Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Καλή χρονιά κοπέλα μου και το 2025 να σου φέρει αυτό που επιθυμείς! Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού στην γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου που σε ενδιαφέρει και να αναφέρεις τον λόγο. Απο εκεί θα σου πουν αν αναλαμβάνουν ή όχι. Εκτός αν ξέρεις κάποιον γιατρό δημοσίου που να έχει και ιδιωτικό ιατρείο έξω οπότε πας εκεί κατευθείαν και τον πληρώνεις απλά θα σου βρει χειρουργείο σε δημόσιο. Καλη τύχη γιατί τα δημόσια νοσοκομεία είναι λίγο μια ανακατωσούρα. 

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλησπέρα χρονια πολλά σε όλους. Καλό και τυχερό το 2025 ❤️

Συγνώμη αλλά αυτό είναι κουλό. Απομονώνουν τα βακτήρια ; Πως ; Στο είπε αυτό το πράγμα ο γιατρός; Τι είναι το βακτήριο; Τσιμπούρι ή ψείρα να το περνούν με τσιμπίδα και να το απομακρύνουν; 

Συγγνώμη που γέλασα μου φάνηκε τόσο αστείο θα το χρησιμοποιώ στο εργαστήριο και θα χαζογελαω 🤭

Πάντως κ εμείς για μικρόβιο έχουμε κάνει αγώνα και ειδικά για πυρετό (γιατί ο άντρας μου αρρωσταίνει εύκολα κ κάνει πυρετό υψηλό) έχουμε χάσει μήνες! Συγκεκριμένα με βιταμίνες και αντιβιώσεις έφτιαξε την μορφολογία και την κινητικότητα που είναι τα χαρακτηριστικά που επιλέγουν στην μικρογονιμοποίηση.

Καλή χρονιά σε όλες μας με υγεία και επιτυχία στις προσπάθειες μας!!!! ❤️❤️❤️

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εμένα @Αγγελινα μου δεν ειναι προγραμματισμένη επαφή, ειναι σπερματέγχυση..

νομιζω οτι αυτο που λες δεν ισχυει..το σπερμα παει στην μήτρα και απο εκει οποία ωοθηκη σου εχει ωάριο θα απελευθερωθεί και θα συναντήσει το σπερμα..ας με διορθώσει κάποια που ξερει καλυτερα, με κάθε επιφύλαξη σου απάντησα!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Αγγελινα είπε:

Δε νομίζω πως δίνουν στις προγραμματισμένες επαφές.. Αλλά γενικά κάθε γιατρός ακολουθεί διαφορετικό πρωτόκολλο! Οπότε ας ελπίσουμε ότι κτ ξέρουν.. 

Η ανησυχία μου σας φαίνεται βλακεια ε; πώς κόλλησε έτσι το άτιμο το μυαλουδακι μου; 

Όχι βρε, εμεις για σπερματεγχυση πάμε. Απλώς την πρώτη φορά παρακολουθούσαμε το ωάριο με υπέρηχο και επειδή έπεσε Σαββατοκύριακο έσκασε και δεν προλάβαμε να κάνουμε σπερματέγχυση πριν από αυτό όμως πάλι μετά από κάθε υπέρηχο μου έλεγε και είχαμε προγραμματισμένες επαφές

7 ώρες πρίν, Αγγελινα είπε:

Δε νομίζω πως δίνουν στις προγραμματισμένες επαφές.. Αλλά γενικά κάθε γιατρός ακολουθεί διαφορετικό πρωτόκολλο! Οπότε ας ελπίσουμε ότι κτ ξέρουν.. 

Η ανησυχία μου σας φαίνεται βλακεια ε; πώς κόλλησε έτσι το άτιμο το μυαλουδακι μου; 

Κάποιοι δίνουν. Ένα πρωτόκολλο που μου προταθηκε, αλλά δεν το ακολούθησα και μάλιστα έφυγα τρέχοντας από εκείνον το γιατρό ήταν serpafar για 5 ή 6 μήνες με προγραμματισμένες επαφές (μέρες 11, 13, 15), αν δεν πετύχουμε σπερματέγχυση ή σπερματεγχύσεις και περίπου στο χρόνο από εκείνη την επίσκεψη να πηγαίναμε σε εξωσωματική. Γι αυτό το γιατρό δεν έχω ξακαθαρίσει ακόμα αν ήταν κορυφαίος ή απαράδεκτος. Έχω αντιφατικά συναισθήματα.

