Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Δεν έχω κάνει προσπάθεια σε δημόσιο και δεν γνωρίζω. Αλλά ναι 3 είναι οκ νομίζω ότι όλοι οι ιδιώτες ίδια άποψη έχουν. Εξαρτάται κ από το πρόβλημα βέβαια. Όποτε τώρα τι; Θα κανείς εξωσωματική; Εχεις αλλά επιλογή;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, νικηαντωνια81 είπε:

Δεν έχω κάνει προσπάθεια σε δημόσιο και δεν γνωρίζω. Αλλά ναι 3 είναι οκ νομίζω ότι όλοι οι ιδιώτες ίδια άποψη έχουν. Εξαρτάται κ από το πρόβλημα βέβαια. Όποτε τώρα τι; Θα κανείς εξωσωματική; Εχεις αλλά επιλογή;

Ναι μάλλον δν έχω.. Νομίζω πως θα χρειαστεί να περάσουν 2-3 μήνες μέχρι να περάσω επιτροπή κτλ.. Δν ξέρω ακριβώς πως πάει..Στο νοσοκομείο ξέρω πως θα μου πούνε πως από τη στιγμή που δν υπάρχει κπ θέμα, αν θέλω να κάνω κ αλλη.. Αλλά νομίζω πως δν αξίζει! Ήταν σίγουροι πως αυτή τη φορά θα πετύχαινε.. Ήταν κ όλοι οι γιατροί εκεί.. Ενώ την πρώτη φορά μου την έκανε ειδικευομενος.. Κ αυτή τη φορά μου είχαν μεταφέρει τη σιγουριά τους.. Τεσπα.. Δν πειράζει.. Δύο γνωστές μου, μετά από 2-3 αποτυχημένες σπερματεγχυσεις, τα κατάφεραν με φυσικό τρόπο .. (άρχισε να ξεπροβάλλει η αισιοδοξία).. :)

Ξέρεις κάτι; Ενας γιατρός καποια στιγμή μου είπε, αυτά τα πράγματα δεν είναι φιλολογία, δε σε νοιάζει το ταξίδι αλλά η Ιθάκη... Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι αυτό που θέλουμε. Δύσκολο, το ξέρω αλλά έτσι είναι.Κι εγώ δυστυχώς δεν έχω υπομονή... Κανε αυτό που πιστεύεις και νιώθεις καλύτερο για σένα... 

@LeSouπόσο καιρό προσπαθείς αν επιτρέπεται;; εγώ γενικά έχω υπομονή.. Περίμενα 3 χρόνια περιπου για την πρώτη μου σπερματεγχυση.. Ε! Δε νομίζω πως δν έδειξα υπομονή.. Κ περισσότερο θέλω να πάω στο επόμενο βήμα για να μη λειτουργήσει ο χρόνος εις βάρος μου.. Αν ήμουν κπ χρόνια μικρότερη, ίσως έδινα κ άλλο χρόνο.. 

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σας κορίτσια. Εγώ πηγα χθες για υπέρηχο. Ειχα κανει τις ενεσεις αν θυμαστε. Εχω μια βουλωμενη σαλπιγγα μετα απο χειρουργιο στην αριστερη οωθηκη η οποια ειναι και αρκετα μικροτερη σε μεγεθος λογω αυτου. Λοιπον, εχω ενα απο την αριστερη πλευρα που δεν μας κανει γτ ειναι κλειστη η σαλπιγγα και 3 απο δεξια! Εχω και πολλα μικρουλια απο δεξια αλλα δεν μας απασχολουν γτ αυτα δεν ειναι τα επικρατεστερα. Θα παω και αυριο για υπερηχο και μαλλον θα κανονισουμε σπερματεγχυση. Πως σας φαινεται ο αριθμος των ωαριων?

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Just now, νικηαντωνια81 είπε:

Καλημέρα. Μια χαρά κορίτσι μακαρι να προχωρήσουν κ να εχεις θετικό αποτέλεσμα .

Ευχαριστώ για την απάντηση! Εσυ ποτε περιμενεις αποτελεσμα? Καπου εδω κοντα δεν ειναι?

kJQgp2.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση! Εσυ ποτε περιμενεις αποτελεσμα? Καπου εδω κοντα δεν ειναι?

Σε μια εβδομάδα περιμένω περίοδο λογικά Τετάρτη 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...