Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες, tina32 και Georgkat καλώς μας ήρθατε, μόλις προχωρήσετε στην σπερματέγχυση να μας πείτε να σας βάλουμε στη λίστα!!

maria papa τι τυχερή που είσαι, που έχεις την θάλασσα τόσο κοντά, καήκαμε σήμερα!!!

tinkerbell!24 πως πήγαν οι προσπάθειες? ανάψατε και εσείς φωτιές σαν την georgia69???

Μακάρι georgia, κορίτσια υπομονή εγω έμεινα έγκυος με σπερματέγχυση με την δευτερη προσπάθεια αλλά δυστυχώς παλλινδρόμησε, τώρα έχοντας περάσει 3 μήνες απο την απόξεση άρχισα πάλι την διαδικασία και ελπίζω να πετύχει και να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά.

Είχε κάποια άλλη θέμα με κύστες μετά απο σπερματέγχυση?

Και εγώ μια από τα ίδια, αύριο θα πάω να δω αν έφυγε, μετά την σπερματέγχυση με ενέσεις, πέρασαν 2 κύκλοι χωρίς αντισυλληπτικά και πάμε να δούμε μήπως έφυγε, είχα μια από αριστερά!

Καλησπέρα κορίτσια. Εγω είμαι απο διπλανό καφε, ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ, αλλα είδα πως έχω συνοδοιπορησσες κι εδώ. Θα διαβάσω σιγά σιγά τα μηνυματακια για να πάρω μια ιδέα... Εγω έκανα τον Ιούλιο την 2η απιστευτα επωδυνη σπερματεγχυση μου, λέω απο Σεπτέμβριο να κανω και την 3η με ναρκωση αυτήν την φορα και βλέπουμε. Στην πρώτη είχα μια αποβολη στο τσακ μπαμ η δεύτερη τζίφος.

Πω πω τι τράβηξες βρε κορίτσι και εσύ, δόξα τον Θεό να λέμε δηλαδή που σε εμάς ήταν ανώδυνη. Ελπίζουμε λοιπόν η επόμενή σου να είναι και καρποφόρα και ανώδυνη!!!

Κορίτσια εγώ έχω πάρα πολύ αίμα, μετά από πάρα πολύ καιρό, αύριο μου είπε να πάω να με δει. Λίγο αηδία ο υπέρηχος με περίοδο, αλλά τι να κάνουμε. Τα νεώτερα αύριο το απόγευμα!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Georgkat, οι συμφησεις στον τραχηλο δε φανηκαν στη σαλπιγγογραφια (και το καθετηρακι ειχε περασει χωρις ιδιαιτερη δυσκολια). Το μονο παντως που δειχνει τα παντα ειναι η υστεροσκοπηση. Σε θαυμαζω για το κουραγιο σου!! Την επομενη φορα ζητα μεθη και ρωτα τον γιατρο και για μαγνησιο ή Jutapar, για να αποφυγεις τις συσπασεις. Με το καλο κοριτσι μου:)!

maria_v, ελπιζω να εξαφανιστηκε η κυστη! Δεν τη θελουμε, λεμεεεεε!!!!

Καλησπέρα σε όλες, tina32 και Georgkat καλώς μας ήρθατε, μόλις προχωρήσετε στην σπερματέγχυση να μας πείτε να σας βάλουμε στη λίστα!!

Πω πω τι τράβηξες βρε κορίτσι και εσύ, δόξα τον Θεό να λέμε δηλαδή που σε εμάς ήταν ανώδυνη. Ελπίζουμε λοιπόν η επόμενή σου να είναι και καρποφόρα και ανώδυνη!!!

Κορίτσια εγώ έχω πάρα πολύ αίμα, μετά από πάρα πολύ καιρό, αύριο μου είπε να πάω να με δει. Λίγο αηδία ο υπέρηχος με περίοδο, αλλά τι να κάνουμε. Τα νεώτερα αύριο το απόγευμα!

Georgkat, οι συμφησεις στον τραχηλο δε φανηκαν στη σαλπιγγογραφια (και το καθετηρακι ειχε περασει χωρις ιδιαιτερη δυσκολια). Το μονο παντως που δειχνει τα παντα ειναι η υστεροσκοπηση. Σε θαυμαζω για το κουραγιο σου!! Την επομενη φορα ζητα μεθη και ρωτα τον γιατρο και για μαγνησιο ή Jutapar, για να αποφυγεις τις συσπασεις. Με το καλο κοριτσι μου:)!

maria_v, ελπιζω να εξαφανιστηκε η κυστη! Δεν τη θελουμε, λεμεεεεε!!!!

