Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια τι γίνετε??

maria papa τι έγινε κορίτσι μου??

Deni 2/8?άρα πέρασαν οι 14 μέρες και δεν παίρνεις χάπια και δεν αδιαθέτισες...:)

πότε θα πάμε για χοριακούλα..αύριο σε βολεύει??

Ευαγγελία που θα πας???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια τι γίνετε??

maria papa τι έγινε κορίτσι μου??

Deni 2/8?άρα πέρασαν οι 14 μέρες και δεν παίρνεις χάπια και δεν αδιαθέτισες...:)

πότε θα πάμε για χοριακούλα..αύριο σε βολεύει??

Ευαγγελία που θα πας???

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΝ ΦΑΩ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...ΟΠΟΤΕ ΤΖΙΦΟΣ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΓΗΣΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ..

deni μου κουραγιο επιμονη και υπομονη!

Και εγω ποναω πολυ σημερα λογικα αυριο θα αδιαθετησω ειτε με φαρμακα ειτε χωρις...και παλι δεν με θελει...

Εχεις ο Θεος!

Νεραιδακι θα παμε στο εξοχικοτων παιδιων που θα παντρευτουν.Δεν εχει βεβαια θαλασσα αλλα με καλη παρεα οπου κι αν εισαι περνας καλα!

καλημέρα κορίτσια..

δεν μας ήθελε ο Αύγουστος :( γι αυτό από Σεπτέμβρη ελπίζω να είμαστε πιο τυχερές!!!

deni μου, μην στεναχωρίεσαι..θα έρθει που θα πάει..

καλά να περάσετε Ευαγγελία μου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΚΟΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ;

Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2011 12:58

Να πώς πρέπει να ζητάς κάτι, από το Θεό: «Κύριε, Εσύ βλέπεις ότι χρειάζομαι το τάδε πράγμα ή ότι υποφέρω από τη δείνα συμφορά. Βοήθησέ με, όπως ξέρεις και όπως θέλεις! Γενηθήτω το θέλημά Σου...».

Μ' αυτή την εσωτερική τοποθέτηση, να προσεύχεσαι πολύ. Όχι μια φορά, εστω και παρατεταμένα, ούτε για μια μέρα μόνο,αλλά για εβδομάδες, μήνες, χρόνια! Όλο να ικετεύεις, όλο να κραυγάζεις: «Κύριε, βοήθησέ με! Κύριε, λύτρωσέ με! Ωστόσο, ας μη γίνει ό,τι θέλω εγώ, μα ό,τι θέλεις Εσύ». Αυτό ακριβώς έλεγε και ο Χριστός στη Γεθσημανή, όταν προσευχόταν στον Πατέρα Του.

Και η χήρα της ευαγγελικής παραβολής βρήκε τελικά το δίκιο της από τον άδικο εκείνο δικαστή, μόνο και μόνο επειδή δεν κουράστηκε να τον παρακαλάει για πολύ καιρό. Κάποιος σοφός είπε το λόγο τούτο: «Πρέπει να γίνεις φορτικός στο Θεό και στους άγιους Του!».

Γιατί ο Κύριος δεν εκπληρώνει πάντοτε τα αιτήμαautoeditadminτά μας;

Η προσευχή ποτέ δεν πάει χαμένη, είτε ο Θεός μας εισακούει είτε όχι. Και φυσικό είναι να μη μας εισακούει πάντα, γιατί συχνά Του ζητάμε πράγματα άχρηστα και ανώφελα. Και τότε όμως, εκτιμώντας τον κόπο της προσευχής μας, μας δίνει, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε, κάτι άλλο, χρήσιμο και ωφέλιμο.

Αυτός που σας είπε, "Και τί κέρδισες ως τώρα από την προσευχή;", είναι ανόητος. Εμείς όταν προσευχόμαστε, ζητάμε από το Θεό κάτι που θεωρούμε αγαθό. Αν, όμως, στην πραγματικότητα είναι ή θα αποβεί επιζήμιο - και αυτό το ξέρει ο Παντογνώστης, τότε Εκείνος δεν εκπληρώνει το αίτημά μας.

Μη εκπληρώνοντάς το, λοιπόν, μας ευεργετεί, γιατί αλλιώς θα παθαίναμε κακό, κακό που δεν είμαστε σε θέση να προβλέψουμε.

http://www.agioritikovima.gr

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

deni μου κουραγιο επιμονη και υπομονη!

Και εγω ποναω πολυ σημερα λογικα αυριο θα αδιαθετησω ειτε με φαρμακα ειτε χωρις...και παλι δεν με θελει...

Εχεις ο Θεος!

Νεραιδακι θα παμε στο εξοχικοτων παιδιων που θα παντρευτουν.Δεν εχει βεβαια θαλασσα αλλα με καλη παρεα οπου κι αν εισαι περνας καλα![/QUO

μακαρι να εισαι και να μην ερθει ποτε...

καλημέρα κορίτσια..

δεν μας ήθελε ο Αύγουστος :( γι αυτό από Σεπτέμβρη ελπίζω να είμαστε πιο τυχερές!!!

deni μου, μην στεναχωρίεσαι..θα έρθει που θα πάει..

καλά να περάσετε Ευαγγελία μου!!!

