Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες! Μολις γυρισα απο αποτριχωση! Τι το ΄θελα; Πρεπει να αλλαξανε κατι στα συστατικα του κεριου και μ΄επιασε μια αλλεργια, θελω να τσιριξω απ΄τη φαγουρα! Αντε να δω πως θα μπω στη θαλασσα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κορίτσια..

καλοπεράσατε χθες βλέπω..και εμένα με αφήσατε να κοιμάμαι!!!δεν είδα όυτε ωραία όνειρα..αχ..

ξεκίνησαν οι διακοπές σήμερα Γεωργία καλά να περάσετε!!!μολίς μπήκα σπίτι και είμαι πολύ κουρασμένη..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλησπερα κοριτσια!

georgia βαλε κρεμουλα προδερμ θα ηρεμησει αμεσως το δερματακι εγω την χρησιμοποιω αμεσως μετα την αποτριχωση και δεν μενει ουτε κοκκινιλα ουτε τσουξιμο ουτε τιποτα!Να περασεις τελεια!

Κοριτσια θελω την βοηθεια σας.Την αλλη βδομαδα εχουμε να παμε σε γαμο.Λογω οικονομικης στενοτητας θα φορεσω ενα φορεμα που εχω ηδη και τα παππουτσια του γαμου μου.Το φορεμα ειναι δαντελα ασπρη με χρυσες λεπτομερειες και μπεζ φοδρα.Τα παππουτσια ειναι πεδιλα νακ σε ζαχαρη χρωμα.Με τι χρωμα τσαντα να το συνδυασω?Το ασπρο νομιζω παραπαει...Δεν πρεπει να παρω κατι σε χρωμα?

Καλησπερα κοριτσια!

georgia βαλε κρεμουλα προδερμ θα ηρεμησει αμεσως το δερματακι εγω την χρησιμοποιω αμεσως μετα την αποτριχωση και δεν μενει ουτε κοκκινιλα ουτε τσουξιμο ουτε τιποτα!Να περασεις τελεια!

Κοριτσια θελω την βοηθεια σας.Την αλλη βδομαδα εχουμε να παμε σε γαμο.Λογω οικονομικης στενοτητας θα φορεσω ενα φορεμα που εχω ηδη και τα παππουτσια του γαμου μου.Το φορεμα ειναι δαντελα ασπρη με χρυσες λεπτομερειες και μπεζ φοδρα.Τα παππουτσια ειναι πεδιλα νακ σε ζαχαρη χρωμα.Με τι χρωμα τσαντα να το συνδυασω?Το ασπρο νομιζω παραπαει...Δεν πρεπει να παρω κατι σε χρωμα?

δεν είμαι και πολύ καλή στους συνδιασμούς..εγώ χρυσή θα είχα πάρει..δεν είμαι τολμηρή με τα χρώματα...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

δεν είμαι και πολύ καλή στους συνδιασμούς..εγώ χρυσή θα είχα πάρει..δεν είμαι τολμηρή με τα χρώματα...

Και εγω χρυση σκεφτηκα να πω την αληθεια αλλα φοβαμαι μηπως ειναι παραταιριασμενο γιαυτο το ψαχνω λιγο.Ευχαριστω Νεραιδακι μου!

Καλημέρα κορίτσια, Ευαγγελία και εγώ χρυσή θα έπαιρνα!

Αύριο φεύγουμε διακοπές και είμαι μέσα στη χαρά!!! Χθες κάναμε ψώνια, (γιατί θα μαγειρεύω τις περισσότερες μέρες, λόγω οικονομικών), καθαρίσαμε το σπίτι, και σήμερα θα φτιάξω πράγματα και φύγαμε!!

Με το που γυρίσουμε, θα πάω στο γιατρό, δεν υπάρχει μέρα που να μην έχω τραβήγματα χαμηλά, και άντε από αριστερά έχω την κύστη και είναι λογικό, από δεξιά τι να έχω, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι...

Δεν θα έχουμε υπολογιστή εκεί, οπότε θα τα ξαναπούμε στις 21!!! Καλά να περνάτε και ελπίζω να έχουμε ευχάριστα νέα να διαβάσω!!!

