Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δεν είχα μπει όλη μέρα και είχα μια αγωνία για εσένα!μπράβο βρε κορίτσι μου συγχαρητήρια!!μιλαμε φανταστικό νούμερο...καλούς διπλασιασμους και μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!🥰

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!❤️ Να σε ρωτήσω.. εσύ τι χοριακή είχες 9η μέρα.. και ποια εβδομαδα-μερα είδες δευτερο-τριτο σάκο? (Στην πρώτη εγκυμοσύνη εγώ είχα 481 την 9η μέρα, 1523 την 11η, και δεύτερο σάκο είδα 6 εβδομάδων) Αλλά ήξερα εξαρχής ότι δεν θα προχωρήσει το ένα μωρό.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

@LeSou αντε με το καλό! Πάμε με καλή ψυχολογία κ όλα θα γίνουν..εμενα μου φέρνουν πολλές ζαλάδες τα utrogestan κ νιώθω λίγο κομμένη.. Τα ματάκια μου κλείνουν συνέχεια.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια καλή εβδομάδα.

εγω έχω υπέρηχο πάλι σμρ όποτε αύριο ή μεθαύριο θα γίνει η σπερματέγχυση .

γενικά δεν πιστεύω στην σπερματέγχυση αλλά ποτέ δεν ξέρεις 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλή ευτυχία και σε σένα @νικηαντωνια81!

Εγώ επίσης εχω ραντεβού το βράδυ για υπέρηχο!! Να δουμε τι εγινε με τα ωοθυλάκια που ειχα. Θυμίζω οτι ειχαμε ενα κυστικο κι ενα στα 16χιλ που μας εδινε ελπιδα γονιμοποίησης.  Εγω αγωνία... και θα ηθελα να μαθω καλά νέα....

Just now, Tzelaki είπε:

Καλή ευτυχία και σε σένα @νικηαντωνια81!

Εγώ επίσης εχω ραντεβού το βράδυ για υπέρηχο!! Να δουμε τι εγινε με τα ωοθυλάκια που ειχα. Θυμίζω οτι ειχαμε ενα κυστικο κι ενα στα 16χιλ που μας εδινε ελπιδα γονιμοποίησης.  Εγω αγωνία... και θα ηθελα να μαθω καλά νέα....

Ναι κορίτσι το θυμάμαι αλλά τώρα τι ακριβώς θα κάνετε δεν κατάλαβα;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Βασικά είχαμε το σχήμα serpafar-ovitrelle και προγραμματισμένες επαφές.  Δημιουργήθηκαν 2 εν τέλει ωοθυλάκια, που το ένα ηταν περίπου 2,5 εκ. και εγινε κυστικο. Το αλλο ηταν 16 χιλ την τελευταία φορά. 

Σήμερα θα δουμε αν πραγματοποιήθηκε ωορρηξία και αν μεγάλωσε και πόσο το κυστικο. 

Διαφημίσεις

Just now, Tzelaki είπε:

Βασικά είχαμε το σχήμα serpafar-ovitrelle και προγραμματισμένες επαφές.  Δημιουργήθηκαν 2 εν τέλει ωοθυλάκια, που το ένα ηταν περίπου 2,5 εκ. και εγινε κυστικο. Το αλλο ηταν 16 χιλ την τελευταία φορά. 

Σήμερα θα δουμε αν πραγματοποιήθηκε ωορρηξία και αν μεγάλωσε και πόσο το κυστικο. 

Α οκ κατάλαβα. Νόμιζα ότι θα κάνατε σπερματέγχυση όποτε εντάξει μακάρι να πήγαν όλα καλά 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Just now, νικηαντωνια81 είπε:

Γιατί δεν έχουμε και άριστο σπερμα. 

Οκ έχει βελτιωθεί αλλά δεν ξέρω είμαι αρνητική γενικά . Είναι και η ψυχολογία ξέρεις περίεργη .

Από άποψη ψυχολογίας το καταλαβαίνω αλλά μωρέ μην το βλέπεις έτσι. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις επιτυχίας και γιατί όχι και η δική σου; 

@νικηαντωνια81 γτ να μην ελπίζεις;; αν δν έχουμε κ την ελπίδα, πάει χαθήκαμε.. Εκτός αν δν ελπίζεις για να προφυλαχθεις, από τυχόν απογοήτευση.. @Tzelaki πως πήγε ο υπέρηχος;;; εγώ κορίτσια δε νιώθω απολύτως τπτ.. Ούτε είμαι αισιόδοξη, ούτε απαισιόδοξη.. Δν ξέρω.. Ισως να ναι κ από φόβο να νιώσω το οτιδήποτε 

Καλημέρα κορίτσια! 

Λοιπόν χθες ο υπέρηχος έδειξε ότι έσκασαν εν τέλει δύο ωοθυλάκια!

Το τρίτο βέβαια το κυστικό παρέμεινε και γενικά θα το παρακολουθούμε.

Πλέον, είμαι στην αναμονή...Σε δύο βδομάδες θα δείξει...!! 

Μου είπε ότι έχει ελπίδες, αλλά το ποσοστό επιτυχίας είναι 30%, άρα να μην απογοητευτώ αν έρθει περίοδος.

Να έχουμε όλες μας καλά νέα αυτή τη φορά! 

Ένα θετικότατο τεστ κύησης και μία όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Το εύχομαι για όλες μας! 

@Tzelaki μακάρι.. Φαντάζομαι θα έφυγες με ένα μεγάλο χαμόγελο από τον γιατρό σου! Εμένα θα φανεί σε 8 μέρες.. Αλλά δε νιώθω τπτ.. Θα μου πεις είναι μάλλον νωρίς.. Απλά ψάχνω συμπτώματα κ δν τα βρίσκω.. Γενικά κρατάω μικρό καλάθι.. Ετσι κ αλλιώς δε θέλω κ πολύ για να πάρουν τα μυαλά μου αέρα! Καλή επιτυχία μας λοιπόν κ πάλι!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...