Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Just now, Tzelaki said:

Είναι πολύ νωρις ακομη να συζηταμε το πληθος. Χθες ημουν στην 7η μέρα του κύκλου και μονο το ενα απο αυτά εδειχνε καπως μεγαλύτερο.  Γι αυτό θα πάω παλι τη Δευτέρα. Να δουμε ποσα ειναι τότε.  Και να ελέγξουμε αν είναι στο σωστο μέγεθος για ενεση. Δεν θα κανω σπερματεγχυση. Θα ακολουθήσει προγραμματισμενη επαφή.   Ο γιατρός γνωριζει ακριβως ποτε ειναι οι γονιμες μερες κι ετσι δεν εχω φοβο για 6δυμα!

Την σπερματεγχυση θα τη δουμε στην 3η προσπάθεια... αν στο εν τω μεταξύ δεν υπαρξει επιτυχια νωριτερα...

Ααα άρα 10 περίπου στο σύνολο, μικρά κ μεγάλα εννοείς;

κατάλαβα 10 μεγάλα, ώριμα, όπως έχουνε στην εξωσωματική! 

@νικηαντωνια81 στην πρόκληση θες μερικά παραπάνω, 2,3 αντέ 4! όχι και 10! Γ αυτό απόρησα πως θα την άφηνε με τόσα! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, νικηαντωνια81 said:

Δεν έχω κάνει σπερματέγχυση με πρόκληση 

θα κάνω σε φυσικό αρχικά 

Έχω κάνει βέβαια 2 εξωσωματικές με πρόκληση 

Εγώ έχω κάνει 2 σπερματεγχυσεις μια σε φυσικό κ μια με κλομιφαινη κ μια εξωσωματική. Εσείς πως και θα κάνετε τώρα την σπερματεγχυση; εμείς δεν εχουμε αποφασίσει ακόμα ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μας. Νιώθω όμως ότι οι σπερματεγχυσεις μας δεν έγιναν σωστά, ή τουλάχιστον όχι με τον βέλτιστο τρόπο. 

Κοριτσια η  αλήθεια ειναι οτι δεν γνωριζω και πολλα απο οσα αναφερετε. Ακουω όμως πιστα τον γιατρο μου ο οποιος με εμπνέει. Το ζητημα ειναι οτι ο καθε οργανισμος αντιδρα ξεχωριστα στην κάθε μεθοδο. Μακαρι να γινοταν να ειχαμε επιτυχία άμεσα!!!

Νίκη αντωνια τι ειχε γινει με τις εξωσωματικες?

Just now, Zoibil είπε:

Εγώ έχω κάνει 2 σπερματεγχυσεις μια σε φυσικό κ μια με κλομιφαινη κ μια εξωσωματική. Εσείς πως και θα κάνετε τώρα την σπερματεγχυση; εμείς δεν εχουμε αποφασίσει ακόμα ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μας. Νιώθω όμως ότι οι σπερματεγχυσεις μας δεν έγιναν σωστά, ή τουλάχιστον όχι με τον βέλτιστο τρόπο. 

Βελτιώθηκε το σπερμα γιαυτο. Έχει κάνει κιρσοκηλη ο άντρας μου όποτε 6 χρόνια μετά έχει μεγάλη βελτίωση 

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα, 

Ειμαι καινούργια στο φόρουμ μιας και σημερα έκανα την πρώτη σπερματέγχυση και έψαχνα πληροφορίες! Εμεις προσπαθούμε 2 χρονια περιπουυυ για μωρακι και ανακαλύψαμε χαμηλή κινητικότητα, τίποτε αλλο.. προγραμματισμένη ωοριξια με ένεση εγω και μετα την επεξεργασία του σπέρματος φτάσαμε το 87% κινητικοτητα σημερα  και ο γιατρός ήταν υπέρικανοποιημένος!!! διαβαζω οτι γενικά δεν εχει θετικά αποτελέσματα και αγχώνομαι.. κάποια γνώμη;;;; :/ 

Just now, Silvii είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Ειμαι καινούργια στο φόρουμ μιας και σημερα έκανα την πρώτη σπερματέγχυση και έψαχνα πληροφορίες! Εμεις προσπαθούμε 2 χρονια περιπουυυ για μωρακι και ανακαλύψαμε χαμηλή κινητικότητα, τίποτε αλλο.. προγραμματισμένη ωοριξια με ένεση εγω και μετα την επεξεργασία του σπέρματος φτάσαμε το 87% κινητικοτητα σημερα  και ο γιατρός ήταν υπέρικανοποιημένος!!! διαβαζω οτι γενικά δεν εχει θετικά αποτελέσματα και αγχώνομαι.. κάποια γνώμη;;;; :/ 

Δε νομίζω ότι θα πρέπει να αφεθεί χωρίς διερεύνηση το όποιο θέμα στο σπέρμα, ακόμα κι αν το πρόβλημα είναι μόνο στην κινητικότητα. Η άποψή μου είναι να πάρετε γνώμη από ουρολόγο με ειδίκευση σε ανδρολογικά θέματα πριν κάνετε ο,τιδήποτε. Παραπέμπω σε παλαιότερο post μου σε άλλο θέμα για σύσταση γιατρού, αλλά επιμένω στο ότι πρέπει να ασχολείται με αυτά τα θέματα. Δεν έχουν όλοι οι ουρολόγοι την απαραίτητη εξειδίκευση.

