως πάω..παλία πήγαινα και κάθεμερα..αλλά φέτος με όλα αυτά και φοβάμαι από τους μύκητες δεν πήγα πολλές φορές..του χρόνου..

εμείς θα φάμε απόψε σουβλάκια και έτσι το μεσημέρι τη βγάλαμε με ένα σάντουιτς..τύρι διαίτις και χαμ γαλοπούλας..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Νομιζω μεχρι 5.000 ή 6.000 μοναδες. Εγω και στις δυο εξωσωματικες ειχα παρει απο 6.000 μοναδες (ελεφαντας:evil:), οποτε αν ειναι για εξωσωματικη τις εγκρινουν. Για τη σπερματεγχυση δεν ξερω μεχρι ποσο δινουν.

Νομιζω μεχρι 5.000 ή 6.000 μοναδες. Εγω και στις δυο εξωσωματικες ειχα παρει απο 6.000 μοναδες (ελεφαντας:evil:), οποτε αν ειναι για εξωσωματικη τις εγκρινουν. Για τη σπερματεγχυση δεν ξερω μεχρι ποσο δινουν.

εγω πηρα τωρα 3 κουτια τον 900 κ μου ειπαν στην κλινικη οτι για να ξανα παρω πρεπει να περασουν 4 μηνες αλλα ξανα δινουν σιγουρα , νωμιζω για 3 φορες ή 4 φορες αν δεν κανω λαθος .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κορίτσια επέστρεψα! Η κύστη μου μίκρυνε αρκετά, εμφανίστηκαν 2 αντι για 1 τώρα από αριστερά αλλά είναι πολύ μικρές και μου είπε ότι μάλλον θα έχουν φύγει με το τέλος της περιόδου. Άρα αυτόν τον κύκλο χαλαρά και μόλις αδιαθετήσω, την πρώτη μέρα πάω για υπέρηχο και αν είμαι καθαρή ξεκινάω puregon. Την προηγούμενη φορά είχα πάρει 2 κουτιά, 1 με 600 και ένα με 900 μονάδες για να έχω για 2 σπερματεγχύσεις αν χρειαζόταν. Με την πρώτη των 600 μου πήγε ακριβώς. Ξεκίνησα των 900, έκανα 2 δόσεις των 75, βγήκε η κύστη και σταματήσαμε και τώρα το υπόλοιπο πάει στα σκουπίδια, γιατί γράφει μέσα ότι μέχρι 28 μέρες κρατάει αν έχει τρυπηθεί και πρέπει να κατέβω πάλι, αρχές της εβδομάδος για να πάρω τα φάρμακα. Να τα έχω να μην τρέχω μετά. Επίσης την 2η φορά, εκτός από την κύστη και την χάλια μου ψυχολογία, ο λόγος που σταμάτησε η διαδικασία ήταν γιατί με δύο δόσεις είχαν μεγαλώσει αρκετά τα ωοθυλάκια, και τον ρώτησα σήμερα, αν το ξαναπάθω αυτό τι θα γίνει, και μου λέει αν γίνει ξανά, γιατί κάθε κύκλος είναι διαφορετικός, τότε θα πάρεις κάτι (δεν θυμάμαι πως το είπε) για να επιβραδύνουμε την ανάπτυξή τους. Έχει τύχει σε καμία κάτι τέτοιο?

