Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Αγγελινα είπε:

@νικηαντωνια81 εσύ αν θυμάμαι καλά έχεις ένα παιδάκι ή σε μπερδεύω με άλλη κοπέλα; πόσο καιρό προσπαθείτε κορίτσια; εσύ @Hope.2019 είσαι πιπίνι ακόμα! :-P

Εμεις προσπαθουμε 1μιση χρονο συνολικα. 4 μηνες με παρακολουθηση γιατρου λογω των προβληματων μου.

kJQgp2.png

@νικηαντωνια81 πολύ λυπάμαι κορίτσι μου! Έχεις όμως τον γιόκα σου! Κ είναι το πιο σημαντικό αυτό! @Tzelakiεσείς πόσο καιρό προσπαθείτε; εγώ δν ξέρω αν άφησα πολύ καιρο να πάει χαμένο.. Αλλά όλοι μου έλεγαν να περιμένω.. Δν ξέρω ρε κορίτσια αλλά φοβάμαι μήπως δν μπορέσω ποτέ να γίνω μανούλα.. Από τη μια λέω, τόσες κ τόσες μπόρεσαν κ από την άλλη λέω κ αν δε γίνει; 

Just now, Αγγελινα είπε:

@νικηαντωνια81 πολύ λυπάμαι κορίτσι μου! Έχεις όμως τον γιόκα σου! Κ είναι το πιο σημαντικό αυτό! @Tzelakiεσείς πόσο καιρό προσπαθείτε; εγώ δν ξέρω αν άφησα πολύ καιρο να πάει χαμένο.. Αλλά όλοι μου έλεγαν να περιμένω.. Δν ξέρω ρε κορίτσια αλλά φοβάμαι μήπως δν μπορέσω ποτέ να γίνω μανούλα.. Από τη μια λέω, τόσες κ τόσες μπόρεσαν κ από την άλλη λέω κ αν δε γίνει; 

Κοριτσι μου επειδη κι εγω σκεφτομαι πολλες φορες αρνητικα οτι δεν θα τα καταφερω οτι δεν ειναι γραφτο για μενα να γινω μανουλα.. Μη το ξανα πεις. Το λεω για να το ακουσω κι εγω. ΕΙμαστε στο 2019 κι ολες μα ολες μπορουμε να γινουμε μανουλες και θα γινουμε.

kJQgp2.png

@Hope.2019Είμαι κ από επαρχία.. Κ τα οικονομικά δν μας επιτρέπουν κ για κλινικές για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.. Οπότε κ αυτό είναι κτ που μας πάει πίσω.. Τεσπα.. Θα γίνει.. Εν τω μεταξύ οι πιο πολλές φίλες μου δν ήθελαν κ πολύ μωράκι κ όμως το έπιασαν στον αέρα.. Κ εγώ που το θέλω τόσο πολύ, έχω ταλαιπωρηθεί τόσο.. Χωρις να έχω κ έναν λόγο που δε συμβαίνει.. Όσο κ να χαίρομαι που έχω την υγεία μου, με τρώει αυτό το "ανεξήγητη" υπογονιμοτητα.. Βέβαια είναι αρκετά σύνηθες τα τελευταία χρόνια.. 

Διαφημίσεις

Αγγελινα μου κι εγω το βιωνω αυτο . Βλεπω παντου γυρω μου εγκυμοσυνες που δεν ηταν και οτι πιο επιθυμητο. Κι εμεις το παλευουμε. Αλλά λεω στον εαυτο μου δεν πρεπει να σκεφτεσαι αρνητικά γιατι θα ερθει και σε εσενα οταν ειναι η σωστη στιγμη. 

Θα σου πρότεινα να κοιταξει και σε δημοσιο μαιευτηριο για εξωσωματικη αλλα διαβαζω οτι εισαι επαρχια οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα βολευε. Ψαξτο κι ετσι ομως. 

kJQgp2.png

Ναι υπάρχει αλλά χωρίς να θέλω να τους υποτιμήσω, δν ξέρω αν γίνεται τόσο καλή δουλειά.. Εχουν πολύ κόσμο.. Μεγάλη αναμονή.. Που όλο αυτό λειτουργεί αρνητικά αφού πρέπει να σαι ήρεμος κτλ.. Τεσπα.. Θετική σκέψη είπαμε.. Νιώθω καλύτερα εδώ κ λίγη ώρα, γτ από χθες ένιωθα το κεφάλι μου μουδιασμένο.. Αντε να αδιαθετησω κιόλας να ηρεμήσω εντελώς! 

Διαφημίσεις

Να σου πω κάτι; Μην το σκέφτεσαι έτσι . Κι αυτοί είναι γνώστες εξωσωματικών υπάρχουν δηλ γυναικολόγοι ειδικοί σε αυτό και στα δημόσια νοσοκομεία . Και πάνε πολλές κοπέλες που αδυνατούν να πληρώσουν .

κανε μια επαφή η γνώμη μου και θα δεις θα τα καταφέρεις 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

@Αγγελινα μου προσπαθούμε ελεύθερα εδω και 4 χρόνια και φέτος μπήκαμε σε διαδικασία σπερματεγχυσης, είμαι κι εγώ 34,5. Για την εξωσωματικη σε νοσοκομειο κι εγώ δεν θα την απερριπτα, υπάρχουν κάποια δυνατά ονόματα που είναι σε νοσοκομεία και ταυτόχρονα σε κέντρα ιδιωτικά, δεν αλλάζει κάτι. Έχει γίνει κι αυτό εμπόριο... Δυστυχώς... Οπότε γι' αυτό (για τα 4 χρόνια) εγώ δεν ξέρω πόση υπομονή μπορεί να έχω πια... Και σαν πεισματικά ακούω όλο για εγκυμοσύνες και εύκολες. Και χαλιέμαι. Προς Θεού όχι για τα κορίτσια, για τα κορίτσια χαίρομαι πολύ, για μένα στεναχωριέσαι, που το θέλω τόσο πολύ και μου φαίνεται τόσο μακρινό. Δεν ελπίζω κορίτσια μου, δεν ελπίζω σε τίποτα, μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει ποτέ. Ναι, παίζει ρόλο η ψυχολογία, ναι, να μην αγχώνομαι αλλά δεν είναι κουμπάκι ρε γμτ να το πατήσω και να αλλάξω σκέψεις... 

Just now, νικηαντωνια81 είπε:

Κορίτσια εκανα τεστ κ εννοείται βγήκε αρνητικό. 

Όποτε απ τον καινούργιο χρόνο θα προσπαθήσουμε πάλι με εξωσωματική εννοείται. 

Το εκανες τωρα;;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...