Αλλά η κλομιφαίνη που υπάρχει στα serpafar λεπταίνει το ενδομήτριο. Επομένως, χρειάζεται παρακολούθηση και δε μπορούμε να την παίρνουμε για πολύ καιρό. Στο γιατρό που είμαι τώρα πήρα κλομιφαίνη για ένα μήνα (συγκεκριμένες μέρες του κύκλου), έκανα σπερματέγχυση, απέτυχα, μου είπε να αφήσω τον οργανισμό μου να ξεκουραστεί για ένα μήνα και μετά πήρα femara, αντι-οιστρογόνα, άλλη δραστική ουσία, πιο δυνατά. Τη συνέχεια δεν την ξέρω ακόμα. Θεωρώ ότι αυτή είναι μία πιο προσεχτική προσέγγιση και νιώθω ασφαλής εκεί που είμαι τώρα όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

Just now, Troia είπε:

Κάποιοι δίνουν. Ένα πρωτόκολλο που μου προταθηκε, αλλά δεν το ακολούθησα και μάλιστα έφυγα τρέχοντας από εκείνον το γιατρό ήταν serpafar για 5 ή 6 μήνες με προγραμματισμένες επαφές (μέρες 11, 13, 15), αν δεν πετύχουμε σπερματέγχυση ή σπερματεγχύσεις και περίπου στο χρόνο από εκείνη την επίσκεψη να πηγαίναμε σε εξωσωματική. Γι αυτό το γιατρό δεν έχω ξακαθαρίσει ακόμα αν ήταν κορυφαίος ή απαράδεκτος. Έχω αντιφατικά συναισθήματα.

Αλλά η κλομιφαίνη που υπάρχει στα serpafar λεπταίνει το ενδομήτριο. Επομένως, χρειάζεται παρακολούθηση και δε μπορούμε να την παίρνουμε για πολύ καιρό. Στο γιατρό που είμαι τώρα πήρα κλομιφαίνη για ένα μήνα (συγκεκριμένες μέρες του κύκλου), έκανα σπερματέγχυση, απέτυχα, μου είπε να αφήσω τον οργανισμό μου να ξεκουραστεί για ένα μήνα και μετά πήρα femara, αντι-οιστρογόνα, άλλη δραστική ουσία, πιο δυνατά. Τη συνέχεια δεν την ξέρω ακόμα. Θεωρώ ότι αυτή είναι μία πιο προσεχτική προσέγγιση και νιώθω ασφαλής εκεί που είμαι τώρα όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

Χωρίς να μαι ειδική μου φαίνονται πολλοί οι 6 μήνες σερπαφαρ.. Γτ σε περίπτωση που δν πετύχει θα πάρει κπς κ αλλά χάπια για τη σπερματεγχυση κ αν μετά χρειαστεί κ εξωσωματική αλλά τόσα κ εκεί.. Εγώ έκανα έναν κύκλο με κλομιφαινη κ προγραμματισμένες επαφές αλλά μου δημιούργησε κύστη.. Οπότε μετά είπαμε για femara κ σπερματεγχυση.. Ελπίζω να είναι η τρίτη κ η τυχερή! Αν δν είναι δν έχω σκεφτεί ακόμα πως θα κινηθώ μετά.. 

Διαφημίσεις

Just now, Αγγελινα είπε:

Χωρίς να μαι ειδική μου φαίνονται πολλοί οι 6 μήνες σερπαφαρ.. Γτ σε περίπτωση που δν πετύχει θα πάρει κπς κ αλλά χάπια για τη σπερματεγχυση κ αν μετά χρειαστεί κ εξωσωματική αλλά τόσα κ εκεί.. Εγώ έκανα έναν κύκλο με κλομιφαινη κ προγραμματισμένες επαφές αλλά μου δημιούργησε κύστη.. Οπότε μετά είπαμε για femara κ σπερματεγχυση.. Ελπίζω να είναι η τρίτη κ η τυχερή! Αν δν είναι δν έχω σκεφτεί ακόμα πως θα κινηθώ μετά.. 

