Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

• 3 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα θα ήθελα να σας πω την ιστορία μου και να μου πειτε τη γνώμη σας! Είμαι 27 ετών έχω συλλάβει δυο φορές εύκολα και έχω αποβάλει λόγω θρομφοφιλιας. Κάναμε σπερματέγχυση ενώ δεν προσπαθούμε πολύ καιρό. Σπερμα δείγμα καλό συγκέντρωση  22εκατ/ml, εγώ πήρα χάπια για περισσότερα ωοθηλακια, έκανα 8! Την κάναμε Παρασκευή 36 ώρες μετά την οβιτρελ ! Πιστεύετε έχουμε πιθανότητες ; 

• 3 months later...

Καλησπέρα σε όλες σας…Είμαι 29 χρόνων και με τον σύντροφο μου  (35 χρ) προσπαθούμε εδώ και 3 χρόνια.Αφού λύσαμε τα δικά μου θέματα (χειρουργείο κύστες) είδαμε ότι υπάρχει θέμα με το σπέρμα. Πήραμε βιταμίνες για πολύ καιρό βελτιώθηκε λίγο..κ οι ουρολόγοι που πήγαμε είπαν ότι υπάρχει υπόνοια για κιρσοκηλη αλλά όχι για χειρουργείο. Τώρα σε έναν άλλον που πήγαμε μας είπε ότι καλό θα ήταν να χειρουργηθεί αλλά μπορούμε να προσπαθήσουμε πρώτα μια φορα με σπερματέγχυση .θα ήθελα αν κάποια εχει κάποια παρόμοια εμπειρία με χειρουργείο κιρσοκηλης η αν έχει κάνει σπερματέγχυση με προβλημα στο σπερμα…Νιωθω μεγάλη απογοήτευση πια αλλά πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα…Ελπιζω να μην σας ζάλισα!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα! Είμαι καινούρια στην παρέα και ήθελα εμπειρίες πάνω στην σπερματέγχυση. Είμαι 37 χρ. και προσπαθούμε για μωράκι περίπου 3 χρόνια. Με σπέρμα πάρα πολύ καλό και δικές μου εξετάσεις αρκετά καλές, μετά από αφαίρεση πολύποδα στην μήτρα πέρυσι το καλοκαίρι και με καθαρή σαλπιγγογραφία ένα μήνα μετά, προχωρήσαμε σε θεραπεία με κλομιφαίνη περίπου για 7 μήνες (άλλαξα γυναικολόγο στο ενδιάμεσο) τελικά, δεν καταφέραμε θετικό αποτέλεσμα. Ξεκίνησα Femara (δεύτερος κύκλος τώρα) και μιας και είχα 2 ωοθηλάκια και καλό ενδομήτριο αυτό τον μήνα έκανα Ovitrelle και σπερματέγχυση πριν 14 μέρες (την 10η μέρα του κύκλου-κάνω νωρίς ωορρηξία). Από την 4 μέρα της σπερματέγχυσης είχα κράμπες χαμηλά στην κοιλιά και τις οποίες τις έχω μέχρι και σήμερα (όχι κάθε μέρα) και πόνους όχι έντονους στη μέση. Σκέφτομαι μήπως είναι από την Ovitrelle ή τελικά θα είναι ο τυχερός μας μήνας. 

• 3 months later...

Καλησπέρα σας 

είμαι στην 7η ημέρα μετά από σπερματέγχυση και παίρνω 3χάπια/ημέρα cyclacur και 2κολπικά υπόθετα cyclogest/ημέρα.

Εδώ και μερικές ημέρες έχω εναλλαγές στη θερμοκρασία του σώματος (νυκτερινή εφίδρωση) και από χθες έχω ήπιες ενοχλήσεις στο κάτω μέρος την κοιλιάς (σαν τους πόνους πριν την περίοδο) αλλά όχι σε συνεχόμενη βάση.

Είχε κάποια απο εσάς τα ίδια συμπτώματα και τι της είπε ο γιατρός;

Ευχαριστώ πολύ. 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Lilly28 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι. Θετικά φαινονται αυτά τα συμπτωματα αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα φάρμακα. Πότε είναι να κάνεις χοριακη;

Καλησπέρα @Lilly28! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Το ερχόμενο Σάββατο κλείνω τις 14 ημέρες, που μου είπε ο γιατρός μου να κάνω και τη β-χοριακή. Αλλά οι μέρες μου φαίνεται ότι περνούν αργά! Είναι η πρώτη μου φορά και είμαι λίγο αγχωμένη είναι η αλήθεια! :oops: 

