Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Τον δικο μου ειδα! Παντα με ηρεμει αυτος ο ανθρωπος!

Να παρει, ξεκινησα τη διαιτα σημερα και δεν εχει μπυριτσες:evil:! Με σοδα τη βγαζω νυχτιατικα! Ξερει καμια σας καμια διαιτα με αλκοολια; Δε μου λειπουν ουτε τα γλυκα ουτε τα αλμυρα, αλλα αυτες οι μπυριτσες καλοκαιριατικα....

maria papa, μπραβο σου για την αιμοδοσια, λιγοι ανθρωποι ειναι τοσο συνεπεις με τους συνανθρωπους τους. Εγω με την υποταση ουτε για τον μπαμπα μου δεν ειχα καταφερει να δωσω!!!

Αντε καληνυχτα και ο Θεος στο καλο!

γεια σου κοριτσι μπυροβιο χαχαχα!!! τι κανεις? κ εγω εχω υποταση εδω κ χρονια αλλα δεν με εχουν απολισει ωστε να μην σωσω αιμα απλα θα φαω κατι πριν παω .

κ εγω ξεκινησα χθες αλλα εγω ειμαι με την σοκολατα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουαου, εχσασα 100 γρ. Αν συνεχισω ετσι σε 60 μερες θα εχω χασει 6 κιλα:shock:! Και μετα θα πιω ολο τον Βοσπορο!!!!

Εδωσα ιστορικο στον ομοιπαθητικο σημερα και αυριο ή μεθυριο θα μου πουν τα φαρμακα. Σε τρεις βδομαδες που θα ξανακανω υπερηχο θα δουμε αν πετυχαμε κατι!

Κοψαμε το φαΐ, κοψαμε τα αλκοολια, κοβουμε και τον καφε, αλλα το σεξ κυριε προεδρε δεν το κοβουμε:tongue:!!! Ας μεινει και κατι να χαιρομαστε:rolleyes:!

Ουαου, εχσασα 100 γρ. Αν συνεχισω ετσι σε 60 μερες θα εχω χασει 6 κιλα:shock:! Και μετα θα πιω ολο τον Βοσπορο!!!!

Εδωσα ιστορικο στον ομοιπαθητικο σημερα και αυριο ή μεθυριο θα μου πουν τα φαρμακα. Σε τρεις βδομαδες που θα ξανακανω υπερηχο θα δουμε αν πετυχαμε κατι!

Κοψαμε το φαΐ, κοψαμε τα αλκοολια, κοβουμε και τον καφε, αλλα το σεξ κυριε προεδρε δεν το κοβουμε:tongue:!!! Ας μεινει και κατι να χαιρομαστε:rolleyes:!

ετσι οπως τα λες ειναι!!

πρεπει να παρω αυριο στον χαζο εοππυ εαν ηρθαν η ενεσεις κ αν μου τις στειλανε κ σωστα ειναι κ αυτο ενα θεμα.

καλη επιτυχια με τα φαρμακα να φευγουν οι κυστες αντε φτανει πια δεν θελουμε αλλες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa

15. tinkerbell!24

16. georgia69

17. deni..29

τι εγινε ρε κοριτσια? θα εχουμε κανα νεο συντομα? καποιες χαθηκαν μας αφησαν

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Θεοπούλα μου εσύ...αυτό δεν κόβεται με τίποτα..:oops::oops::oops::oops:

μακάρι βρε κοριτσάκι μου να φύγουν και να μην ξανάρθουν...

ελπίζω μόλις τελείωσουν οι διακοπές να μαζευτούμε σιγά σιγά...:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Τηλεφωνησα καποτε στο σπιτι ενος μαθητη μου για κατι οδηγιες και το σηκωσε η μικρη αδερφη του (νηπιο). Αφου της μιλησα λιγο, της λεω δως μου και τη μαμα και την ακουω να φωναζει τρεχοντας: "μαμαααα, η Θεοπουλα!" Κοκαλο εγω:shock:!

Κοριτσια εχει απαισια ζεστη! Θελω μπυριτσααααα!

