Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

τινα μου, καλωσόρισες!!!

σου εύχομαι όλα να πάνε καλά, και η 2 σου προσπάθεια να είναι καρποφόρα!!

πόσο καιρός πέρασε και έφυγαν οι κυστούλες?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδια! Εγω ως τωρα εβλεπα τη Σιλα που εχασα χθες βραδυ και περιμενω τον αντρα μου να φερει κανα φραγκο (τους πληρωσαν καποια απ΄τα χρωστουμενα σημερα) γαι να παω να κουρεψω τη μαλλουρα μου! Σα μπουφος εχω γινει!!

πολύ ωραία!!πως θα τα κάνεις??

1533345xcnw09g7xt.gif

Μακάρι georgia, κορίτσια υπομονή εγω έμεινα έγκυος με σπερματέγχυση με την δευτερη προσπάθεια αλλά δυστυχώς παλλινδρόμησε, τώρα έχοντας περάσει 3 μήνες απο την απόξεση άρχισα πάλι την διαδικασία και ελπίζω να πετύχει και να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά.

Είχε κάποια άλλη θέμα με κύστες μετά απο σπερματέγχυση?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

tinkerbel!24, καλα μας τα λεν οι "απαιχτοι", αλλα εγω αν κανω 24 καθισματα σε καθε ποδι και 24 πους-απς πριν, σιγουρα δε θα υπαρξει μετα!!!! Καμια βδομαδα θα βογγαω, κι οχι απο απολαυση:evil:!

Οσο για τον φωτισμο με κερια, αστα..... Ειχαμε παει σε εναν ξενωνα απο ξυλο και πετρα στα βουνα της Πιεριας και ειχα τη φαεινη ιδεα για κερακια στα κομοδινα! Πανω στο τρελλο παθος αρχισε κατι να μυριζει! Ειχε λαμπαδιασει το μαξιλαρι πανω απ΄το κεφαλι μου:shock:! Με μια κινηση αστραπη το αγορι μου το αρπαζει και το πετα στο μπαλκονι (ξυλινο κι αυτο)! Αφου δεν καψαμε ολο τον ξενωνα τυχεροι ημασταν!!! Με το καυτο σεξ κατι τετοιο εννουν;;;;

tina 32, ειναι μαλλον συχνο το φαινομενο, ειδικα αν πηρες κλομιφαινη. Αλλα και με τις ενεσιμες ορμονες τυχαινει. Ανεβαινουν πολυ τα οιστρογονα και μπορει να αφησουν ανεπιθυμητα δωρακια:evil:!

Λυπαμαι για την παλινδρομηση, ειναι δυσκολη εμπειρια, τουλαχιστον ομως ξερεις οτι ολα λειτουργουν φυσιολογικα, κι αυτο ειναι πολυ σημαντικο!!

Επιμονη και θα τα καταφερουμε!

tinkerbel!24, καλα μας τα λεν οι "απαιχτοι", αλλα εγω αν κανω 24 καθισματα σε καθε ποδι και 24 πους-απς πριν, σιγουρα δε θα υπαρξει μετα!!!! Καμια βδομαδα θα βογγαω, κι οχι απο απολαυση:evil:!

Οσο για τον φωτισμο με κερια, αστα..... Ειχαμε παει σε εναν ξενωνα απο ξυλο και πετρα στα βουνα της Πιεριας και ειχα τη φαεινη ιδεα για κερακια στα κομοδινα! Πανω στο τρελλο παθος αρχισε κατι να μυριζει! Ειχε λαμπαδιασει το μαξιλαρι πανω απ΄το κεφαλι μου:shock:! Με μια κινηση αστραπη το αγορι μου το αρπαζει και το πετα στο μπαλκονι (ξυλινο κι αυτο)! Αφου δεν καψαμε ολο τον ξενωνα τυχεροι ημασταν!!! Με το καυτο σεξ κατι τετοιο εννουν;;;;

:P:p:p:pμπορεί..είδες ζήσατε μια καυτή βραδία..!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλησπέρα κορίτσια. Εγω είμαι απο διπλανό καφε, ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ, αλλα είδα πως έχω συνοδοιπορησσες κι εδώ. Θα διαβάσω σιγά σιγά τα μηνυματακια για να πάρω μια ιδέα... Εγω έκανα τον Ιούλιο την 2η απιστευτα επωδυνη σπερματεγχυση μου, λέω απο Σεπτέμβριο να κανω και την 3η με ναρκωση αυτήν την φορα και βλέπουμε. Στην πρώτη είχα μια αποβολη στο τσακ μπαμ η δεύτερη τζίφος.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα αρε γεωργια πλακα εχεις αλλα κ δικιο στο βογγητο απο πονο με το που το διαβασα κουραστηκα κιολας.

