Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, νικηαντωνια81 είπε:

Καλημέρα .

για την ένεση ρώτησε είπε η lesou εγω δεν εκανα βασικά. 500€; Αρκετά γαμωτο 

Η ένεση γίνεται για καλό συγχρονισμό. Ο γιατρός μου τη θεωρεί απαραίτητη. Κοστίζει 40€, αλλά συνταγογραφείται και η συμμετοχή είναι ανάμεσα σε 8 και 10€. Σ' εμάς η διαδικασία κόστισε 300€ σε μεγάλη κλινική της Αθήνας. 150€ για την επεξεργασία του σπέρματος και 150€ η αμοιβή του γιατρού.

@Αγγελινα πως αισθάνεσαι τώρα που πλησιάζουν οι μέρες?? Νιώθεις τίποτα?

Εγώ κορίτσια από σήμερα εχω συμπτώματα περιόδου. Πρηξιμο στο στήθος και ήπια ενόχληση σαν να περιμενω περίοδο... 

Διαφημίσεις

@νικηαντωνια81 την Δευτέρα που πήγα στον ντοκ και διαπίστωσε οτι η ωορρηξία είχε πραγματοποιηθεί,  μου είπε ότι ολα θα δειξουν σε δύο εβδομάδες.  Ούτε μία δεν εχει περάσει ακόμη. Κανονικά, ειμαι στην 21 μέρα, με κύκλο περίπου 32 ημερών. 

Όλα είναι πιθανά... αλλά δεν θελω να ερθει αυτήηηηή...!!!!

Ααααντεεε!! Δυο βδομαδες ε??? Υπομονη τι να πω!!

Εμενα πάντως το στήθος μου παει να εκραγεί σήμερα...

Βέβαια είχα κ στο παρελθόν σε καποιον αλλο κύκλο ανάλογα συμπτώματα, χωρις ευχάριστη κατάληξη όμως..

Ελπίζω αυτή τη φορά να είναι προάγγελος χαρμόσυνων!!!

Διαφημίσεις

@Tzelaki εμένα σε 6 μέρες θα δείξει! Παιρνω κ τα utrogestan (προγεστερόνη) οπότε δν τα πιστεύω τα συμπτώματα, επειδή ουσιαστικά είναι η ορμόνη της εγκυμοσύνης .. Κ εδώ που τα λέμε δν τα δίνω κ πολύ σημασία πλέον (όσο μπορώ βέβαια) γτ πολλούς μήνες με ξεγελασαν! Ωστόσο, το στήθος το νιώθω κάπως γεμάτο/σφιχτό χωρίς να πονάει όμως.. Έχω πρήξιμο στην κοιλιά(+δυσκοιλιοτητα) .. Κ με πονάνε πολύ τα κόκαλα.. Το τελευταίο πρώτη φορά μου συμβαίνει.. Πίστευα ότι κρυωσα αλλά δε νομίζω.. Κ με πονάνε πολύ εδώ κ 4 μέρες.. Δν ξέρω βέβαια αν συγκαταλεγεται στα συμπτώματα εγκυμοσύνης.. Με πιάνει μια νευρικότητα όσο πλησιάζουν οι μέρες.. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σας κορίτσια.

Να κάνω κάποιες ερωτήσεις?

Εγω έχω μια κλειστή σάλπιγγα και το σπέρμα μας είναι πολύ καλό.  Κάνω κάθε μηνα οωρρηξια απλά βλεπουμε αν γινεται απο την ανοιχτη πλευρα. Το παρακολουθω ενα τριμηνο με γυναικολογο αλλα προσπαθω συνολικα 1μιση χρονο. Γενικα εχω εικονα πολυκυστικων , οχι το συνδρομο. Μαλλον εχω και καποιο θεμα με την οωρρηξια γιατι αν και  κανω οωρρηξια , περιοδος μου ερχεται παντα στις 11μερες μετα και για αυτο το λογο παιρνω και utrogestan και λιγο μου τραβαει το κυκλο

Αυτο το μηνα κανω τις Puregon για να αυξησουμε τις πιθανοτητες για πιο πολλα ωοθηλακια αλλα και πιο ποιοτικη οωρρηξια και προγραμματισμενη επαφη.

Θα παω την Τεταρτη να με δει πως εχω ανταποκριθει. Το ΣΚ σκεφτομουν σοβαρα μηπως εκανα σπερματεγχυση μιας που τρυπιεμαι που τρυπιεμαι μηπως αυξησουμε τις πιθανοτητες κα το ειπα στο γιατρο μου . Θα παω την Τεταρτη και αναλογα τις εξετασεις βλεπουμε. 

Αρχικα να ρωτησω αν εχει κανει καμμια σας τις ενεσεις ξερει αν δημιουργουν πονοκεφαλους? Γιατι με εχουν πεθανει αυτες τις μερες.

Θα ηθελα τη γνωμη σας κι αν πιστευεται οτι αυξανονται οι πιθανοτητες με τις ενεσεις και τη σπερματεγχυση. Θα το συζητησω και με το γιατρο βεβαια γιατι το εχουμε παει βημα-βημα προς το παρόν. 

kJQgp2.png

@Hope.2019 δν τις ξέρω αυτές τις ενέσεις.. Αλλά πιστεύω πως η σπερματεγχυση βοηθάει έστω κ λίγο παραπάνω από τη φυσική σύλληψη μιας κ γίνεται ακριβώς τη στιγμή που πρέπει κ το σπερμα μπαίνει μέσα στη μήτρα..δν έχει να διανύσει δλδ κπ απόσταση.. Ή να βρει κπ εμπόδιο.. Τωρα αν γίνει η γονιμοποίηση είναι δικό του θέμα βέβαια! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...