Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσαρες μου καλημερα!!!τι κάνετε;;εγώ έκανα την υστεροσκόπηση και απαλλάχτηκα και από τον πολύποδα. Τελικά πολύποδας ήταν που μάλλον έγινε μεγαλουτσικος από την αποτυχημένη εγκυμοσύνη που είχα. Τον έθρεψε για τα καλά!!! Τώρα πάμε για 2 κύκλους μόνοι μας και από Σεπτέμβρη βλέπουμε πως θα συνεχίσουμε. Εσείς τι κάνετε;;

• Μου αρέσει 1

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλα καλά λοιπόν @koukou84 !! :)

Τέλεια! 

Εγώ πήγα πήρα τα φάρμακα για την επόμενη προσπάθεια, μιας και η επιτροπή είχε εγκρίνει δύο προσπάθειες, διότι άλλαξε η κυβέρνηση και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει...

Και τώρα παιδεύομαι να χάσω κανένα κιλό και παράλληλα προσπαθούμε από μόνοι μας για σύλληψη με τον σύζυγο. 

Το φθινόπωρο πρώτα ο Θεός θα πάμε για δεύτερο γύρο! 

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να έχουμε! 

Να ηρεμήσουμε με τις άδειες και τσουπ να γίνει! :) 

Just now, mousaskg είπε:

Όλα καλά λοιπόν @koukou84 !! :)

Τέλεια! 

Εγώ πήγα πήρα τα φάρμακα για την επόμενη προσπάθεια, μιας και η επιτροπή είχε εγκρίνει δύο προσπάθειες, διότι άλλαξε η κυβέρνηση και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει...

Και τώρα παιδεύομαι να χάσω κανένα κιλό και παράλληλα προσπαθούμε από μόνοι μας για σύλληψη με τον σύζυγο. 

Το φθινόπωρο πρώτα ο Θεός θα πάμε για δεύτερο γύρο! 

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να έχουμε! 

Να ηρεμήσουμε με τις άδειες και τσουπ να γίνει! :) 

Δεν ήξερα ότι περνάς επιτροπή και για σπερματεγχυση νόμιζα μόνο για εξωσωματική! 

ευχομαι όλες να περάσουμε ένα ήρεμο και χαλαρό υπόλοιπο καλοκαιριού. Το έχουμε ανάγκη!! 

• Μου αρέσει 1

• 1 month later...

Καλησπέρα στην παρέα! Διαβάσα τα σχόλια σας κ ήταν σαν να μιλάτε κ για μένα! Έχω μπει κ γω στην διαδικασία να αποκτήσουμε ένα μωράκι Κ πραγματικά είναι πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία.  Προσπαθούμε περίπου ένα χρόνο κ απολύτως τίποτα.  Τώρα σκεφτόμαστε να κάνουμε σπερματεγχυση.  Κ γενικά έχω άγχος.  

On 24/6/2019 at 2:43 ΜΜ, bettyboob είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! 

Εκανα σπερματενχυση πριν απο περίπου 2βδομαδες & γω&το Σάββατο που μας περασε επρεπε να κανω χωριακη αν δεν μουχε έρθει η περιοδος. Τελικα αποφασισα να το αφήσω μεχρι σημερα, μηπως μου ερχονταν μεχρι Δευτέρα. Εκανα λοιπόν σήμερα το πρωι, αφου ακομα&μεχρι τωρα δεν εχω αδιαθετησει&η εξέταση βγηκε τελειως αρνητικη συγκεκριμένα 0,05...:(:(οποτε περιμένω την σιχαμενη ποτε θα αποφασίσει να με επισκεφτει, να δω τι θα κανω... 

Αυτά & απο μενα... 

Λυπάμαι κοριτσάκι μου..ξέρω είναι δύσκολη μέρα σήμερα.. όμως δν τα παρατάνε οι μαχήτριες .δυνατά και θα τα καταφέρουμε ♡♡

Καλησπέρα κορίτσια μου καλό χειμώνα χαθήκαμε...

Τα νέα μου αύριο πάω να μου πάρουν τα ωάρια προχώρησα σε εξωσωματική θα σας πω τα νέα μου λοιπόν..ελπίζω να έχω και δικά σας και πάνω από όλα ευχάριστα ♡♡♡

• Μου αρέσει 1

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!! Τα τελευταία 2 χρόνια παρακολουθώ διάφορες συζητήσεις από εδώ.. Κ έτσι είπα να πάρω κ εγώ μέρος.. Λοιπόν.. Ειμαι 34 χρονών.. Προσπαθούμε εδώ κ 2,5 χρόνια με τον σύζυγό για παιδάκι.. Τωρα είμαι στη φάση της 2ης σπερματεγχυσης.. Σε μια βδομάδα θα μάθουμε το αποτέλεσμα.. Τα utrogestan με έχουν εξαντλήσει αυτή τη φορά! Το σπερμα είναι αρκετά καλό.. Εγώ δν έχω κπ θέμα.. Είχα μόνο λίγο αυξημένη προλακτινη αλλά ενώ έπαιρνα dostinex για πάνω από ένα χρόνο, στο τέλος μου είπαν ότι η τιμή της (γύρω στο 32),δν αποτελεί πρόβλημα.. Οπότε ο Θεός, βοηθός! Φυσικά κ πάλι ψάχνω για συμπτώματα! Κάθε μήνα λες κ είμαι πρωτάρα! Να ναι άραγε αποτελεσματική αυτή η μέθοδος;;; 

