Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ναι κι εγώ για σπερματέγχυση . Θα προσπαθήσουμε με φυσικό αρχικά να δει το σπερμα το οποίο έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με 5 χρόνια πριν . Αν είναι οκ θα προχωρήσουμε αλλιώς πάλι εξωσωματική 

δεν αγχώνομαι καθόλου καθότι έχω παιδί 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αα.. Πολύ ωραία!! Κ πολύ βασικό το ότι έχεις παιδάκι.. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ αγχώνομαι πλεον..Κ ας μην έχω παιδάκι! δν ξέρω γτ.. Απλά ηρεμησα..θα κάνω την τριτη σπερματεγχυση αν όλα πάνε καλά την Τετάρτη! 

On 9/11/2019 at 1:51 ΜΜ, Silvii είπε:

Καλημέρα κορίτσια, Troia εχουμε παει σε ειδικό ουρολόγο με ειδίκευση  σε θέματα ανδρικής υπογονιμότητας, μας ειπε οτι ειναι ολα φυσιολογικά αλλα στα κατώτερα φυσιολογικά δηλαδή μια κινητικότητα της τάξεως του 40-45% είχαμε..

επειδη ομως τυχαίνει η δουλεια μου να εχει πολλα ταξίδια και αυτα τα 2 χρονια που προσπαθούμε δεν ξερω και πόσες φορές να εχουμε πετύχει τις γόνιμες μέρες μου μας συμβούλεψε ο γυναικολόγος μου να κάνουμε μια σπερματέγχυση γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθεί λιγο με το θεμα μωρού....

απλα διαβάζω πολλα για την σπερματέγχυση και βλεπω οτι και ζευγάρια που δεν είχαν καποιο σοβαρό θεμα δεν πέτυχε και αυτο με άγχωσε λιγο και με έκανε να συζητήσω μαζι σας λιγο το θεμα :) 

ελπιζω να σας κάλυψα λιγο!!! LeSou, ευχαριστω για την συμπαράσταση :) 

Μια χαρά είναι η κινητικότητα και μάλιστα, όπως είδες κι εσύ, με την επεξεργασία που κάνουν, όντως βελτιώνεται. Τη σύσταση την έκανα, γιατί καμία φορά δίνουν συμπληρώματα διατροφής, που βελτιώνουν κι άλλο τις τιμές. Προφανώς έχετε κάνει ό,τι χρειάζεται.

Εμείς εδώ ερχόμαστε μετά το γιατρό σας, αλλά όντως η σπερματέγχυση έχει μικρό ποσοστό επιτυχίας, λίγο μεγαλύτερο από τη φυσική σύλληψη.

Αλλά εδώ δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα παθολογικό πρόβλημα, ούτε καν η κινητικότητα κατά τη γνώμη μου, και απλώς θέλετε να πετύχετε τον κατάλληλο συγχρονισμό. Φαντάζομαι ότι γι' αυτό, όπως θα σας είπε ο γιατρός σας, είναι η ενδεδειγμένη λύση.

Διαβάζοντας εδώ θα δεις ιστορίες ανθρώπων με ουσιαστικά και ενίοτε σοβαρά προβλήματα. Δεν χρειάζεται να ταυτίζεσαι με αυτά. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Πληροφοριακά, επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά, και χωρίς καμία διάθεση να γίνω δυσοίωνη, δεν υπάρχει σε όλες τις περιπτώσεις υπογονιμότητας διάγνωση του αιτίου που προκαλεί το πρόβλημα. Ένα ποσοστό, αν δεν κάνω λάθος, περίπου 30% των περιπτώσεων, δεν μαθαίνει ποτέ την αιτία του προβλήματος. Για παράδειγμα, η ενδομητρίωση διαγιγνώσκεται με λαπαροσκόπηση, είναι πολύ εξεζητημένο όμως να οδηγηθεί μία γυναίκα εκεί, και ως εκ τούτου καταχωρείται στις περιπτώσεις ανεξήγητης υπογονιμότητας. Και λέγεται ότι σε αυτές τις περιπτώσεις η εξωσωματική έχει καλύτερα αποτελέσματα, οπότε πολλές γυναίκες πετυχαίνουν έτσι και δεν το διερευνούν περαιτέρω. Όμως να αισθάνεσαι τυχερή που ο γιατρός σου είχε εξαρχής αυτή την κλιμακωτή προσέγγιση. Προσωπικά έψαξα πολύ να βρω γιατρό με τέτοια νοοτροπία. Πολύς κόσμος έχει ακούσει (ακόμα και από γυναικολόγους) τη φράση κλισέ "η σπέρματέγχυση δεν πετυχαίνει ποτέ", αλλά αν αρχίσουμε να το συζητάμε το θέμα, πάντα μαθαίνουμε για ζευγάρια που πέτυχαν έτσι. Κι αν αυτές οι περιπτώσεις είναι λιγότερες από εκείνες της εξωσωματικής, ίσως να είναι επειδή οι γιατροί αποτρέπουν τον κόσμο από το να δοκιμάσει και τους παραπέμπουν κατευθείαν σε εξωσωματική. Σου τα λέω αυτά για να καταλάβεις πώς δημιουργείται ο  "μύθος" περί μη επιτυχίας των σπερματεγχύσεων που ανέφερες παραπάνω.

