Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εγώ σήμερα είμαι στην τρίτη μέρα περιόδου κ πήγα για να κάνω υπέρηχο για να αρχίσω από βράδυ το femara.. Έχω στεναχωρεθει όμως.. Η γυναικολόγος μου, μου λέει πως ίσως να μη γίνεται σωστή δουλειά στο δημόσιο νοσοκομείο κ ενώ ήταν αυτή που μου το πρότεινε τώρα έχει επιφυλάξεις.. Μιας κ η επικεφαλής της ομάδας εξωσωματικής απουσιάζει συνεχώς.. Φοβάμαι κ εγώ λοιπόν μήπως δε γίνεται σωστά η διαδικασία.. Πήρα τηλ στο νοσοκομείο για να κλείσω ραντεβού κ σήμερα μίλησα πάλι με έναν άλλο γιατρό.. Συνεχώς μιλάω ή βλέπω διαφορετικούς κ αυτό είναι κτ που δε με κάνει να αισθάνομαι ασφάλεια.. Εχει κάνει καμία εξέταση amh? Eμενα είναι 13,45pmo/l.. Γράφω κ τη μονάδα μέτρησης γτ παίζει ρόλο.. Αλλιώς δν έχω κπ άλλο θέμα.. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Αγγελινα είπε:

Εγώ σήμερα είμαι στην τρίτη μέρα περιόδου κ πήγα για να κάνω υπέρηχο για να αρχίσω από βράδυ το femara.. Έχω στεναχωρεθει όμως.. Η γυναικολόγος μου, μου λέει πως ίσως να μη γίνεται σωστή δουλειά στο δημόσιο νοσοκομείο κ ενώ ήταν αυτή που μου το πρότεινε τώρα έχει επιφυλάξεις.. Μιας κ η επικεφαλής της ομάδας εξωσωματικής απουσιάζει συνεχώς.. Φοβάμαι κ εγώ λοιπόν μήπως δε γίνεται σωστά η διαδικασία.. Πήρα τηλ στο νοσοκομείο για να κλείσω ραντεβού κ σήμερα μίλησα πάλι με έναν άλλο γιατρό.. Συνεχώς μιλάω ή βλέπω διαφορετικούς κ αυτό είναι κτ που δε με κάνει να αισθάνομαι ασφάλεια.. Εχει κάνει καμία εξέταση amh? Eμενα είναι 13,45pmo/l.. Γράφω κ τη μονάδα μέτρησης γτ παίζει ρόλο.. Αλλιώς δν έχω κπ άλλο θέμα.. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω! 

Αγγελίνα μου μην στεναχωριέσαι,  αντιμετώπισέ το όμως, οργανωμένα κ ψύχραιμα. Εφόσον ξεκίνησες τη διαδικασία αυτό το μήνα,  ολοκληρωσέ την εκεί.  Κάθε φορά να πηγαίνεις σε φάκελο όλες εκείνες τις βασικές εξετάσεις που έκανες στο παρελθόν,  ή να τους τα λες προφορικά ως ιστορικό για να σε αντιμετωπίσουν σωστά. Μην παραλείψεις τους λογους που μπορεί να μην πέτυχαν οι προηγουμενες μέθοδοι. 

Αν και παλι αισθάνεσαι οτι σου προκαλει ανασφάλεια η γιατρός,  καλό είναι να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη.

Εύχομαι  άμεση επιτυχία!!!!

Καλησπέρα! Τελικά δεν θα κάνουμε αυτό το μήνα γιατί έσκασε μέσα στο Σκ οπότε πάμε για τον επόμενο... Ο ντοκ μου λέει κανένα πρόβλημα, πάμε για τον επόμενο κύκλο, ίσως και καλύτερα γιατί ο ωάριο δεν του πολυάρεσε. Θα πάμε τον επόμενο μήνα με ένεση, και θα το παρακολουθούμε. Άλλωστε λέει ήταν η πρώτη φορά, είδαμε και πως λειτουργεί ο κύκλος μου. Λίγο χαλάστηκα αλλά έχω και το αγοράκι μου που είναι πολύ ήρεμο και με χαλαρώνει. ΑΜΗ δεν έχω κάνει Αγγελινα μου. Σε καταλαβαίνω σχετικά με το δημόσιο, όντως είναι περίεργο να μιλάς με πολλούς αλλά κανε λίγο υπομονή, καντην και θα δεις μετά πως θα κινηθείς! Άλλωστε μπορεί να μη χρειαστεί να κάνεις άλλη! 