ετσι ειπα να μην στεναχωρεθω αλλα γινεται?ασε που εχω υπερβολικουσ πονουσ και απιστευτο αιμα δεν εχω κοιμηθει καθολου.δε ξερω τι συμβαινει..

ετσι ειπα να μην στεναχωρεθω αλλα γινεται?ασε που εχω υπερβολικουσ πονουσ και απιστευτο αιμα δεν εχω κοιμηθει καθολου.δε ξερω τι συμβαινει..

τελικά ήρθε κανονικά η άτιμη..νόμιζα ότι είχαν σταματήσει η σταγωνίτσες!!

δεν γίνεται αλλά τι να κάνουμε πρέπει να πάρουμε δυνάμεις για την επόμενη προσπάθεια και όσο στεναχωρίωμαστε δεν κάνει

1533345xcnw09g7xt.gif

άκυρο.....

δεν εκανα αφου ειδα αιμα και τελικα ισωσ επρεπε γιατι με καποια συμπτωματα που εχω ο γιατροσ ανησυχει για αποβολη.. θα δουμε οταν με εξετασει.. ελπιζω μονο μην ειναι κατι κακο γιατι αυτοι οι πονοι δεν ειναι λογικοι

Διαφημίσεις

δεν εκανα αφου ειδα αιμα και τελικα ισωσ επρεπε γιατι με καποια συμπτωματα που εχω ο γιατροσ ανησυχει για αποβολη.. θα δουμε οταν με εξετασει.. ελπιζω μονο μην ειναι κατι κακο γιατι αυτοι οι πονοι δεν ειναι λογικοι

πρώτη φορά πονάς τόσο??αχ κορίτσι μου μακάρι να μην είναι τίποτα..πότε θα πας να σε δει??

δεν είναι η κατάλληλη ώρα αλλά στην επόμενη προσπάθεια..να του πεις να σου δώσει προγεστερόνη..ενισχύει το ενδομήτριο..

1533345xcnw09g7xt.gif

πόσο καιρό προσπαθείτε?

τι εξετάσεις έχετε κάνει?εγώ τη Δευτέρα θα τον ρωτήσω και για υστεροσκόπηση.

1533345xcnw09g7xt.gif

πόσο καιρό προσπαθείτε?

τι εξετάσεις έχετε κάνει?εγώ τη Δευτέρα θα τον ρωτήσω και για υστεροσκόπηση.

επ τι κανετε σας επιασα!!! κοπελια κ φιλεναδα τι ειναι η υστεροσκόπηση?

τι λεει τι κανετε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Η υστεροσκόπηση είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος εξέτασης της ενδομητρικής κοιλότητας (εσωτερικό της μήτρας). Με την υστεροσκόπηση εξετάζεται το εσωτερικό της μήτρας με μεγάλη ακρίβεια και αξιοπιστία και αποτελεί διαγνωστική αλλά και θεραπευτική μέθοδο της υπογόνιμης γυναίκας.

Η υστεροσκόπηση πραγματοποιείται τις περισσότερες φορές για τη διάγνωση και τη θεραπεία της αιμορραγίας της μήτρας ή της βαριάς έμμηνου ρύσεως. Αυτές οι διαταραχές μπορεί να προκληθούν όχι μόνο λόγω ορμονικής ανισορροπίας, αλλά επίσης εξαιτίας καλοηθών αναπτύξεων όπως οι καλοήθεις όγκοι – ινομυώματα ή οι πολύποδες. Άλλες καταστάσεις που μπορεί να διαγνωσθούν ή να θεραπευθούν με την υστεροσκόπηση είναι η υπογονιμότητα που προκαλείται από αποφράξεις ή συμφύσεις κοντά στα ανοίγματα των σαλπίγγων, καθώς και άλλες διαταραχές όπως η μη φυσιολογικά επώδυνη έμμηνος ρύση, η μετεμμηνοπαυσιακή αιμορραγία, η μη τακτική ή ασυνήθιστα ελαφριά έμμηνος ρύση, ανωμαλίες της μήτρας, συμπεριλαμβανομένου του διαφράγματος, οι καθʼέξιν αποβολές, ο πυελικός πόνος και η αφαίρεση ενδομήτριων συσκευών όπως το αντισυλληπτικό σπείραμα (IUDs).

Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες για την μορφολογία και το μέγεθος της ενδομητρικής κοιλότητας, καθώς επίσης και για την ποιότητα του ενδομητρίου του χώρου εμφύτευσης του εμβρύου και φιλοξενίας του κυήματος. Μπορούμε επίσης να παρατηρήσουμε τις σάλπιγγες και τον αυλό του τραχήλου και να ανιχνεύσουμε την ύπαρξη πολυπόδων, ουλών, ινομυωμάτων, συμφύσεων και στοιχείων φλεγμονής που συμβάλλουν στη μειωμένη λειτουργικότητα του ενδομητρίου και κατά συνέπεια στη μειωμένη γονιμότητα.

Η υστεροσκόπηση είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία και πραγματοποιείται χωρίς τομές μέσα σε λίγα λεπτά. Ο μεταεπεμβατικός πόνος είναι αμελητέος και η ασθενής επανακτά τη φυσιολογική της δραστηριότητα την ίδια ημέρα.

http://www.ivf-embryo.gr/gynaikologia/ysteroskopisi/ysteroskopisi

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...