Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ναι..κινητικότητα...ήταν χάλια..τώρα με τη θεραπεία είναι καλύτερα αλλά όχι και τόσο καλά..

ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ Η ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΔΕ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ Η ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΔΕ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ..

δεν ξέρω αν δεν θα ωφελέσει επειδή καπνίζει..αφου είναι σε φυσιολογικά πλαίσια δεν θα έχει προβλημά..ο δικός μου δεν καπνίζει και είδαμε τεράστια διαφορά...

συμφωνώ με τη Γεωργία..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΡΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΑΚΟΜΑ

να χαλαρώσεις και όλα θα πάνε καλά...να ξανακάνετε κ σπερματέγχυση

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

denι..29, δεν ξερω ποια βιταμινη ηταν, αλλα να την παρει, θα βοηθησει! Κι εμας η εμβρυολογος του ειχε πει να κοψει το καπνισμα, παρολα αυτα του εδωσε βιταμινες (C και E) και ειδαμε θεαματικη διαφορα! Σιγουρα αν εκοβε το καπνισμα θα ηταν ακομα καλυτερα, ωστοσο και ετσι βοηθανε!

τι κανετε κοριτσια?

γεωργια κ εγω απο αυριο διατροφη μολις εβγαλα ξανα στην επιφανια τα χαρτια απο τον διατροφολογο γιατι εχασα 9 κιλα κ εβαλα ξανα τα 4 οποτε ραψιμο το στομα .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

denι..29, δεν ξερω ποια βιταμινη ηταν, αλλα να την παρει, θα βοηθησει! Κι εμας η εμβρυολογος του ειχε πει να κοψει το καπνισμα, παρολα αυτα του εδωσε βιταμινες (C και E) και ειδαμε θεαματικη διαφορα! Σιγουρα αν εκοβε το καπνισμα θα ηταν ακομα καλυτερα, ωστοσο και ετσι βοηθανε!

ΘΑ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ.ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΖΗΤΑΝΕ C KAI E Η ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ?ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ

deni..29, μας προτεινε Vit C 500 mg και Vit E 400 IU, οποιασδηποτε εταιρειας. Εγω ομως του΄χω φτιαξει ενα κοκτέιλ, αλλο πραμα! Τα εγραφα σε καποιο παλιοτερο ποστ, μην τα ξαναλεω και με παρουν για τρελλη!! Παντως καλο ειναι να τα ξεκινησει, οσο νωριτερα τοσο καλυτερα!

maria papa, και η δικια μου διαιτα κατι σαν διατροφη ειναι, ευκολη και του γουστου μου, ειχα χασει 6 κιλα σε 6 βδομαδες παλιοτερα, πρεπει ομως να κοψω τις μπυριτσες και κολλαω λιγο:oops::oops::oops:! Δε με παιρνει ομως αλλο, λες κι ειμαι στον τριτο μηνα φαινομαι!

deni..29, μας προτεινε Vit C 500 mg και Vit E 400 IU, οποιασδηποτε εταιρειας. Εγω ομως του΄χω φτιαξει ενα κοκτέιλ, αλλο πραμα! Τα εγραφα σε καποιο παλιοτερο ποστ, μην τα ξαναλεω και με παρουν για τρελλη!! Παντως καλο ειναι να τα ξεκινησει, οσο νωριτερα τοσο καλυτερα!

maria papa, και η δικια μου διαιτα κατι σαν διατροφη ειναι, ευκολη και του γουστου μου, ειχα χασει 6 κιλα σε 6 βδομαδες παλιοτερα, πρεπει ομως να κοψω τις μπυριτσες και κολλαω λιγο:oops::oops::oops:! Δε με παιρνει ομως αλλο, λες κι ειμαι στον τριτο μηνα φαινομαι!

ναι ρε συ κ εγω στην κοιλια τα περνω τα ατιμα τα κιλα κ τι ωραια μπαινουν μαζι θα κανουμε παρεα εσυ με της μπυρες κ εγω με την σοκολατα !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

γεια σου!!! τι κανεις?

Νυστάζω αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ..νομίζω έχω και ωορρηξία σήμερα..πονάω..

εσύ τι κάνεις??όλα καλά???

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...