Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 ώρες πρίν, Αγγελινα είπε:

Ναι πιθανότατα να έδειχνε κ σήμερα.. Αλλά δεν θέλω να πάω ρε γμτ.. Τα χάπια με ρίχνουν λίγο ψυχολογικά.. Είδα κ τη θερμοκρασία.. Κ λέω αντε ας πάω τη μέρα που μου είπαν.. Ναι γίνεται να μην κάνεις ωορρηξια κπν μήνα.. 

Κορίτσι έκανες χοριακη;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

@νικηαντωνια81 @Hope.2019 σας ευχαριστώ που με σκεφτήκατε! Πήγα πριν καμιά ώρα... Θα μου στείλουν το απόγευμα τα αποτελέσματα.. Δν ήθελα καθόλου να πάω είναι η αλήθεια.. Με έχουν ρίξει λίγο κ τα χάπια κ επειδή είδα κ τη θερμοκρασία νομίζω πως δν υπάρχουν ελπίδες.. Κ επειδή είμαστε κλειστή κοινωνία σήμερα κόλλησε το μυαλουδακι μου κ δν ήθελα να πάω πάλι για χοριακη.. Ξέρω βλακεια μου! Αλλα ετσι ένιωσα.. 

Εχεις την αποτυχία στο μυαλό σου Αγγελίνα 

οπως κ να έχει έπρεπε να πας και ότι είναι θα το μάθουμε το απόγευμα . Αν είναι αρνητική θα προσπαθήσεις κ πάλι . Αυτο ισχύει για όλες μας 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Αγγελινα είπε:

@νικηαντωνια81 @Hope.2019 σας ευχαριστώ που με σκεφτήκατε! Πήγα πριν καμιά ώρα... Θα μου στείλουν το απόγευμα τα αποτελέσματα.. Δν ήθελα καθόλου να πάω είναι η αλήθεια.. Με έχουν ρίξει λίγο κ τα χάπια κ επειδή είδα κ τη θερμοκρασία νομίζω πως δν υπάρχουν ελπίδες.. Κ επειδή είμαστε κλειστή κοινωνία σήμερα κόλλησε το μυαλουδακι μου κ δν ήθελα να πάω πάλι για χοριακη.. Ξέρω βλακεια μου! Αλλα ετσι ένιωσα.. 

Αγγελίνα μου μη στεναχωριεσαι απο τώρα. Περιμενε γιατι μπορει να ειναι θετικο το αποτελεσμα. Αλλά ακομα και μην ειναι μη σε παιρνει απο κατω. Θα προσπαθησουμε μεχρι να πετυχουμε το πολυποθητο. Θα τα καταφερουμε ολες σιγουρα.

kJQgp2.png

@Hope.2019 γενικά είμαι αισιόδοξη από τη φύση μου.. Αλλά πάντα πριν τη χοριακη χάνω το θάρρος μου.. Είναι η τρίτη! Σίγουρα παίζουν τον ρόλο τους κ τα χάπια.. Με το που τα σταματαω επανέρχομαι..! Τεσπα.. Μου τα έστειλαν τελικά κιόλας! Είναι αρνητική.. Δν ξέρω τώρα πως θα κινηθούμε.. 

Just now, Αγγελινα είπε:

@Hope.2019 γενικά είμαι αισιόδοξη από τη φύση μου.. Αλλά πάντα πριν τη χοριακη χάνω το θάρρος μου.. Είναι η τρίτη! Σίγουρα παίζουν τον ρόλο τους κ τα χάπια.. Με το που τα σταματαω επανέρχομαι..! Τεσπα.. Μου τα έστειλαν τελικά κιόλας! Είναι αρνητική.. Δν ξέρω τώρα πως θα κινηθούμε.. 

Λυπαμαι κοριτσι μου. Ναι σιγουρα παιζουν ρολο τα χαπια. Εγω κανω ενεσεις τωρα και ειμαι καπως! Μη στεεναχωριεσαι. Μιλα με το γιατρο σου αν  μπορει να σου ωσει εξηγηση γιατι μπορει να μην τα καταφερνετε με σπερματεγχυση και αναλιγως πρατεις. 

kJQgp2.png

Just now, Αγγελινα είπε:

Θα σε ακολουθήσω κι εγω σε λίγες μέρες μα κι εγω δεν ελπίζω σε κάτι θετικό .

οταν μιλήσεις με τον γιατρό σου πες μας.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

@Αγγελινα μην στεναχωριέσαι,  καθε εμπόδιο μας κανει πιο δυνατους και θα ειναι η ωραιότερη έκπληξη οταν ερθει!! 

Ουτε κι εγω ήμουν τυχερή αυτό το μήνα!! Μόλις χθες αδιαθετησα και απο αύριο ξεκινώ και πάλι τα serpafar!!! 

Καλή μας επιτυχία κι εύχομαι η επόμενη προσπαθεια να ναι για ολες μας η τυχερη!!!

Εε.. Σήμερα μπορώ να μαι λιγο πεσμένη..μου το επιτρέπω! Από αύριο θα ηρεμήσω.. Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες! Αύριο θα μιλήσω με τον γιατρό.. Αλλά δν έχω ακόμα στο μυαλό μου τι θέλω να κάνω.. 

@Αγγελινα θα τα καταφέρεις κορίτσι μου! Όλες θα τα καταφέρουμε! Εμείς μάλλον θα την κάνουμε από βδομάδα αλλά επειδή το αγόρι μου μάλλον έχει μια φλεγμονή δεν ελπίζω σε πολλά... 

• Μου αρέσει 1

Επειδή πηγαίνω σε δημοσιο νοσοκομειο δν είναι τόσο απλό.. Ουσιαστικά εγώ θα πάρω την απόφαση.. Αυτοί σου λένε ότι νομίζεις.. Η γιατρος μου εκτός νοσοκομείου θεωρεί ότι είναι αρκετές 3 σπερματεγχυσεις.. Δν ξέρω.. Θα αφήσω τις μέρες να περάσουν κ θα δω.. Θα πάρω ένα τηλ αύριο κ στο νοσοκομείο βέβαια.. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...