Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλησπέρα!!

τι κάνει το βασουλίνι και το μωράκι του???

υπήροχη η Κρήτη το ομολογώ αλλά βρε κοριτσάκι μου..έπρεπε να ρθείς και λίγο πιο κάτω να σε δούμε και εμείς..

τώρα που είσαι στη κρήτη..ρίξε μπόλικη μπεμπεδόσκονη να φτάσει και εδώ κάτω...

αχου του πολύ ωραία κοριτσάκι μου..θα περιμένουμε νέα ε???μην μας ξεχάσεις!!!

για τα ποσοστά επιτυχίας έχουμε κάνει μια λίστα και μπορείς από εκεί να πάρεις κάποιες πληροφορίες..όμως να έχεις υπόψη σου , ότι όλες έχουμε τα μικροπροβληματάκια μας..δεν είναι μόνο το άγχος που μας έχει οδηγήσει σε αυτή τη μέθοδο..

ο γιατρός σου έχει προτείνει αυτή τη μέθοδο?

έχετε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις?

προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα έχει σίγουρα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας και σίγουρα έχει μεγαλύτερα από τη φυσική σύλληψη!!Αυτά ότι άλλο θες ρώτα!!:) :)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για τα ποσοστά επιτυχίας έχουμε κάνει μια λίστα και μπορείς από εκεί να πάρεις κάποιες πληροφορίες..όμως να έχεις υπόψη σου , ότι όλες έχουμε τα μικροπροβληματάκια μας..δεν είναι μόνο το άγχος που μας έχει οδηγήσει σε αυτή τη μέθοδο..

ο γιατρός σου έχει προτείνει αυτή τη μέθοδο?

έχετε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις?

προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα έχει σίγουρα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας και σίγουρα έχει μεγαλύτερα από τη φυσική σύλληψη!!Αυτά ότι άλλο θες ρώτα!!:) :)

Που ειναι η λιστα???

Η γιατρος μου δεν βλεπει να εχω καποιο θεμα,απλα μου τονισε αν εχω αγχος παιδι δεν θα δω και μου το υπογραφει!

Απο μονη μου σκεφτηκα και κοιταξα για πληροφοριες για αυτη την μεθοδο....!

Τωρα,βεβαια δεν εχουμε κανει και πολλες εξετασεις...μονο ορμονολογικο ελεγχο,κολπικο υπερηχο και ενα παπ...τιποτα αλλο.

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

αυτή είναι η λίστα μας..το ποσοστό επιτχίας δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικό..όμως όλες έχουμε τα θεματάκια μας..

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

21. deni..29: 16 Αυγούστου

Ποσοστό: 5/20

πόσο καιρό προσπαθείτε?

καλό είναι να κάνετε ένα σπερμοδιάγραμμα και σαλπιγγογράφημα.

τώρα για το άγχος δεν ξέρω τι να πω..αγχώνομαι για τα πάντα...επηρεάζει σίγουρα όλες τις μεθόδους..γενικά πρέπει να είμαστε χαλαρές και αισιόδοξες..

όλες θα γίνουμε μάνες...τώρα το πότε και το πως είναι άγνωστο.. :)

1533345xcnw09g7xt.gif

αυτή είναι η λίστα μας..το ποσοστό επιτχίας δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικό..όμως όλες έχουμε τα θεματάκια μας..

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

21. deni..29: 16 Αυγούστου

Ποσοστό: 5/20

πόσο καιρό προσπαθείτε?

καλό είναι να κάνετε ένα σπερμοδιάγραμμα και σαλπιγγογράφημα.

τώρα για το άγχος δεν ξέρω τι να πω..αγχώνομαι για τα πάντα...επηρεάζει σίγουρα όλες τις μεθόδους..γενικά πρέπει να είμαστε χαλαρές και αισιόδοξες..

όλες θα γίνουμε μάνες...τώρα το πότε και το πως είναι άγνωστο.. :)

Οχι πολυ...απο τον Ιουνιο!!

Αλλα ειμαι αγχωδης τυπος...το χαζο!!:D

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Οχι πολυ...απο τον Ιουνιο!!

Αλλα ειμαι αγχωδης τυπος...το χαζο!!:D

Κοριτσάκι μου, είναι πολύ μα πολύ νωρίς που ξεκίνησες να αγχώνεσαι..

χαλάρωσε, ξέχνα τα όλα..να χαρείς τον έρωτα σου με τον άντρα σου..και σύντομα θα είσαι εγκυούλα....