αφου δεν σας διωξαν κιολας απο τον ξενωνα παλι καλα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπέρα κορίτσια. Εγω είμαι απο διπλανό καφε, ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ, αλλα είδα πως έχω συνοδοιπορησσες κι εδώ. Θα διαβάσω σιγά σιγά τα μηνυματακια για να πάρω μια ιδέα... Εγω έκανα τον Ιούλιο την 2η απιστευτα επωδυνη σπερματεγχυση μου, λέω απο Σεπτέμβριο να κανω και την 3η με ναρκωση αυτήν την φορα και βλέπουμε. Στην πρώτη είχα μια αποβολη στο τσακ μπαμ η δεύτερη τζίφος.

καλως μας ηρθες . γιατι επωδυνη ρε κοριτσι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλωσόρισες!!!!;):P:p:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλως ηρθες Georgkat! Διαβαζα διπλα την περιπετεια σου εκεινες τις μερες και ειχα δαγκωθει! Πολυς πονος βρε κοριτσι μου! Αυτος ο τραχηλος δεν παιζεται! Ειναι πολυ κλειστος ή εχει ιδιαιτερο σχημα; Εγω παλιοτερα ειχα κανει αποξεση για καθαρισμο συμφησεων (με μεθη) και τοτε ειχε βρεθει οτι ο τραχηλος ηταν γεματος συμφησεις, που σχεδον τον σφραγιζαν (τζαμπα βαρουσαμε!) Εγινε επιτοπου διανοιξη τραχηλου κι απο τοτε δεν εχω προβλημα!

Η μεθη μαλλον ειναι καλη ιδεα, για να αποφυγεις τις συσπασεις της μητρας που δημιουργουνται απο τους τοσους πονους! Σου ευχομαι να ειναι ανωδυνη και σουπερ επιτυχημενη η επομενη προσπαθεια!:)

καλως μας ηρθες . γιατι επωδυνη ρε κοριτσι?
Καλως ηρθες Georgkat! Διαβαζα διπλα την περιπετεια σου εκεινες τις μερες και ειχα δαγκωθει! Πολυς πονος βρε κοριτσι μου! Αυτος ο τραχηλος δεν παιζεται! Ειναι πολυ κλειστος ή εχει ιδιαιτερο σχημα; Εγω παλιοτερα ειχα κανει αποξεση για καθαρισμο συμφησεων (με μεθη) και τοτε ειχε βρεθει οτι ο τραχηλος ηταν γεματος συμφησεις, που σχεδον τον σφραγιζαν (τζαμπα βαρουσαμε!) Εγινε επιτοπου διανοιξη τραχηλου κι απο τοτε δεν εχω προβλημα!

Η μεθη μαλλον ειναι καλη ιδεα, για να αποφυγεις τις συσπασεις της μητρας που δημιουργουνται απο τους τοσους πονους! Σου ευχομαι να ειναι ανωδυνη και σουπερ επιτυχημενη η επομενη προσπαθεια!:)

maria papa ο τραχηλος μου εχει μια ελαφρια καμψη γι αυτο και ο καθετηρας δεν μπορουσε να προχωρησει με αποτελεσμα να μου τον τραβουν με κατι λαβιδες και ταυτοχρονα με αλλες λαβιδες να σπρωχνουν τον καθετηρα εσωτερικα...την πρωτη φορα η οποια κρατησε 45 λεπτα κοντευα να πεθανω απο τον πονο, λιποθυμιες, κλαμματα...αστα να πανε...την δευτερη φορα παω με δεδομενο πως θα μου κανει ο γιατρος ξυλοκαινη εσωτερικά ωστε να μην πονεσω...μου λεει ο γιατρος πως μιας και εχει ξεμπλοκαρει απο την πρωτη φορα, η δευτερη θα ειναι παιχνιδακι και πληρως ανωδυνη και αρχισαμε παλι τα ιδια..αυτη την φορα για να μην με ταλαιπωρησει χρονικα, μου εκανε η βοηθος του κατι αποτομο με τις λαβιδες (σταθερη αξια στην σπερματεγχυση μου), με αποτελεσμα εγω να τρεμω και να τσιριζω απο τον πονο, γυρνωντας σπιτι εκτος απο τον απιστευτο πονο στην κοιλια, ανεβασα πυρετο, ειχα αιμορραγια και δεν μπορουσα να περπατησω για 10 μερες... η αληθεια ειναι πως μετα απο αυτα που περασα την σκεφτομαι με πολυ φοβο την επομενη φορα...

georgia69 μου, μου ειπε ο γιατρος πως ενδεχομενως να ειχα και καποιες συμφησεις αλλα εννοειται πως την πρωτη φορα αφου περασε ο καθετηρας, καθαριστηκαν...δεν θα τις εβλεπαν και με την σαλπιγγογραφια τις συμφησεις στον τραχηλο?

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...