Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Cooker, τα ποσοστα ειναι περιπου 20-25%, αναλογα και με την ηλικια βεβαια (με τα αρνια κουρευομαι, που λεει κι η μανα μου). Αν δεν υπαρχουν σοβαρα προβληματα (σπερμα, ανατομια) ειναι λιγο παραπανω απο τη φυσικη συλληψη, λιγο παρακατω απο την εξωσωματικη. Η προσιτη τιμη της ομως, και η χαμηλη δοσολογια φαρμακων σου επιτρεπουν να κανεις τουλαχιστον 8 προσπαθειες στη θεση μιας εξωσωματικης! Ε, που θα παει πια; Για το αγχος καλη λυση ειναι ο βελονισμος, η γιογκα, η ομοιοπαθητικη, το κουτοχορτο (το τελευταιο σε μεγαλες δοσεις παρακαλω)! Γραψε πεθερες και συμπεθερες (σας διαβαζα χθες και μου γυρισε το ματι) και κοιτα την παρτη σου και τον αντρα σου! Με λιγη τσιπουροθεραπεια και επιλεκτικη κωφωση ολα γινονται ευκολοτερα!

Αχ,τι εκφραση ειναι αυτη καλε με τα αρνια και τα κουρεματα??Ξελιγωθηκα στα γελια!!:D:D:D

Με την σπερματεγχυση θα πρεπει να εχεις συνεχης παρακολουθηση απο το γιατρο??Δηλ....γινεται η διαδικασια,ειναι επιτυχης,μετα θα πρεπει να περνεις χαπια,ενεσεις κτλ..για την καλη εκβαση της εγκυμοσυνης περα απο τα γνωστα μιας φυσιολογικης συλληψης??

Δεν χρειαζομαι κουτοχορτο...ειμαι μια κουταμαρα απο μονη μου;)!

Α,δεν εχω θεμα με πεθερες και συμπεθερες...μια χαρα τα παμε και γελαμε!!!

Αχ,δεν πινω τσιπουρα!!!:(

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω εχω καψουρευτει το 'αν εισαι ενα αστερι' του Βερτη...Το εχω ξεφτιλισει συνεχεια αυτο ακουω!

εγω απο βερτη ακουγα τρελα το ( πωσ τολμας κ με σιγκρινεις) καθε μερα ολοι μερα :idea::idea:

τωρα πηρα κ εγω μια μπυριτσα!!!!!! μονη μου τα πινω μονη μου μεθαω !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγω απο βερτη ακουγα τρελα το ( πωσ τολμας κ με συκηρινεις) καθε μερα ολοι μερα :idea::idea:

τωρα πηρα κ εγω μια μπυριτσα!!!!!! μονη μου τα πινω μονη μου μεθαω !!!

Εγω δεν θα πιω αλλο γιατι θα σκασω...Αυριο παλι...Τελειωνει ο Αυγουστος ας τον χαρουμε οσο προλαβαινουμε γιατε μετα παλι ενεσεις,χαπια,υπερηχοι,βιταμινες,πρηστηκα δεν πρηστηκα....κλαφτα Χαραλαμπε!:D

Εγω δεν θα πιω αλλο γιατι θα σκασω...Αυριο παλι...Τελειωνει ο Αυγουστος ας τον χαρουμε οσο προλαβαινουμε γιατε μετα παλι ενεσεις,χαπια,υπερηχοι,βιταμινες,πρηστηκα δεν πρηστηκα....κλαφτα Χαραλαμπε!:D

ετσι ετσι εγω τωρα ξεκινησα να τα πινω δεν ειμαι κ συνιθισμενη στο ποτο φαντασου τι εχει να γινει !!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ετσι ετσι εγω τωρα ξεκινησα να τα πινω δεν ειμαι κ συνιθισμενη στο ποτο φαντασου τι εχει να γινει !!!!!

Εγω ειχα να βαλω αλκοολ στο στομα μου απο το Πασχα!Χθες με την πρωτη μπυρα ημουν σαν το παιδι της διαφημισης για οδοντοκρεμα!Σημερα το πηρα το κολαι ομως μετα την δευτερη αρχισα να χαζοφερνω :tongue:

Διαφημίσεις

Ανοιγω την τριτη μπυρα, ατελειωτο ειναι αυτο το πλυντηριο!

Cooker, παρακολουθηση εχεις μεχρι την ωορηξια και την σπερματεγχυση, μετα ειναι ολα απλα, σαν μια φυσιολογικη συλληψη! Τα αρνια κολανε στην ηλικια μου (43 κλεισμενα!), ποσο μωρακι εισαι ειπαμε; Βρε βαλτον κατω (πανω μαλλον, βοηθαει περισσοτερο) κι ασε τις υποβοηθουμενες! Η κουρσα μολις ξεκινησε! Το τσιπουρο ηταν συμβουλη γιατρου, το κρασακι ομως μαςε εδωσε μια σουπερ συλληψη! Ό,τι βολευεται καθεις!