13 ώρες πρίν, Αγγελινα είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Τα τελευταία 2 χρόνια παρακολουθώ διάφορες συζητήσεις από εδώ.. Κ έτσι είπα να πάρω κ εγώ μέρος.. Λοιπόν.. Ειμαι 34 χρονών.. Προσπαθούμε εδώ κ 2,5 χρόνια με τον σύζυγό για παιδάκι.. Τωρα είμαι στη φάση της 2ης σπερματεγχυσης.. Σε μια βδομάδα θα μάθουμε το αποτέλεσμα.. Τα utrogestan με έχουν εξαντλήσει αυτή τη φορά! Το σπερμα είναι αρκετά καλό.. Εγώ δν έχω κπ θέμα.. Είχα μόνο λίγο αυξημένη προλακτινη αλλά ενώ έπαιρνα dostinex για πάνω από ένα χρόνο, στο τέλος μου είπαν ότι η τιμή της (γύρω στο 32),δν αποτελεί πρόβλημα.. Οπότε ο Θεός, βοηθός! Φυσικά κ πάλι ψάχνω για συμπτώματα! Κάθε μήνα λες κ είμαι πρωτάρα! Να ναι άραγε αποτελεσματική αυτή η μέθοδος;;; 

Καλησπέρα Αγγελίνα!! Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου μια πολύ καλη χοριακη να έχεις. Η μέθοδος η συγκεκριμένη έχει μικρές πιθανότητες θετικής έκβασης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πετυχαίνει. Εμένα η 1η μου πέτυχε(Κατέληξε βιοχημική βέβαια) ενώ εγώ πήγαινα απλά έτσι να ξεκινήσω κάτι πιο χαλαρό σε σχέση με εξωσωματική. Και εμείς είμαστε με ένα παρά πολύ καλό σπερμα εγώ έχω θεμα με πολυκυστικες και δεν κάνω ωορρηξία. Σκέψου ότι και με σερπαφαρ ένα ωάριο έκανα στην 1η μου προσπάθεια και αυτό το μήνα πήγαινα για 2η σπερματεγχυση  αλλά δεν έκανα κανένα ωάριο.Δεν λειτούργησε σε μένα καθόλου το φάρμακο. Ο γιατρός μου εξήγησε ότι μάλλον και την 1η φορά δεν λειτούργησε απλά ήταν το ωάριο που θα κατέβαινε ούτως ή άλλως. Όποτε και εγώ ξεκινάω διαδικασιεσ εξωσωματικής. 

1 hour ago, koukou84 είπε:

Καλησπέρα Αγγελίνα!! Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου μια πολύ καλη χοριακη να έχεις. Η μέθοδος η συγκεκριμένη έχει μικρές πιθανότητες θετικής έκβασης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πετυχαίνει. Εμένα η 1η μου πέτυχε(Κατέληξε βιοχημική βέβαια) ενώ εγώ πήγαινα απλά έτσι να ξεκινήσω κάτι πιο χαλαρό σε σχέση με εξωσωματική. Και εμείς είμαστε με ένα παρά πολύ καλό σπερμα εγώ έχω θεμα με πολυκυστικες και δεν κάνω ωορρηξία. Σκέψου ότι και με σερπαφαρ ένα ωάριο έκανα στην 1η μου προσπάθεια και αυτό το μήνα πήγαινα για 2η σπερματεγχυση  αλλά δεν έκανα κανένα ωάριο.Δεν λειτούργησε σε μένα καθόλου το φάρμακο. Ο γιατρός μου εξήγησε ότι μάλλον και την 1η φορά δεν λειτούργησε απλά ήταν το ωάριο που θα κατέβαινε ούτως ή άλλως. Όποτε και εγώ ξεκινάω διαδικασιεσ εξωσωματικής. 

Εγώ από χάπια πήρα το femara.. Δν έχω κπ θέμα ωορρηξίας αλλά πήρα για ενίσχυση.. Έκανα 3 ωάρια εκ των οποίων το ένα ήταν καλό, το δεύτερο μέτριο κ το τρίτο μικρούλι..κ 36 ώρες πριν τη σπερματεγχυση έκανα την ενεση ovitrelle.. Αν δν πετύχει ίσως προσπαθήσω 1-2 φορές ακόμα το πολύ με σπερματεγχυση κ μετά θα ακολουθήσω κ εγώ το δρόμο της εξωσωματικής.. Είναι αρκετά διαφορετικη η διαδικασία σε σχέση με τη σπερματεγχυση; σχετικά με τα χάπια που παίρνεις γενικά στον κύκλο εννοώ.. 

• 2 εβδομάδες μετά...

