Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Silvii είσαι ένα βήμα πιο μπροστά εσύ!! Μακάρι να μας ανακοινωσεις γρήγορα τα ευχάριστα!!!

@LeSou σε ευχαριστώ! Επίσης!!!

Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά μπήκα σε διαδικασία λήψης ορμονών  με σερπαφαρ και ένεση και εχω μεγάλη αγωνία!! Μακάρι η μέθοδος αυτή να φέρει την ευτυχία!!!!!

(Μεταξύ μας... λειτουργεί και αφροδισιακά!χαχαχα!!!)

• Μου αρέσει 1

@Tzelaki αντε βουρ στο ψητό κορίτσι μου! Εύχομαι να είστε τυχεροί! @Silvii καλή επιτυχία κ σε σένα! Εγώ αύριο θα κάνω την σπερματεγχυση..!@LeSou αποκλείεται να μην αδιαθετησεις;; εύχομαι τα καλύτερα σε όλες ρε κορίτσια! Θα τα καταφέρουμε!! Είμαι σίγουρη! 

• Μου αρέσει 1

@Αγγελινα μακάρι να ναι η πρώτη και η τυχερή!! Η τύχη του πρωτάρη που λένε!! Με το καλό να γίνει η σπερματέγχυση και να έχεις ευχάριστα!!!!

Μακάρι όλες μας να μπούμε στην περίοδο Χριστουγέννων με την χαρά στις κοιλίτσες μας!!!

Διαφημίσεις

Η  @Αγγελινα θα κάνει την 3η σπερματέγχυση @Silvii .

Απλά της ειχα απαντήσει για μένα που μου ευχήθηκε να πάνε ολα καλά. 

Για μένα ειναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω βοηθεια. Τη βοήθεια σερπαφαρ-ένεσης και προγραμματισμένων επαφων.

Εύχομαι σε ολες μας να έχουμε επιτυχία και να μην αδιαθετήσουμε...... μην ερθει αυτή η κακιά η κοκκινοσκουφιτσα!!

Να μάθουμε τα ευχάριστα άμεσα!!!

Ας ειναι η τελευταία φορα για όλες μας!!! 

Εγω @Tzelaki σερπαφαρ-ένεση-σπερματέγχυση!!! Η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να το αφήσω μονο με επαφές..ένιωθα περισσότερη σιγουριά με την σπερματέγχυση μιας και μπήκα στην διαδικασία χαπιών και ένεσης!!!

οτι ειναι καλύτερο και λειτουργικό στην κάθε μια μας!!! 

Ολες με ενα θετικότερο νέο εύχομαι :)

• Μου αρέσει 1

Μακάρι ρε κορίτσια! Εγώ πήρα femara, έκανα ενεση ovitrelle κ από σήμερα ξεκινάω τα utrogestan.. Είχε πολύ κόσμο κ ταλαιπωρηθηκαμε αλλά δν πειράζει.. Μακάρι να ήταν η τελευταία! 

• Μου αρέσει 2

@Αγγελινα επειδη δεν κάναμε σπερματεγχυση αλλά προγραμματισμενες επαφες όσο παρακολουθούσαμε το ωάριο δε νομίζω κάτι να πετύχαμε αν και ο ντοκ δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο. Έχω όμως και όλα τα συμπτώματα της αδιαθεσίας οπότε δεν βάζω στο μυαλό μου αυτή την πιθανότητα. Μακάρι ρε κορίτσια να τα καταφέρουμε όλες! 

Διαφημίσεις

Εμένα κορίτσια δεν μ έδωσε utrogestan..δεν ήξερα οτι παίρνουν γιατι μεχρι να κανω την σπερματέγχυση δεν ειχα διαβάσει σχετικά..μετα όσο διάβαζα έβλεπα οτι οι περισσότερες αν οχι όλες εχουν πάρει... :/ θα δείξει, τι να πω :) 

Εε.. Μπορείς να ρωτήσεις.. Εγώ δν έχω αφήσει κανένα ερώτημα του αναπάντητο! Κοινώς τους έχω πρήξει! :-D Ρε κορίτσια μια βλακεια τριγυρνάει στο μυαλό μου.. Τα ωάρια μου ήταν από την δεξιά ωοθήκη.. Κ όταν μου έβαλαν το σπερμα ένιωσα πόνο από την αριστερή πλευρά κυρίως..λέτε να μπέρδεψαν τις μεριές;; ή απλά έχει κολλήσει το κεφαλάκι μου; κ το σκέφτηκα μετά αλλιώς θα ρωτούσα! 

Καλα ναι και γω ολα τα ρωτάω! Αν το ήξερα θα είχα ρωτήσει σιγουρα!!!

απλα επειδη κάθε μερα παιρνω τηλ και για κατι και επειδη τον ρωτησα και αυτόν και την μαία αν πρεπει να πάρω κατι κτλ κτλ θεωρώ ουι απλα δεν πρεπει για να μην μ ειπαν!!!  Τι να πω, υπομονή και βλέπουμε

Just now, LeSou είπε:

Κι εμένα δε θα μου δώσει χάπια... Καλό είναι αυτό τώρα; 

Δε νομίζω πως δίνουν στις προγραμματισμένες επαφές.. Αλλά γενικά κάθε γιατρός ακολουθεί διαφορετικό πρωτόκολλο! Οπότε ας ελπίσουμε ότι κτ ξέρουν.. 

Η ανησυχία μου σας φαίνεται βλακεια ε; πώς κόλλησε έτσι το άτιμο το μυαλουδακι μου; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...