ότι σε επηρεάζει και σε αγχώνει για το συγκεκριμένο θέμα απόφευγέ το ..τώρα είναι και καλοκαιράκι απολαυσέ το..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου, είναι πολύ μα πολύ νωρίς που ξεκίνησες να αγχώνεσαι..

χαλάρωσε, ξέχνα τα όλα..να χαρείς τον έρωτα σου με τον άντρα σου..και σύντομα θα είσαι εγκυούλα....

ότι σε επηρεάζει και σε αγχώνει για το συγκεκριμένο θέμα απόφευγέ το ..τώρα είναι και καλοκαιράκι απολαυσέ το..

Ναι το ξερω οτι ειναι πολυ νωρις.Απλα ολοι στο σοι μου επιασαν παιδι απο τον πρωτο μηνα κιολας...και με πηρε λιγο το παραπονο!!!

jN12p3.png

maria papa, για Χαλκιδικη ετοιμαζομαστε, πρωτο ποδι χαμηλα, αναμεσα σε Μολα Καλυβα και Σκιωνη. Ειναι ενοικιαζομενα πανω στη θαλασσα με ωραιο κηπο και ιντερνετ. Ελπιζω να ειναι καλη η παραλια, γιατι ο δικος μου δεν εχει σκοπο να ξεπαρκαρει για μια βδομαδα!!!

Καναρινι, το αγαπησα πολυ το πετρινο, εχει εξαιρετικους δασκαλους. Δεν ξερω στα χρονια σου πως ηταν, παντως σημερα ευχαριστως θα εστελνα το παιδι μου εκει, κι ας ειναι τοσο παλιο το κτηριο! Ο Νικος πηγε 10 μερες διακοπες! Εγω αν εκανα τη δουλεια του θα φρικαρα!! Να μη μπορεις να φυγεις ενα ταξιδακι ολο το χρονο!!! Τι να τα κανω τα λεφτα αν δε μπορω να ταξιδευω;;;; Χαπια δε μπορω να παρω γιατι κανουν κυστες! Απο κακη συνενοηση με τον παλιο μου γυναικολογο επαιρνα κλομιφαινη επι 9 μηνες!!!! Το ανωτερο επιτρεπτο ειναι 6, υπαρχουν χοντροι κινδυνοι για άλλα! Εγω κατεληξα διπλωμενη στον πονο με κατι κυστες σαν πορτοκαλια, οποτε δεν ξαναδοκιμαζω!!! Ο Νικος δε ρισκαρει να μου δωσει, εξαλλου λεπταινουν και το ενδομητριο κι αυτο δεν το θελουμε!!

Cooker, τα ποσοστα ειναι περιπου 20-25%, αναλογα και με την ηλικια βεβαια (με τα αρνια κουρευομαι, που λεει κι η μανα μου). Αν δεν υπαρχουν σοβαρα προβληματα (σπερμα, ανατομια) ειναι λιγο παραπανω απο τη φυσικη συλληψη, λιγο παρακατω απο την εξωσωματικη. Η προσιτη τιμη της ομως, και η χαμηλη δοσολογια φαρμακων σου επιτρεπουν να κανεις τουλαχιστον 8 προσπαθειες στη θεση μιας εξωσωματικης! Ε, που θα παει πια; Για το αγχος καλη λυση ειναι ο βελονισμος, η γιογκα, η ομοιοπαθητικη, το κουτοχορτο (το τελευταιο σε μεγαλες δοσεις παρακαλω)! Γραψε πεθερες και συμπεθερες (σας διαβαζα χθες και μου γυρισε το ματι) και κοιτα την παρτη σου και τον αντρα σου! Με λιγη τσιπουροθεραπεια και επιλεκτικη κωφωση ολα γινονται ευκολοτερα!

Vasulini, μια ομορφη εγκυμοσυνη και με το καλο το μωρο! Εισαι το φωτεινο μας παραδειγμα, με λιγη ξενοιασιά ολα γινονται!!!!

Λοιπον εγω αντι να ετοιμαζομαι, το ΄ριξα στις μπυριτσες και τα γαριδακια!! μιαμ-μιαμ! Παω ν΄ανοιξω και τα πατατακια τωρα, τα πραγματα θα τα φτιαξω αυριο!!

Ρε συ Cooker, αν πιασαν απ΄τον πρωτο μηνα να τις στειλουμε να παιξουν με τη Σιλα!! Μονο στα τούρκικα συμβαινουν κατι τετοια! Εμεις ειμαστε Ευρωπαιες, θελουμε το χρονο μας!

Ρε συ Cooker, αν πιασαν απ΄τον πρωτο μηνα να τις στειλουμε να παιξουν με τη Σιλα!! Μονο στα τούρκικα συμβαινουν κατι τετοια! Εμεις ειμαστε Ευρωπαιες, θελουμε το χρονο μας!

