Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Just now, νικηαντωνια81 είπε:

Ναι ενώ μάλλον έπρεπε το πρωί αλλά το διάβασα μετά 

Σωστα!! Θελει πρωινα, τωρα που ειναι αρχη. Παρ ολα αυτα Μη τα εμπιστευεσαι, σου ειπα πρωτη κ δευτερη μερα αρνητικα μου εβγαιναν!! Κ εχεις πεντε εξι μερες ακομα!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@νικηαντωνια81 είναι πολύ νωρίς ακόμα.. Μην απογοητευεσαι! Εγώ αύριο θα ξαναμιλήσω με το νοσοκομείο γτ ήθελαν να δουν πρώτα τον φάκελο μου κ μου είπαν να τους πάρω αύριο.. Να κάνουμε τις εξετάσεις που απαιτούνται κ από τη νέα χρονιά να δούμε τι κ πως.. Για να μαι ειλικρινής χαίρομαι λίγο που θα ηρεμήσω κπς μήνες.. Δν ξέρω πόσο καιρό κάνεις να περάσεις κ από επιτροπή.. Έχετε καμιά ιδέα εσείς; 

@LeSou τι μου λες δν έχω υπομονή;; εδώ ξέρω κορίτσια που στο 8μηνο προσπαθειών άρχισαν τις σπερματεγχυσεις.. Μια χαρά υπομονή έχουμε! Να δω πότε θα εκτιμηθεί από το σύμπαν! :-P

• Μου αρέσει 1

Just now, Αγγελινα είπε:

@νικηαντωνια81 είναι πολύ νωρίς ακόμα.. Μην απογοητευεσαι! Εγώ αύριο θα ξαναμιλήσω με το νοσοκομείο γτ ήθελαν να δουν πρώτα τον φάκελο μου κ μου είπαν να τους πάρω αύριο.. Να κάνουμε τις εξετάσεις που απαιτούνται κ από τη νέα χρονιά να δούμε τι κ πως.. Για να μαι ειλικρινής χαίρομαι λίγο που θα ηρεμήσω κπς μήνες.. Δν ξέρω πόσο καιρό κάνεις να περάσεις κ από επιτροπή.. Έχετε καμιά ιδέα εσείς; 

@LeSou τι μου λες δν έχω υπομονή;; εδώ ξέρω κορίτσια που στο 8μηνο προσπαθειών άρχισαν τις σπερματεγχυσεις.. Μια χαρά υπομονή έχουμε! Να δω πότε θα εκτιμηθεί από το σύμπαν! :-P

Ε, εξαντλήθηκε πια... 

Κορίτσια μου καλημέρα !

αγγελινα μου εγω έκλεισα αυτήν την εβδομάδα ραντεβού για τον Ιανουάριο .

δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ο τόπος κατοικίας και πόσες υποψήφιες υπαρχουν. 

Κανε ένα τηλ 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Αγγελινα είπε:

θα σου ταξω να σου αγιογραφισω την Αγια υπομονη !!:wink::-P

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγώ νόμιζα ότι κανείς πλάκα . Είσαι αγιογράφος;

οχι καλε δεν κανω πλακα , οποιος μου ζηταει του κανω  ( χωρις χρηματα)  , ή οταν  θελω εγω να του κανω ενα δωρο , ναι αγιογραφω . αποφευγω να πουλαω , δεν μου πολυ παει .  δεν ειμαι και καλη σ αυτα .   στο προφιλ μου εχω βαλει μια νομιζω δηλαδη .

και εκτος αυτου ειμαι και στη δουλεια του αντρα μου , τι να προλαβω να κανω .

Χανιά μένω 

τα παιδια μας εχουν φαει ποτε θα παμε  κρητη.  εχω να ρθω 13 χρονια . οι γονεις μου στα χανια εμειναν 7 χρονια

στον ωραιοτερο νομο μενεις

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...