13 ώρες πρίν, Lydia* είπε:

Καλησπέρα @Lilly28! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Το ερχόμενο Σάββατο κλείνω τις 14 ημέρες, που μου είπε ο γιατρός μου να κάνω και τη β-χοριακή. Αλλά οι μέρες μου φαίνεται ότι περνούν αργά! Είναι η πρώτη μου φορά και είμαι λίγο αγχωμένη είναι η αλήθεια! :oops: 

Λογικο το άγχος κορίτσι μ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχει γίνει το θαυματάκι σου με την 1η φορά.Καλή σου ημέρα

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Lilly28 είπε:

Λογικο το άγχος κορίτσι μ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχει γίνει το θαυματάκι σου με την 1η φορά.Καλή σου ημέρα

@Lilly28 Κοπέλα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευχή σου και τη θετική ενέργεια σου! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Σε ευχαριστώ και πάλι! Καλή μέρα και σε σένα γλυκιά μου!

• Μου αρέσει 1

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπερα, είμαι νεα εδώ και είχα ανάγκη να πω κ εγω την εμπειρία μ! Προσπαθώ με τον άντρα μου έναν χρόνο για παιδακι και δυστυχώς ακόμα δεν έχει ερθει. Όλες οι εξετάσεις μας ειναι πεντακάθαρες και το σπέρμα άριστο. Αποφασισαμε λοιπόν να κανουμε σπερματέγχυση και την κάναμε σε φυσικό κύκλο χωρις καθόλου φάρμακα. Μονο μετά, μου εδωσε ο γιατρός μου να παιρνω την vasclor. Υπάρχει καμια κοπέλα που να εχει κάποια σχετική εμπειρία; Την Τρίτη θα παω για χοριακή! 

Διαφημίσεις

Καλησπερα Maka,

Αν επιστρέπεται, ο σύζυγος τι επίπεδο σπέρματος έχει; Εμείς προσπαθήσαμε ήδη 1 φορά με εξωσωματική αλλά τελικά μεταφέραμε μόνο 1, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά. Σκεφτόμαστε την περίπτωση σπερματεγχυσης αλλά έχει μόνο 15.000.000.. 

1 hour ago, Margi17 said:

Καλησπερα Maka,

Αν επιστρέπεται, ο σύζυγος τι επίπεδο σπέρματος έχει; Εμείς προσπαθήσαμε ήδη 1 φορά με εξωσωματική αλλά τελικά μεταφέραμε μόνο 1, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά. Σκεφτόμαστε την περίπτωση σπερματεγχυσης αλλά έχει μόνο 15.000.000.. 

Καλησπερα Margi17, ο σύζυγος εχει 70.000.000. Νομιζω πως η σπερματέγχυση ενδείκνυται και για τη δικη σας περιπτωση, συζήτα το με τον γιατρό σου για να σε καθοδηγήσει σχετικα :) Καλή επιτυχία ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

23 ώρες πρίν, Margi17 είπε:

Καλησπερα Maka,

Εμένα ο σύζυγος μ έχει 13 400 000 και μας πρότειναν 2 γιατροί (πήρα 2 γνωμεσ)σπερματέγχυση πριν πάμε σε εξωσωματικη (ισως λόγο ηλικιας είμαστε 30 με 32) βέβαια είπαμε να προσπαθούμε φυσικά ως το γάμο κ αν δεν έρθει τότε θα προχωρήσουμε με σπερματέγχυση για αρχή…νομίζω ότι σημασία έχει η κινητικότητα παρά η ποσότητα στην σπερματέγχυση…εξάλλου 1 θελουμε 

• Μου αρέσει 2

Ευτυχώς και εμάς η κινητικότητα έχει βελτιωθεί αρκετά με τα novofertil που παίρνει ο σύζυγος, αλλά δυστυχώς όχι ακόμα η συνολική ποσότητα.. μακάρι να έχουμε ελπίδες με σπερματεγχυση.......

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Margi17 είπε:

Ευτυχώς και εμάς η κινητικότητα έχει βελτιωθεί αρκετά με τα novofertil που παίρνει ο σύζυγος, αλλά δυστυχώς όχι ακόμα η συνολική ποσότητα.. μακάρι να έχουμε ελπίδες με σπερματεγχυση.......

Να πω την αλήθεια αν και δεν θέλω να την σκέφτομαι, νομίζω πως η ποσότητα δύσκολα αλλάζει αν δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός της ημέρας…έχω διαβάσει άπειρα άρθρα…η κινητικότητα ομως και η μορφολογία κ το dna αλλάζει σημαντικά…

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...