maria v μου μην αγχωνεσαι για τον υπερηχο με περιοδο...εχω κανει δυστυχως πολλες φορες και νομιζω μετα απο καποια στιγμή γίνεται συνηθεια...στο μεταξυ οι γιατροι αυτοι κι αν εχουν δει τα οσα στην γυναικολογια με τις γεννες, λιγο αιμα στον υπερηχο δεν ειναι τιποτα για αυτους...

georgia μου η επομενη θα ειναι σιγουρα με μεθη ή θα αλλαξω γιατρο...παντως του ειπα πως θα ηθελα να κανω υστεροσκοπηση και μου ειπε πως δεν υπαρχει λογος....απορω παντως που οι ολοι οι γιατροι δεν εχουν μια κοινη γραμμη αλλα μας ταλαιπωρουν πολλες φορες και χωρις λογο..το συζητουσα και με την tinkerbell αυτο...κανονικά δεν θα έπρεπε να υπαρχει μια συγκεκριμενη διαδικασια πρωτα όπως η υστεροσκοπηση ώστε να αποκλεισουν κάποιες καταστασεις και μετα να μας δινουν ορμονες και φαρμακα?

τι να πω πια...ισως επειδη με εχουν ταλαιπωρησει παρα πολυ οι γιατροι να ειμαι ακομα πολυ μπερδεμενη.....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημέρα κορίτσια..!!!

τι κάνετε σήμερα??

πάντως ότι θέλουν λένε και κάνουν..

και για την διαδικασία τη σπερματέγχυσης, τις ώρες της πρεγκνύλ τη προγεστερόνη μετά..ότι θέλουν λένε και κάνουν..

το απόγευμα θα σας βάλω ένα λινκ που διαβάζει ο αντρούλης μου..είναι όμως στα αγγλικά..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα κορίτσια..!!!

τι κάνετε σήμερα??

πάντως ότι θέλουν λένε και κάνουν..

και για την διαδικασία τη σπερματέγχυσης, τις ώρες της πρεγκνύλ τη προγεστερόνη μετά..ότι θέλουν λένε και κάνουν..

το απόγευμα θα σας βάλω ένα λινκ που διαβάζει ο αντρούλης μου..είναι όμως στα αγγλικά..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..

ΝΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΙΝΚ...ΤΙ ΑΦΟΡΑ?

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..

ΝΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΙΝΚ...ΤΙ ΑΦΟΡΑ?

τα πάντα για την υπογονιμότητα...από έγκυρη πηγή..

και κάθε τόσο ανανεώνουν τη σελίδα και βάζουν νέα στοιχεία...

το απόγευμα θα σας το βάλω....

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημερα! Σταθερες βλεπω! Η tinkerbel!24 ανοιγει την κουβεντα καθε πρωι κι εγω την κλεινω το βραδυ! Χθες την εκλεισε η Georkat, το ΄χουν φαινεται οι Γεωργιες το νυχτερι!

Georgkat, κι ο δικος παλιος γυναικολογος γκριναζε: τι τη θες την υστεροσκοπηση, ολα καλα ειναι, κι οταν τελικα την εκανα βγαλαμε δυο πολυποδακια που πιθανον εμποδιζαν! Μας εχουν στο περιμενε και ξαναδοκιμαζε, ουτε ομως οι αντοχες μας ουτε τα λεφτα μας ειναι ατελειωτα!! Εγω θα αλλαζα γιατρο. Με φρικαρε τοτε το σκηνικο μαζι σου! Με τοσο αιμα και πονους η προσπθεια ηταν ηδη καταδικασμενη (καπου διαβαζα οτι αν υπαρχει αιμα η δεν προχωρα η συλληψη, δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια, καπου το ΄χα δει). Οι συσπασεις στη μητρα (πονος τοσες μερες) μπορει επισης να δυσκολεψουν την εμφυτευση. Πανω απ΄ολα ομως ο πυρετος σημαινει πολλα!! Σημαινει οτι δημιουργηθηκε φλεγμονη και ο οργανισμος ανεβαζει τα αντισωματα για να καταπολεμησει τα μικροβια!! Και μαζι με αυτα και ό,τι αλλο ζωντανο βρει στην περιοχη! Αλλα και μονο η λογικη του τυπου: αστην μωρε, θα φωναξει, θα τσριξει, θα σκουξει και θα της περασει δειχνει το λιγοτερο ασεβεια! Ανατριχιασα παλι! Αντεχω πολυ στον πονο, στη γαϊδουρια και την αδιαφορια δεν αντεχω! Σου ειχα αναψει και κερακι εκεινες τις μερες, ειχα συγκλονιστει με αυτο που περασες! Κανε μια υστεροσκοπηση και αλλαξε γιατρο! Γιατρο ομως!