Καλημερα ολη μερα κοριτσια μου γλυκα!! Μπαινω και σας διαβαζω.. αλλα δεν γραφω μιας και αυτη τη στιγμη κανω το απολυτο τιποτα.. απο Σεπτεμβρη θα παω σε αλλο γιατρο, εξωσωματικο, για να μας πει πως θα συνεχισουμε!!

Καλη δυναμη σε ολες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα κορίτσια, τελικά είπα θα πήγαινα στον γιατρό Παρασκευή και τελικά δεν πρόλαβα, μου ήρθε σήμερα κανονικότατα, στις 26 μέρες. Πάει και αυτός ο μήνας. Θα τον πάρω αύριο να δω τι θα μου πει.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, τελικά είπα θα πήγαινα στον γιατρό Παρασκευή και τελικά δεν πρόλαβα, μου ήρθε σήμερα κανονικότατα, στις 26 μέρες. Πάει και αυτός ο μήνας. Θα τον πάρω αύριο να δω τι θα μου πει.

ήρθε πάλι..:( να τον παρεις να σου πει..ποία μέρα του κύκλου πρέπει να πας για σε δει?

1533345xcnw09g7xt.gif

ήρθε πάλι..:( να τον παρεις να σου πει..ποία μέρα του κύκλου πρέπει να πας για σε δει?

ήθελα να πάω πριν την περίοδο, μήπως έπρεπε να αρχίζω αντισυλληπτικά. Τώρα δεν ξέρω, οτι μου πει, αν και δεν έχω καμιά διάθεση, προτιμούσα να μην πάω καθόλου, αλλά ο άντρας μου επιμένει να πάμε.

HvAnp3.png

ήθελα να πάω πριν την περίοδο, μήπως έπρεπε να αρχίζω αντισυλληπτικά. Τώρα δεν ξέρω, οτι μου πει, αν και δεν έχω καμιά διάθεση, προτιμούσα να μην πάω καθόλου, αλλά ο άντρας μου επιμένει να πάμε.

και εγώ νομίζω να πας..

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημερα! Νωρις-νωρις, ε;

maria_v, θα σου ελεγα να πας οπωσδηποτε και μαλιστα την Παρασκευη, οπως το ειχες κανονισμενο. Ειναι η καλυτερη στιγμη (3η μερα) για να δεις αν αρχισε να υποχωρει η κυστη! Καλα ξεκουμπιδια της ευχομαι!! Επισης, αν (φτου-φτου) χρειαστουν αντισυλληπτικα, μπορεις να τα αρχισεις κανονικοτατα την τριτη μερα.

Την καλημερα μου σε ολες τις ομορφες!

Και μπολικο σεξ, ε! Μην ξεχνιομαστε! Για..... θεραπευτικους λογους;)! Ανανεωνει το σπερμα και βοηθαει στην κινητικοτητα και τη μορφολογια!! Αχ, πες μου κι αλλα, γιατρε μου, πες μου κι αλλα!!!:):):)

Καλημερα! Νωρις-νωρις, ε;

maria_v, θα σου ελεγα να πας οπωσδηποτε και μαλιστα την Παρασκευη, οπως το ειχες κανονισμενο. Ειναι η καλυτερη στιγμη (3η μερα) για να δεις αν αρχισε να υποχωρει η κυστη! Καλα ξεκουμπιδια της ευχομαι!! Επισης, αν (φτου-φτου) χρειαστουν αντισυλληπτικα, μπορεις να τα αρχισεις κανονικοτατα την τριτη μερα.

Την καλημερα μου σε ολες τις ομορφες!

Και μπολικο σεξ, ε! Μην ξεχνιομαστε! Για..... θεραπευτικους λογους;)! Ανανεωνει το σπερμα και βοηθαει στην κινητικοτητα και τη μορφολογια!! Αχ, πες μου κι αλλα, γιατρε μου, πες μου κι αλλα!!!:):):)

μόνο για θεραπευτικούς!!!!:oops::oops::oops:

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...