Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

19 ώρες πρίν, Jerina είπε:

Σημαδακι κόκκινο; Αυτό μπορει να είναι καλό!!! Να είναι αιματακι εμφύτευσης!!! Στο εύχομαι και σου στέλνω μπεμπεδοσκονη!!!

Ναι ναι ένα πολύ πολύ μικρό σημαδακι κόκκινο σαν κόκκος ζάχαρης!!!

Ελπίζω να είναι καλό σημάδι παναγιά μου !!!!

Είχες και εσύ τέτοιο?

5qPop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Efinikolaou είπε:

Ναι ναι ένα πολύ πολύ μικρό σημαδακι κόκκινο σαν κόκκος ζάχαρης!!!

Ελπίζω να είναι καλό σημάδι παναγιά μου !!!!

Είχες και εσύ τέτοιο?

Αχ εγώ δεν είχα τίποτα για αυτό ήμουν μέσα στην απελπισία! χαχαχαχαχα

Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και να κάνεις θετικές σκέψεις.

14 ώρες πρίν, Jerina είπε:

Αχ εγώ δεν είχα τίποτα για αυτό ήμουν μέσα στην απελπισία! χαχαχαχαχα

Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και να κάνεις θετικές σκέψεις.

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έπεσε η θερμοκρασία μου και είμαι να σκάσω...

Είχα συνέχεια 37-37,5 Και σήμερα 36,8...

5qPop3.png

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έπεσε η θερμοκρασία μου και είμαι να σκάσω...

Είχα συνέχεια 37-37,5 Και σήμερα 36,8...

Καλημέρα!! Κορίτσι μου γλυκό μην κάθεσαι και ασχολείσαι με τέτοια θα λαλησεις!η προγεστερόνη που παίρνεις τα κάνει όλα αυτά. Μην αγχώνεσαι. Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη τι πρόβλημα είχατε και προχωρήσατε σε σπερματεγχυση; 

Just now, Jerina είπε:

Καλημέρα!! Κορίτσι μου γλυκό μην κάθεσαι και ασχολείσαι με τέτοια θα λαλησεις!η προγεστερόνη που παίρνεις τα κάνει όλα αυτά. Μην αγχώνεσαι. Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη τι πρόβλημα είχατε και προχωρήσατε σε σπερματεγχυση; 

Καλημερούδια!!!

Πήγα με σπέρμα δοτη για αυτό προχώρησα στην σπερματεγχυση!

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Πήγα με σπέρμα δοτη για αυτό προχώρησα στην σπερματεγχυση!

Μμμμμ τότε έχεις πολλές πιθανότητες κορίτσι μου να πετύχεις!!! Έτσι τουλάχιστον έχω μάθει. Μακάρι!!! 

Just now, Jerina είπε:

Μμμμμ τότε έχεις πολλές πιθανότητες κορίτσι μου να πετύχεις!!! Έτσι τουλάχιστον έχω μάθει. Μακάρι!!! 

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο Εσύ που τα έχεις περάσει κιόλας?

Πονάω πάρα πολύ εδώ και μια η ώρα σε όλη την κοιλιά μου. Ο πόνος ξεκινάει από την μήτρα και φτάνει μέχρι το στομάχι... Είναι σαν να θέλω διάρροια αλλά δεν θέλω 

5qPop3.png

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο Εσύ που τα έχεις περάσει κιόλας?

Πονάω πάρα πολύ εδώ και μια η ώρα σε όλη την κοιλιά μου. Ο πόνος ξεκινάει από την μήτρα και φτάνει μέχρι το στομάχι... Είναι σαν να θέλω διάρροια αλλά δεν θέλω 

Μπορεί να είναι από τα φάρμακα κορίτσι μου. Αχ αυτή η προγεστερόνη όλα τα κάνει.κολπικα τη βάζεις η από το στόμα την παίρνεις;

Just now, Jerina είπε:

Μπορεί να είναι από τα φάρμακα κορίτσι μου. Αχ αυτή η προγεστερόνη όλα τα κάνει.κολπικα τη βάζεις η από το στόμα την παίρνεις;

@Efinikolaou Ολα αυτα απο τα φαρμακα ειναι ναι εγω ειχα απιστευτα τσιμπηματα ακομα κ στο στηθος ηθελα και διαρροια αλλα ειχα κ δυσκοιλιωτητα οτι ναναι δηλαδη.Και γιατί δεν εκανες εξωσωματικη ; Εισαι  μικρή σε ηλικια για αυτο ε; Εμενα μου ειπε οτι δε θα πετυχω με σπερματεχγυση..

15 ώρες πρίν, Jerina είπε:

Την πίνω από το στόμα!! Utrogestan  των 200 ....συγγνώμη που αργω να απαντήσω!

15 ώρες πρίν, Nefeliap είπε:

@Efinikolaou Ολα αυτα απο τα φαρμακα ειναι ναι εγω ειχα απιστευτα τσιμπηματα ακομα κ στο στηθος ηθελα και διαρροια αλλα ειχα κ δυσκοιλιωτητα οτι ναναι δηλαδη.Και γιατί δεν εκανες εξωσωματικη ; Εισαι  μικρή σε ηλικια για αυτο ε; Εμενα μου ειπε οτι δε θα πετυχω με σπερματεχγυση..

Παλιό φάρμακο με μπερδεύει... Είμαι 31 και δεν έχω κανένα θέμα γονιμότητας αν εξαιρέσειςτις πολυκυστικες ..είπα πως αν δεν πετύχει τώρα, θα κάνω εξωσωματική..Καλά το στήθος δεν το ακουμπάω καν..

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Παλιό φάρμακο με μπερδεύει... Είμαι 31 και δεν έχω κανένα θέμα γονιμότητας αν εξαιρέσειςτις πολυκυστικες ..είπα πως αν δεν πετύχει τώρα, θα κάνω εξωσωματική..Καλά το στήθος δεν το ακουμπάω καν..

Καλημέρα!!!!

Όλα από τα ουτροτζεσταν είναι!! Ειδικά αν τα παίρνεις από το στόμα έχει πολλές παρενέργειες. Τι να κάνεις... υπομονή!!δεν πειράζει και εγώ αργώ να απαντήσω.

Just now, Jerina είπε:

Καλημέρα!!!!

Όλα από τα ουτροτζεσταν είναι!! Ειδικά αν τα παίρνεις από το στόμα έχει πολλές παρενέργειες. Τι να κάνεις... υπομονή!!δεν πειράζει και εγώ αργώ να απαντήσω.

Τζάμπα η χαρά μου δηλαδή Χαχαχαχαχ 

• Χαχα 1

5qPop3.png

2 ώρες πρίν, Efinikolaou είπε:

Θα πετυχει!  Στο ευχομαι!! Εισαι μικρή Και  δεν εχεις θεμα! Να πανε ολα καλα !!!!!

18 ώρες πρίν, Nefeliap είπε:

Θα πετυχει!  Στο ευχομαι!! Εισαι μικρή Και  δεν εχεις θεμα! Να πανε ολα καλα !!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Μακάρι!!!

Μεγάλη Παρασκευή θα κάνω το τεστ ...

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...