Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

KAI O GIATROS ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ..ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ..ΔΕ ΞΕΡΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1 ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ..

Ευχαριστω πολυ georgia επισης ;)

deni καθε μηνα που προσπαθουμε να συλλαβουμε εχουμε 25-30% πιθανοτητες να το καταφερουμε...Και αφου εχεις κανει ολους αυτους τους ελεγχους θεωρω πως εισαι σε καλο δρομο...Θελει και λιγη ηρεμια !!!

θα τα καταφέρετε σύντομα μην ανησυχείς!!!

σπερμοδιάγραμμα κάνατε?

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ.ΑΥΤΗ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

Διαφημίσεις

ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΙΜΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΟΜΩΣ..ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΦΤΑΣΕ 99 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΗΣΥΧΙΑ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ.ΑΥΤΗ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

εμάς μας είχε δώσει τα αποτελέσματα πριν την επεξεργασία και μετά..πριν την επεξεργασία είναι το ίδιο με το σπερμοδιάγραμμα..

να μου το θυμηθείτε πριν το τέλος του 2012 θα είμαστε όλες εγκυούλες!!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εμάς μας είχε δώσει τα αποτελέσματα πριν την επεξεργασία και μετά..πριν την επεξεργασία είναι το ίδιο με το σπερμοδιάγραμμα..

να μου το θυμηθείτε πριν το τέλος του 2012 θα είμαστε όλες εγκυούλες!!!!:P:p:p

ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.. ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΠΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ... ΤΟΣΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ..

ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΙΜΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΟΜΩΣ..ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΦΤΑΣΕ 99 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΗΣΥΧΙΑ

μια χαρά είναι!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ?ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΕΑΓΧΩΘΩ.ΕΣΥ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ?

Διαφημίσεις

ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ?ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΕΑΓΧΩΘΩ.ΕΣΥ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ?

όχι πολλές!!σαλπιγγοφράφημα, σπερμοδιάγραμμα,προλακτίνη,προγεστερόνη..αυτά!!

ότι σου πει να κάνεις!!

1533345xcnw09g7xt.gif

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

ναι..κινητικότητα...ήταν χάλια..τώρα με τη θεραπεία είναι καλύτερα αλλά όχι και τόσο καλά..

1533345xcnw09g7xt.gif

deny..29, αν θες να βλεπεις τα καινουρια μηνυματα πας επανω αριστερα στη σελιδα, ψηλα-ψηλα, εκει που λεει τον τιτλο της ενοτητας (ποιες παμε για σπερματεγχυση) και θα δεις οτι εχει ενα φακελακι. Το πατας και κανει ανανεωση της σελιδας και σου δειχνει τα καινουρια μηνυματα! Εγω θα σου ελεγα να παρακολουθεις καθε μηνα υπερηχογραφικα την ωορηξια σου και οποτε βλεπεις ωορηξια στην καλη σου σαλπιγγα να ορμας! Ειτε με φυσικο (:oops:) ειτε με σπερματεγχυση, θα το τσακωσεις καποια στιγμη! Αν το σπερμα ειναι σε φυσιολογικα πλαισια (ποσοτητα, κινητικοτητα, μορφολογια) θα το τσακωσετε, που θα παει!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...