Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Just now, Tzelaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Λοιπόν χθες ο υπέρηχος έδειξε ότι έσκασαν εν τέλει δύο ωοθυλάκια!

Το τρίτο βέβαια το κυστικό παρέμεινε και γενικά θα το παρακολουθούμε.

Πλέον, είμαι στην αναμονή...Σε δύο βδομάδες θα δείξει...!! 

Μου είπε ότι έχει ελπίδες, αλλά το ποσοστό επιτυχίας είναι 30%, άρα να μην απογοητευτώ αν έρθει περίοδος.

Να έχουμε όλες μας καλά νέα αυτή τη φορά! 

Ένα θετικότατο τεστ κύησης και μία όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Το εύχομαι για όλες μας! 

Μπράβο tzelaki μακάρι να το τσακώσατε το bebe

Just now, Αγγελινα είπε:

@Tzelaki μακάρι.. Φαντάζομαι θα έφυγες με ένα μεγάλο χαμόγελο από τον γιατρό σου! Εμένα θα φανεί σε 8 μέρες.. Αλλά δε νιώθω τπτ.. Θα μου πεις είναι μάλλον νωρίς.. Απλά ψάχνω συμπτώματα κ δν τα βρίσκω.. Γενικά κρατάω μικρό καλάθι.. Ετσι κ αλλιώς δε θέλω κ πολύ για να πάρουν τα μυαλά μου αέρα! Καλή επιτυχία μας λοιπόν κ πάλι!!! 

Αγγελίνα καλά κανείς. Ότι είναι να γίνει θα γίνει 

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές αλλά και την θετική σας ενέργεια!! Μακάρι ολες να γιορτάζουμε Χριστούγεννα με μπεμπε στις κοιλιτσες μας!

Η αλήθεια είναι οτι χάρηκα με την ελπίδα που μου εδωσε ο ντοκ, αλλά κραταω κι εγω μικρό καλάθι,  μην φαω τα μουτρα μου!! 

Μακάρι να έρθουν ευχάριστα σε όλες μας!!

@Αγγελινα μακάρι να είσαι έγκυος κι ας μην το καταλάβεις,  να ειναι περίπατος ολη η εγκυμοσύνη σου!!! Είμαστε μαζι σου, σου στέλνουμε χαμόγελα και θετική ενέργεια!!!

Ενημέρωνέ μας!!!!

• Μου αρέσει 1

@Tzelaki λες αυτό να είναι εε;Ε.. Νομίζω ότι έτσι κ αλλιώς δε φαίνεται κτ από την πρώτη εβδομάδα! Αντε ο, τι είναι να γίνει, ας γινει! Ευχαριστώ για την θετική ενέργεια κ ανταποδίδω!!! 

• Μου αρέσει 1

@Tzelaki ααααχ αυτό με τα Χριστούγεννα πόσες φορές το έχω κάνει εικόνα... Μακάρι! @Αγγελινα μου στο εύχομαι ολόψυχα κορίτσι μου. Εγώ έχω στιγμές που πέφτω πολύ ψυχολογικά... Φοβάμαι ότι δεν θα στα καταφέρω... 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, LeSou είπε:

@Tzelaki ααααχ αυτό με τα Χριστούγεννα πόσες φορές το έχω κάνει εικόνα... Μακάρι! @Αγγελινα μου στο εύχομαι ολόψυχα κορίτσι μου. Εγώ έχω στιγμές που πέφτω πολύ ψυχολογικά... Φοβάμαι ότι δεν θα στα καταφέρω... 

Μην πέφτεις θα τα καταφέρεις σίγουρα 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Κορίτσια γύρισα. Έγινε η διαδικασία όλα πήγαν καλά τώρα αποφασίζει η φύση. 

Με το καλό κορίτσι μου!!! Εύχομαι μια υψηλή χοριακουλα!!! 

2 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Ότι γίνει Αγγελίνα μου δεν θα σκάσω . 

Εννοειται ότι το σκέφτομαι κ μου τη δίνει αλλά προσπαθώ να το αποβάλλω 

Εννοείται ό, τι γίνει! Δε θα πεθάνουμε κιόλας!!!απλά κάνουμε ο, τι καλύτερο μπορούμε κ περιμένουμε.. Χωρίς να γίνει εμμονή ιδέα! 

Διαφημίσεις

Αθήνα μένεις; Κι εδώ 350 κοστίζει. Μου έκοψε 100€ να ναι καλά και πλήρωσα 250

Just now, LeSou είπε:

Εμένα μου είπε 300 με 350. Βέβαια δεν ξέρω αν μέσα σε αυτό είναι και η ένεση η οποία δεν έχω ιδέα πόσο έχει... 

Ε δε νομίζω να είναι extra η ένεση 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

9 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Κορίτσια πόσο σας κόστισε η σπερματέγχυση;

Εγώ την έκανα σε δημόσιο νοσοκομείο κ κόστισε 80€..την ενεση που κάνουμε για να σκάσει το ωοθηλακιο εννοείς; δν είναι ακριβη.. Πάντως στη μοναδική κλινική που υπάρχει εδώ κοντά κ ρώτησα μου είπαν 500€..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...