Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Νυστάζω αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ..νομίζω έχω και ωορρηξία σήμερα..πονάω..

εσύ τι κάνεις??όλα καλά???

καλα ειμαι πηγα για καφεδακι σημερα αλλα δεν πηγα για μπανακι σημερα ουτε αυριο θα παω χμχμχμ κ δεν θελω να χασω μπανακια.

αφου εχεις ωορρηξια βουρρρ στο ψητο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειμαι πηγα για καφεδακι σημερα αλλα δεν πηγα για μπανακι σημερα ουτε αυριο θα παω χμχμχμ κ δεν θελω να χασω μπανακια.

αφου εχεις ωορρηξια βουρρρ στο ψητο

πολύ ωραία!!Γιατί δεν θα πας??

:) :)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

πολύ ωραία!!Γιατί δεν θα πας??

:) :)

θα παω θεσσαλονικη ειμαι εθελοντης αιμοδοτης στο αχεπα κ θα παω να δωσω αιμα καθε 4 μηνες παω οποτε θα ειμαι κουρασμενη οταν γυρισω.

εσυ τι λεει?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

θα παω θεσσαλονικη ειμαι εθελοντης αιμοδοτης στο αχεπα κ θα παω να δωσω αιμα καθε 4 μηνες παω οποτε θα ειμαι κουρασμενη οταν γυρισω.

εσυ τι λεει?

πολύ καλά κάνεις!!!

Αχ Θεσσαλονική μου!!!:P:p:p

εγώ προσπαθώ να ξεκουραστώ μπας και περάσει ο πονοκέφαλος αλλά δεν λέει να φύγει...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερουδια! Σκασαν μυτη και οι βραδινοι τυποι! Αχ, θελω λιγη θαλασσιτσα ακομα!

Tinkerbel!24, την καυτη δαντελα αποψε ;) .....

ναι!!!:oops::oops::oops:

1533345xcnw09g7xt.gif

Κορίτσια τί κάνετε?ΕΓώ είχα κάνει επεμβατική υστεροσκόπηση το 2009,αφαιρέθηκε πολύποδας.Μου κόστισε τότε εννιακόσια ευρώ με

Την βιοψία.Βέβαια ο γιατρός μου έκανε πέντε μήνες υπερήχο και όλο

Μου έλεγε δεν βλέπω τίποτα αλλά υπήρχε ένας πολύ πόδας κόντα

Δύο εκατοστά.Την έιχα κάνει στην Γενική,σε είναι κράτησε μισή ώρα

Μέσα στο χειρουργείο.ΜΕτά για κάποιους μήνες δεν έκανε να μείνω

Έγκυος.ΜΕτά βέβακα όταν μου έδωσε κλομιφαίνη έτσι πώς τά έκανε

Ο γιατρός πήρα ένα μεγάλο κουλούρι στην χοριακή.ΚΥΣΤΕΣ!

Γεια σας κορίτσια!! Επέστρεψα, περάσαμε τέλεια, χαλαρώσαμε και τώρα στον αγώνα.

deni μου είχα αγωνία για την χοριακή σου αλλά μόλις διάβασα ότι δεν χρειάστηκε δυστυχώς. Ελπίζω να είσαι καλά και να μην το βάζεις κάτω, ότι κάνουμε όλες μας δηλαδή!

Georgia χαίρομαι που περάσατε καλά. Πότε είπες ότι θα πας στο γιατρό για να δεις τις κύστες? Και εγώ πρέπει να πάω, περιμένω περίοδο το Σάββατο, οπότε μέσα στην εβδομάδα θα κατέβω Θεσσαλονίκη!

Tinkerbell καλές και επιτυχημένες προσπάθειες!! Βασιλικό πολτό τρώμε??

Μaria papa τι τυχερή που είσαι που έχεις θάλασσα τόσο κοντά!!!

ΚΑΝΑΡΙΝΙ σε τι φάση είσαι τώρα, σου έφυγαν εύκολα οι κύστες? Να σε βάλω στη λίστα μας?

Οι εγκυούλες μας τι κάνουν???

Κορίτσια υπομονή, επιμονή και τα καλύτερα έρχονται (το σλόγκαν μου!)

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

22.

Ποσοστό: 5/21

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa

15. tinkerbell!24

16. georgia69

17. deni..29

HvAnp3.png

maria_v, στο γιατρο πηγα σημερα! Η κυστη στα αριστερα παραμενει στα 2,4 εκ., οπως ειναι τους τελευταιους 6 μηνες. Δε λεει να ξεκουμπιστει με τιποτα! Η καινουρια που εγινε στα δεξια, απο 4εκ. πηγε στα 1,8 απο μονη της και ο γιατρος μου ειπε πως καλα εκανα και δεν πηρα αντισυλληψη. "Πρεπει να σεβομαστε λιγο και το σωμα" μου ειπε! Αν συνεχισει να μειωνεται, παμε τον Σεπτεμβρη για νεα προσπαθεια σε φυσικο κυκλο. Δε θελει να μου δωσει παλι ορμονες.