HvAnp3.png

Κορίτσια επέστρεψα! Η κύστη μου μίκρυνε αρκετά, εμφανίστηκαν 2 αντι για 1 τώρα από αριστερά αλλά είναι πολύ μικρές και μου είπε ότι μάλλον θα έχουν φύγει με το τέλος της περιόδου. Άρα αυτόν τον κύκλο χαλαρά και μόλις αδιαθετήσω, την πρώτη μέρα πάω για υπέρηχο και αν είμαι καθαρή ξεκινάω puregon. Την προηγούμενη φορά είχα πάρει 2 κουτιά, 1 με 600 και ένα με 900 μονάδες για να έχω για 2 σπερματεγχύσεις αν χρειαζόταν. Με την πρώτη των 600 μου πήγε ακριβώς. Ξεκίνησα των 900, έκανα 2 δόσεις των 75, βγήκε η κύστη και σταματήσαμε και τώρα το υπόλοιπο πάει στα σκουπίδια, γιατί γράφει μέσα ότι μέχρι 28 μέρες κρατάει αν έχει τρυπηθεί και πρέπει να κατέβω πάλι, αρχές της εβδομάδος για να πάρω τα φάρμακα. Να τα έχω να μην τρέχω μετά. Επίσης την 2η φορά, εκτός από την κύστη και την χάλια μου ψυχολογία, ο λόγος που σταμάτησε η διαδικασία ήταν γιατί με δύο δόσεις είχαν μεγαλώσει αρκετά τα ωοθυλάκια, και τον ρώτησα σήμερα, αν το ξαναπάθω αυτό τι θα γίνει, και μου λέει αν γίνει ξανά, γιατί κάθε κύκλος είναι διαφορετικός, τότε θα πάρεις κάτι (δεν θυμάμαι πως το είπε) για να επιβραδύνουμε την ανάπτυξή τους. Έχει τύχει σε καμία κάτι τέτοιο?

καλως μας ηρθες εμενα με εγραψαν κατευθιαν 3 κουτια τον 900 καλα που ειπες οτι δεν ισχυουν οι ενεσεις αμα τρυπιθουν να της πεταξω της αλλες γιατι 1 μπουκαλακι καθε φορα χρεισιμοποιουσα κ περισευε αλλα 2 τσιμπιματα να κανω .

να φευγουν οι κυστες ξουτ ξουτ να μην ξανα ερθουν δεν μας φτανουν ταλλα οι κυστες μας μαραναν οοο!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Αντε βρε, καλως τα δεχτηκες! Τυχερα να ΄ναι κι ας αργησαν! Αν θες να σου στειλω την πρωτη βδομαδα της διαιτας. Ειναι σουπερ χορταστικη και χανεις σιγουρα! Μονο μπυριτσες δεν εχει:evil:!

εχω απο διατροφολογο που πηγαινα κ της κρατησα .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μια χαρα maria_v, να φευγουν να ησυχαζουμε! Αν τα ωοθηλακια μεγαλωνουν ταχυτερα σου δινει ανταγωνιστη για να τα επιβραδυνει! Με τα ενεσιμα εχουν σχεδον απολυτο ελεγχο στον κυκλο. Καλη-καλη επιτυχια σου ευχομαι!

Κοριτσια πριν πεταξετε καποια ορμονη, αν δεν εχουν περασει οι 28 μερες, ριξτε μια ματια στο φορουμ, εκει που ζηταν φαρμακα εξωσωματικης, μπορει καποια κοπελα να χρειαζεται λιγες μοναδες αμεσα! Παγοκυστη, κουριερ κι εφυγε! Μας εχουν ξεγυμνωσει πια οι φαρμακοβιομηχανιες:evil:!

Καλημερα! Σταθερες βλεπω! Η tinkerbel!24 ανοιγει την κουβεντα καθε πρωι κι εγω την κλεινω το βραδυ! Χθες την εκλεισε η Georkat, το ΄χουν φαινεται οι Γεωργιες το νυχτερι!

Georgkat, κι ο δικος παλιος γυναικολογος γκριναζε: τι τη θες την υστεροσκοπηση, ολα καλα ειναι, κι οταν τελικα την εκανα βγαλαμε δυο πολυποδακια που πιθανον εμποδιζαν! Μας εχουν στο περιμενε και ξαναδοκιμαζε, ουτε ομως οι αντοχες μας ουτε τα λεφτα μας ειναι ατελειωτα!! Εγω θα αλλαζα γιατρο. Με φρικαρε τοτε το σκηνικο μαζι σου! Με τοσο αιμα και πονους η προσπθεια ηταν ηδη καταδικασμενη (καπου διαβαζα οτι αν υπαρχει αιμα η δεν προχωρα η συλληψη, δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια, καπου το ΄χα δει). Οι συσπασεις στη μητρα (πονος τοσες μερες) μπορει επισης να δυσκολεψουν την εμφυτευση. Πανω απ΄ολα ομως ο πυρετος σημαινει πολλα!! Σημαινει οτι δημιουργηθηκε φλεγμονη και ο οργανισμος ανεβαζει τα αντισωματα για να καταπολεμησει τα μικροβια!! Και μαζι με αυτα και ό,τι αλλο ζωντανο βρει στην περιοχη! Αλλα και μονο η λογικη του τυπου: αστην μωρε, θα φωναξει, θα τσριξει, θα σκουξει και θα της περασει δειχνει το λιγοτερο ασεβεια! Ανατριχιασα παλι! Αντεχω πολυ στον πονο, στη γαϊδουρια και την αδιαφορια δεν αντεχω! Σου ειχα αναψει και κερακι εκεινες τις μερες, ειχα συγκλονιστει με αυτο που περασες! Κανε μια υστεροσκοπηση και αλλαξε γιατρο! Γιατρο ομως!