HvAnp3.png

Αύριο φεύγουμε διακοπές και είμαι μέσα στη χαρά!!! Χθες κάναμε ψώνια, (γιατί θα μαγειρεύω τις περισσότερες μέρες, λόγω οικονομικών), καθαρίσαμε το σπίτι, και σήμερα θα φτιάξω πράγματα και φύγαμε!!

Με το που γυρίσουμε, θα πάω στο γιατρό, δεν υπάρχει μέρα που να μην έχω τραβήγματα χαμηλά, και άντε από αριστερά έχω την κύστη και είναι λογικό, από δεξιά τι να έχω, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι...

Δεν θα έχουμε υπολογιστή εκεί, οπότε θα τα ξαναπούμε στις 21!!! Καλά να περνάτε και ελπίζω να έχουμε ευχάριστα νέα να διαβάσω!!!

Καλημερα Μαρακι σε ευχαριστω.Για την ωρα υπερισχυει η χρυση και μαλλον θα την προτιμησω!

Εχω κι εγω τραβηγματα χωρις να εχω κυστη.Πηγα την δεκατη μερα να δουμε τι γινεται και ολα ηταν μια χαρα.Και 2 αυγουλακια ειχα ουτε κυστη ουτε τιποτα.Τα τραβηγματα ομως εξακολουθουν να υφιστανται...Εμενα εντοπιζονται απο δεξια και ο γιατρος μου ειχε πει πως απο κει ηταν το μεγαλο αυγουλακι.Γιατι εξακολουθω να εχω τραβηγματα ομως ...δεν εχω ιδεα...

Να περασεις ομορφα να χαρεις τις διακοπουλες σου και οταν γυρισεις με το καλο και πας στο γιατρο ολα να ειναι καλα!

kala na peraseis.χαλαρωσε και μη σκεφτεσαι τιποτα..ολα καλα θα ειναι..

Κοριτσια καλημερα!τι μου κανετε??

θελω να περασεις τελεια μαριγουλα μου!

ευαγγελια μου τι αλλα χρωματα εχεις στις τσαντες?

deni ποτε πας για χοριακη?περιμενουμε τεραστιο νουμερο..να γελασει κ εμας λιγο το χειλακι μας.

μονοι κ ο θεος βοηθος.μακαρι να βοηθησει αυτο το μηνα!

βασουλινι μου θελουμε νεα απο το μπεμπε!

σας φιλω ολες!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!τι μου κανετε??

θελω να περασεις τελεια μαριγουλα μου!

ευαγγελια μου τι αλλα χρωματα εχεις στις τσαντες?

deni ποτε πας για χοριακη?περιμενουμε τεραστιο νουμερο..να γελασει κ εμας λιγο το χειλακι μας.

μονοι κ ο θεος βοηθος.μακαρι να βοηθησει αυτο το μηνα!

βασουλινι μου θελουμε νεα απο το μπεμπε!

σας φιλω ολες!

Καλησπερα κοριτσια!

Νεραιδακι μου εχω αρκετες το θεμα ειναι ποια θα πηγαινει!Ειμαι αναμεσα σε χρυση και σε μπεζ-καφε...

Περιμενω και να αδιαθετησω το Σαββατοκυριακο και ειμαι λιγο 'τα ζωα μου αργα'...

deni με το καλο μια τεραστια χοριακη!

maria κανε μια βουτια και για μας!

Καλησπερα κοριτσια!

Νεραιδακι μου εχω αρκετες το θεμα ειναι ποια θα πηγαινει!Ειμαι αναμεσα σε χρυση και σε μπεζ-καφε...

Περιμενω και να αδιαθετησω το Σαββατοκυριακο και ειμαι λιγο 'τα ζωα μου αργα'...

deni με το καλο μια τεραστια χοριακη!

maria κανε μια βουτια και για μας!

και τις 2 τις βλέπω να ταιριάζουν!!!φυσικά η χρυσή μου φαίνεται λίγο πιο επίσημη γι αυτό εξατράται από εσένα τι στυλ θέλεις!!!

Maria papa..πολύ καλά κάνεις!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημερα και χρονια πολλα!Η Αγια Πονεμενη Μητερα του Κυριου Ημων Ιησου Χριστου να ειναι φυλακας και βοηθος ολου του κοσμου!

Μαριες μας και οποιες αλλες εορταζουσες εχουμε χρονια σας πολλα και ευλογημενα και η Παναγια να σας χαρισει αυτο που ποθει η καρδια σας!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...