Αυριο παω σε ομοιοπαθητικο, μηπως μου δωσει τιποτα για τις κυστες και τις ξεφορτωθω επιτελους! Η ξαδερφη μου που ειχε πολυκυστικες και αν δεν επαιρνε αντισυλληψη εβλεπε περιοδο καθε 4 - 6 μηνες, με την ομοιπαθητικη εφτιαξε τον κυκλο της κι εμεινε απευθειας εγκυος και στο πρωτο και στο δευτερο (10 μηνες διαφορά εχουν μεταξυ τους τα μικρα)!

ΚΑΝΑΡΙΝΙ, κι εγω τις συνεχομενες κυστες μαλλον απο την κλομιφαινη τις κληρονομησα! Μου ειχε δωσει παλιοτερα ο πρωην γυναικολογος μου, λεγοντας μου οτι θα την παιρνω για μηνες, χωρις να μου πει οτι θελει υπερηχο καθε μηνα! Κι εγω το ζωον την επαιρνα επι 9 μηνες (δεν ηξερα τοτε) και κατεληξα με κατι κυστες σαν πορτοκαλια! Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο! Απο τοτε τρεις την ωρα εμφανιζονται ( κυριως αριστερα) και μου σπαν τα νευρα!:evil:

Ελπιζω αυριο να μου δωσει κανα καλο "σκονακι", μπας και ησυχασω απο δαυτες!!!!

Διαφημίσεις

βρε καλως της κυριες που πηγαν διακοπουλες κ περασανε καλα κ χαιρομε γιαυτο. γεωργια ειδες τον δικο σου τον γιατρο η τον δικο μου?

αντε να ξεκουμπιζονται οι κυστες σας να πηγαινουμε γιαλλα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Τον δικο μου ειδα! Παντα με ηρεμει αυτος ο ανθρωπος!

Να παρει, ξεκινησα τη διαιτα σημερα και δεν εχει μπυριτσες:evil:! Με σοδα τη βγαζω νυχτιατικα! Ξερει καμια σας καμια διαιτα με αλκοολια; Δε μου λειπουν ουτε τα γλυκα ουτε τα αλμυρα, αλλα αυτες οι μπυριτσες καλοκαιριατικα....

maria papa, μπραβο σου για την αιμοδοσια, λιγοι ανθρωποι ειναι τοσο συνεπεις με τους συνανθρωπους τους. Εγω με την υποταση ουτε για τον μπαμπα μου δεν ειχα καταφερει να δωσω!!!

Αντε καληνυχτα και ο Θεος στο καλο!

καλημέρα κορίτσια!!!

καλωσόρισες Μαριγούλα μου,

αχ βρε κορίτσια με αυτές τις κύστες..

μακάρι να εξαφανιστούν το συντομότερο...

1533345xcnw09g7xt.gif

maria_v, στο γιατρο πηγα σημερα! Η κυστη στα αριστερα παραμενει στα 2,4 εκ., οπως ειναι τους τελευταιους 6 μηνες. Δε λεει να ξεκουμπιστει με τιποτα! Η καινουρια που εγινε στα δεξια, απο 4εκ. πηγε στα 1,8 απο μονη της και ο γιατρος μου ειπε πως καλα εκανα και δεν πηρα αντισυλληψη. "Πρεπει να σεβομαστε λιγο και το σωμα" μου ειπε! Αν συνεχισει να μειωνεται, παμε τον Σεπτεμβρη για νεα προσπαθεια σε φυσικο κυκλο. Δε θελει να μου δωσει παλι ορμονες.

Αυριο παω σε ομοιοπαθητικο, μηπως μου δωσει τιποτα για τις κυστες και τις ξεφορτωθω επιτελους! Η ξαδερφη μου που ειχε πολυκυστικες και αν δεν επαιρνε αντισυλληψη εβλεπε περιοδο καθε 4 - 6 μηνες, με την ομοιπαθητικη εφτιαξε τον κυκλο της κι εμεινε απευθειας εγκυος και στο πρωτο και στο δευτερο (10 μηνες διαφορά εχουν μεταξυ τους τα μικρα)!

ΚΑΝΑΡΙΝΙ, κι εγω τις συνεχομενες κυστες μαλλον απο την κλομιφαινη τις κληρονομησα! Μου ειχε δωσει παλιοτερα ο πρωην γυναικολογος μου, λεγοντας μου οτι θα την παιρνω για μηνες, χωρις να μου πει οτι θελει υπερηχο καθε μηνα! Κι εγω το ζωον την επαιρνα επι 9 μηνες (δεν ηξερα τοτε) και κατεληξα με κατι κυστες σαν πορτοκαλια! Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο! Απο τοτε τρεις την ωρα εμφανιζονται ( κυριως αριστερα) και μου σπαν τα νευρα!:evil:

Ελπιζω αυριο να μου δωσει κανα καλο "σκονακι", μπας και ησυχασω απο δαυτες!!!!

Καλημέρα κορίτσια! Γεωργία ελπίζω να δουλέψει η ομοιοπαθητική, εγώ ήδη κάνω θεραπεία, θα σας ενημερώσω, μάλλον αύριο θα πάω, αλλά νιώθω ότι δεν έφυγε.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...