Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

On 12/10/2019 at 3:44 ΠΜ, Αγγελινα είπε:

Αν επιτρέπεται θα γίνει σε δημοσιο νοσοκομειο; κ εγώ σκέφτηκα να μαζέψω τα χαρτιά που χρειάζονται κ να τα παραδώσω πριν τη νέα χρονιά.. Ετσι ώστε το πρώτο 6μηνο του 2020 να την κάνω.. Δν ξέρω μετά από πόσο καιρό σε δέχονται.. Εγώ κ τις σπερματεγχυσεις αλλά κ την εξωσωματική(αν δν έχει γίνει δλδ κτ ως τότε κ δν χρειαστεί να γίνει), τις κάνω σε δημοσιο νοσοκομειο.. 

Καλημερα και καλη εβδομάδα! Όχι σε ιδιωτικό έκανα και τη σπερματεγχυση και την εξωσωματική εκεί θα την κάνω. Εάν θέλεις να πας επιτροπή πρέπει να έχετε 2 σπερμοδιαγραμματα σε απόσταση 75 ημερών όποτε ξεκινήστε με αυτό. Νομιζω ότι ίδια είναι η διαδικασία είτε ιδιωτικά πας είτε σε δημόσιο για την επιτροπή φαρμάκων. Βέβαια για σιγουριά ρωτα και στο νοσοκομείο που είσαι να σε κατατοπίσουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 10/16/2019 at 12:30 AM, Renula said:

Καμία κοπέλα με "πρόσφατη" εμπειρία?
Πόσες πιθανότητες υπάρχουν με αυτή τη μέθοδο.. ή τσάμπα ο κόπος και τα έξοδα?

Καλημέρα ! Εγώ είχα κάνει τον Ιούνιο . Η διαδικασία πολύ απλή . Είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά δυστυχώς παλλινδρομησε.. Η άποψη μου είναι ότι αξίζει έστω και για τη ψυχολογία σου. Εγώ αφού έπιασα με τη πρώτη ανεξαρτήτως τη κατάληξη έχω ηρεμήσει παρά πολύ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Κι εγώ νέα εδώ. Πάμε για την πρώτη σπερματεγχυση σε φυσικό κύκλο. Από εμενα όλα καλά αλλά με ήπια διαταραχή στο σπέρμα οπότε είπαμε να ξεκινήσουμε. Ελπίζω... 

Just now, Troia είπε:

Αν είστε Αθήνα, μπορείτε να μου στείλετε (καλύτερα σε προσωπικό μήνυμα) το όνομα του γιατρού σας με τον οποίο κάνετε σπερματέγχυση;

Θεσσαλονίκη είμαι. 

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι νέο μέλος στο φορουμ σας. Είμαι 38 ετών και μετά από 2 περίπου χρόνια άκαρπων προσπαθειών και εξετάσεις τόσο δικές μου όσο και του συζύγου μου,  καταλήξαμε σε ανεξήγητη υπογονιμότητα. Από αύριο και για 5 μέρες ξεκινώ τα σερπαφάρ, δυο τη μερα και μετά θα ακολουθήσει υπέρηχος.  Θα ήθελα τόσο πολύ να τα καταφέρω... Εχω πολύ άγχος και αγωνία... Δεν είμαι κ μικρούλα!!Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες εδώ γρήγορα να έχουν ευχάριστα!! Να ενημερώνετε... για να βλέπουμε τι γίνεται με αυτη τη μέθοδο...

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια! Πηγαίνω για υπέρηχο για να δούμε πως πάμε. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να έχει σκάσει το ωάριο οπότε πάμε για τον άλλο μήνα, διαφορετικά αύριο κάνουμε σπερματεγχυση! Μακάρι να μη χάσουμε αυτό το μήνα... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, LeSou είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πηγαίνω για υπέρηχο για να δούμε πως πάμε. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να έχει σκάσει το ωάριο οπότε πάμε για τον άλλο μήνα, διαφορετικά αύριο κάνουμε σπερματεγχυση! Μακάρι να μη χάσουμε αυτό το μήνα... 

Κορίτσι μακάρι να προλάβεις κι αυτό το μήνα και να τα λέμε παρέα!! Σε κάθε περίπτωση όμως,  κάνε θετικές σκέψεις κι όλα εύχομαι να πάνε όπως επιθυμείς!! Περιμένουμε νέα σου!

• Μου αρέσει 1

Τελικά δεν έσκασε, μας κοροϊδεύει! Αλλα επειδή μεσολαβεί σκ (αύριο δε δείχνει να γίνει κάτι) θα πάω ξανά Δευτέρα. Οπότε ή θα προχωρήσουμε ή θα έχει σκάσει, ξανά λοιπόν στην αναμονή! 

On 2/11/2019 at 2:34 ΠΜ, LeSou είπε:

Τελικά δεν έσκασε, μας κοροϊδεύει! Αλλα επειδή μεσολαβεί σκ (αύριο δε δείχνει να γίνει κάτι) θα πάω ξανά Δευτέρα. Οπότε ή θα προχωρήσουμε ή θα έχει σκάσει, ξανά λοιπόν στην αναμονή! 

@LeSou δεν κάνατε ενεσουλα για να σκάσει σίγουρα; εγώ αύριο ξεκινάω με femara την τριτη μας προσπάθεια! Ήταν ωραία αυτόν τον μήνα χωρίς χάπια κ ορμόνες.. Πάλι από την αρχή τώρα! :roll::rolleyes:

Just now, Αγγελινα είπε:

@LeSou δεν κάνατε ενεσουλα για να σκάσει σίγουρα; εγώ αύριο ξεκινάω με femara την τριτη μας προσπάθεια! Ήταν ωραία αυτόν τον μήνα χωρίς χάπια κ ορμόνες.. Πάλι από την αρχή τώρα! :roll::rolleyes:

Δεν ήθελε ο ντοκ την Παρασκευή γιατί δεν ήταν καθόλου έτοιμο και δεν ήθελε να το βιάσει πολύ. Οπότε αν χρειαστεί θα κάνω αύριο. Μακάρι να σου πάνε όλα καλά! 

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ το Σάββατο ξεκίνησα τα serpafar (1 πρωί/1 βράδυ). Την Κυριακή πρωί, λίγη ώρα μετά τη λήψη του χαπιού, είχα έντονο και συνεχή πόνο χαμηλά στην κοιλιά. Ο γυναικολόγος μου συνέστησε να πάρω ένα χάπι spasmoapotel, όπως κι έγινε κι ευτυχώς ηρέμησα. Μπορεί να ευθύνεται το serpafar, μπορεί και όχι.

Από τότε δεν έχω κάποια άλλη ανεπιθύμητη ενέργεια.

Ανυπομονώ να πάω την Πέμπτη στο ιατρείο για υπέρηχο και να μου πει πως θα συνεχίσουμε (αν δηλ. θα ακολουθήσει ένεση κτλ).

Θα σας κρατώ ενήμερες, κάντε το ίδιο κι εσείς για να μπορούμε να λύνουμε τις απορίες μας! 

Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε!! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...