Tinkerbell!24, περιμενουμε το link. Να ξεσκονιζουμε και τα αγγλικα μας λιγακι!

Καλημέρα και απο μένα σε όλα τα κορίτσια. Τελικά ο Αυγουστος δεν μας πάει,μόνο για διακόπές είναι, καμία αυτο τον μήνα δεν προχώρησε σε κάτι αν δεν κάνω λάθος...άντε κορίτσια τον Σεπτέμβριο δεν θα προλαβαίνουμε χοριακές !!!!

georgia που τα έμαθες όλα αυτά? είσαι καλύτερη και απο γιατρό βρε παιδί μου, μήπως ξέρεις γιατί εμένα μου δίνει μόνο 1 utrogestan την ημέρα μετα την σπερματέ? λίγο δεν είναι?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

τα πάντα για την υπογονιμότητα...από έγκυρη πηγή..

και κάθε τόσο ανανεώνουν τη σελίδα και βάζουν νέα στοιχεία...

το απόγευμα θα σας το βάλω....

για την ανεξήγητη υπογονιμότητα λέει κάτι? γιατι εγώ δεν το καταλαβαίνω τι θα πεί ανεξήγητη??? 1,5 χρόνο προσπαθούμε...πότε θα εξηγηθεί επιτέλους??:confused:

λέει πολλά πράγματα..θα σας το στείλω το απόγευμα..

η Γεωργία έκανε ειδίκευση..είναι η γιατρός μας..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

γεια σας γεια σας τι μου κανετε? tinkerbell!24 δεν ξερω αγγλικα καρδια μου!!!! θα μου τα εξηγηση εν μεσο καποια χιχιχιχ!!!

ηρθαν σημερα κ η τελευταια ενεση πουρεγκον που με χρωστουσαν εδω κ 4 μηνες καλα ε απιστευτη 4 μηνες τι λε ρε .

κατα ταλλα μια χαρα μπανακι σημερα γιατι εχει τρελη ζεστη

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σας γεια σας τι μου κανετε? tinkerbell!24 δεν ξερω αγγλικα καρδια μου!!!! θα μου τα εξηγηση εν μεσο καποια χιχιχιχ!!!

ηρθαν σημερα κ η τελευταια ενεση πουρεγκον που με χρωστουσαν εδω κ 4 μηνες καλα ε απιστευτη 4 μηνες τι λε ρε .

ναι ότι θες θα στο εξηγήσουμε!!!!:P:p

τι φαγητάκι έκανες σήμερα??

1533345xcnw09g7xt.gif

4 μήνες? και εγώ έκανα φασαρία το πρωί γιατί πέρασε ένας μήνας και μου είπαν οτι δεν ήρθαν ακόμη...γιαυτό με κοιτούσαν κάπως μάλλον!

Ε, οχι και γιατρος βρε κοριτσια! Δασκαλα ειδικης αγωγης ειμαι (αχρειαστη να΄μαι!), με κυριο τομεα τη λογοθεραπεια και παραλληλους τομεις παιδοψυχιατρικη και σχολικη ψυχολογια (11 χρονια σπουδαζα, τρομαρα μου!)! Απλα, tina32, 7 χρονια προσπαθουμε για παιδι και στην πορεια μαθαμε πολλα (πολλα απ΄αυτα στο πετσι μας:evil:). Για την προγεστερονη μην ανησυχεις, ετσι κι αλλιως συνηθως προληπτικα τη δινουνε, για την περιπτωση υπολειτουργιας του ωχρου σωματιου (σε καποιες κοπελες ή σε καποιους κυκλους μπορει να μην παραγει αρκετη προγεστερονη για να υποστηριξει μια εγκυμοσυνη). Με μια εξεταση προγεστερονης την 21η μερα μπορεις να δεις αν παραγεις αρκετη απο μονη σου. Επισης βοηθα στην ορμονικη εξισσροπηση, καθως με τη διεγερση ανεβαινουν πολυ τα οιστρογονα, οποτε ανεβαζουν στη συνεχεια τεχνητα και την προγεστερονη για να προλαβουν τη δημιουργια κυστεων. Η ανεξηγητη εχει παντα μια εξηγηση, το θεμα ειναι να τη βρουμε!

maria papa, τη διαιτα μου ακολουθεις; Εχασα σε 4 μερες 2 κιλα!!! Ποιος το περιμενε! Μαλλον εχασα τα υγρα απο τη σουπερ κατακρατηση που ειχα παθει με τις ορμονες. Ψαρακι ψητο με σαλατα σημερα, να δω τον παιδαρο τι θα τον ταΐσω που δεν τρωει ψαρια.

Εσυ βρε tinkerbell, σε νησι εισαι, μπανακια δεν κανεις;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...