Δυστυχώς ούτε η δεύτερη σπερματεγχυση πέτυχε.. Θα ξεκουραστώ αυτόν τον μήνα κ πάμε για τον επόμενο.. Ισως να ναι κ τελευταία η επόμενη φορά κ μετά κινηθουμε προς εξωσωματική.. Γτ κτ τόσο απλό για πολλούς, να ναι τόσο δύσκολο για εμάς;; 

8 ώρες πρίν, Αγγελινα είπε:

Δυστυχώς ούτε η δεύτερη σπερματεγχυση πέτυχε.. Θα ξεκουραστώ αυτόν τον μήνα κ πάμε για τον επόμενο.. Ισως να ναι κ τελευταία η επόμενη φορά κ μετά κινηθουμε προς εξωσωματική.. Γτ κτ τόσο απλό για πολλούς, να ναι τόσο δύσκολο για εμάς;; 

Ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί και εγώ;;; Αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Αφηνουμε πίσω την αποτυχία και παμε παρακατω. Και εγώ για σπερματεγχυση πήγαινα αλλά δυστυχώς δεν έκανα ούτε ένα ωάριο  με το σερπαφαρ . Έπαθα ένα μεγάλο σοκ,απογοητεύτηκα παρά πολύ να σου πω την αλήθεια αλλά πρέπει να πάω παρακάτω. Όποτε μπαίνω στη διαδικασία εξωσωματικής. 

Διαφημίσεις

Θα ήταν η πρώτη σου σπερματεγχυση; Να ξέρεις πως έχω ακούσει ότι τα femara είναι πιο αποτελεσματικά.. Με το καλό κορίτσι μου, να πετύχεις με την πρώτη κ να σου φαίνονται όλα αυτά που περνάς τώρα ένα μακρινό κακό όνειρο.. Εγώ θα δοκιμάσω ακόμα μια φορά κ μάλλον από τη νέα χρονιά θα κάνω κ εγώ εξωσωματική.. Κ ο Θεός βοηθός! 

8 ώρες πρίν, Αγγελινα είπε:

Θα ήταν η πρώτη σου σπερματεγχυση; Να ξέρεις πως έχω ακούσει ότι τα femara είναι πιο αποτελεσματικά.. Με το καλό κορίτσι μου, να πετύχεις με την πρώτη κ να σου φαίνονται όλα αυτά που περνάς τώρα ένα μακρινό κακό όνειρο.. Εγώ θα δοκιμάσω ακόμα μια φορά κ μάλλον από τη νέα χρονιά θα κάνω κ εγώ εξωσωματική.. Κ ο Θεός βοηθός! 

Καλημερααα! Όχι η 2η θα ήταν. Η πρώτη το Μάρτιο ήταν θετική μεν αλλά κατέληξε σε βιοχημική κύηση δυστυχώς. Εγώ λόγω της μιας ωοθηκης που είναι πολυκυστικη έχω θέμα με ωορρηξία ή κάνω χάλια ποιοτικα ωάριο ή μπορεί να μην κάνω και καθόλου. Όποτε αφού δεν με βοηθάει κάποιο ήπιο χάπι ειπαμε να πάμε σε εξωσωματική. Ευχομαι να κάνω βέβαια ωάρια. Τώρα μαζεύουμε εξετάσεις για να περάσω επιτροπή. Όπως το κόβω και εγώ από το νέο χρόνο θα ξεκινήσω. 

Αν επιτρέπεται θα γίνει σε δημοσιο νοσοκομειο; κ εγώ σκέφτηκα να μαζέψω τα χαρτιά που χρειάζονται κ να τα παραδώσω πριν τη νέα χρονιά.. Ετσι ώστε το πρώτο 6μηνο του 2020 να την κάνω.. Δν ξέρω μετά από πόσο καιρό σε δέχονται.. Εγώ κ τις σπερματεγχυσεις αλλά κ την εξωσωματική(αν δν έχει γίνει δλδ κτ ως τότε κ δν χρειαστεί να γίνει), τις κάνω σε δημοσιο νοσοκομειο.. 

Kαλημερα
Νεα στο φόρουμ..
Στα 41, δίχως εμφανή προβλήματα, σαλπιγγογραφία, ενδομήτριο, ορμόνες, σπερμοδιάγραμμα όλα ΟΚ.
Με μία παλλινδρόμηση τον τελευταίο χρόνο, ειπαμε να προσπαθησουμε με σπερματέγχυση..
Ελπίζουμε...

• Μου αρέσει 2

urI6p3.png

Just now, Renula είπε:

Kαλημερα
Νεα στο φόρουμ..
Στα 41, δίχως εμφανή προβλήματα, σαλπιγγογραφία, ενδομήτριο, ορμόνες, σπερμοδιάγραμμα όλα ΟΚ.
Με μία παλλινδρόμηση τον τελευταίο χρόνο, ειπαμε να προσπαθησουμε με σπερματέγχυση..
Ελπίζουμε...

καλως ορισες κ να πανε ολα καλα! αφου εχεις ηδη μια συλληψη ολα θα πανε καλα. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...