Κι εγώ μόνη μου άρχισα να το ψάχνω και κατέληξα να φύγω από το συγκεκριμένο γιατρό τρέχοντας. Όσοι παρακολουθούν τα posts μου, θα έχουν καταλάβει ότι είμαι δύσπιστος άνθρωπος και προτιμάω να το ψάχνω πολύ υπέρ της δικής μου ασφάλειας και υγείας. Νομίζω ότι αν το είχα κάνει, θα έφτανα στην οποιαδήποτε σπερματέγχυση ή εξωσωματική με κατεστραμμένο ενδομήτριο. Κάπως συνδέονται τα κομμάτια του παζλ αναφορικά με posts που διαβάζω για πρόβλημα στο ενδομήτριο από τα φάρμακα με τον καιρό...

Καλημέρα κορίτσια, εμένα παντως ο γιατρός μου που μου έδωσε το σερπαφαρ και κάναμε σπερματέγχυση μου ειπε οτι γενικά χαπια/ένεση/σπερματέγχυση το πολυυυ 3 φορές θα κανω!!!και αυτο ίσως οχι σε συνεχόμενους κύκλους..(ελπίζω να ειναι η πρώτη μαι τελευταία βέβαια Παναγια μου)τι να πω, το θεμα ειναι να σε κάνει να τον εμπιστεύεσαι και να νιώθεις σίγουρη οτι και να ακολουθήσεις! :)

@Troia είμαι κ εγω πολύ δυσπιστη.. Δν ήμουν έτσι απλά τελικά κατάλαβα πως πολλοί γιατροί, δν ξέρουν βασικά πράγματα.. Θα μου πεις τα ξέρεις εσύ;; κ όμως έχει τύχει να διορθώσω γιατρό, χωρίς να σημαίνει ότι έχω κ τις super γνώσεις.. Αλλά όσο μπορώ ενημερώνομαι.. Ας πούμε εδώ κ 2-3 μήνες προσέχω πολύ κ τη διατροφή μου.. Που διαβάσω πως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.. Κ όμως κανένας δε μου είπε να προσέχω τι τρώω.. Ισως επειδή δν έχω παραπανίσια κιλά.. (5-6 να έχω αλλά οκ δν είναι πρόβλημα).. Ο δείκτης μάζας μου είναι στο φυσιολογικό.. @Silviiεγώ μετά από κάθε σπερματεγχυση παίρνω το "ρεπό" μου για ένα μήνα.. Για να ξεκουραστώ κ σωματικά κ ψυχολογικά.. 

Just now, Αγγελινα είπε:

@Troia είμαι κ εγω πολύ δυσπιστη.. Δν ήμουν έτσι απλά τελικά κατάλαβα πως πολλοί γιατροί, δν ξέρουν βασικά πράγματα.. Θα μου πεις τα ξέρεις εσύ;; κ όμως έχει τύχει να διορθώσω γιατρό, χωρίς να σημαίνει ότι έχω κ τις super γνώσεις.. Αλλά όσο μπορώ ενημερώνομαι.. Ας πούμε εδώ κ 2-3 μήνες προσέχω πολύ κ τη διατροφή μου.. Που διαβάσω πως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.. Κ όμως κανένας δε μου είπε να προσέχω τι τρώω.. Ισως επειδή δν έχω παραπανίσια κιλά.. (5-6 να έχω αλλά οκ δν είναι πρόβλημα).. Ο δείκτης μάζας μου είναι στο φυσιολογικό.. @Silviiεγώ μετά από κάθε σπερματεγχυση παίρνω το "ρεπό" μου για ένα μήνα.. Για να ξεκουραστώ κ σωματικά κ ψυχολογικά.. 