5 ώρες πρίν, Troia είπε:

Δε νομίζω ότι θα πρέπει να αφεθεί χωρίς διερεύνηση το όποιο θέμα στο σπέρμα, ακόμα κι αν το πρόβλημα είναι μόνο στην κινητικότητα. Η άποψή μου είναι να πάρετε γνώμη από ουρολόγο με ειδίκευση σε ανδρολογικά θέματα πριν κάνετε ο,τιδήποτε. Παραπέμπω σε παλαιότερο post μου σε άλλο θέμα για σύσταση γιατρού, αλλά επιμένω στο ότι πρέπει να ασχολείται με αυτά τα θέματα. Δεν έχουν όλοι οι ουρολόγοι την απαραίτητη εξειδίκευση.

Δε χρειάζεται να την αγχωνουμε την κοπέλα. Άλλωστε δεν εξηγεί ακριβώς τι κινήσεις έχουν κάνει και σε τι γιατρό πήγαν και το εντοπισαν. Και πολλές φορές πίσω από μια μέτρια κινητικότητα δεν κρύβεται απαραίτητα κάτι. Θα τους κατευθύνει ο γιατρός ανάλογα. 

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια, Troia εχουμε παει σε ειδικό ουρολόγο με ειδίκευση  σε θέματα ανδρικής υπογονιμότητας, μας ειπε οτι ειναι ολα φυσιολογικά αλλα στα κατώτερα φυσιολογικά δηλαδή μια κινητικότητα της τάξεως του 40-45% είχαμε..

επειδη ομως τυχαίνει η δουλεια μου να εχει πολλα ταξίδια και αυτα τα 2 χρονια που προσπαθούμε δεν ξερω και πόσες φορές να εχουμε πετύχει τις γόνιμες μέρες μου μας συμβούλεψε ο γυναικολόγος μου να κάνουμε μια σπερματέγχυση γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθεί λιγο με το θεμα μωρού....

απλα διαβάζω πολλα για την σπερματέγχυση και βλεπω οτι και ζευγάρια που δεν είχαν καποιο σοβαρό θεμα δεν πέτυχε και αυτο με άγχωσε λιγο και με έκανε να συζητήσω μαζι σας λιγο το θεμα :) 

ελπιζω να σας κάλυψα λιγο!!! LeSou, ευχαριστω για την συμπαράσταση :) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, LeSou είπε:

Δε χρειάζεται να την αγχωνουμε την κοπέλα. Άλλωστε δεν εξηγεί ακριβώς τι κινήσεις έχουν κάνει και σε τι γιατρό πήγαν και το εντοπισαν. Και πολλές φορές πίσω από μια μέτρια κινητικότητα δεν κρύβεται απαραίτητα κάτι. Θα τους κατευθύνει ο γιατρός ανάλογα. 

Ακριβώς το αντίθετο! Μπορεί το πρόβλημα να είναι πολύ απλό για έναν ουρολόγο και να μπορεί να βελτιωθεί ώστε να επιτευχθεί φυσική σύλληψη. Έχω την πεποίθηση ότι το να έρχονται τα παιδιά στον κόσμο φυσικά, αν γίνεται, είναι ανεκτίμητο. 

Just now, Troia είπε:

Ακριβώς το αντίθετο! Μπορεί το πρόβλημα να είναι πολύ απλό για έναν ουρολόγο και να μπορεί να βελτιωθεί ώστε να επιτευχθεί φυσική σύλληψη. Έχω την πεποίθηση ότι το να έρχονται τα παιδιά στον κόσμο φυσικά, αν γίνεται, είναι ανεκτίμητο. 

Απόψεις... 

Καλησπέρα κ από εμένα κορίτσια! Εγώ θα πάω αύριο για έναν υπέρηχο κ αν όλα πάνε καλά, την Τετάρτη θα κάνω σπερματεγχυση.. Την Παρασκευή που πήγα είχαν μεγαλώσει 2 ωάρια.. Ένα ήταν 12 εκ κ ένα ήταν 14εκ.. Να δούμε κ αύριο πως πήγαν! Οπότε @Tzelaki θα είμαστε σχεδόν μαζί.. Ειμαι αισιόδοξη γενικά, όχι ακριβώς επειδή περιμένω ότι θα γίνει κτ.. Απλά έτσι.. Νιώθω καλά! Μόνο που σήμερα πονάω αρκετά δεξιά χαμηλά.. Κ φοβάμαι μην παραμεγαλωσαν! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια καλή εβδομάδα.

αγγελίνα 2 ε; Μακάρι να προχωρήσουν και τα δυο εύχομαι .

χρονια πολλά κιόλας για την γιορτή σου.

εγω πάω Παρασκευή για υπέρηχο 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...