Tinkerbell!24, περιμενουμε το link. Να ξεσκονιζουμε και τα αγγλικα μας λιγακι!

Καλημέρα και απο μένα σε όλα τα κορίτσια. Τελικά ο Αυγουστος δεν μας πάει,μόνο για διακόπές είναι, καμία αυτο τον μήνα δεν προχώρησε σε κάτι αν δεν κάνω λάθος...άντε κορίτσια τον Σεπτέμβριο δεν θα προλαβαίνουμε χοριακές !!!!

georgia που τα έμαθες όλα αυτά? είσαι καλύτερη και απο γιατρό βρε παιδί μου, μήπως ξέρεις γιατί εμένα μου δίνει μόνο 1 utrogestan την ημέρα μετα την σπερματέ? λίγο δεν είναι?

για την ανεξήγητη υπογονιμότητα λέει κάτι? γιατι εγώ δεν το καταλαβαίνω τι θα πεί ανεξήγητη??? 1,5 χρόνο προσπαθούμε...πότε θα εξηγηθεί επιτέλους??:confused:

georgia69 μου η αληθεια ειναι πως το σκεφτομουν κι εγω εδω και καιρο αυτο το θεμα με τον γιατρο...τα τελευταια 2 χρονια εχω ταλαιπωρηθει ομως τοσο μα τοσο πολυ απο τους γιατρους που δεν ξερω αν εχω το κουραγιο...θα σου στειλω με πμ το ιστορικο μου να φριξεις...

ειναι και οικονομικό το θεμα διοτι τωρα ειμαι και χωρίς δουλειά και χωρίς ταμείο και έτσι ολα τα πληρωνω απο την τσεπη μου...

κανω υπομονή να φτιαξουν λίγο τα πραγματα...

tina32 μου κι εμενα στην πρωτη σπερματεγχυση μου εδινε 1 utrogestan των 200 και στην δευτερη μου εδινε 3 των 100... κι οσο για αυτην την ανεξηγητη υπογονιμότητα, το ίδιο πραγμα ρωτησα τον γιατρό μου..τί πάει να παει ανεξηγητη? πειτε καλυτερα πως υπαρχουν αιτιες που δεν μπορουμε να ελεγξουμε διοτι υπαρχει και θεος...διότι οι περισσοτεροι γιατροί έχουν και το μικρόβιο πως είναι θεοί...

ολα τα ριχνουν στα ψυχολογικά και στο αγχος το οποιο ειμαι σιγουρη πως παιζει ρολο...αλλα τοσο πολυ????? εχω γίνει υπερμαχος αυτής της θεωρίας και με κρατάει σε κάποια ηρεμια...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Σου ειχα αναψει και κερακι εκεινες τις μερες, ειχα συγκλονιστει με αυτο που περασες!

georgia μου αυτό είναι πολύ γλυκό και σε ευχαριστώ πολύ απο τα βάθη της ψυχής μου!!!! την ίδια μέρα το ίδιο έκανα κι εγω...ηταν η γιορτη της αγιας ειρηνης χρυσοβαλαντου και πηγα κατευθειαν με τους πονους στο μοναστηρι και αναψα ενα κερακι για ολα τα κοριτσια που ειχαν κανει τοτε την σπερματεγχυση...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...