Μπράβο παιδιά @Αγγελινα και @Silvii, αυτό θέλω να πω. Κι εμένα ο γιατρός που είμαι τώρα αυτή την προσέγγιση έχει. Συντηρητικά και βήμα-βήμα και πάντα να αφήνουμε τον οργανισμό μας να ξεκουράζεται. Τώρα, για τη διατροφή που είπες, Αγγελίνα, έχεις πάει σε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής; Το θέμα του δείκτη μάζας σώματος και της διατροφής δεν είναι καθόλου, μα καθόλου ασήμαντο. Δεν ξέρω αν όλες μας πρέπει να επισκεπτόμαστε απαραίτητα ενδοκρινολόγο απαναπαργωγής σε συνεργασία με το γυναικολόγο μας. Εγώ έπρεπε να κάνω, γιατί έχω θυρεοειδίτιδα hashimoto. Αλλά πρέπει να είσαι σε συγκεκριμένα όρια αναφορικά με το δείκτη μάζας σώματος, ούτε πάνω, ούτε κάτω από το όριο. Και για το θέμα της διατροφής, ίσως να χρειαστεί να κάνεις. Δες post που έκανα πριν λίγες μέρες για τις καμπύλες ζαχάρου και ινσουλίνης, καθώς και το χθεσινό μου post για την κινέζικη ιατρική. Το ενδιαφέρον είναι ότι κάπου συγκλίνουν στο τέλος της ημέρας οι απόψεις του ενδοκρινολόγου αναπαραγωγής  μου και της ολιστικής ιατρού μου! Επειδή το θέμα με τις εναλλακτικές θεραπείες είναι ταμπού στην Ελλάδα, το πιο απλό είναι να διαβάσει κανείς το βιβλίο "It all starts with the egg". Εξηγεί πολλά και για τη διατροφή και την ποιότητα των ωαρίων.

@ΑγγελιναΜπορείς να μου στείλεις με προσωπικό μήνυμα το όνομα του γυναικολόγου σου;

12 ώρες πρίν, Silvii είπε:

Εμένα κορίτσια δεν μ έδωσε utrogestan..δεν ήξερα οτι παίρνουν γιατι μεχρι να κανω την σπερματέγχυση δεν ειχα διαβάσει σχετικά..μετα όσο διάβαζα έβλεπα οτι οι περισσότερες αν οχι όλες εχουν πάρει... :/ θα δείξει, τι να πω :) 

Ούτε εμένα μου έδωσε. Ούτε εγώ το ρώτησα. Έχω καλή προγεστερόνη και μου έχει πλέον κερδίσει και την εμπιστοσύνη ο γιατρός, οπότε ας κάνω ό,τι μου λέει. Έχει τη φιλοσοφία "less is more" την οποία έχω κι εγώ.

Μόλις επέστρεψα από τον γιατρό.  Το κυρίαρχο ωοθυλακιο τελικά δεν έσπασε με αποτελεσμα να φτασει στα 25χιλ και να γινει κυστικο. Μεγάλωσε ωστόσο ένα απο τα υπόλοιπα, στα 16χιλ κι αυτό μας δίνει κ πάλι ελπίδα γονιμοποίησης σε αυτόν τον κύκλο. 

Αποτελεσμα: συνεχίζω τις προγραμματισμένες επαφές (αν ο αντρούλης αντέχει!) για σήμερα και αύριο και ραντεβού παλι τη Δευτέρα στο γιατρό να το δουμε...

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Αγγελινα είπε:

@Tzelaki δε θυμάμαι.. Είχες κάνει ενεσουλα;; μια χαρά είναι κ το 16αρι.. Δώσε καμία βιταμίνη στον σύζυγο κ απόλαυσε το! ;-)

Ναι, ειχα κάνει ένεση τη Δευτέρα!! Δεν ξέρω πως θα μπορουσα να ενισχύσω τον αντρουλη να ανταπεξέλθει!! Δωστε τα φώτα σας κι όλα τα μυστικά σας!!!

@Tzelaki μόνο προσπάθησε να μη του μεταδωσεις άγχος.. Από εκεί κ πέρα όπως σας βγει.. Δυστυχώς τον σεξ με το ρολόι δν είναι κ το πιο διεγερτικό αλλά τι να κάνουμε;;; 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, LeSou είπε:

Λοιπόν κοριτσάκια αδιαθετησα οπότε μετράμε μέρες κύκλου και πάλι! Θα πάρω αύριο τον ντοκ να μου πει ποτέ να πάω για υπέρηχο. 

Με το καλό!! Μακάρι να έχεις άμεση επιτυχία!!!! Περιμένουμε  ενημέρωση!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...