Αληθεια λεω:(!Και η νυφη μου και η αδερφουλα μου!

jN12p3.png

maria papa, για Χαλκιδικη ετοιμαζομαστε, πρωτο ποδι χαμηλα, αναμεσα σε Μολα Καλυβα και Σκιωνη. Ειναι ενοικιαζομενα πανω στη θαλασσα με ωραιο κηπο και ιντερνετ. Ελπιζω να ειναι καλη η παραλια, γιατι ο δικος μου δεν εχει σκοπο να ξεπαρκαρει για μια βδομαδα!!!

τελεια μακαρι να πηγαινα κ εγω διακοπες!!! δεν πειραζω εγω παω καθε μερα για μπανακι στην πλακα εχει τελεια θαλασσα!!!!

κ τωρα ακουω καψουροτραγουδα!!!!! πλουταρχος τρελενομαιι!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Για την σπερματεγχυση προϋποθεση ειναι το σπερμοδιαγραμμα και η σαλπιγγογραφια. Αλλα αν πεις σε οποιοδηποτε γυναικολογο να τα κανετε, ενω προσπαθεις μονο απο τον Ιουνιο, θα σε μουτζωσει (και δικαιως νομιζω)!!! Βαλτον κατω τωρα καλοκαιριατικα, πιειτε δυο μπυριτσες και δωστου να καταλαβει! Παρε αν θες και τεστακια ωορηξιας για τον χρονικο προσανατολισμο. Οι πιθανοτητες καθε μηνα ειναι μία στα 4 ή στα 5, μην αγχωνεσαι! Τωρα αν οι αλλες ειναι απ΄το κουνελοσογο, τι να κανουμε, δεν τραβαμε με την πρωτη το λοττο! Χαρειτε τις "τελετες γονιμοτητας" και μεχρι τα Χριστουγεννα ελα να μας πεις τα νεα σου!

maria papa, Πλουταρχο, ε; Κι εγω τον παω! Ειμαι στη δευτερη μπυριτσα, τουρνα θα φυγω αυριο!!! Περιμενω να τελειωσει το τελευταιο πλυντηριο και πινω μπυρες, πινω μπυρες... 3 μπανια εχω κανει ολο το καλοκαιρι, αυριο δε θα βγαινω απο τη θαλασσα! Νυχτερινα μπανια θελει το μωρο μου (Cooker, ακους;), κι εγω ποτε χατηρι δεν του χαλασα!

maria papa, Πλουταρχο, ε; Κι εγω τον παω! Ειμαι στη δευτερη μπυριτσα, τουρνα θα φυγω αυριο!!! Περιμενω να τελειωσει το τελευταιο πλυντηριο και πινω μπυρες, πινω μπυρες... 3 μπανια εχω κανει ολο το καλοκαιρι, αυριο δε θα βγαινω απο τη θαλασσα! Νυχτερινα μπανια θελει το μωρο μου (Cooker, ακους;), κι εγω ποτε χατηρι δεν του χαλασα!

αυτη εισαι ετσι σε θελω δευτερη πατριδα !!! σε εστειλα π.μ δες το

πω πω καψουρα ο ατιμος αλλα δεν πινω ρε γαμωτο λες να πιω καμια μπυριτσα μονη μου?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

georgia μου διακοπουλες ε?Να περασεις τελεια!

Εμεις αυτο το Σαββατοκυριακο δεν ξεπορτισαμε για θαλασσα λογω καιρου.Πηραμε την μικρη και πηγαμε βολτιτσες στο cosmos,στην Περαια,ηπια και εγω τις μπυριτσες μου εφαγα και τα τυρογαριδακια μου εβαλα σιγουρα 2 κιλα σε 2 μερες!Να περασετε καλα και να γυρισετε ανανεωμενοι!

Vasulini μου τσικουδια και μπεμπεδοσκονη για μενα :P σου ευχομαι εχεις τελεια εγκυμοσυνη!

Κοριτσια το αγχος δεν ωφελησε ποτε κανεναν.Χαλαρα και με πιστη και ολα θα γινουν!

Σας φιλω!

τελεια μακαρι να πηγαινα κ εγω διακοπες!!! δεν πειραζω εγω παω καθε μερα για μπανακι στην πλακα εχει τελεια θαλασσα!!!!

κ τωρα ακουω καψουροτραγουδα!!!!! πλουταρχος τρελενομαιι!!!

Εγω εχω καψουρευτει το 'αν εισαι ενα αστερι' του Βερτη...Το εχω ξεφτιλισει συνεχεια αυτο ακουω!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...