Cooker, παρακολουθηση εχεις μεχρι την ωορηξια και την σπερματεγχυση, μετα ειναι ολα απλα, σαν μια φυσιολογικη συλληψη! Τα αρνια κολανε στην ηλικια μου (43 κλεισμενα!), ποσο μωρακι εισαι ειπαμε; Βρε βαλτον κατω (πανω μαλλον, βοηθαει περισσοτερο) κι ασε τις υποβοηθουμενες! Η κουρσα μολις ξεκινησε! Το τσιπουρο ηταν συμβουλη γιατρου, το κρασακι ομως μαςε εδωσε μια σουπερ συλληψη! Ό,τι βολευεται καθεις!

δεν πειραζει με κανεις παρεα κ εμενα !!!! ακομα την πρωτη πινω κ αρχιζω να κανω κεφαλι!!! χαχαχαχα!!!

Cooker καντε σεξ της σωστες μερες οπως σε λεει κ η γεωργια κ θα δεις θα ερθει χωρις να το καταλαβεις αν εισαι κιολας κατω απο 29 μια χαρα τοτε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μονο εγω ειμαι μπεκροκανατα; Θα φταιει το Μοναχο που σπουδασα (λεμε τωρα!). 6 Μπυρες καθε βραδυ επινα στα νιατα μου, τι να μου πουνε 3 τωρα;

Στα νειατα μου παραλιγο να με υιοθετησει εκεινος ο μαυρος κυριος που πετουσε τους φελους στο βαρελι μεχρι να ωριμασει το southern comfort :D

Νειατα ειμαστε ακομη απλα εχουμε εναν ιερο σκοπο γιαυτο ηρεμησαμε οχι πως ωριμασαμε κι εμεις σαν το ουισκι :tongue:

Eσυ εχεις παιδακι??

Εγω ειμαι 33!

Τον εβαλα κατω....ολους αυτους τους μηνες δεν κανω τιποτα αλλο απο το να λαδωνω και να λαδωνω...ξεπατωθηκα πια!!!:oops:

Θενκς παντως!!Φιλακια σε ολους!!Καλη δυναμη!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

Α ρε κουκλες, μ΄αρεσει πολυ αποψε!! tinkerbal!24, χανεις!!! Το Jack οριμαζε Evangeliapan μου, κι εμεις του κανουμε ακομα παρεα! (Εχει ενα Jack στα αφορολογητα εξω, συλλεκτικο, σκετη κολαση! στο επομενο ταξιδι μου θα φερω κι οποια πιστη....;))

Cooker μου, ετσι σε θελω, λαδωμα, λαδωμα, θα τον βρει τον δρομο! Εγκυμοσυνες ειχαμε γλυκεια μου (μετα απο 5 ως 7 χρονια προσπαθειων και αμετρητες εξετασεις), παιδακι δεν ειδαμε ακομα! Θα ΄ρθει ομως, ωριμαζει κι αυτο σαν το Jack!

maria papa, αρχισα να μπερδευω τα γραμματα! Και μ΄αρεσει!!!!

Α ρε κουκλες, μ΄αρεσει πολυ αποψε!! tinkerbal!24, χανεις!!! Το Jack οριμαζε Evangeliapan μου, κι εμεις του κανουμε ακομα παρεα! (Εχει ενα Jack στα αφορολογητα εξω, συλλεκτικο, σκετη κολαση! στο επομενο ταξιδι μου θα φερω κι οποια πιστη....;))

Cooker μου, ετσι σε θελω, λαδωμα, λαδωμα, θα τον βρει τον δρομο! Εγκυμοσυνες ειχαμε γλυκεια μου (μετα απο 5 ως 7 χρονια προσπαθειων και αμετρητες εξετασεις), παιδακι δεν ειδαμε ακομα! Θα ΄ρθει ομως, ωριμαζει κι αυτο σαν το Jack!

maria papa, αρχισα να μπερδευω τα γραμματα! Και μ΄αρεσει!!!!

χαχαχα!!! σωστηηηη!!!

καλο βραδυυυ!!!! φιλακια!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Η τριτη μπυρα ειναι απατη, μια ιρλανδεζικη που πηρε ο αντρας μου (τι να ξερει κι αυτος απο μπυρες; δυο φορες το χρονο πινει!), αλλα κανω την καρδια μου πετρα και θα την πιω (να μη μας μεινει!). Θελω μια βαυαρεζικη!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...