Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Efinikolaou είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά..

Η χοριακη αρνητική..

Κορίτσι μου μην το βάζεις κάτω!!! Πάρε τον χρόνο σου και ξαναπροσπάθησε! Και εγώ εξάλλου με την δεύτερη φορά έμεινα... Όλα καλά θα πάνε θα το δεις! Μπορεί να μείνεις και φυσιολογικά ποτέ δεν ξέρεις! Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά και ότι θες εδώ θα είμαστε για σένα!!

• Μου αρέσει 1

On 18/4/2020 at 1:40 ΜΜ, Jerina είπε:

Κορίτσι μου μην το βάζεις κάτω!!! Πάρε τον χρόνο σου και ξαναπροσπάθησε! Και εγώ εξάλλου με την δεύτερη φορά έμεινα... Όλα καλά θα πάνε θα το δεις! Μπορεί να μείνεις και φυσιολογικά ποτέ δεν ξέρεις! Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά και ότι θες εδώ θα είμαστε για σένα!!

Χριστός ανέστη πάντα με υγεία!!!!

Ετοιμάζομαι να ξανά κάνω σε αυτόν τον κύκλο!

Μακάρι!!

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας! Διαβάζω αρκετό καιρό δημοσιεύσεις σας ψάχνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που με βασανίζουν! Για να το πιάσω από την αρχή θα σας πω πως πριν 8 μήνες έκανα λαπαροσκόπηση για αφαίρεση κύστης ενδομητρίωσης από την ωοθήκη καθώς και εστιών.Η ενδομητρίωση ήταν 3ου βαθμού. Χωρίς να με βάλει ο γιατρός μου σε τεχνητή εμμηνόπαυση συνεχίσαμε τις προσπάθειές  με το σύζυγό για φυσική σύλληψη χωρίς όμως κάποιο θετικό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Έτσι αποφασίσαμε τον επόμενο μήνα να μπούμε σε διαδικασία σπερματέγχυσης. Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία;

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια. 

Δυστυχώς και η δεύτερη προσπάθεια απέτυχε πριν καν γίνει. Μεγάλωσαν πολύ απότομα 2 ωαρια και μου είπε πως ίσως δεν ήταν καλής ποιότητος...έκανα και εξέταση LH εχθές και ήταν ανεβασμένη,πράγμα που δείχνει πως η ωορρηξία έχει ξεκινήσει και δεν προλαβαίνουμε κιόλας..Και δεν ήθελε να το διακινδυνεύσει..

• Λυπημένη/-ος 1

5qPop3.png

Καλημέρα κορίτσια. 

Δυστυχώς και η δεύτερη προσπάθεια απέτυχε πριν καν γίνει. Μεγάλωσαν πολύ απότομα 2 ωαρια και μου είπε πως ίσως δεν ήταν καλής ποιότητος...έκανα και εξέταση LH εχθές και ήταν ανεβασμένη,πράγμα που δείχνει πως η ωορρηξία έχει ξεκινήσει και δεν προλαβαίνουμε κιόλας..Και δεν ήθελε να το διακινδυνεύσει..

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου... Δεν πειράζει ίσως ήταν για καλό αυτό που έγινε.. όπως είπε και ο γιατρός σου ίσως δεν ήταν καλά τα ωάρια οπότε καλύτερα που έγινε έτσι. Πάτε τον επόμενο κύκλο μην το αφήνεις να σε ρίξει.

On 5/5/2020 at 2:26 ΜΜ, Jerina είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου... Δεν πειράζει ίσως ήταν για καλό αυτό που έγινε.. όπως είπε και ο γιατρός σου ίσως δεν ήταν καλά τα ωάρια οπότε καλύτερα που έγινε έτσι. Πάτε τον επόμενο κύκλο μην το αφήνεις να σε ρίξει.

Αυτή τη φορά θα πάμε με ενέσεις puregon !

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
On 9/5/2020 at 10:18 ΜΜ, Jerina είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!! Καλύτερα με φάρμακα θα είναι στοχευμένη αυτή η φορά. Λογικά μικρή δόση θα πάρεις. Πότε ξεκινάς;

Καλά Δεν είχα δει το μήνυμα σου!!!!

Τελικώς θα κάνω εξωσωματική...πολύ ψυχοφθόρο πράγμα η σπερματεγχυση...

5qPop3.png

Καλά Δεν είχα δει το μήνυμα σου!!!!

Τελικώς θα κάνω εξωσωματική...πολύ ψυχοφθόρο πράγμα η σπερματεγχυση...

Ο γιατρός σου είπε να μπείτε σε αυτή την διαδικασία η εσύ το αποφάσισες; Για εμένα κορίτσι μου έπρεπε να προσπαθήσεις ακόμη μια φορά...είναι εύκολη μέθοδος και εφόσον δεν έχετε κάποιο πρόβλημα γιατί να μην το ξανακάνεις; Και εννοείται δεν αποκλείεται η φυσιολογική σύλληψη. Πιο ψυχοφθόρα είναι η εξωσωματική... πίστεψέ με!! Ρώτα τις κοπέλες εδώ στο φόρουμ...

On 20/5/2020 at 3:53 ΜΜ, Jerina είπε:

Ο γιατρός σου είπε να μπείτε σε αυτή την διαδικασία η εσύ το αποφάσισες; Για εμένα κορίτσι μου έπρεπε να προσπαθήσεις ακόμη μια φορά...είναι εύκολη μέθοδος και εφόσον δεν έχετε κάποιο πρόβλημα γιατί να μην το ξανακάνεις; Και εννοείται δεν αποκλείεται η φυσιολογική σύλληψη. Πιο ψυχοφθόρα είναι η εξωσωματική... πίστεψέ με!! Ρώτα τις κοπέλες εδώ στο φόρουμ...

Θεωρώ πεταμένα λεφτά το σπέρμα..(γιατι πάω με δοτη) ...είπα να το πάω έτσι, πήγα σε ένα πολύ γνωστό και καλό κέντρο και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Μα δεν μου έρχεται ειδοποίηση ότι μου έχεις απαντήσει και μπαίνω τυχαία!!!!

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

πρίν από 22 λεπτά , Efinikolaou είπε:

Θεωρώ πεταμένα λεφτά το σπέρμα..(γιατι πάω με δοτη) ...είπα να το πάω έτσι, πήγα σε ένα πολύ γνωστό και καλό κέντρο και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Μα δεν μου έρχεται ειδοποίηση ότι μου έχεις απαντήσει και μπαίνω τυχαία!!!!

Αχ ναι πας με δότη... συγνώμη αλλά το ξέχασα... Προσευχή σου θα σε βοηθήσει σίγουρα!! Καλή επιτυχία και πες μου πότε ξεκινάς να σε ενθαρρύνω αν θέλεις!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...