Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΙΤΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ... Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ... ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΑΤΙΜΗ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.. ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 37.2 ΑΛΛΑΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.,,ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΣΤ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ..ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΝΟΙ..ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΩΡΕΣ ΟΛΟ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ..ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΧΑΡΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΕ ΠΑΙΔΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ...ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ..ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ

κορίτσια μου τι κάνετε;;;; χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες...... είχα κοντά 20 μέρες να μπω να γράψω αλλά σήμερα ένιωσα πολύ έντονα την ανάγκη να ευχηθώ σε όλες του χρόνου τέτοια μέρα να κρατάμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας!!!ας είναι και στην κοιλιά μας δεν πειράζει!!!!!!!!!!χθες ανέβηκα στο μοναστήρι της Παναγίας και άναψα για όλες μας κεράκι...μεγάλη να είναι η Χάρη της και ας μας βοηθήσει!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια και από μένα!!

Χρονια Πολλά και καλά!!

Η Παναγίτσα να μας βοηθάει πάντα!!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες...

deni μου όλες αυτά σκεφτόμαστε..θα έρθει σύντομα για όλες το μπεμπε..

σου εύχομαι ολόψυχα να το έχεις ήδη και να το μάθουμε τη Παρασκευή..

από ότι θυμάμαι δεν παίρνεις προγεστερόνη..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα! Χρονια πολλα στις Μαριες μας και η Παναγιά κοντα μας!! Ευχομαι να ακουσει τις προσευχες μας! Επιτελους εψησα τον καλο μου να παει να βαλει μαγιο και βουτηξα για λιγο το notebook ΜΟΥ! Ειναι υπεροχα εδω, πολυ ησυχα και με τη θαλασσα στα 20 μετρα! Πλατσουριζω και προσπαθω να μη σκεφτομαι, αν και το κουσουρι, κουσουρι!

Evangeliapan, με χρυσο ή ασημενιο θα το συνδιαζα, ανεβαζει πολυ το συνολο!

deni..29, σου ευχομαι μια θετικοτατη εκπληξη! Κι ο αντρας μου εχει τρελλα με τα παιδια, εχουμε ντυσει απο τα ταξιδια μας ολα τα μωρα συγγενων και φιλων! Αντι για σουβενιρ παιδικα ρουχαλακια ψωνιζαμε τοσα χρονια! Που θα παει, θα ρθει και το δικο μας!

Φιλια σε ολες, παω για απογευματινο ξαναμπανακι!!

Διαφημίσεις

ΟΧΙ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΠΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ 36.6 ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΕΙ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΑΣ

καλημερα σας!!!

το ανχος το διωχνεις πινοντας μπυρες ετσι δεν ειναι γεωργια?χαχα!!

απλα κανεις λιγο κεφαλι ισα ισα ναμην σκεφτεσαι τι τιποτα κ παραμενεις χαλαρη!

αχ κοπελια ( deni 29) καλα θα ηταν να πατουσαμε ενα κουμπακι κ τα μην σκεφτομασταν τιποτα .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα σας!!!

το ανχος το διωχνεις πινοντας μπυρες ετσι δεν ειναι γεωργια?χαχα!!

απλα κανεις λιγο κεφαλι ισα ισα ναμην σκεφτεσαι τι τιποτα κ παραμενεις χαλαρη!

αχ κοπελια ( deni 29) καλα θα ηταν να πατουσαμε ενα κουμπακι κ τα μην σκεφτομασταν τιποτα .

ΑΠΟ ΜΠΥΡΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΓΩ ΜΠΥΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΟΚΑΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΡΩΙ ΕΝΩ ΕΓΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ..

ΟΧΙ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΠΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ 36.6 ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΕΙ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΑΣ

deni μου, μου θυμίζεις πότε έκανες τη σπερματέγχυση...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου δεν σας ξαχασα!

Με εχει γονατισει η μικρη δεν καθομαι ουτε δευτερολεπτο...Χαλαλι της,οταν φυγει παλι σαν τον κουκο μονη μου θα καθομαι...Απο βδομαδα θα λειψω κι εγω.

Να ειστε ολες καλα με πιστη αισιοδοξια και δυναμη!

Η Παναγιτσα να μας φυλαει ολες!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...