Τι να πω βρε κορίτσια;; μακάρι! Κάθε φορά πάω με τον φάκελο μου κ αναφέρω όσα περισσότερα μπορώ.. Κ φυσικά ρωτάω κ άλλα τόσα! Το μόνο που φοβάμαι είναι να μη γίνεται σωστά η διαδικασία.. Τεσπα.. Παρασκευή θα πάω στο νοσοκομείο για υπέρηχο πάλι.. Να δούμε τι ανταπόκριση είχα κ ποτέ θα την κάνουμε! Δυστυχώς κατοικώ σε απομακρυσμενη επαρχία οπότε δν έχω πολλές επιλογές από γιατρούς.. Αλλά αντε ας προσπαθήσω κ πάλι να μαι αισιόδοξη! 

Just now, Αγγελινα είπε:

Τι να πω βρε κορίτσια;; μακάρι! Κάθε φορά πάω με τον φάκελο μου κ αναφέρω όσα περισσότερα μπορώ.. Κ φυσικά ρωτάω κ άλλα τόσα! Το μόνο που φοβάμαι είναι να μη γίνεται σωστά η διαδικασία.. Τεσπα.. Παρασκευή θα πάω στο νοσοκομείο για υπέρηχο πάλι.. Να δούμε τι ανταπόκριση είχα κ ποτέ θα την κάνουμε! Δυστυχώς κατοικώ σε απομακρυσμενη επαρχία οπότε δν έχω πολλές επιλογές από γιατρούς.. Αλλά αντε ας προσπαθήσω κ πάλι να μαι αισιόδοξη! 

Να είσαι! Αλήθεια σε ποιο νοσοκομειο πας; Γιατί κι εγώ πήγα για άλλο λόγο και ο γιατρός δε μου γέμισε το μάτι. 

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Έχω κάνει πριν 5 χρόνια εξωσωματική αλλά τώρα που βελτιώθηκε το σπερμα είπε χτες ο γιατρός να κάνουμε σπερματεγχυση μια σε φυσικό κύκλο να δει πως είναι το σπέρμα και μετά με πρόκληση. Διαφορετικά πάλι εξωσωματική.

Οπότε τέλος της εβδομάδας που θα έρθει η περίοδος θα ξεκινήσουμε

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Κορίτσια, είχε καμιά σας παρενέργειες από τη λήψη  σερπαφαρ; Η περίοδός μου ελαττώθηκε, μη σας πω εξαφανιστηκε από τη δεύτερη μέρα... Όσο για το στήθος.... Σαν να ενισχύθηκε πολύ!!! 

Γεια σας κορίτσια! Δεν βλέπω κίνηση τελευταία στο φόρουμ! Είστε καλά;

Χθες είχα ραντεβού με τον γιατρό για να κάνουμε υπέρηχο ωαρίων.

Όλα καλά, προέκυψαν περισσότερα από 10 ωοθυλάκια... και την Δευτέρα έχουμε νέο ραντεβού να τα δούμε.

Πιθανόν να κάνω και την ένεση τότε. Θα δείξει.

Μετά την διακοπή λήψης σερπαφάρ, σταμάτησαν όλες οι παρενέργειες... και είμαι οκ! ;)

Διαφημίσεις

Just now, Tzelaki said:

Γεια σας κορίτσια! Δεν βλέπω κίνηση τελευταία στο φόρουμ! Είστε καλά;

Χθες είχα ραντεβού με τον γιατρό για να κάνουμε υπέρηχο ωαρίων.

Όλα καλά, προέκυψαν περισσότερα από 10 ωοθυλάκια... και την Δευτέρα έχουμε νέο ραντεβού να τα δούμε.

Πιθανόν να κάνω και την ένεση τότε. Θα δείξει.

Μετά την διακοπή λήψης σερπαφάρ, σταμάτησαν όλες οι παρενέργειες... και είμαι οκ! ;)

Καλησπέρα! 

10 ωοθηλακια τι μεγέθους; με τόσα πολλά θα σου κάνει σπερματεγχυση;;; μου φαίνεται πολύ επίφοβο.. Ειδικά αν δεν έχετε πρόβλημα με το σπέρμα! Επίσης πολλά ωοθηλακια για sperpafar, σε ποια μέρα του κύκλου είσαι; 

Είναι πολύ νωρις ακομη να συζηταμε το πληθος. Χθες ημουν στην 7η μέρα του κύκλου και μονο το ενα απο αυτά εδειχνε καπως μεγαλύτερο.  Γι αυτό θα πάω παλι τη Δευτέρα. Να δουμε ποσα ειναι τότε.  Και να ελέγξουμε αν είναι στο σωστο μέγεθος για ενεση. Δεν θα κανω σπερματεγχυση. Θα ακολουθήσει προγραμματισμενη επαφή.   Ο γιατρός γνωριζει ακριβως ποτε ειναι οι γονιμες μερες κι ετσι δεν εχω φοβο για 6δυμα!

Την σπερματεγχυση θα τη δουμε στην 3η προσπάθεια... αν στο εν τω μεταξύ δεν υπαρξει επιτυχια νωριτερα...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...