Επειδή έψαξα πολύ μέχρι να βρω το γιατρό που έχω τώρα, θα με ενδιέφερε να μάθω το όνομα του γιατρού που σε παρέπεμψε κατευθείαν εκεί. Δε νομίζω ότι επιτρέπεται να το γράψεις εδώ, καλύτερα να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία, όπως και σε όλους όσους προσπαθούν.

Καλημέρα κορίτσια!!!

• Silvii καλή επιτυχία!!! Εύχομαι να έχεις σύντομα ευχάριστα!!
  • Καλή επιτυχία και σε σένα Αγγελίνα!! Περιμένω τα νέα σου από τον σημερινό υπέρηχο!!

Κι εγώ έχω υπέρηχο, το βραδάκι όμως! Ενδεχομένως να μου γίνει και η ένεση απόψε.

Δεν θα κάνω σπερματέγχυση όμως, απλά προγραμματισμένη επαφή.

Έχω μεγάλη αγωνία... ελπίζω όλα να πάνε καλά! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 32 λεπτά , Αγγελινα είπε:

Αα.. Πολύ ωραία!! Κ πολύ βασικό το ότι έχεις παιδάκι.. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ αγχώνομαι πλεον..Κ ας μην έχω παιδάκι! δν ξέρω γτ.. Απλά ηρεμησα..θα κάνω την τριτη σπερματεγχυση αν όλα πάνε καλά την Τετάρτη! 

Εύχομαι να είστε τυχεροί ,να τα καταφέρετε με την πρώτη προσπάθεια .

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! 

@Troia σου έστειλα μήνυμα!!!

χαιρομαι που διαβάζω οτι δεν έχετε άγχος εγω απο την αλλη όσο περνούν οι μέρες αγχώνομαι κάπως!!! Ελπίζω όλες να τα παμε τελεια :) 

Just now, LeSou είπε:

Καλησπερες! Εγώ στην αναμονή, να αδιαθετησω για να ξεκινήσουμε πάλι παρακολούθηση αλλά αυτή τη φορά θα μου δώσει ένεση, δε θα περιμένουμε, οπότε είμαι λίγο κάπως... 

Στην αναμονή όλες λοιπόν. Άντε να δούμε τι θα απογίνουμε 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

@LeSou βάζεις το παπάκι μπροστά από το όνομα.. Λοιπόν τα σημερινά μου νέα είναι τα εξής.. Έχω 2 ωάρια.. Ένα 18αρι κ ένα 15αρι.. Ενδομητριο 7..κ Τετάρτη θα κάνω τη σπερματεγχυση.. Αργότερα θα κάνουμε την ενεσουλα μας.. Ετσι ώστε Τετάρτη πρωί να μαι έτοιμη.

Σε αυτές που είπαν ότι αγχώνονται.. Ειλικρινά από τον τέταρτο πέμπτο μην προσπαθειών, αγχωνομουν.. Στεναχωριομουν.. Δν ήθελα να μπλέξω κ με χάπια κ τέτοιες διαδικασίες.. Γενικά δν τα πήγαινα κ καλά με τους γιατρούς.. Τελικά πέρασαν κοντά στα 3 χρόνια.. Κ τι καταλαβα;; τίποτα! Αποφάσισα ότι θα μπω στο χορό κ θα χορεψω.. Κ ο, τι είναι να γίνει ας γινει! Εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ.. Κ μεταξύ αυτών είναι κ το να είμαι αισιόδοξη! Δν ξέρω πως έγινε.. Απλά έγινε το κλικ στο κεφάλι μου! 

Καλημέρα κορίτσια! 

Λοιπόν χθες στον υπέρηχο, είδαμε ένα ωοθυλάκιο που ήταν περίπου 17χιλ.

Υπήρχαν επίσης και τα υπόλοιπα που είχαμε δει στην αρχή, ήταν πολύ μικρότερα όμως κι ο γιατρός, μου είπε ότι εκείνα δεν έχουν ελπίδες γενικά οπότε τα αγνοούμε.

Έκανα και την ενεσούλα μου χθες και τώρα  θα έχουμε προγραμματισμένες επαφές.

Προγραμματίσαμε να ξαναπάω στο γιατρό την Πέμπτη πάλι, να δούμε αν όντως έσκασε το αυγουλάκι.

Αυτά από εμένα...:)

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...